Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιά είναι η σωστή dev έκδοση?

Βλέπω έχει 4 και μου κάνουν οι 2 για πιθανές (με λογικοτερη την special..)

Redmi note 3 special edition global

η την Redmi note 3 Qualcomm global

Μια επιβεβαίωση?

εδω κάποιος μην κάνουμε καμία μπούρδα

http://en.miui.com/download-301.html#449

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ αυτο που παρατήρησα είναι ότι στο 4G τσιμπάει στην μπαταρία....ιδιως στην αναμονή...το γύρισα στο 3G προς το παρόν μιας που δεν είδα και τρελες διαφορές στην ταχύτητα...

sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

Ναι με 4g έχει 30℅ λιγότερη μπαταρία

Λογικό ειναι

In the down down of the writing we became robes...

Πότε θα στείλει το geek ρε παιδια?

Ειχα κανει την παραγγελία, και είχα την αίσθηση ότι είχε φτάσει η αντίστροφη μέτρηση στο μηδέν.

Μπαίνω σήμερα και βλέπω πάλι 7 μέρες για αποστολή.

Παράταση παίρνει?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τωρα ειδα οτι αυξηθηκαν οι χρονοι που θα ξεκινησει το geekbuying να στελνει σε 8 μερες απο 1 μερα που ειχε μεινει:mad:

Αυτό είδα λοιπόν.

Απαράδεκτοι.

Ετοιμος να κάνω dispute είμαι.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Καλημέρα.

Παραλήφθηκε από geekbuying International version, gold, 3gb ram, με tempered glass και θήκη. Φορούσε GLOBAL 7.3.7.0 Stable.

Η αποστολή είχε αργήσει λόγω της αργίας των κινέζων 1-5 Οκτωβρίου. Στις 5 φάνηκε για πρώτη φορά στο tracking και στις 12 έγινε η παραλαβή.

Η θήκη σιλικόνης δεν ταιριάζει 100% (φαίνεται ελάχιστα πιο κοντή) αλλά το προστατεύει.

Περάστηκε μέσα από τον updater, η developer rom (Redmi Note 3 Special Edition ) Version: 6.9.29 (MIUI8) χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα.

Handsent sms και έτοιμο.

Ναι με 4g έχει 30℅ λιγότερη μπαταρία

Λογικό ειναι

Δεν είναι κάτι δεδομένο αυτό. Πολλές φορές το 4G μπορεί να δώσει και καλύτερα νούμερα αυτονομίας. Το Α και το Ω είναι η ποιότητα του δικτύου στην κάθε περιοχή, ακόμη και η band που χρησιμοποιεί το 4G. Λογικά η 20 (800) θα δώσει ακόμη καλύτερα νούμερα, αν και οι διαφορές θεωρώ ότι δεν είναι παρατηρήσιμες και σίγουρα όχι της τάξεως του 30% που αναφέρεις.

Edited by panosf

ψηνεται κανεις να κανουμε αγορα αρκετες θηκες ή/και tempered μέσω proxy, όπως αρκετοι στο xda?

Δώσε λινκ να δούμε επιλογές.

Αν δεν ξεφεύγει η τιμή το σκέφτομαι.

ξέρεις αν η global dev είναι αυτή που περιλαμβάνει την Ελλάδα σαν region?

Μολις παρελαβα κι εγω σημερα απο geekbuying.. MIUI 7.5.2.0 stable δεν εχει την Ελλαδα στις επιλογες.. εβαλα Spain.. προτεινετε κατι αλλο?

Just donate some blood !!

Παιδια σοσ μολις το παρελαβα. Το συνδεω στον υπολογιστη και ενω το βλεπει οταν παω να κανω open files μου εμφανιζει κενο και δεν με αφηνει να προσθεσω αρχεια. καμια ιδεα? δευτερη ερωτησηση οταν βγαζεις το αυτοκολητο απο πισω μενει κολα πως να την βγαλω??? και τελευταια εκανα update το κινητο και δεν ανοιγει εχει κολλησει η μπαρα και δεν ολοκληρωνει το Update. τι να κανω? save me :) Edited by jogoon

Εγώ εχω Αίγυπτο....νομίζω ότι είμαστε στην ίδια ζώνη ώρας....

Διόρθωση....έβαλα Τουρκία που έχουμε την ίδια ώρα....

sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

Με Τουρκία έχουμε την ίδια ώρα όσο εμείς είμαστε στην καλοκαιρινή (θερινή) ώρα. Μόλις εμείς γυρίσουμε στο τέλους του μήνα στη χειμερινή, αυτοί δεν θα γυρίσουν και θα είναι 1 ώρα μπροστά.

Ίδια ώρα έχουμε πάντα π.χ. με Βουλγαρία, Ρουμανία, Φινλανδία (από Ευρώπη).

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Παιδια σοσ μολις το παρελαβα. Το συνδεω στον υπολογιστη και ενω το βλεπει οταν παω να κανω open files μου εμφανιζει κενο και δεν με αφηνει να προσθεσω αρχεια. καμια ιδεα? δευτερη ερωτησηση οταν βγαζεις το αυτοκολητο απο πισω μενει κολα πως να την βγαλω??? και τελευταια εκανα update το κινητο και δεν ανοιγει εχει κολλησει η μπαρα και δεν ολοκληρωνει το Update. τι να κανω? save me :)

Το updade κανει πολυ αλλα δεν κολλαει.

Δοκιμασε να ενεργοποιησεις τον εντοπισμο σφαλματων usb μηπως στα εμφανισει τα αρχεια.

Την κολλα με το δαχτυλο..

Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

Με το update οκ αργησε αλλα τελειωσε με την κολλα δεν με νοιαζει αλλα καμια ιδεα για το pc? το αναγνωριζει ως redmi note 3 και οταν κανω open files δεν μου δειχνει τιποτα. δεν θα επρεπε να μου δειχνει τα folders?

Παιδια σοσ μολις το παρελαβα. Το συνδεω στον υπολογιστη και ενω το βλεπει οταν παω να κανω open files μου εμφανιζει κενο και δεν με αφηνει να προσθεσω αρχεια. καμια ιδεα? δευτερη ερωτησηση οταν βγαζεις το αυτοκολητο απο πισω μενει κολα πως να την βγαλω??? και τελευταια εκανα update το κινητο και δεν ανοιγει εχει κολλησει η μπαρα και δεν ολοκληρωνει το Update. τι να κανω? save me :)

Μάλλον ειναι συνδεδεμένο μονο για φόρτιση άλλαξε το σε μεταφορά αρχείων

Μάλλον ειναι συνδεδεμένο μονο για φόρτιση άλλαξε το σε μεταφορά αρχείων

ok το βρηκα αν εχει κανενας αλλος φιλος το προβλημα ας μου πει να το γραψω

Edited by jogoon

τυχαια ειδα τις διαστασεις του redmi note 2 οπως και το πως ειναι βαλμενοι οι αισθητήρες στην οθονη, και μαντεψτε! ειναι ολα ΟΛΟΙΔΙΑ! οποτε το tempered glass του note 2 λογικα θα μας ταιριαζει γαντι! (η θηκη οχι γιατι ειναι πιο παχυ και θα χαναμε και το δακτυλικο).

http://www.ebay.com/itm/151788766017?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

μπορει να συνεισφέρει μηπως καποιος που εχει και τις 2 συσκευες?

τυχαια ειδα τις διαστασεις του redmi note 2 οπως και το πως ειναι βαλμενοι οι αισθητήρες στην οθονη, και μαντεψτε! ειναι ολα ΟΛΟΙΔΙΑ! οποτε το tempered glass του note 2 λογικα θα μας ταιριαζει γαντι! (η θηκη οχι γιατι ειναι πιο παχυ και θα χαναμε και το δακτυλικο).

http://www.ebay.com/itm/151788766017?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

μπορει να συνεισφέρει μηπως καποιος που εχει και τις 2 συσκευες?

Νομίζω περισσεύει λίγο πάνω και κάτω αν κρίνω από τις φωτογραφίες

https://imgur.com/a/OZX6y

Edited by Damned7

Εχουμε να προτείνουμε κάποια θήκη διάφανη σιλικόνης από Ελλάδα;

Κοιτάω από σκρουντζ αλλά δεν ξέρω ποια μπορεί να κάνει με αυτά που διαβάζω....:(

*έστω και με πμ

Ι need a six month vacation, twice a year.

δεν φαινεται να περισσεύει καθολου, ποτε δεν ειναι μεχρι την ακρη αλλιως θα ξεκολλαγε.

στο gsmarena όπου ειχα ελεγξει παλιοτερα τις διαστασεις, εβγαζε ακριβως τις ιδιες για redmi note 2 και redmi note 3 pro international.μεχρι και στο χιλιοστο.

αφου ο φιλος ελεγξε και τους αισθητηρες νομιζω από τζαμακια ειμαστε ετοιμοι.παραγγελνουμε αφοβα του redmi note 2. παντως και του κανονικου redmi note 3 pro κανουν, μενουν ελαχιστα κενα επανω και κάτω. αν το international ηταν μικροτερο, να πω οκ, δε γινεται να περισσευει το τζαμακι.

τωρα ομως που απλα ειναι λιγο μεγαλυτερο, οκ να εχουμε λιγο μικροτερο τζαμακι απ΄το να μην εχουμε καθολου.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

δεν φαινεται να περισσεύει καθολου, ποτε δεν ειναι μεχρι την ακρη αλλιως θα ξεκολλαγε.

Οι δυο τελευταίες εικόνες είναι το τζάμι από το Redmi Note 2 και βλέπω ότι περισσεύει λίγο στο κάτω μέρος. Κάνουν και οι θήκες αλλά θέλει τρύπα για δαχτυλικό και ακουστικά.

Εχουμε να προτείνουμε κάποια θήκη διάφανη σιλικόνης από Ελλάδα;

Κοιτάω από σκρουντζ αλλά δεν ξέρω ποια μπορεί να κάνει με αυτά που διαβάζω....:(

*έστω και με πμ

Κανείς; Τόσο ΓΤΠΚ είναι οι θήκες του;:confused:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Οι δυο τελευταίες εικόνες είναι το τζάμι από το Redmi Note 2 και βλέπω ότι περισσεύει λίγο στο κάτω μέρος. Κάνουν και οι θήκες αλλά θέλει τρύπα για δαχτυλικό και ακουστικά.

τωρα ειδα τι εννοεις, πολυ σωστος φιλε μου, ιδιες διαστασεις τα κινητα αλλα με λιγο διαφορετικες οθονες (σε μεγεθος) οποτε δεν μας κανει...

Με την dev που ειναι τρώει κολλήματα το vider, μαυρίζει και δεν ανταποκρίνεται.

Το πρόβλημα όμως είναι άλλο.

Δεν μου επανέφερε απο την google τα wifi που ειχα στο προηγούμενο τηλέφωνο.

Υπάρχει καμιά λύση να ξυπνήσει και να τα κατεβάσει χωρίς να μπλέκουμε με root στο προηγούμενο?