Tasos19s Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 ξεχασα να αναφέρω οτι το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και δεν ξερω αν εχει ανοιχτει το κινητο από μη εξουσιοδοτημενο κατάστημ, θα υπαρχει προβλημα με το iStorm ? Μεσα στις ρυθμίσεις/μπαταρία/υγεία μπαταρίας σου γράφει ποσοστό; Εάν ναι τότε πολύ πιθανόν να μην έχει ανοιχτεί η συσκευή Εάν έχει ανοιχτεί πάρε μια μπαταρία από το ίντερνετ και ότι γίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billgs1 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 γραφει, για την οθονη δεν ξερω αν εχει αλλαχτει, και δεν ξερω αν γινεται να το ελεγξω (δεν εχει και κανενας γνωστος μου iphone 7 να τα βαλω διπλα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 γραφει, για την οθονη δεν ξερω αν εχει αλλαχτει, και δεν ξερω αν γινεται να το ελεγξω (δεν εχει και κανενας γνωστος μου iphone 7 να τα βαλω διπλα ) Όπως έγραψα, πας istorm να το δουν πρώτα και θα σου πουν αν αναλαμβάνουν και με ποιο κόστος. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 γραφει, για την οθονη δεν ξερω αν εχει αλλαχτει, και δεν ξερω αν γινεται να το ελεγξω (δεν εχει και κανενας γνωστος μου iphone 7 να τα βαλω διπλα ) Πιθανόν τότε να μην έχει ανοιχτεί Οι βίδες δίπλα στην θύρα φόρτισης έχουν μέσα σημάδια ή φαίνονται άθικτες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Απαντάω εδώ για να μην ανοίγω νέο νήμα. Επειδή αγόρασα στην γυναίκα το xr και καβάτζωσα το 6s για μια πρώτη επαφή με IOS, το έχω σαν 2ο μόνο για productivity (mail, Nextcloud, Banking κλπ) και έμεινα εντυπωσιασμένος. Το κινητό δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και αν με πείσει θα πάω κι εγώ για αγορά νέου, όμως η μπαταρία έχει 75% υγεία, και με την παραπάνω χρήση κρατάει ένα 8ωρο. Είδα τιμές public, thefixers, ired κλπ από 38-45 ευρώ έως και τις επίσημες αντιπροσωπείες στα 59. Έχουμε κάποια γνώμη για τους άλλους και την ποιότητα μπαταριών ώστε απλά να κάνω την δουλειά μου για κανένα εξάμηνο μέχρι να αποφασίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Απαντάω εδώ για να μην ανοίγω νέο νήμα. Επειδή αγόρασα στην γυναίκα το xr και καβάτζωσα το 6s για μια πρώτη επαφή με IOS, το έχω σαν 2ο μόνο για productivity (mail, Nextcloud, Banking κλπ) και έμεινα εντυπωσιασμένος. Το κινητό δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και αν με πείσει θα πάω κι εγώ για αγορά νέου, όμως η μπαταρία έχει 75% υγεία, και με την παραπάνω χρήση κρατάει ένα 8ωρο. Είδα τιμές public, thefixers, ired κλπ από 38-45 ευρώ έως και τις επίσημες αντιπροσωπείες στα 59. Έχουμε κάποια γνώμη για τους άλλους και την ποιότητα μπαταριών ώστε απλά να κάνω την δουλειά μου για κανένα εξάμηνο μέχρι να αποφασίσω; Κάνε την δουλειά σου όπως είναι Επαναφορά και σεταρισμα ως νέα συσκευή; Εάν αργότερα αποφασίσεις ότι σε βολεύει τότε 59€ επίσημο μόνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 75%? Και 6s κιόλας? Πάνε άλλαξε καλύτερα δεν ξέρω για public άλλοι δύο δίνουν δύο χρόνια αν δεν κάνω λάθος εγγύηση πάνε κάνε αλλαγή τουλάχιστον να βγαίνει η μέρα άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Κάνε την δουλειά σου όπως είναι Επαναφορά και σεταρισμα ως νέα συσκευή; Εάν αργότερα αποφασίσεις ότι σε βολεύει τότε 59€ επίσημο μόνο Το έχω κάνει ήδη επαναφορά και με τελείως βασική χρήση κρατάει ένα 8ωρο, αν πω να κάνω browsing κλπ πέφτουμε στο 2ωρο... 75%? Και 6s κιόλας? Πάνε άλλαξε καλύτερα δεν ξέρω για public άλλοι δύο δίνουν δύο χρόνια αν δεν κάνω λάθος εγγύηση πάνε κάνε αλλαγή τουλάχιστον να βγαίνει η μέρα άνετα Αυτό έλεγα κι εγώ, να κάνω μια φθηνή αλλαγή και πιστεύω με την χρήση που κάνω και οι ΟΕΜ θα βγάζουν 1 μέρα. Αν κάποιος έχει εμπειρία από 3rd party επισκευαστή ας την παραθέσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Το έχω κάνει ήδη επαναφορά και με τελείως βασική χρήση κρατάει ένα 8ωρο, αν πω να κάνω browsing κλπ πέφτουμε στο 2ωρο... Αυτό έλεγα κι εγώ, να κάνω μια φθηνή αλλαγή και πιστεύω με την χρήση που κάνω και οι ΟΕΜ θα βγάζουν 1 μέρα. Αν κάποιος έχει εμπειρία από 3rd party επισκευαστή ας την παραθέσει :) Το θέμα δεν είναι ποιος θα την περάσει Είναι τι μπαταρία θα μπει μέσα. Το πιο πιθανό να είναι χαμηλής ποιότητας Για αυτό σου λέω κάνε τη δουλειά σου λίγες μέρες έτσι και μετά πάρε απόφαση δώσε 59€ και άλλαξε την σε επίσημο service να ξέρεις ότι μπήκε 100% αυθεντική Στο 75% αφού έχει φτάσει λογικά σου ρίχνει και την ταχύτητα του επεξεργαστή για να μην έχεις απότομα shut down Άρα η συσκευή σου δεν πρέπει να δουλεύει και πολύ αέρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 OEM καλής ποιότητας είναι ίδια με μαμα για αυτό ειπα εκεί που δίνουν εγγύηση κάνα 2 χρονάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Ευτυχής μετά και την αναβάθμιση σε 13.0!!!Σφερατο και το dark mode στα menu..... απλά τα σπάει!!!!Νεο στυλ στην γκαλερί....επίσης έχουν βάλει πολλά καλούδια και στο CarPlay,για όποιον το χρησιμοποιεί Για μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμη....θα σας πω μετά από μερικές μέρες χρήσης. Ποια η δίκη σας γνώμη;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 (edited) Στο 7άρι της γυναίκας μου μετά την αναβάθμιση της ζήτησε κωδικό για να προχωρήσει και τώρα επειδή το έχει ελεύθερο θέλει να τον βγάλει και δεν βρίσκω από που Ξέρει κανείς πως απενεργοποιείται το pin? Ακυρο, το βρήκα από τα δεδομένα έχει κατάργηση του pin Edited September 20, 2019 by ekontax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Στο 7άρι της γυναίκας μου μετά την αναβάθμιση της ζήτησε κωδικό για να προχωρήσει και τώρα επειδή το έχει ελεύθερο θέλει να τον βγάλει και δεν βρίσκω από που Ξέρει κανείς πως απενεργοποιείται το pin? Ακυρο, το βρήκα από τα δεδομένα έχει κατάργηση του pin Ρυθμίσεις--->Touch ID και κωδικός--->Ξεκλείδωμα iPhone/Απενεργοποίηση κωδικού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Ευτυχής μετά και την αναβάθμιση σε 13.0!!!Σφερατο και το dark mode στα menu..... απλά τα σπάει!!!!Νεο στυλ στην γκαλερί....επίσης έχουν βάλει πολλά καλούδια και στο CarPlay,για όποιον το χρησιμοποιεί Για μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμη....θα σας πω μετά από μερικές μέρες χρήσης. Ποια η δίκη σας γνώμη;; Πότε πρόλαβε και βγήκε; προχθες έκανα αναβαθμιση στην 12.4.1, αλλά δεν πρόλαβα να το κανω στης γυναικας και της κορης :( Λογικα κάποια απο αυτες τις εκδόσεις θα ειναι η τελευταία για να δουλευει αξιοπρεπως το 7 Περιμενουμε εντυπώσεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Πότε πρόλαβε και βγήκε; προχθες έκανα αναβαθμιση στην 12.4.1, αλλά δεν πρόλαβα να το κανω στης γυναικας και της κορης :( Λογικα κάποια απο αυτες τις εκδόσεις θα ειναι η τελευταία για να δουλευει αξιοπρεπως το 7 Περιμενουμε εντυπώσεις :cool: Θα πάρει και iOS 14 σίγουρα του χρόνου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Παίδες χαίρεται ! Βάλατε 13αρι; Πολύ ωραιο μου φαίνεται με κάποια μικρα σκαλώματα βέβαια αλλά θα στρώσει!! Φορτίζει αργά η μπαταρία ή είναι ιδέα μου ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 σε εμενα φορτιζει κανονικα...αλλα νομιζω οτι ρουφαει περισσοτερη μπαταρια! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Υπομονή σε όσους έχουν θέματα με μπαταρία κλπ Θέλει μερικά updates για να στρώσει το iOS 13. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Πήρα ένα iPhone 7 μεταχειρισμένο με υγεία μπαταρίας 85% κ είδα τρελή πτώση από το 50 κ κάτω...αν βάλω μια καινούργια θα δω διαφορά η δεν αξίζει να ασχοληθώ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Πήρα ένα iPhone 7 μεταχειρισμένο με υγεία μπαταρίας 85% κ είδα τρελή πτώση από το 50 κ κάτω...αν βάλω μια καινούργια θα δω διαφορά η δεν αξίζει να ασχοληθώ;; Έχεις κάνει restore και set up as new; Ποια έκδοση έχεις; Μήπως κάποια εφαρμογή 85% σιγά σιγά ναι πας για αλλαγή και σίγουρα θα δεις διαφορά την αυτονομία Μήπως όμως πρώτα να κοιτάξεις εάν κάτι δεν τρέχει σωστά στην συσκευή σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Ναι έκανα restore κ τα σχετικά χθες το πήρα κ αναβαθμίστηκε στην 13.1.1 μόλις το σύνδεσα στο WiFi..με προβληματίζει πιο πολύ το ότι είναι στο 85% η υγεία κ αν αξίζει μα βάλω μπαταρία η να το δώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Ναι έκανα restore κ τα σχετικά χθες το πήρα κ αναβαθμίστηκε στην 13.1.1 μόλις το σύνδεσα στο WiFi..με προβληματίζει πιο πολύ το ότι είναι στο 85% η υγεία κ αν αξίζει μα βάλω μπαταρία η να το δώσω...Αξίζει να του βάλεις μπαταρία, θα πάει τρένο Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 13.1.2 μόλις ... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ok ευχαριστώ..θα το σκεφτώ λίγο κ θα δω πως θα πράξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Ναι έκανα restore κ τα σχετικά χθες το πήρα κ αναβαθμίστηκε στην 13.1.1 μόλις το σύνδεσα στο WiFi..με προβληματίζει πιο πολύ το ότι είναι στο 85% η υγεία κ αν αξίζει μα βάλω μπαταρία η να το δώσω... Μετά από restore ή κάποιες μεγάλες αναβαθμίσεις το κινητό τρέχει πολλές διεργασίες και συγχρονισμους τα οποία εσύ δεν τα βλέπεις Αυτά θέλει 1-2 μέρες για να τελειώσουν Δώσε λίγο χρόνο στην συσκευή Εάν δεις λίγο έστρωσε τότε βάζεις και στο πρόγραμμα μια αλλαγή μπαταρίας Το iOS 13 είναι ακόμα πολύ φρέσκο και δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα σωστό για το εαν φταίει η μπαταρία ή το λογισμικό Νομίζω ότι θα κάνεις υπομονή τουλάχιστον ένα μήνα και θα φανεί τι φταίει αφού λίγο στρώσει και το iOS μετά από κάποιες αναβαθμίσεις Κι άλλοι έχουν προβλήματα ενώ πριν από μία μέρα δεν είχαν. Αυτά είναι θέματα του iOS 13 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Ok θα το δω κάνα δυο μέρες κ αν το κρατήσω θα βάλω κ μια μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts