happydonnut Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Εγώ πάντως το πήγα σε LOS, έβαλα και το HDR+ port και πάει καλύτερα από ποτέ (για τη φωτογραφική δεν το συζητάω, μεγάλη διαφορά σε low light)! Καλή η MIUI αλλά εχθές που έβαλα MIUI9 Beta Global δεν άντεξα πάνω από 5-6 ώρες και γύρισα σε LOS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Ποια ειναι καλυτερη? η μονη διαφορα ειναι στη γλωσσα του μενου η εχουν και αλλες? Έχει και κάποιες κινεζοεφαρμογές μέσα, και δεν έχει τα διάφορα optimizations που βάζουν στις XRTV/EU. Λένε πάντως για μεγάλη βελτίωση του fingerprint sensor εδώ. Εγώ πάντως το πήγα σε LOS, έβαλα και το HDR+ port και πάει καλύτερα από ποτέ (για τη φωτογραφική δεν το συζητάω, μεγάλη διαφορά σε low light)! Καλή η MIUI αλλά εχθές που έβαλα MIUI9 Beta Global δεν άντεξα πάνω από 5-6 ώρες και γύρισα σε LOS! Καλή η LOS αλλά πολύ λειψή για μένα πλέον. Το Google Camera port σίγουρα βοηθάει με την κάμερα, είναι πλέον σταθερό; Από αυτονομία πως πάει; Το δικό μου 4/32 με 8.5.3.0 EU βγάζει άνετα 6 ώρες SOT στο 18ωρο με 20% υπόλοιπο μπαταρίας, ή κοντά στις 5 ώρες οθόνης σε μιάμιση μέρα χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλή η LOS αλλά πολύ λειψή για μένα πλέον. Το Google Camera port σίγουρα βοηθάει με την κάμερα, είναι πλέον σταθερό; Από αυτονομία πως πάει; Το δικό μου 4/32 με 8.5.3.0 EU βγάζει άνετα 6 ώρες SOT στο 18ωρο με 20% υπόλοιπο μπαταρίας, ή κοντά στις 5 ώρες οθόνης σε μιάμιση μέρα χρήσης. Περί ορέξεως είναι το αν είναι λειψή ή όχι, εμένα μου κάνει, εσένα όχι :) Το Google Camera port εμένα πάει μπάλα. Νομίζω πάντως δεν παίζει το EIS στο video. Η ποιότητα σε φωτογραφίες/video είναι σίγουρα καλύτερη σε κάθε περίπτωση. Η αυτονομία με τη δική μου χρήση είναι περίπου ίδια σε MIUI και σε LOS, ίσως σε LOS λίίίίγο καλύτερα. Μπορεί να είναι και placebo. Πάντως πάνω κάτω τα ίδια με τη δική μου χρήση (το δικό μου είναι το 3/64). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 8.5.4.0 Stable EU φρέσκια-φρέσκια https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298983551 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 8.5.4.0 Stable EU φρέσκια-φρέσκια https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298983551 Σπαρταραειιι! :lol: Περιμενω να βγει απο miui hellas να την βαλω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Σπαρταραειιι! :lol: Περιμενω να βγει απο miui hellas να την βαλω :p Σ'αρέσει το debugging; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Σ'αρέσει το debugging; :p Εμ και καλα λενε ειναι η ιδια με EU απλα με λιγες παραμετροποιήσεις.. +αντε ας υποστηρίξω την κοινότητα μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Εμ και καλα λενε ειναι η ιδια με EU απλα με λιγες παραμετροποιήσεις.. +αντε ας υποστηρίξω την κοινότητα μας :p Λίγες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Εγώ πάντως το πήγα σε LOS, έβαλα και το HDR+ port και πάει καλύτερα από ποτέ (για τη φωτογραφική δεν το συζητάω, μεγάλη διαφορά σε low light)! Καλή η MIUI αλλά εχθές που έβαλα MIUI9 Beta Global δεν άντεξα πάνω από 5-6 ώρες και γύρισα σε LOS! Ένα link για την LOS...κι ένα για το HDR+ port Edited September 8, 2017 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 LOS: https://download.lineageos.org/capricorn [https://forum.xda-developers.com/mi-5s/development/rom-lineageos-14-1-t3611059] HDR+: https://forum.xda-developers.com/mi-5s/themes/flashabel-google-camera-camera-api2-fix-t3655211 (πρέπει να παρακολουθήσεις λίγο τη συζήτηση για να καταλάβεις τι πρέπει να φλασάρεις..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinmar Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Τώρα το είδα και το παράγγειλα 3/64gb στα €169.24 http://www.coolibuying.com/xiaomi-mi-5s-smartphone-64gb-p-495.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Vivere pericolosamente Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolara74 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 με τι αποστολή το πηρες ??? Τελωνειο κλπ εξοδα γνωρίζεις να μου πεις ?? Ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Μου συμβαίνει το εξής φαινόμενο και το έχω δει σε όλες τις ρομ που έχω περάσει. Όταν τελειώσουν τα δεδομένα μου και η κάρτα μου στο F2G και βάλω νεα κάρτα και δεδομένα, για να συνδεθεί στο ίντερνετ (να δείξει το Η+) πρέπει να κάνω ρεσταρτ αλλιώς δεν το εμφανίζει. Είναι θέμα της Wind λέτε? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν εχεις μηδενικο χρηματικο υπολοιπο, τοτε κλειδωνει το ιντερνετ , γιαυτο θελει restart για να δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Τώρα το είδα και το παράγγειλα 3/64gb στα €169.24 http://www.coolibuying.com/xiaomi-mi-5s-smartphone-64gb-p-495.html Πες μας λίγο φίλε με τι αποστολή το πήρες γιατί η τιμή είναι πολύ καλή καί με ενδιαφέρει και εμένα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Τι αποστολές και τελωνεία; δεν πρόκειται να έρθει κανένα mi5s, καλώδιο και πολύ θα είναι. Θα χάσετε τα λεφτά σας ή πολύ χρόνο στην καλύτερη περίπτωση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Τώρα το είδα και το παράγγειλα 3/64gb στα €169.24 http://www.coolibuying.com/xiaomi-mi-5s-smartphone-64gb-p-495.htmlΛαβράκι πέτυχες. Μόλις παραλάβεις ενημέρωσε μας MI 5 Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Τώρα το είδα και το παράγγειλα 3/64gb στα €169.24 http://www.coolibuying.com/xiaomi-mi-5s-smartphone-64gb-p-495.html Το οτι το σιτε εχει οοοολα τα χρωματα και ολα ιδια τιμη ενω σε οοοολα τα αλλα σιτε (αληθινά σιτε) εχουν διαφορες οι τιμες στο καθε χρωμα δεν σου εκανε εντυπωση, για να μην πω για την τιμη που και μονο που ειναι τοσο χαμηλή δειχνει οτι κατι δεν παει καλα...Οσο για το site ειναι τελειως ακυρο και δεν βγαζει τιποτα στο google γιαυτο... Ελπιζω να πληρωσες με paypal για να μπορεσεις (ελπιζω) να παρεις τα λεφτα σου πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Coolibuying και geargood/bangbest τα καλυτερα site. Ουτε καν εχουν πληροφοριες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 το site ουτε καν certificate εχει ειναι απατη Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Μακάρι να σου έρθει το κινητό αλλά μάλλον μουφα είναι.. Ας ελπίσουμε να κάνουμε λάθος!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 παιδια μολις το πηρα μεταχειρισμενο,,,θελω να βαλω los 14.1 και google camera modded hdr+ ποια εκδοση ακριβωσ να βαλω? ποια ειναι η καλυτερη? fhd 60 fps στο βιντεο θα εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoulis Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν το ΜΙ 5s βγαίνει και σε international edition, ωστε να κάνει από μονο του OTA update και να μη μπουμε στην διαδικασία αλλαγής ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Οι stock stable roms παίρνουν ΟΤΑ κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 παιδια οσοι εχουν los 14.1 παια modded camera gcam hdr + εχουν και σε τι ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts