Nos 55 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Χθες παραγγειλα και εφαγα μια πιτσα. Απο μια ομως που ειναι μονο στο Βολο Pizza Canto rulezzzz. Απο τις ωραιοτερες πιτσες που εχω φαει. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 kai ayth pou troo tora den einai asxhmh..spitikh einai malista!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Απόταν πήγα Ιταλία και δοκίμασα θεωρώ ότι εδώ δεν ξέρουμε τι είναι πίτσα. Εκεί είναι κλάσεις πιο πάνω. Το ίδιο ισχύει και για την πάστα (ζυμαρικά) στην οποία είναι μάγοι. Φυσικά δεν με ενοχλεί καθόλου το αυθεντικό παραδοσιακό λεπτό ζυμάρι αλλά τα ψωμιά που εδώ τα λένε ζύμη πίτσας.:p Μια και μιλάμε λοιπόν αναγκαστικά για την Ελλάδα, η πίτσα μου αρέσει μόνο όπου την βρω παρόμοια με τις Ιταλικές, χωρίς να θυμάμαι τώρα ονόματα εστιατορίων. Τις τρεις που αναφέρει η δημοσκόπηση τις θεωρώ "βιομηχανικές" - πλαστικές, ειδικά τη Hut που τα υλικά της βγάζουν μάτια. Edit: Το καλύτερο μου δεν είναι κάποια πίτσα αλλά η φοκάτσα με λάδι-ρίγανη (σκέτη ζύμη ψημένη που τη φέρνουν αντί για ψωμί ή σαν "ορεκτικό") . Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Πιστεύω η Pizza Ηut είναι η πιο ωραία... Ιδιαίτερα αυτή με το λεπτό φύλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 H pizza hut δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά της. Προσωπικά την θεωρώ πίτσα για άσχετους. Η ρόμα είναι μια πιο τίμια πρόταση. Εγώ συνηθίζω να παίρνω από πιτσαρίες της γειτονιάς. Πάντα δοκιμάζετε το καλό εκλέγετε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 εγραψες!! :D ειναι ακριβως διπλα στο εξοχικο μας αυτη η πιτσαρια και την επισκεπτομαστε σχεδον καθε βραδυ το καλοκαιρι! αμα δεν εχετε φαει την πιτσα αυτη δεν εχετε δοκιμασει τιποτα !!! Και το δικό μας εξοχικό χτίζεται φέτος λίγα μέτρα πιο κάτω απο τον Ovelix.Δές που βγήκαμε και γειτονάκια... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Και το δικό μας εξοχικό χτίζεται φέτος λίγα μέτρα πιο κάτω απο τον Ovelix.Δές που βγήκαμε και γειτονάκια... :D εμεις το χουμε 10 χρονια αλλα ειναι λιγο μακρια να μενεις αθηνα και να χεις εξοχικο χαλκιδικη.. :O λιγο πιο κατω αν προσεξες εχει ενα ξενοδοχειο εστιατοριο, ακριβως απεναντι σε μια ανηφοριτσα ειναι το δικο μου, πισω βουνο, μπρος θαλασσα, τελεια περιοχη δεν συμφωνεις? αντε καιρος να πεταχτειτε ολοι τωρα μια βολτα προς Βουρβουρου μερια να φατε την pizza ovelix :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Ψηφιζω Subito! :love: Χειροποιητη ζυμη και super υλικα! Αχ και να ειχα τωρα μια με 4 τυρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 εμεις το χουμε 10 χρονια αλλα ειναι λιγο μακρια να μενεις αθηνα και να χεις εξοχικο χαλκιδικη.. :O λιγο πιο κατω αν προσεξες εχει ενα ξενοδοχειο εστιατοριο, ακριβως απεναντι σε μια ανηφοριτσα ειναι το δικο μου, πισω βουνο, μπρος θαλασσα, τελεια περιοχη δεν συμφωνεις? αντε καιρος να πεταχτειτε ολοι τωρα μια βολτα προς Βουρβουρου μερια να φατε την pizza ovelix :D Απο τον Ovelix τρωω πιτσα στην κατασκηνωση της ΧΑΝΘ οταν πηγαινουμε το Σεπτεμβριο για προετοιμασια με την ομαδα μπασκετ... Ειναι πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και φυσικα επειδη δεν χωρανε σε χαρτινα κουτια τις εφερναν πανω στα χαρτινα τραπεζομαντιλα που βαζουν στα τραπεζια... Εκει να δεις φαγοποτι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 εμεις το χουμε 10 χρονια αλλα ειναι λιγο μακρια να μενεις αθηνα και να χεις εξοχικο χαλκιδικη.. :O λιγο πιο κατω αν προσεξες εχει ενα ξενοδοχειο εστιατοριο, ακριβως απεναντι σε μια ανηφοριτσα ειναι το δικο μου, πισω βουνο, μπρος θαλασσα, τελεια περιοχη δεν συμφωνεις? αντε καιρος να πεταχτειτε ολοι τωρα μια βολτα προς Βουρβουρου μερια να φατε την pizza ovelix :D δεν μιλαμε για πιτσα...φορτηγο διεθνων μεταφορων ειναι αυτο :wacko: :lol: ¨ απλα Τερατουργημα,Τεραστια,Τρελαινομαι! :p Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Και για του λόγου του αληθές... ΥΓ. Τις Photos τις βρήκα με αναζήτηση στο google.To παιδί αυτό δεν το ξέρω αλλά για να τις έχει ανεβάσει σε album δεν νομίζω οτι θα έχει κάποιο πρόβλημα.Αν πάλι είναι να δημιουργηθεί κάποιο, τότε ας την αφαιρέσει κάποιος mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 η καλύτερη πίτσα είναι η σπιτική :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 (edited) please delete Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 prosopika mou aresoun oi italikou tipou pizzes diladi oi leptes.. kai oxi amerikanikou (aftes pou lete edo ellinikes me poli zimari diladi)... pizza thelo na troo... oxi 2-3 pontous psomi me garnitoura ilikon... tha eftiaxna santouits!... eleos! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 prosopika mou aresoun oi italikou tipou pizzes diladi oi leptes.. kai oxi amerikanikou (aftes pou lete edo ellinikes me poli zimari diladi)... pizza thelo na troo... oxi 2-3 pontous psomi me garnitoura ilikon... tha eftiaxna santouits!... eleos! :p Oi leptes pitses poy les einai pentanostimes,alla den einai katholoy xortastikes...Gia ayto kai den exoyn perash sth xora mas.Ase poy den einai kai katatmhmenes se kommatia kai prepei na tis koveis me maxairi kai piroyni :blink: :( . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonel Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Πίτσα Rimini στην Πάτρα!!!Απλά κορυφαία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Oi leptes pitses poy les einai pentanostimes,alla den einai katholoy xortastikes...Gia ayto kai den exoyn perash sth xora mas.Ase poy den einai kai katatmhmenes se kommatia kai prepei na tis koveis me maxairi kai piroyni :blink: :( . Αυτό που λες με το κόψιμο είναι πραγματικά το μόνο πρόβλημα που έχω βρει στην Ιταλία :p. Οι ίδιοι οι Ιταλοί βέβαια τις κόβουν σε dt αλλά εγώ ζητούσα να την κόψουν συνήθως οπότε την έφερναν όπως και στην Ελλάδα. Στην Ιταλία για όσους δεν ξέρουν, δεν υπάρχουν μεγέθη στις πίτσες ο καθένας παίρνει μια ολόκληρη. Προσωπικά τη βρίσκω πολύ χορταστική (εξαρτάται και από το τι έχει πάνω) αλλά και να μην ήταν δεν θα προτιμούσα να μπουκώνομαι ψωμιά μόνο και μόνο για να χορτάσω. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Tora teleytaia paraggelno apo thn PIZZA FAN.Einai pentanostimes oi pitses ths,eno kai oi prosfores ths einai apolyta symferoyses. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmwcabrio Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Πίτσα με το μέτρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Εγω με την πίτσα έχω σχέσεις αγάπης-μισους :p Τρωω πιτσα και το απολαμβάνω αλλα μετα νιώθω ενοχές γιατι παχαίνει ρε γαμώτο ! εμένα η πίτσα μου αρέσει με λεπτό ζυμάρι με πολλά μανιτάρια και εξτρα τυρι και γενικότερα να είναι πολύ φορτομένη με υλικά Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Kalispera..Den kserw posoi einai apo thessaloniki...Proteinw anepifulakta tin subito...Eidika i pizza gigas...e i n a i k a t a p l i k t i k i!!!! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Και οι κρέπες του καλές είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Καλυτερη πιτσα που εχω φαει? Της μανας μου φυσικα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Πίτσα Rimini στην Πάτρα!!!Απλά κορυφαία!! Πραγματικά respect στην πίτσα του Rimini στην Πάτρα!!! κορυφαία εδώ και πολλά χρόνια!!! ( πωπω, πείνασα νυχτιάτικα!!! ) Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_sad Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 il forno-thessaloniki!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts