protsimer Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Το έκανα δυστυχώς τίποτα!! Κάποιες φορές 1/20 δουλεύει το ακουστικό Sent from my iPhone using Tapatalk Πιθανώς είσαι για σερβις τότε. Πηγαινε να σου το ελέγξουν Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Είναι το γνωστό audio ic issue (google it) είναι ένα γνωστό πρόβλημα για τα iphone 7 και 7 plus.Αν είναι εντός εγγύησης είσαι τυχερός αν είσαι εκτός εγγύησης δεν νομίζω να είναι συμφέρουσα η επισκευή Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Είναι το γνωστό audio ic issue (google it) είναι ένα γνωστό πρόβλημα για τα iphone 7 και 7 plus.Αν είναι εντός εγγύησης είσαι τυχερός αν είσαι εκτός εγγύησης δεν νομίζω να είναι συμφέρουσα η επισκευή Και εγώ αυτό βρήκα, άρα πρέπει να το στείλω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Παιδιά μια ερώτηση εάν κάνω επαναφορά σαν καινούργια συσκευή τι γίνεται 1)μετά με την κλειδί θήκη(κωδικούς κτλπ) που έχω κάνει στο iCloud 2)με τις φωτογραφίες iCloud? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Παιδιά μια ερώτηση εάν κάνω επαναφορά σαν καινούργια συσκευή τι γίνεται 1)μετά με την κλειδί θήκη(κωδικούς κτλπ) που έχω κάνει στο iCloud 2)με τις φωτογραφίες iCloud? Sent from my iPhone using Tapatalk Ο,τι έχεις στο iCloud διατηρείται. Μόνο τοπικά η συσκευή σου θα διαγραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Ο,τι έχεις στο iCloud διατηρείται. Μόνο τοπικά η συσκευή σου θα διαγραφεί. Δηλαδή μετά την επαναφορά θα έχω τις φωτογραφίες στο κινητό μου χωρίς να πιάνουν χώρο; Θα είναι στο cloud και θα εμφανίζονται κανονικά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Δηλαδή μετά την επαναφορά θα έχω τις φωτογραφίες στο κινητό μου χωρίς να πιάνουν χώρο; Θα είναι στο cloud και θα εμφανίζονται κανονικά; Sent from my iPhone using Tapatalk Ίσως να κατεβάσει το σύστημα αντίγραφα μικρού μεγέθους (κάτι σαν μικρογραφίες). Αν μπαίνεις να τις δεις όμως θα κατεβάζει το πλήρες μέγεθος Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Ίσως να κατεβάσει το σύστημα αντίγραφα μικρού μεγέθους (κάτι σαν μικρογραφίες). Αν μπαίνεις να τις δεις όμως θα κατεβάζει το πλήρες μέγεθος Sent from my iPhone using Tapatalk Οκ σε ευχαριστώ άρα δεν είναι καθόλου πρακτικό! Χίλιες φορές google photos ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Οκ σε ευχαριστώ άρα δεν είναι καθόλου πρακτικό! Χίλιες φορές google photos ! Sent from my iPhone using Tapatalk Μπα μάλλον το αντίθετο, αλλα περί ορέξεως.., :) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Παιδιά τελικά είμαι εκτός εγγύησης! Μου είπαν ότι μόνο αν στρώσει με επόμενη αναβάθμιση λίγες πιθανότητες ! Να το φτιάξω κάπου άλλου φαντάζομαι δεν αξιζει έτσι; Εννοώ σε κάποιο τεχνικό Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Παιδιά τελικά είμαι εκτός εγγύησης! Μου είπαν ότι μόνο αν στρώσει με επόμενη αναβάθμιση λίγες πιθανότητες ! Να το φτιάξω κάπου άλλου φαντάζομαι δεν αξιζει έτσι; Εννοώ σε κάποιο τεχνικό Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατί; το επίσημο σερβις δεν σου το φτιάχνει εκτός εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Γιατί; το επίσημο σερβις δεν σου το φτιάχνει εκτός εγγύησης; Γιατί μου είπαν ότι είναι ένα γνωστό πρόβλημα που παρουσιάζεται μετά από random update και η apple κάνει αντικατάσταση συσκευής! Μου είπαν ότι εάν θέλω το στέλνω να προσπαθήσουνε να πάρουνε στην την έγκριση. Και θα το στείλω δεν έχω να χάσω κάτι Όλα αυτά από τη document Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Γιατί μου είπαν ότι είναι ένα γνωστό πρόβλημα που παρουσιάζεται μετά από random update και η apple κάνει αντικατάσταση συσκευής! Μου είπαν ότι εάν θέλω το στέλνω να προσπαθήσουνε να πάρουνε στην την έγκριση. Και θα το στείλω δεν έχω να χάσω κάτι Όλα αυτά από τη document Sent from my iPhone using Tapatalk Και πολύ καλά θα κανεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Παιδιά καλησπέρα ευχαριστα νέα τελικά μου έκαναν αντικατάσταση το κινητό! Εξαιρετική εξυπηρέτηση στη Document Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Παιδιά καλησπέρα ευχαριστα νέα τελικά μου έκαναν αντικατάσταση το κινητό! Εξαιρετική εξυπηρέτηση στη Document Άντε με γεια :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Placebo effect είναι πιο γρήγορο χαχα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος χωρίς jailbreak να κόψω τις διαφημίσεις σχεδόν από τα περισσότερα app? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος χωρίς jailbreak να κόψω τις διαφημίσεις σχεδόν από τα περισσότερα app? Sent from my iPhone using TapatalkAdguard αλλά είναι με συνδρομή και χωρίς να σου κόβει από YouTube. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Καλημέρα έχω το iPhone se που μετά την αναβάθμιση σε 13. άρχισε τα περίεργα όσον αφορά το whats app και το viber. Ενώ είναι συνδεδεμένο στο WiFi και σε λειτουργία πτήσεις αν τύχη και κάνω κάποια κλήση σε κάποια απ τις 2 εφαρμογές εξαφανίζεται το σήμα του WiFi βλέπεις το αεροπλανάκι να "πετάει" δηλαδή το σήμα της λειτουργίας πτήσεις να μετακινηται...! Είπα μήπως με την 13.3 που έχει τώρα στρώσει αλλά μάταια... :blink::blink: και πολλές φορές ούτε οι ειδοποιήσεις από μηνύματα έρχονται... έτσι λοιπόν είπα να προβώ σε αλλαγή συσκευής... Έλεγα να πάρω το 8 (μεταχειρισμένο πάντα) αλλά τα 300+ προς το παρών τα βλέπω πολλά και το δώρο Πάσχα μακριά... Κοιτάω λοιπόν για το 7..θα ήθελα τη γνώμη σας αν για το 2020 αξίζει η αγορά του και αν θα συνεχίσει η Apple να το υποστηρίζει έστω για 2 χρόνια ακόμη.. Ευχαριστώ Edited February 1, 2020 by skiouros20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλημέρα έχω το iPhone se που μετά την αναβάθμιση σε 13. άρχισε τα περίεργα όσον αφορά το whats app και το viber. Ενώ είναι συνδεδεμένο στο WiFi και σε λειτουργία πτήσεις αν τύχη και κάνω κάποια κλήση σε κάποια απ τις 2 εφαρμογές εξαφανίζεται το σήμα του WiFi βλέπεις το αεροπλανάκι να "πετάει" δηλαδή το σήμα της λειτουργίας πτήσεις να μετακινηται...! Είπα μήπως με την 13.3 που έχει τώρα στρώσει αλλά μάταια... :blink::blink: και πολλές φορές ούτε οι ειδοποιήσεις από μηνύματα έρχονται... έτσι λοιπόν είπα να προβώ σε αλλαγή συσκευής... Έλεγα να πάρω το 8 (μεταχειρισμένο πάντα) αλλά τα 300+ προς το παρών τα βλέπω πολλά και το δώρο Πάσχα μακριά... Κοιτάω λοιπόν για το 7..θα ήθελα τη γνώμη σας αν για το 2020 αξίζει η αγορά του και αν θα συνεχίσει η Apple να το υποστηρίζει έστω για 2 χρόνια ακόμη.. Ευχαριστώ Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου Δεν έχει τίποτα η συσκευή σου Ένα φρεσκάρισμα θέλει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου Δεν έχει τίποτα η συσκευή σου Ένα φρεσκάρισμα θέλει Τα δοκίμασα όλα και επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων αλλά συνεχίζει τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Kι εμένα η γνώμη μου είναι πως βαστάει το SE, θα πάρει και το iOS14 τον Σεπτέμβρη οπως φαίνεται. Αυτο με το flight mode ειναι bug, το κανει και στο 7αρι μου, δεν θα δεις δεις διαφορά δηλαδή, πρεπει να το διορθώσουν καποια στιγμη. Το άλλο που λες με ειδοποιήσεις... μηπως έχεις ενεργή την εξοικονόμηση μπαταρίας; Ή έχεις απενεργοποιήσει τα push notifications στις συγκεκριμενες εφαρμογες αυτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Τα δοκίμασα όλα και επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων αλλά συνεχίζει τα ίδια. κατι αλλο ειναι δεν εχει να κανει με την παλαιοτητα της συσκευης. κανε τοτε restore απο itunes για να ξανα περασει το λογισμικο απο την αρχη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Kι εμένα η γνώμη μου είναι πως βαστάει το SE, θα πάρει και το iOS14 τον Σεπτέμβρη οπως φαίνεται. Αυτο με το flight mode ειναι bug, το κανει και στο 7αρι μου, δεν θα δεις δεις διαφορά δηλαδή, πρεπει να το διορθώσουν καποια στιγμη. Το άλλο που λες με ειδοποιήσεις... μηπως έχεις ενεργή την εξοικονόμηση μπαταρίας; Ή έχεις απενεργοποιήσει τα push notifications στις συγκεκριμενες εφαρμογες αυτες; Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση για τα push notifications είχαν ξεχαστεί κλειστά ευχαριστώ πάρα πολύ.! ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατι αλλο ειναι δεν εχει να κανει με την παλαιοτητα της συσκευης. κανε τοτε restore απο itunes για να ξανα περασει το λογισμικο απο την αρχη Λόγο ασχετοσύνης πως είναι η διαδικασία για restore από itunes;;;; :confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Βάζεις στο υπολογιστή το iTunes Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και πατάς restore Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts