aftergr Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Φυσικά και το έχουμε ούτε πρόκειται να το αλλάξουμε για την ώρα διότι είναι ανώτερο από τα περισσότερα κινητά της τάξης των 200-250€ που κυκλοφορούν σήμερα Συμβουλή παιδιά, μην ξεχνάτε να σβήνετε το call & message log των κινητών διότι αυτή είναι η μεγαλύτερη αιτία που σέρνονται ύστερα από χρήση μηνώνΕχει μεινει κανεις που να εχει μι5ς η τα δωσατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Που ακριβως ειναι αυτο που λες ?Εκτος αν εννοεις καθαρισμο της λιστας κλησεων κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Ναι την λίστα κλήσεων και μηνυμάτων λέω, μπορεί να μεγαλώσει πολύ και να βαρύνει το κινητό γενικά, όχι μόνο όταν ανοίγεις το dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Παιδιά, όποιος χρειάζεται tempered glass, ας μου στείλει ένα μήνυμα. Μου έχει περισσέψει ένα full face (με μαύρο πλαίσιο) από όταν είχα το Mi 5S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Παρακαλώ πειτε μου πια τον να βάλω για την μέγιστη μπαταρία.Ειναι ευρωπαϊκό από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Την global 9.6.1 να βαλεις εγω ειμαι ευχαριστημενος για την χρηση που του κανω...Σκεφτομαι να δοκιμασω συντομα την developer Αρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Η χθεσινή beta φέρνει Oreo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Μάλλον αυτό τον μήνα θα την πάρουμε την 10 Ελπίζω να έχει βελτιωθεί στο θέμα της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Μάλλον αυτό τον μήνα θα την πάρουμε την 10 Ελπίζω να έχει βελτιωθεί στο θέμα της μπαταρίας Από σήμερα το πρωί μέσω OTA ήρθε η Miui 10.1 Global NAGMIFI. Είναι λίγες ώρες και ακόμα δεν έχω άποψη αλλά δείχνει ατέλειωτη η μπαταρία! ( 3 ώρες οθόνης και είμαι στο 65% ) Διαφορετικοί ήχοι και μπάρα ειδοποιήσεων διαφορετική. Δακτυλικό αποτύπωμα σχεδόν τέλειο αλλά πλέον θέλει πάτημα και όχι αφή όπως πριν. Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Την εγκατέστησα και εγώ πριν λίγες ώρες...γενικά καλά τα πάει...δεν είναι βέβαια η μέρα με την νύχτα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση ειδικά αν εξαιρέσεις τις αισθητικές αλλαγές που έκαναν...τις επόμενες μέρες θα την κοιτάξω καλυτερα... Μήπως κάποιος από όσους φοράνε την MIUI10 ξέρουν αν έχει κάπου τα gestures που φέρνει μαζί για τα full screen κινητά; Κάπου είχα διαβάσει ότι θα τα φέρει και σε κινητά που δεν είναι full screen αλλά μάλλον το δικό μας δεν είναι σε αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Κάπου είχα διαβάσει ότι θα τα φέρει και σε κινητά που δεν είναι full screen αλλά μάλλον το δικό μας δεν είναι σε αυτά... Tι παει να πει "fullscreen κινητα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Εννοώ με full screen display... Σε αυτά που η οθόνη δεν έχει bezels. Όπως το Mi8 για παράδειγμα... Σε αυτά τα κινητά η MIUI10 έχει κάποια gestures τα οποία διευκολύνουν την πλοήγηση. Αυτά λοιπόν τα gestures στο δικό μας δεν τα έβαλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 (edited) Την έβαλα και εγώ σήμερα το πρωί, παραμένει android 7.0 αλλά μάλλον θα πάρουμε και άλλη αναβάθμιση Το portrait mode δουλεύει πολύ ωραία και γενικά παρότι είμαι κακοπροαίρετος με τις αναβαθμίσεις, είναι πολύ smooth και γρήγορο Edited November 17, 2018 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μόλις πέρασα και την καινούργια 10 με βάση το Oreo, αισθητικά όπως και αναμενόταν καμία απολύτως διαφορά, μένει να δούμε σε λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Ανήμερα Χριστούγεννα πήρα μέσω up date android 8. Miui 10 πριν 20 μέρες περίπου . Τις πρώτες μέρες μεγάλη πτώση μπαταρίας σε σημείο στο 24 ωρο να έχω 1,30 ώρες οθόνη, αίσχος. Μετά από μερικές φορτίσεις τα πράγματα έφτιαξαν σχετικά και τώρα στο 24 ωρο είμαι με 3-3,3 ώρες οθόνης. Μπορεί να με βγάλει και παραπάνω 5 ώρες οθόνης αλλά όχι όλο το 24 ωρο περίπου 17-18 ώρες. Να σημειωθεί πως έχω πάντα ανοιχτό το wi-fi και συγχρονισμό και κλειστό mobile data . Σε γενικές καλούτσικα, διαφορές δεν υπάρχουν που να μπορεί κάποιος να δώσει έμφαση μεταξύ android 7 και android 8 ......... καλή συνέχεια :D Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 δε μπορώ με τίποτα να ανανεώσω την athenacard μέσω της εφαρμογής... δε μπορεί να διαβάσει την κάρτα με τίποτα. αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; υπάρχει λύση; Σίγουρα είναι θέμα του κινητού γιατί με ένα nexus 5 την έκανα τη δουλειά μου μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Είναι τελείως απαράδεκτοι Έγινε νέο update, και ενώ πρόσθεσαν 60fps δεν λειτουργεί καθόλου, δοκίμασα με ένα mi a2lite και λειτουργεί άψογα, αυτό αντί για 60 πηγαίνει στα 20 μάλλον, δηλαδή πόσο ηλίθιος είσαι για να κάνεις update χωρίς να δεις αν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trotasgold Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλησπέρα παιδιά, Κάποια τιπς που έκανα αλλά και που μπορεί να έχετε κάνει ήδη στο miui 10. Performance: 1.floppykernel(προτείνω έκδοση UBERTC κατόπιν το κινητό δουλεύει στα 2.35 ghz αντί για 2.15 όπου και πρέπει να δουλεύει ο Snapdragon 821 επεξεργαστής ενώ είναι κλειδωμένος από την xiaomi) 2.adreno drivers v313. Το κινητό έχει πρόκειται για πολύ σημαντικό κομμάτι για αισθητή διαφορά. 3.προαιρετικα την εφαρμογή spectrum από το play store.Σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 επιλογές για το πώς θα δουλεύει ο floppykernel σου (balanced, performance, battery saver,gaming).Σε gaming mode μέτρησα antutu 185.000! Για τα παραπάνω χρειάζεται twrp recovery και magisk root.Προκειται για πολύ εύκολες διαδικασίες όσο και αν φαίνονται πολλά. Μετά από αυτά το κινητό δουλεύει άψογα με αισθητή διαφορά.Δεν μου λαγκαρει ποτέ εκτός σπάνια καμιά φορά σε messenger για λίγο. ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΣΕ XDA ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ! Κάμερα: Επίσης για όσους θέλουν αισθητά καλύτερες φωτογραφίες το βράδυ χωρίς θόρυβο την τελευταία gcam για mi5s v5.1. (Ρυθμίσεις:nexus 6p,hdr+ και γενικά πειραματισμος).Επίσης βγάζεις πολύ φυσικές portrait την ημέρα και σαφώς καλύτερες από την stock camera.Κατευθειαν εγκατάσταση του app βρίσκοντας το στο google. Ήχος: Μέσω twrp εγκατάσταση του dolby Atmos για miui 10.Βαζεις ένα τραγουδάκι να παίζει και ρυθμίζεις τον ήχο να ακούγεται όπως σου αρέσει μέσα από την εφαρμογή. Μπαταρία: Με την αλλαγή στο performance έχουμε μια μεγαλύτερη διάρκεια και στην μπαταρία(όχι πολυ μεγαλη).Μετά την αλλαγή του kernel συστήνω calibrate της μπαταρία.Το ίδιο συστήνω και για όσους από miui 9 σε miui 10 έπεσε η απόδοση της μπαταρίας τους.Ειναι πανευκολο και το βλέπετε στο YouTube.Εμενα προσωπικά το κινητό μου όταν έβαλα miui 10 ενώ έκλεινε και έδειχνε 1% αντικειμενικά πρέπει να είχε λίγο στο 40%.Το καταλαβαίνουμε και από τις απότομες αυξομειώσεις της μπαταρίας στην μέτρηση %.Μετα το calibrate όλα μια χαρα.Εχω περίπου 4.30-5.00 ώρες ενεργή οθόνη και καποιες φορές έχει φτάσει και 6. 2.Ενα άλλο tip είναι τα αφαιρέσετε από εφαρμογή να σας στέλνουν ειδοποίησης.Κυριως google maps. Εγώ αφαίρεσα και τις άδειες των εφαρμογών από την αρχή με ένα τρόπο που βρήκα τυχαία.Σε developer options κατάργηση miui βελτιστοποίηση και την ενεργοποιηση επί τόπου αν θελετε και έχουν διαγραφθει όλες οι άδειες των εφαρμογών ,που καταναλώνουν και αυτές μπαταρία κατά μία έννοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, και εγώ είμαι από τους λίγους που έχουν μείνει να επιμένουν πως το κινητό έχει χρόνο ζωής ακόμα αλλά έχει ξεσκιστει από το software Προσωπικά είμαι έτοιμος να το ξεκλειδώσω και να περάσω lineage 16 αλλά κάνω υπομονή ακόμα μήπως και γίνει κάποιο θαύμα Υ.Γ. πριν 2 μέρες πέρασα MIUI 10.2.2.0 ή όπως το λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 και εγώ μαζί σου είμαι! συνέχεια γλυκοκοιτάζω την lineage (που την έχω σε ένα nexus 5 και πάει σφαίρα) αλλά μένω στο miui γιατί βαριέμαι να το στήσω από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Χαχαχαχα και εγώ μια από τα ίδια Πιο παλιά σε όλα τα κινητά μου φλασαρα κάθε λίγο και λιγάκι, και το κάνω ακόμα για λογαριασμό φίλων Παίρνοντας αυτό το κινητό είπα ότι δεν θα ασχοληθώ γιατί δεν χρειαζόταν τότε......., Τώρα από ότι φαίνεται χρειάζεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Ενδεχομένως να λειτουργεί και με άλλες συσκευές Δεν πείραξα καθόλου τα settings και οι φωτογραφίες ούτε καν συγκρίνονται με την στοκ εφαρμογή, στα συν ότι λειτουργεί το night sight προσφέροντας φωτογραφίες αλλού επιπέδου Δεν χρειάζεται ούτε root ούτε τίποτα https://forum.xda-developers.com/razer-phone/themes/apk-google-camera-6-1-021-modded-t3880003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Εγώ πάντως όσο είχα το Mi5S το είχα με ViperOS (venom). Πολύ ευχαριστημένος. ViperOS έχω πλέον στο Poco F1 μου εδώ και λίγες εβδομάδες, με παρόμοια εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Καλησπέρα. εχει αλλάξει όθονη τζάμι κανείς????Αν ναι και επειδή δεν θα έχει το fingerprint senror, το home button λειτουργεί σαν το back???? (δεξι πλήκτρο) Eυχριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Κοντος ψαλμος αλιλουια , in a few wors, con poche parole.... το κινητο εχει γινει απαραδεκτο με τη 10.2.2.0 και με το lineage 16 καλυτερο σαν λειτουργια, η μπαταρια όμως είναι ισα ισα για να γυρνας μες στο σπιτι σου Ηταν αδυνατο να χρησιμοποιηθεί εξω, μιλαμε για 1.5 ωρα sot(που γενικα πιστευω είναι ηλίθιος τροπος μετρησης αυτονομιας) και 4 ωρες συνολικη αυτονομια ότι και να κανεις Αλλαξα και δυο μπαταριες, ιδια κατασταση, στην αρχη νομιζα ότι ηταν κακης ποιοτητας μπαταριας, όμως τελικα βρηκα την λυση Πρωτα από όλα ξεκλειδώνουμε bootloader αν και ισως γινεται flash και με κλειδωμενο Φλασαρουμε twrp 3.3.0 Μπαινουμε εδώ και κατεβάζουμε την stable 8.2.4.0(android 6) https://xiaomi.eu/community/threads/6-11-10.36056/ Aν θελετε android 7 τοτε βαζετε την nightly 7.7.6 από εδώ, δεν την εχω βαλει αλλα αναφερουν πως δεν εχει πρόβλημα με την μπαταρια https://xiaomi.eu/community/threads/7-7-6.40698/ Με την πρωτη 8.2.4.0 και με ενεργοποιημενο από την αρχη το battery saver, to Bluetooth να εκπεμπει σχεδόν συνεχεια σε bt headphones για 6 ωρες, ανα διαστήματα χρηση browser,viber.msg,maps, και 46 λεπτα κλησεις(το ξεσκισα επίτηδες), η μπαταρια μου είναι ακομα στο 56% Μην κοιτατε το sot διοτι αφορα μονο την οθονη, το κινητο δουλευε συνεχεια από πισω, δεν ξερω πως και ποσο μπηκε σε deep sleep Το κινητο το διελυσε μονη της η xiaomi με τις αναβαθμίσεις, και να ηταν μονο αυτό το κινητο/εταιρια….. Τουλάχιστον ετσι δουλευει καταπληκτικα, η ταχυτητα δε, φανερωνει τον sd821 Edited May 10, 2019 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts