celtic1453 Δημ. September 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Μεγάλη απογοήτευση η global dev Γεμάτη bugs Led notification Proximity sensors Όλα bugs Πολύ υπερτιμημένο κινητο Ένα cubot που είχα είχε λιγότερα bugs Σε σχέση με το ZUK Z1 σε επίπεδο software υποδεέστερο. Υποδειγματικό το 4G/wifi Exw 4G σε απίθανες μεριές Edited September 30, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Σωστά Μόνο τον αριθμό δείχνει Το.μοναδικο bug έως τώρα Ελπίζω αύριο να διορθωθεί Γενικά.με τις.επαφες έχει θεμα να ρωτησω κατι ? με την 6.9.22 , global dev, στα sms, οταν παταμε "απαντηση", βλεπετε κανονικα το ονομα του παραληπτη, ή μονο τον αριθμο του? σε εμενα δειχνει μονο τον αριθμο του, και ειναι καπως ενοχλητικο bug. Έχετε βάλει μπροστά από όλες σας τις εφαρμογές το +30 ή τον αντίστοιχο κωδικό της χώρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Για να καταλαβω αυτο το θαψιμο που πεφτει απο τους φιλους πιο πανω ειναι γενικα για το redminote 3 pro η ειδικα για την international version ? να ξερω τι να περιμενω δηλαδη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Έχει καταφέρει κανείς να ξεκλειδώσει τον bootloader στο International; Σε ενος φίλου που το προσπαθούμε συνέχεια φτανει στο 50% και λεει current account is different from the account info on the device, έχουμε δοκιμμασει όλες τις λύσεις που προτείνονται με έισοδο στο λογαριασμό κλπ αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Φοράει την την dev rom Edited September 30, 2016 by jefman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Για να καταλαβω αυτο το θαψιμο που πεφτει απο τους φιλους πιο πανω ειναι γενικα για το redminote 3 pro η ειδικα για την international version ? να ξερω τι να περιμενω δηλαδη :) Στους 100 ευχαριστημένους 1 δεν είναι. :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar1983 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Μετα απο καποιες μερες χρησης pro note 3 international με global stable. Ολα μια χαρα αλλα: - Μετα απο reboot μου εχει google keyboard ενω προσωπικα του εχω ορισει και χρησιμοποιω το swiftkey - Δεν μου ερχονται notification σε paypal - Εχει σαβουρα bloatware - και δεν μπορω να το κανω root για να τα σβησω - Οταν με καλεί κάποιος ή μου στέλνει μήνυμα και δεν τον έχω περάσμένο με +30 στις επαφές μου δεν μου εμφανίζει το όνομα του! Π.χ έρχεται σα μήνυμα απο αριθμό που δεν έχεις. Λυση για αυτο = https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer&hl=el τρέχουμε την εφαρμογή Πατάμε το Προσθήκη κωδικού περιοχής/χώρας , βάζουμε 10 (όλοι οι τηλεφωνικοί μας αριθμοί έχουν 10 ψηφία) κωδικός περιοχής για πρόθεση , βάζουμε το +30 (το + είναι αριστερά κάτω στο *#( ) , και πατάμε διόρθωση όλων Την βρηκα απο εδω = http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5740473#post5740473 + Value for money + Πολυ καλο σημα και wifi + Καλη καμερα για ημερα + Design Edited September 30, 2016 by skar1983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μετα απο καποιες μερες χρησης pro note 3 international με global stable. Ολα μια χαρα αλλα: - Μετα απο reboot μου εχει google keyboard ενω προσωπικα του εχω ορισει και χρησιμοποιω το swiftkey - Δεν μου ερχονται notification σε paypal - Εχει σαβουρα bloatware - και δεν μπορω να το κανω root για να τα σβησω - Οταν με καλεί κάποιος ή μου στέλνει μήνυμα και δεν τον έχω περάσμένο με +30 στις επαφές μου δεν μου εμφανίζει το όνομα του! Π.χ έρχεται σα μήνυμα απο αριθμό που δεν έχεις. Λυση για αυτο = https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer&hl=el τρέχουμε την εφαρμογή Πατάμε το Προσθήκη κωδικού περιοχής/χώρας , βάζουμε 10 (όλοι οι τηλεφωνικοί μας αριθμοί έχουν 10 ψηφία) κωδικός περιοχής για πρόθεση , βάζουμε το +30 (το + είναι αριστερά κάτω στο *#( ) , και πατάμε διόρθωση όλων Την βρηκα απο εδω = http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5740473#post5740473 + Value for money + Πολυ καλο σημα και wifi + Καλη καμερα για ημερα + Design Textra SMS Βελτιώνει το bug με τis επαφές στα sms ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση σου....ευτυχώς Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος και απο την συσκευή και απο την dev 6.9.29 Και δεν προέρχομαι απο κινέζικα τηλέφωνα αλλά απο το Galaxy NoteII Είχε ο αδελφός μου το cubot x16 και το έδωσε άρον άρον.... Καλή τύχη με το επόμενο σου τηλ sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Θα κάνω ξανά clean install της ρομ Αφού σβήσω τα πάντα.. Notification led έχετε στα emails???? Και αν ναι πως το ενεργοποιούν;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν χτυπάει το ξυπνητήρι, όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν χτυπάει το ξυπνητήρι, όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο? Χτυπάει. Θα κάνω ξανά clean install της ρομ Αφού σβήσω τα πάντα.. Notification led έχετε στα emails???? Και αν ναι πως το ενεργοποιούν;; Το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Σ' αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο. Λοιπόν τα notifications για όλες τις εφαρμογές: Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - Η λήψη ολοκ... - π.χ Gmail - Ειδοποιήσεις - Φλας Ειδοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Έχει βρεθεί λύση για root ή όχι ακόμα; Χωρίς να έχω περάσει dev rom (είμαι με την official αγγλικά) δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό bug. Οι επαφές συγχρονίστηκαν με το google contacs, επανέφερα backup κλήσεων και sms, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Edited September 30, 2016 by |)@|2kW|n9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_436890.html?wid=4 Αυτο δεν είναι? Βλέπω να το έχει ετοιμοπαράδοτο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Bugs δεν υπάρχουν δεν έχω καταφέρει να βρω. Βάλτε global stable. Η developer είναι για developer. Μην έχετε παράπονα :p Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Bugs δεν υπάρχουν δεν έχω καταφέρει να βρω. Βάλτε global stable. Η developer είναι για developer. Μην έχετε παράπονα :p Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Σωστός..... Πως ξαναπερνάς από Dev σε Stable? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) εχω την global 7.5.2.0 το παιδευω εδω και 4 μερες να βρω bugs... ποιος εχει βρει? Κανενα μεχρι στιγμης δευτερη σιμ δεν εχω... εβαλα sd... Διπλα στο g4 stylus 16gb παντως ειναι η μερα με την νυχτα... και το lg κανει και κανα 30 παραπανω δηλαδη αν δεν παρεις αυτο στα 170 ευρο... ποιο θα παρεις? επισης... οποιος βαλει πρωτος link για θηκες κτλ ας κανει το καλο ο ts να το βαλει στην πρωτη σελιδα... Edited September 30, 2016 by Tazzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Κατάφερα και κόλλησα μία σιμ πάνω στην sd, και έτσι με.λιγη προσοχή έχω κοινό σλοτ sim+sd, και κενή τη δεύτερη θέση Sim........ Γίνεται να ξέρετε, το εκανα Eβαλα textra SMS kαι true phone και διορθωθησαν τα κάποια bugs Που είχα. Έκανα Calibration στα proximity sensors και stock led και έστρωσε Εξαιρετική λήψη 4G /WiFi SOT 6 ωρες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Κατάφερα και κόλλησα μία σιμ πάνω στην sd, και έτσι με.λιγη προσοχή έχω κοινό σλοτ sim+sd, και κενή τη δεύτερη θέση Sim........ Γίνεται να ξέρετε, το εκανα Eβαλα textra SMS kαι true phone και διορθωθησαν τα κάποια bugs Που είχα. Έκανα Calibration στα proximity sensors και stock led και έστρωσε Εξαιρετική λήψη 4G /WiFi SOT 6 ωρες Για βάλε καμιά φώτο με τη σιμ, sd Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 global dev είναι σαν είσαι root? Μπα. μολις παρελαβα και εγω ομορφη συσκευη, ποιοτικη, δε λέω, αλλά δεν αξιζει για πανω απο 200Ε Γιατί? Έχει καταφέρει κανείς να ξεκλειδώσει τον bootloader στο International; Σε ενος φίλου που το προσπαθούμε συνέχεια φτανει στο 50% και λεει current account is different from the account info on the device, έχουμε δοκιμμασει όλες τις λύσεις που προτείνονται με έισοδο στο λογαριασμό κλπ αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Φοράει την την dev rom Δυστυχώς δεν υπάρχει σίγουρη μέθοδος ακόμα. Το έχουν κάνει διάφοροι σε διεθνή forums αλλά κάτι σίγουρο δεν υπάρχει. Έχω διαβάσει για πολλά brickαρίσματα. Αυτό είναι μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μειονέκτημα της συσκευής. Την έχω στο συρτάρι εδώ και 2 βδομάδες γιατί για να ξεκινήσω το στήσιμο θέλω να έχω πρόσβαση root. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Δυστυχώς δεν υπάρχει σίγουρη μέθοδος ακόμα. Το έχουν κάνει διάφοροι σε διεθνή forums αλλά κάτι σίγουρο δεν υπάρχει. Έχω διαβάσει για πολλά brickαρίσματα. Αυτό είναι μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μειονέκτημα της συσκευής. Την έχω στο συρτάρι εδώ και 2 βδομάδες γιατί για να ξεκινήσω το στήσιμο θέλω να έχω πρόσβαση root. Και εγω εχω ψαξει τα πάντα αλλά δεν βρήκα λύση, διαβαζα για unpacking & repacking του boot.img από την rom αλλά μετα δεν την βλέπει σωστά το mi flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Για βάλε καμιά φώτο με τη σιμ, sd Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Θελει προσοχη γιατι αρκετοι εχουν αναφερει οτι κολλαει το sim tray και δε βγαινει μετα.. Υπαρχουν βιντεακια στο youtube ψαξτε για "dual sim and sd card hack xiaomi redmi note 3" Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Θελει προσοχη γιατι αρκετοι εχουν αναφερει οτι κολλαει το sim tray και δε βγαινει μετα.. Υπαρχουν βιντεακια στο youtube ψαξτε για "dual sim and sd card hack xiaomi redmi note 3" Θέλει προσοχή γιατί όντως κολλάει. Βγαίνει αλλά κολλαει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΑς ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλει προσοχή γιατί όντως κολλάει. Βγαίνει αλλά κολλαει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΑς Ποιότητα κλήσεων γιατί είναι τόσο μέτρια;; Σε περιοχές με 3g/2g?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Εμενα σε 2g/3g εχει ελαφρώς χειρότερη ποιότητα ηχου, και ποιο αδύναμη από ότι σε 4g... Παράλληλα κρασαρει συχνά ή εφαρμογή "συλλογή" που ταξινομεί φωτογραφίες κτλ. Όταν επιλέγω μία φωτογραφία για αποστολή με Viber ή Gmail Aυτη ή εφαρμογή κρασαρει και μου λέει "αποστολη αναφοράς στη ΧΙΑΟΜΙ" Έχω στείλει 50 αναφορες. Ανάλογα μου κάνει όταν πάω να επιλέγω φωτογραφία απο τις αποθηκευμένες, μέσω της εφαρμογής αυτής για κάποια επαφή μου. Το έχει άλλος αυτό; Πέρασα quick pick Και δεν κρασαρει Edited October 1, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Έχει καταφέρει κανείς να ξεκλειδώσει τον bootloader στο International; Σε ενος φίλου που το προσπαθούμε συνέχεια φτανει στο 50% και λεει current account is different from the account info on the device, έχουμε δοκιμμασει όλες τις λύσεις που προτείνονται με έισοδο στο λογαριασμό κλπ αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Φοράει την την dev rom Ρε παιδιά έχετε ακολουθήσει τα βήματα που περιγράφει εδώ; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13849-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-Mi-Flash-Unlock-Tool-%CE%9E%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94/ Εγώ τα έκανα, πήγα 100% και σε 2 μέρες ήμουν έτοιμος. Γιατί τόση δυσκολία στους υπόλοιπους; Κάντε και καμμια 10ρια ποστ στα φόρουμς της miui, βοηθάει. Edited October 1, 2016 by GreenMob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Όλα τα παράξενα σε σένα.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Eχω αλλάξει 15 κινητά σε δύο χρόνια Φτηνά και ακριβότερα. Καλό το ΝΟΤΕ3 για τα λεφτά του (160-180€), αλλά όχι για παραπάνω. Το EMUI είναι σβελτο, αλλά όχι ελαφρύ, αφού καταλαμβάνει άνω του 1.5 γιγα από τα 3 της ΡΑΜ Παράλληλα έχει στη developer ROM πάμπολλα bugs, το οποίο διορθώνεται ευτυχώς με 3rd party applications... H μπαταρία δε βγάζει τη μέρα.... 4-5 ώρες SOT (λιγότερες είναι, δείχνει ψευδώς τόσες στη διαχείριση μπαταρίας) Με το Ζόρι βγάζει ένας power user έως το απόγευμα. Ή κάμερα είναι επαρκής για την αξια του κινητού. Κατασκευή καλή,οχι κάτι super. Σε σύγκριση με το Lenovo ZUK που επίσης έχω υπερέχει στο 4g(λογικό λόγω υποστήριξης της 800αρας) Ίδια κάμερα(ίσως λίγο υποδεέστερη) Υποδεέστερο λογισμικό, λογικό αφού το ZUK EXEI CM13, το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ bug, αν και το ΕΜUI φαίνεται πιο αέρινο. Το ZUK αν και έχει επίσης 5 ώρες SOT έβγαζε ανετοτερα τη μέρα, το ΝΟΤΕ3 Δεν τη βγαζει. Πιθανότατα δείχνει ψευδώς πολλές ώρες SOT TO NOTE3. Ποιότητα ήχου κλησεως το ΝΟΤΕ 3 έχει σαφώς χειρότερη από το ZUK. Το ZUK EXEI μεγαλύτερα bezels, είναι πιο ογκώδες από το κομψοτερο ΝΟΤΕ3. Συνοπτικά είναι ανάλογης ποιοτητας κινητά. Πιστεύω πως το ΝΟΤΕ 3 Έχει μεγαλύτερο δυναμικό βελτίωσης και διορθώσεις των πολλών bugs, λόγω περισσότερων πωλήσεων και μεγαλύτερης κοινότητας υποστήριξης. Πάντως ή τιμολόγηση του ΝΟΤΕ3 eιναι τιμία και σαφώς δεν αξίζει παραπάνω από όσο πωλείται Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Να τα πάρουμε ένα ενα....το miui μια χαρά σβέλτο είναι αλλά εγώ χρησιμοποιώ nova launcher prime...δεν τον αλλάζω. Πάμπολλα bugs δεν έχω βρει ευτυχώς....παραθέτω τα stats της μπαταρίας μου. Η κατασκευή με το αλουμίνιο διπλής υποβολής μια χαρά ποιοτική μου φαίνεται. Αν είχα τα παράπονα σου ήδη θα το έβαζα για πώληση....https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/06d4352e8263139191f3474c71054c0c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/b4aa5c5e6aefbb411f5e6c65405fcba7.jpg sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Είναι κυρίως software bugs Δεν το δινω γιατι ελπίζω σύντομα να διορθωθουν και γιατί έχει φουλ.μπαντες 4g για Ελλαδα, ΕΕ ΚΑΙ Ασια..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 E 4-5 ώρες SOT (λιγότερες είναι, δείχνει ψευδώς τόσες στη διαχείριση μπαταρίας) Με το Ζόρι βγάζει ένας power user έως το απόγευμα. Ή κάμερα είναι επαρκής για την αξια του κινητού. Κατασκευή καλή,οχι κάτι super. Προφανώς το έχεις παρει στραβά γι'αυτό και σου τυχαίνουν όλα εσένα. Ότι και να λες στο θέμα μπαταρία είναι κτήνος. Είμαι στο 70% με πολύ σκάλισμα, τα πάντα ανοιχτά, δοκιμές, παιχνίδια κτλ και έχω 3.5 ώρες οθόνη. Τις 7 ώρες οθόνη τις έχει για πλάκα. Όσο για την ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική για την τιμή του. Υπόψη ότι τα άλλα 2 κινητά μου είναι s7 edge και Iphone 6s plus οπότε τα standard μου δεν ειναι χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts