Jump to content

Pizza Lovers

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια πιτσαρία κάνει την καλύτερη πίτσα?  

462 members have voted

1. 1. Ποια πιτσαρία κάνει την καλύτερη πίτσα?

• pizza Hut
      186
    • pizza Fun
      53
    • Roma pizza
      41
    • Dominos
      73
    • Αλλη? Ποιά?
      109

Recommended Posts

Χθες παραγγειλα και εφαγα μια πιτσα.

Απο μια ομως που ειναι μονο στο Βολο

Pizza Canto rulezzzz.

Απο τις ωραιοτερες πιτσες που εχω φαει.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• Απαντήσεις 347
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απόταν πήγα Ιταλία και δοκίμασα θεωρώ ότι εδώ δεν ξέρουμε τι είναι πίτσα. Εκεί είναι κλάσεις πιο πάνω. Το ίδιο ισχύει και για την πάστα (ζυμαρικά) στην οποία είναι μάγοι. Φυσικά δεν με ενοχλεί καθόλου το αυθεντικό παραδοσιακό λεπτό ζυμάρι αλλά τα ψωμιά που εδώ τα λένε ζύμη πίτσας.:p

Μια και μιλάμε λοιπόν αναγκαστικά για την Ελλάδα, η πίτσα μου αρέσει μόνο όπου την βρω παρόμοια με τις Ιταλικές, χωρίς να θυμάμαι τώρα ονόματα εστιατορίων. Τις τρεις που αναφέρει η δημοσκόπηση τις θεωρώ "βιομηχανικές" - πλαστικές, ειδικά τη Hut που τα υλικά της βγάζουν μάτια.

Edit: Το καλύτερο μου δεν είναι κάποια πίτσα αλλά η φοκάτσα με λάδι-ρίγανη (σκέτη ζύμη ψημένη που τη φέρνουν αντί για ψωμί ή σαν "ορεκτικό") .

KCB

H pizza hut δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά της. Προσωπικά την θεωρώ πίτσα για άσχετους.

Η ρόμα είναι μια πιο τίμια πρόταση.

Εγώ συνηθίζω να παίρνω από πιτσαρίες της γειτονιάς. Πάντα δοκιμάζετε το καλό εκλέγετε. :)

εγραψες!! :D ειναι ακριβως διπλα στο εξοχικο μας αυτη η πιτσαρια και την επισκεπτομαστε σχεδον καθε βραδυ το καλοκαιρι!

αμα δεν εχετε φαει την πιτσα αυτη δεν εχετε δοκιμασει τιποτα !!!

Και το δικό μας εξοχικό χτίζεται φέτος λίγα μέτρα πιο κάτω απο τον Ovelix.Δές που βγήκαμε και γειτονάκια... :D

Και το δικό μας εξοχικό χτίζεται φέτος λίγα μέτρα πιο κάτω απο τον Ovelix.Δές που βγήκαμε και γειτονάκια... :D

εμεις το χουμε 10 χρονια αλλα ειναι λιγο μακρια να μενεις αθηνα και να χεις εξοχικο χαλκιδικη.. :O λιγο πιο κατω αν προσεξες εχει ενα ξενοδοχειο εστιατοριο, ακριβως απεναντι σε μια ανηφοριτσα ειναι το δικο μου, πισω βουνο, μπρος θαλασσα, τελεια περιοχη δεν συμφωνεις?

αντε καιρος να πεταχτειτε ολοι τωρα μια βολτα προς Βουρβουρου μερια να φατε την pizza ovelix :D

εμεις το χουμε 10 χρονια αλλα ειναι λιγο μακρια να μενεις αθηνα και να χεις εξοχικο χαλκιδικη.. :O λιγο πιο κατω αν προσεξες εχει ενα ξενοδοχειο εστιατοριο, ακριβως απεναντι σε μια ανηφοριτσα ειναι το δικο μου, πισω βουνο, μπρος θαλασσα, τελεια περιοχη δεν συμφωνεις?

αντε καιρος να πεταχτειτε ολοι τωρα μια βολτα προς Βουρβουρου μερια να φατε την pizza ovelix :D

Απο τον Ovelix τρωω πιτσα στην κατασκηνωση της ΧΑΝΘ οταν πηγαινουμε το Σεπτεμβριο για προετοιμασια με την ομαδα μπασκετ... Ειναι πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και φυσικα επειδη δεν χωρανε σε χαρτινα κουτια τις εφερναν πανω στα χαρτινα τραπεζομαντιλα που βαζουν στα τραπεζια... Εκει να δεις φαγοποτι!!!!

δεν μιλαμε για πιτσα...φορτηγο διεθνων μεταφορων ειναι αυτο :wacko: :lol: ¨

απλα Τερατουργημα,Τεραστια,Τρελαινομαι! :p

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και για του λόγου του αληθές...

ΥΓ. Τις Photos τις βρήκα με αναζήτηση στο google.To παιδί αυτό δεν το ξέρω αλλά για να τις έχει ανεβάσει σε album δεν νομίζω οτι θα έχει κάποιο πρόβλημα.Αν πάλι είναι να δημιουργηθεί κάποιο, τότε ας την αφαιρέσει κάποιος mod.

prosopika mou aresoun oi italikou tipou pizzes diladi oi leptes.. kai oxi amerikanikou (aftes pou lete edo ellinikes me poli zimari diladi)...

pizza thelo na troo... oxi 2-3 pontous psomi me garnitoura ilikon... tha eftiaxna santouits!... eleos! :p

prosopika mou aresoun oi italikou tipou pizzes diladi oi leptes.. kai oxi amerikanikou (aftes pou lete edo ellinikes me poli zimari diladi)...

pizza thelo na troo... oxi 2-3 pontous psomi me garnitoura ilikon... tha eftiaxna santouits!... eleos! :p

Oi leptes pitses poy les einai pentanostimes,alla den einai katholoy xortastikes...Gia ayto kai den exoyn perash sth xora mas.Ase poy den einai kai katatmhmenes se kommatia kai prepei na tis koveis me maxairi kai piroyni :blink: :( .

Oi leptes pitses poy les einai pentanostimes,alla den einai katholoy xortastikes...Gia ayto kai den exoyn perash sth xora mas.Ase poy den einai kai katatmhmenes se kommatia kai prepei na tis koveis me maxairi kai piroyni :blink: :( .

Αυτό που λες με το κόψιμο είναι πραγματικά το μόνο πρόβλημα που έχω βρει στην Ιταλία :p. Οι ίδιοι οι Ιταλοί βέβαια τις κόβουν σε dt αλλά εγώ ζητούσα να την κόψουν συνήθως οπότε την έφερναν όπως και στην Ελλάδα.

Στην Ιταλία για όσους δεν ξέρουν, δεν υπάρχουν μεγέθη στις πίτσες ο καθένας παίρνει μια ολόκληρη. Προσωπικά τη βρίσκω πολύ χορταστική (εξαρτάται και από το τι έχει πάνω) αλλά και να μην ήταν δεν θα προτιμούσα να μπουκώνομαι ψωμιά μόνο και μόνο για να χορτάσω.

KCB

• 1 month later...

Εγω με την πίτσα έχω σχέσεις αγάπης-μισους :p

Τρωω πιτσα και το απολαμβάνω αλλα μετα νιώθω ενοχές γιατι παχαίνει ρε γαμώτο !

εμένα η πίτσα μου αρέσει με λεπτό ζυμάρι με πολλά μανιτάρια και εξτρα τυρι και γενικότερα να είναι πολύ φορτομένη με υλικά

Kalispera..Den kserw posoi einai apo thessaloniki...Proteinw anepifulakta tin subito...Eidika i pizza gigas...e i n a i k a t a p l i k t i k i!!!!

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Πίτσα Rimini στην Πάτρα!!!Απλά κορυφαία!!

Πραγματικά respect στην πίτσα του Rimini στην Πάτρα!!! κορυφαία εδώ και πολλά χρόνια!!! ( πωπω, πείνασα νυχτιάτικα!!! )

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

• 3 weeks later...