kyrgeo1978 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 (edited) Οσοι περάσατε την dev κάνατε πριν+μετά factory reset ή δεν χρειάζεται? Κάνει μόνο του. Πάρε back up και αρχεία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version Edited September 25, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παρακαλω οσοι χρησιμοποιουν bluetooth και εχουν το θεμα με την παραμορφωση του ηχου ας πατησουν το confirm στο παρακατω bug report http://en.miui.com/thread-367727-1-1.html Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς να ξεκλειδώσει bootloader? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 το τηλ πραγματικά τα σπάει και η θήκη σιλικόνης που πηρα από το youhou έκατσε καλά επάνω στο Kate! Μπορείς να ανεβάσεις 2-3 φωτογραφίες να δουμε πως καθεται; Ειδικα πισω που ειναι το αποτυπωμα. Αν δεν κανω λαθος αυτή του youhou είναι η κλασσική σιλικόνης(0.3mm) που πουλάνε ολοι 3.90 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Λοιπόν....επιτελους σήμερα παρελαβα! Μου εχει έρθει με την dev 6.9.21 και όταν το ανοιξα μου κατεβασε και περασε την 6.9.22, φυσικά εχει ελληνικά..... το τηλ πραγματικά τα σπάει και η θήκη σιλικόνης που πηρα από το youhou έκατσε καλά επάνω στο Kate! Έχω όμως ενα πρόβλημα..... το download speed του WiFi της συσκευής είναι ΤΡΑΓΙΚΟ...κατεβαζει με 30kb/sec την κάθε εφαρμογή. δεν φταίει το ίντερνετ μου καθώς στο pc πάει μια χαρά....καμια ιδέα τι μπορει να συμβαίνει ??? Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Και επανεγκατάσταση GAAPS Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Λοιπόν....επιτελους σήμερα παρελαβα! Μου εχει έρθει με την dev 6.9.21 και όταν το ανοιξα μου κατεβασε και περασε την 6.9.22, φυσικά εχει ελληνικά..... το τηλ πραγματικά τα σπάει και η θήκη σιλικόνης που πηρα από το youhou έκατσε καλά επάνω στο Kate! Έχω όμως ενα πρόβλημα..... το download speed του WiFi της συσκευής είναι ΤΡΑΓΙΚΟ...κατεβαζει με 30kb/sec την κάθε εφαρμογή. δεν φταίει το ίντερνετ μου καθώς στο pc πάει μια χαρά....καμια ιδέα τι μπορει να συμβαίνει ??? ενα link απο την θήκη? οι χαμηλές ταχύτητες συναντούνται παντου η σε μια μόνο εφαρμογή? Σε άλλο wifi δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Η θήκη σιλικόνης....απλα εφάρμοσα πρώτα από κάτω και μετά από πάνω http://youhou.gr/ΘΗΚΗ-SILICONE-REDMI-NOTE3 οτι app κατεβάζω από το playstore κατεβαίνει πολυ αργά.....εχω κανει επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και περιμένω... πάλι τα ιδια.....τζαμπα η επαναφορά.....καμια αλλη ιδέα ? Απ εγκατάσταση ggaaps και επανεγκατάσταση Επανεκιννηση ρουτερ Δοκιμή σε άλλο ρουτερ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Global-Edition-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1084287.html παιδια αυτο ειναι το μοντελο που συζηταμε? Παιζει 4g με cosmote κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Η θήκη σιλικόνης....απλα εφάρμοσα πρώτα από κάτω και μετά από πάνω http://youhou.gr/ΘΗΚΗ-SILICONE-REDMI-NOTE3 οτι app κατεβάζω από το playstore κατεβαίνει πολυ αργά.....εχω κανει επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και περιμένω... πάλι τα ιδια.....τζαμπα η επαναφορά.....καμια αλλη ιδέα ? Συνηθως στα Downloads Στις ρυθμισεις πρεπει να εχει ορια,αλλαξετω σε Χωρις Οριο, για δες το και πες μας . ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Global-Edition-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1084287.html παιδια αυτο ειναι το μοντελο που συζηταμε? Παιζει 4g με cosmote κανονικα? Ναι και με Wind Vodafone στα 800 Mhz,Κυριως στην Επαρχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Στα προγραμματα πας και βρισκεις το Downloads η Ληψεις και δεξεια πανω εχει 3 τελειες πατας εκει και πας ρυθμησεις και θα δεις το οριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1969 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Παρέλαβα σήμερα και απογοητεύτηκα . Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Έβαλα και τις 2 κάρτες sim και παρατήρησα τα εξής: αν κλείσω την sim1 και και αφήσω ανοικτή την sim2 και κάνω επανεκκίνηση όταν ξεκινά δεν δουλεύει η sim2 ούτε τα settings των καρτων sim! (Ενώ την εντοπίζει την sim2 δεν λειτουργεί και στην sim1 ενω υπάρχει κάρτα λέι ότι δεν βρέθηκε) Πρέπει να βγάλεις την sim και να την ξαναβάλεις και επανέρχεται. mui global 7.5.2.0 stable Edited September 26, 2016 by d1969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 παιδια εσεις με τα bugs exete Developer Roms? πολλα bugs για τοσους λιγους χρηστες της συσκευης σε 1-2 μερες παραλαμβανω και εγω Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 συνδέθηκα με το WiFi του γείτονα και βλέπω κανονικές ταχύτητες.....αρα και τα 2 ρουτερ που έχω σκ@τ@.... καλο νεο για το κινητο αυτο μενει το bug λοιπον με τις καρτες ΣΙΜ Για να δουμε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wphone7 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλησπέρα σε όλους, παρέλαβα σήμερα το πρώτο μου Xiaomi. Είμαι παντελώς άσχετος με τη συγκεκριμένη εταιρεία και δε ξέρω πως μπορώ να δω αν έχω την international edition ή όχι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; http://i66.tinypic.com/axldhy.png Θέλω να ξέρω ποιο έχω, ώστε να κατεβάσω τη σωστή ROM και να το αναβαθμίσω το ΣΒ. Μπορεί κάποιος να δώσει ένα link για τη σωστή ROM και παραπομπή σε κάποιες οδηγίες για την εγκατάσταση; Κατά τα λοιπά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 καλο νεο για το κινητο αυτο μενει το bug λοιπον με τις καρτες ΣΙΜ Για να δουμε Το έχω γράψει ήδη.. Ισχύει (απλά πριν άποψή restart την ανοίγω πάλι) Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλησπέρα σε όλους, παρέλαβα σήμερα το πρώτο μου Xiaomi. Είμαι παντελώς άσχετος με τη συγκεκριμένη εταιρεία και δε ξέρω πως μπορώ να δω αν έχω την international edition ή όχι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; http://i66.tinypic.com/axldhy.png Θέλω να ξέρω ποιο έχω, ώστε να κατεβάσω τη σωστή ROM και να το αναβαθμίσω το ΣΒ. Μπορεί κάποιος να δώσει ένα link για τη σωστή ROM και παραπομπή σε κάποιες οδηγίες για την εγκατάσταση; Κατά τα λοιπά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. :) εχεις το λινκ αγορας του? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wphone7 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 εχεις το λινκ αγορας του? Ναι: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 αναρωτιέμαι αν πρέπει να φύγω από την dev και να πάω σε global stable.... γτ? ....................................... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz Product size: 15.00 x 7.60 x 0.87 cm Ειναι το ΚΕΝΖΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ 800αρα Το κλασσικο ΝΟΤΕ 3 δλδ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wphone7 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz Product size: 15.00 x 7.60 x 0.87 cm Ειναι το ΚΕΝΖΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ 800αρα Το κλασσικο ΝΟΤΕ 3 δλδ Αρα είμαι σε λάθος νήμα, συγνώμη. Μπορείς να μου στείλεις με PM (για να μη ποστάρω άλλα off topic εδώ) link για την τελευταία stable ROM και οδηγίες αναβάθμισης. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Αρα είμαι σε λάθος νήμα, συγνώμη. Μπορείς να μου στείλεις με PM (για να μη ποστάρω άλλα off topic εδώ) link για την τελευταία stable ROM και οδηγίες αναβάθμισης. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. ta εχει ολα στην 1η σελιδα της ομαδας με το ΚΕΝΖΟ Εδω δλδ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429540 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 ta εχει ολα στην 1η σελιδα της ομαδας με το ΚΕΝΖΟ Εδω δλδ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429540 Από stable σε dev δεν γίνεται με τον απλό τρόπο που περιέγραφε κάποιος φιλος μερικά post νωρίτερα; Κατεβαζουμε την rom, την βάζουμε στο internal storage, την επιλέγουμε απο το updater και αυτό ηταν. Το αντίθετο, από dev σε stable θέλει άλλη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλημερα παιδια, αναμενω σημερα παραλαβη 2 συσκευων ιντερνατιοναλ από geekbyuing. η ρομ που πρεπει να κατεβασω, (dev θελω με καθε Παρασκευη update OTA), ειναι αυτη εδώ ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Συνηθως στα Downloads Στις ρυθμισεις πρεπει να εχει ορια,αλλαξετω σε Χωρις Οριο, για δες το και πες μας Απλά ενημερωτικά, αυτήν την επιλογή την έχουν αφαιρέσει αρκετές εκδόσεις πίσω. καλημερα παιδια, αναμενω σημερα παραλαβη 2 συσκευων ιντερνατιοναλ από geekbyuing. η ρομ που πρεπει να κατεβασω, (dev θελω με καθε Παρασκευη update OTA), ειναι αυτη εδώ ? Ναι, αυτή είναι. Edited September 27, 2016 by LoukG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ναι, αυτή είναι. Eιναι αυτή που λέει International edition Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ήρθε σήμερα το Kate από Geekbuying σφραγισμένο με Global Stable 7.3.7 που ζητάει αναβάθμιση σε 7.5.2 αλλά μάλλον θα το πάω σε 6.9.22 Dev. Η διαδικασία δεν άλλαξε απο την 1η σελίδα? Πέρασμα της από recovery εε? Υ.Γ. Πρώτη φορά παραλαμβάνω κινητό απο Κίνα σφραγισμένο. Συγκινητική στιγμή :O Υ.Γ.2 H camera είναι Omida Υ.Γ.3 Δεν μπορούσε να κάνει restore από το micloud όπου είχα ανεβασμένο backup του KENZO. Μάλλον είναι φυσιολογικό ? Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts