Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπούρδες στο 6s plus έχει 78% και το ίδιο με πριν πάει... Μέγα φόλα η υγεία για να παίρνει ποσοστά η apple από τις μπαταρίες

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπούρδες στο 6s plus έχει 78% και το ίδιο με πριν πάει... Μέγα φόλα η υγεία για να παίρνει ποσοστά η apple από τις μπαταρίες

Λάθος κάνεις

Σε πολλές συσκευές ακόμα και στα αυτοκίνητα καινσε μηχανάκια εάν η μπαταρία δεν είναι σωστή και με καλή χωρητικότητα τότε ξεκινάει η αστάθεια

Το ίδιο σημβαινει και εδώ

Nokia 8800 Scirocco

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες απλά λέω ότι το ποσοστό υγείας που παρουσιάζει η apple δεν είναι αντιπροσωπευτικό

Από τότε που εμφανίστηκε σχεδόν όλοι κάθονται και το τσεκάρουν πολύ συχνά σχεδόν καθημερινά. Πόσοι δεν είναι αυτοί που με αγωνία ρωτούν αν ένα πχ ποσοστό υγείας 85-90% είναι καλό η αν θέλει αλλαγή η μπαταρία; Πόσοι που έβλεπαν αυξομειώσεις στο ποσοστό δεν έτρεξαν να αλλάξουν μπαταρία με τα 39€ ενώ στην πραγματικότητα η λειτουργικότητα του κινητού δεν είχε ουσιαστικά αλλάξει;

Edited by kgalaz

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες απλά λέω ότι το ποσοστό υγείας που παρουσιάζει η apple δεν είναι αντιπροσωπευτικό

Από τότε που εμφανίστηκε σχεδόν όλοι κάθονται και το τσεκάρουν πολύ συχνά σχεδόν καθημερινά. Πόσοι δεν είναι αυτοί που με αγωνία ρωτούν αν ένα πχ ποσοστό υγείας 85-90% είναι καλό η αν θέλει αλλαγή η μπαταρία; Πόσοι που έβλεπαν αυξομειώσεις στο ποσοστό δεν έτρεξαν να αλλάξουν μπαταρία με τα 39€ ενώ στην πραγματικότητα η λειτουργικότητα του κινητού δεν είχε ουσιαστικά αλλάξει;

Δεν θα καθίσουμε να σκάσουμε κιόλας για το ποσοστό

Το θεωρώ απλά ένα πολύτιμο εργαλείο για να δεις αν πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι αλλαγή μπαταρίας

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά καλησπέρα,

πήρα ένα iphone 7 Μεταχερισμένο η μπαταρία του είναι στο 92%. Ειμαι σε ios 12.1.

Έχω κλείσει την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο και τις γνωστοποιήσεις απο εφαρμογες που δεν χρειάζομαι και επίσης έχω Manual fetch στο Mail.

Παρόλα αυτα με δυσκολία φτάνω τις 3 ώρες οθόνη.(λιγότερες απο το Iphone se Που είχα).

Καμμία πρόταση εσείς πόσες ώρες οθονη βγάζετε?

Παιδιά καλησπέρα,

πήρα ένα iphone 7 Μεταχερισμένο η μπαταρία του είναι στο 92%. Ειμαι σε ios 12.1.

Έχω κλείσει την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο και τις γνωστοποιήσεις απο εφαρμογες που δεν χρειάζομαι και επίσης έχω Manual fetch στο Mail.

Παρόλα αυτα με δυσκολία φτάνω τις 3 ώρες οθόνη.(λιγότερες απο το Iphone se Που είχα).

Καμμία πρόταση εσείς πόσες ώρες οθονη βγάζετε?

Όλα αυτά που έκλεισες δεν έχουν σχέση με SOT, αλλα με παρασκήνιο.

Έχω κι εγώ 7αρι με 91% γνήσια μπαταρία και βγάζω 4.5 ώρες οθόνης. Δεν έχω κλείσει τπτ εννοείται, εκτός από notifications παιχνιδιών.

Βέβαια εξαρτάται τι κανεις όταν έχεις ανοιχτή την οθόνη. Παιχνίδια, κάμερα κλπ τρωνε πολλή ενέργεια.

Στην περίπτωση σου αν δεν κανεις χρήση που απαιτεί αρκετή ενέργεια πχ. gaming και αφού δεν λειτουργεί κάτι στο παρασκήνιο, ΙΣΩΣ να μην έχει γνήσια μπαταρία η συσκευή σου, οποτε να μην πιάνει και τη μέγιστη αυτονομία.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κλείνουμε 4g και Bluetooth. Κάνε καθαρή εγκατάσταση. Η 12.1.1 φημολογείται πως επιδιόρθωσε το πρόβλημα με την μπαταρία. Ελπίζω να ξέρεις πως κρατάνε back up και πως κάνουν καθαρή εγκατάσταση λογισμικού ανοίγοντας μόνο τους διακόπτες. Δες στην κατάσταση υγείας τι σου βγάζει. Επισκέψου τους επισήμους document ή isystem ή επικοινώνησε μαζί τους για επάρκεια μπαταριών και ζητά να σου την αλλάξουν με 39 ευρώ. Είναι οι επίσημοι όποτε συνεχίζεις με αδιαβροχοποιηση κανονικά. Εγώ στην παρούσα φάση θα επέλεγα isystem που ακόμα και αν άλλαξαν την μπαταρία σου σε μη επίσημο αυτοί θα σου βάλουν αυθεντική. Μην το καθυστερήσεις γιατί από τη νέα χρόνια πάει στα 59 ευρώ. Επίσης με καθαρή εγκατάσταση του iOS 12.1.1 περιμένεις 2,3 μέρες να κάνει index η συσκευή σου ώστε να αποδώσει τα μέγιστα η μπαταρία σου.

Εκπληκτική η 12.1.1 από θέμα διαχείρισης ενέργειας μου θυμίζει την 10.3 που έτρεχε τότε το ταπεινό μου iPhone 6.

Να το ξαναπώ, στο iOS 12 μπορούμε να δούμε σε αυτή τη καρτέλα τα αντίστοιχα νούμερα μπαταρίας όπως στο iOS 11. Το πάνω διάγραμμα δείχνει ποσο % μπαταρία έφαγες συνολικά την ημέρα που το χρησιμοποίησες από 00:00 μέχρι 24:00. Το κάτω διάγραμμα σου δείχνει τις ώρες. Πχ εγώ την Πέμπτη χρησιμοποίησα λίγο πάνω λίγο κάτω το 100% μπαταρίας και έβγαλα σχεδόν 6 ώρες, με 5:12 ενεργή και 41 ανενεργή(το τελευταίο ακόμα το ψάχνω πώς το μετράει). Μέχρι το iOS 11 αυτά τα δυο δε μας τα ξεχώριζε, μας τα έδειχνε ως ώρα χρήσης, αλλά από τη στιγμή που το βγάζαμε από τη φόρτιση. Εδώ είναι ανεξαρτήτου φόρτισης διότι μπορεί να χρησιμοποίησες το υπόλοιπο σου από την προηγούμενη μέρα και το μεσημέρι να το ξαναεβαλες για φόρτιση. Αυτό θα μετρήσει πόση μπαταρία έφαγες συνολικά μέσα στο 24ωρο στο iOS 123c6cddce2afc6b87c9c1bee7faebf818.jpg

Edited by dgeorge4

Μόλις πέρασα την 12.1.1 απο πάνω αν δεν στρώσει σε 2-3 μέρες θα κάνω καθαρή εγκατάσταση απο itunes.

Είναι το ίδιο με το να κάνω μία επαναφορά εργοστασιακών στην 12.1.1?η οχι?

Μόλις πέρασα την 12.1.1 απο πάνω αν δεν στρώσει σε 2-3 μέρες θα κάνω καθαρή εγκατάσταση απο itunes.

Είναι το ίδιο με το να κάνω μία επαναφορά εργοστασιακών στην 12.1.1?η οχι?

Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, μην ασχολείσαι καν.

ΑΝ έχεις, κανε μια εγκατάσταση μέσω iTunes.

Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, μην ασχολείσαι καν.

ΑΝ έχεις, κανε μια εγκατάσταση μέσω iTunes.

Γνώμη μου αν μου επιτρέπεις να καταφύγει στην isystem. Ακόμα και αν έχει αλλαχθεί η μπαταρία από μη εξουσιοδοτημένο, αυτοί την αλλάζουν στα 39 ευρώ. Καλύτερα να το εκμεταλλευτεί τώρα που είναι στα 39 ευρώ παρά το 2019 που θα πάει στα 59.

Αν δεν έχει γνήσια μπαταρία πιθανόν δεν του εμφανίζει και το ποσοστό

Μια χαρά είναι η συσκευή

Μπορεί να κλείσει κάνα δυο πράγματα όπως η ανανέωση στο υπόβαθρο και τέλος μια επαναφορά από iTunes

Έτσι κι αλλιώς το 7αρι δεν ήταν και ποτέ τέρας αυτονομίας

Nokia 8800 Scirocco

Γεια σας παίδες αλλάζω λίγο κουβέντα σχετικά με τις μπαταρίες και θέλω να ρωτήσω το εξής

Έχω κατεβάσει κάποια στικερς στο iMessage τα οποία δεν μπορώ να τα διαγράψω διότι δεν τα βρίσκω πουθενά,ξέρει κανείς πως μπορώ να τα σβήσω; Μου έχουν σπάσει τα νεύρα

https://discussions.apple.com/thread/8399994

Protsimer ευχαριστώ το έκανε !!

Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς κάποια εφαρμογη(επι πληρωμή) για την καμερα;

Γιατί το βράδυ έχω αρκετό θέμα στη focus!

• 1 month later...
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά.Θέλω να πάρω ένα κινητό της Apple για επαγγελματικό σκοπό (τηλέφωνο,πλοήγηση κλπ) χωρίς να αρχίσει να κολλάει μετά από 1-2 χρόνια που θα το έχω.Τιμή κάπου στα 450-500.Η μπαταρία θα ήθελα να μου βγάζει μέρα αν είναι δυνατόν (χωρίς παιχνίδια κλπ,μόνο κλήσεις και λίγο ίντερνετ με WiFi)και μια καλή κάμερα.επειδη δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με iPhone μέχρι αυτή την τιμή είδα το 6s και το 7.Να προτιμήσω κάποιο από τα 2 ή να ψάξω για πιο καινούριο μοντέλο μεταχειρισμένο αν υπάρχει;

Σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις iPhone 8, δεν υπάρχει λόγος να πας σε παλαιότερο.

Μεταχειρισμένο να φανταστώ;Μπήκα λίγο skroutz και εχει σχεδόν 600€ καινούργιο.

Πάρε το 7, είναι σφαίρα. Επίσης είναι αλουμινένιο οποτε ελαφρύτερο, ψύχεται καλύτερα και δεν σπάει σε πτώσεις όπως το glass του 8.

Η μικρή διαφορα στα bench δεν αξίζει για εμένα τα χρήματα του 8.

Το μόνο πλεονέκτημα σε πραγματική χρήση υπέρ του 8 είναι το 4Κ@60fps, ενώ το 7 τραβάει 4Κ@30fps.

Αν δεν καίγεσαι για 4Κ video, πας στο 7αρι.

Edited by protsimer

Πάρε το 7, είναι σφαίρα. Επίσης είναι αλουμινένιο οποτε ελαφρύτερο, ψύχεται καλύτερα και δεν σπάει σε πτώσεις όπως το glass του 8.

Η μικρή διαφορα στα bench δεν αξίζει για εμένα τα χρήματα του 8.

Το μόνο πλεονέκτημα σε πραγματική χρήση υπέρ του 8 είναι το 4Κ@60fps, ενώ το 7 τραβάει 4Κ@30fps.

Αν δεν καίγεσαι για 4Κ video, πας στο 7αρι.

Η αλήθεια είναι πως όχι δεν καίγομαι για 4Κ(αφού το έχει κιόλας μια χαρά).θα το κρατήσω μια 2ετια περίπου οπότε θα ήθελα να είναι κομπλέ με τις αναβαθμίσεις του,να τρέχει ωραία και να έχει μια καλή κάμερα και αξιοπρεπή μπαταρία για τη χρήση που θέλω.Παραπανω χρήματα δεν διαθέτω για τη συγκεκριμένη αγορά οπότε να ρωτήσω κάτι ακόμα.Εχει μεγάλη διαφορά ένα Apple από Skroutz σε σχέση με το να το πάρω πχ από κάποια αλυσίδα;Ρωτάω γιατί ναι μεν τα 50€ είναι μικρή διαφορά αλλά είναι και μόνο αν αξίζει θα τα δώσω.

Εχει διαφορα στις αλυσίδες.

Αλλα φυσικά υποστηρίζουν άτοκες δόσεις (με πιστωτική).

Εξαρτάται πως σε βολεύει να πληρώσεις.

Αν έχεις μετρητά έτοιμα, πας σε Σκρουτζ/Bestprice.

Αν σε συμφέρει να πας με δόσεις, πας σε αλυσίδα.

Στο bestprice το βλέπω στα 419 συν μεταφορικά, ενώ σε Κωτσόβολο και Public 499.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Εχει διαφορα στις αλυσίδες.

Αλλα φυσικά υποστηρίζουν άτοκες δόσεις (με πιστωτική).

Εξαρτάται πως σε βολεύει να πληρώσεις.

Αν έχεις μετρητά έτοιμα, πας σε Σκρουτζ/Bestprice.

Αν σε συμφέρει να πας με δόσεις, πας σε αλυσίδα.

Στο bestprice το βλέπω στα 419 συν μεταφορικά, ενώ σε Κωτσόβολο και Public 499.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Με κάλυψες και σ ευχαριστώ πολύ εφόσον θα με καλύψει η συσκευή όλα οκ.

Επανέρχομαι για μια διευκρίνηση.Το βρήκα από γνωστό σε πολύ καλή κατάσταση το 32αρι στα 290€ με υγεία μπαταρίας στο 91%.Επειδή δεν έχω καμία ιδέα με iPhone,τι μπορεί να σημαίνει αυτό και τέλος αξίζει να το πάρω;

Καλή τιμή.

91% είναι οκ όσον αφορά τη μπαταρία.

Όταν φτάσει περίπου στο 80% ή όταν θελήσεις εσύ, πήγαινε στο επίσημο σέρβις (document, isystem, istorm) και βάλε μια φρέσκια.

Κόστος αλλαγής μπαταρίας = 59€, με εγγύηση αδιαβροχοποίησης όμως.

Συμπέρασμα: αν δεν έχει σοβαρές γρατσουνιές ή χτυπήματα ή κάποιο άλλο κουσουρι, πάρτο.

Αν δεν έκλεισε τη 2ετια από την αγορά, να σου δώσει και την απόδειξη αγοράς του.

Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλή τιμή.

91% είναι οκ όσον αφορά τη μπαταρία.

Όταν φτάσει περίπου στο 80% ή όταν θελήσεις εσύ, πήγαινε στο επίσημο σέρβις (document, isystem, istorm) και βάλε μια φρέσκια.

Κόστος αλλαγής μπαταρίας = 59€, με εγγύηση αδιαβροχοποίησης όμως.

Συμπέρασμα: αν δεν έχει σοβαρές γρατσουνιές ή χτυπήματα ή κάποιο άλλο κουσουρι, πάρτο.

Αν δεν έκλεισε τη 2ετια από την αγορά, να σου δώσει και την απόδειξη αγοράς του.

Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου είπε ότι είναι ενός έτους και μόλις βγήκε από την εγγύηση,οπότε καλύτερα όχι;;

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned