Jump to content

iPhone 7 Plus

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο frame drops τι λέει η συσκευή;

Απο μέρα σε μέρα μάλλον θα επιστρέψω στο iPhone και είμαι μάλλον στο συγκεκριμένο

Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα :)

Ναι όσο καλό και να γίνει το Android, iPhone δεν θα γίνει

Nokia 8800 Scirocco

Μόνο το επόμενο SE ίσως με κάνει να γυρίσω. Αλλιώς...Samsung, είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό του Android

Απο frame drops τι λέει η συσκευή;

Απο μέρα σε μέρα μάλλον θα επιστρέψω στο iPhone και είμαι μάλλον στο συγκεκριμένο

Ολοι εκεί καταλήγουμε στο τέλος, θα περιμένω να μου πεις εντυπώσεις για το μέγεθος σε σχέση με το 7 που είχες.

iphone 7 iOS 12.0

Ολοι εκεί καταλήγουμε στο τέλος, θα περιμένω να μου πεις εντυπώσεις για το μέγεθος σε σχέση με το 7 που είχες.

Αν το πάρω καλή τιμή θα σας πω

Έτσι κι αλλιώς είχα και παλαιότερα 6 plus

Ειναι λίγο μεγάλο ειδικά για καλοκαίρι ή σε άλλες περιπτώσεις όπως τώρα τον χειμώνα που πάμε για κανένα σκι και ότι έχει σχέση με αθλητισμό

Nokia 8800 Scirocco

Είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Jet η ματ black..

Mat από μένα. Το θεωρώ πιο όμορφο και δεν θα έχεις άγχος μην αραχνιάζει η πλάτη του και μόνο που το κοιτάς

Είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Jet η ματ black..

Έχω το Jet black. Το είχα σε silicon case για το πρώτο 6 μηνο.

Ακόμα και με θηκη, εισχώρησε σκόνη μέσα και του έκανε κανονική αμμοβολή (δεν υπερβάλλω). Φυσικά κι εγώ το έπαιρνα σε αμμουδιές και παραλίες. Δεν μπορώ να πω ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα που έχει γεμίσει σημάδια. Τώρα το δουλεύω με μια Spigen ίσα ίσα να προστατέχει κανένα βαθούλωμα από πτώση. :p

Αν είσαι ψείρας όμως με σημαδάκια γρατσουνιές κλπ να ξέρεις ότι το jet γρατσουνιέται με τον αέρα κυριολεκτικά.

Έχω το Jet black. Το είχα σε silicon case για το πρώτο 6 μηνο.

Ακόμα και με θηκη, εισχώρησε σκόνη μέσα και του έκανε κανονική αμμοβολή (δεν υπερβάλλω). Φυσικά κι εγώ το έπαιρνα σε αμμουδιές και παραλίες. Δεν μπορώ να πω ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα που έχει γεμίσει σημάδια. Τώρα το δουλεύω με μια Spigen ίσα ίσα να προστατέχει κανένα βαθούλωμα από πτώση. :p

Αν είσαι ψείρας όμως με σημαδάκια γρατσουνιές κλπ να ξέρεις ότι το jet γρατσουνιέται με τον αέρα κυριολεκτικά.

Αυτό φοβάμαι. Οπότε μάλλον θα πάω για το ματ που λέει και ο φίλος από πάνω, αν και μ αρέσει περισσότερο το jet, θα ξενερώσω αν δω γρατζουνιές. Ειδικά απ τη στιγμή που πάντα τα έχω σε θηκες

Το ματ είναι πολύ όμορφο και ως χρωμα και στην αφή. Και μοιάζει πιο πολυτελές κατά την γνώμη μου. Είδα από κοντά το jet black και μου δίνει την εντύπωση φθηνού πλαστικού.

Mε πείσατε! Στο DrPhone που ρώτησα μου είπε πως έχει το ματ. Οπότε πάω γι αυτό. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί;

Για ποια χωρητικότητα μιλάμε; Μην πας στο 32 πεταμένα λεφτά κατά την γνώμη μου.

Για 32 θα πάω, πιστεύω πως θα με καλύψει γιατί και το 6s plus που είχα σε 64αρι είχε ελεύθερα καμία 40αρα!μονο εφαρμογές βάζω και φωτογραφίες.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για ποια χωρητικότητα μιλάμε; Μην πας στο 32 πεταμένα λεφτά κατά την γνώμη μου.

Για 32 θα πάω, πιστεύω πως θα με καλύψει γιατί και το 6s plus που είχα σε 64αρι είχε ελεύθερα καμία 40αρα!μονο εφαρμογές βάζω και φωτογραφίες.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι γω 32 είχα και με βόλευε δεν είχα πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε μεγαλύτερη χωρητικότητα, γιατί με τα μεγάλα βίντεο και τις φωτογραφίες, τα 32Gb δεν φτάνουν! Στο 128Gb που είχα, μέσα σε 6 μήνες γέμισα τα 64-65Gb με 15-20 βασικές εφαρμογές (χωρίς παιχνίδια) και βίντεο/φωτογραφίες. Αν δεν σε πειράζει να το αδειάζεις συνέχεια, πάρε 32Gb.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε μεγαλύτερη χωρητικότητα, γιατί με τα μεγάλα βίντεο και τις φωτογραφίες, τα 32Gb δεν φτάνουν! Στο 128Gb που είχα, μέσα σε 6 μήνες γέμισα τα 64-65Gb με 15-20 βασικές εφαρμογές (χωρίς παιχνίδια) και βίντεο/φωτογραφίες. Αν δεν σε πειράζει να το αδειάζεις συνέχεια, πάρε 32Gb.

δυστυχως λογω μπατζετ θα παρω το 32αρι.τωρα αμα χρειαστει μια φορα το 6μηνο να κανω και ενα αδειασμα δε χαλασε και ο κοσμος

Αλλος όμως μπορεί να μην τραβάει βίντεο οπότε του φτάνουν

Nokia 8800 Scirocco

Τελικα το πηρα σε ματ! Πολυ ομορφο! απο θηκες και tempered εχετε να προτεινεται κατι συγκεκριμενο? θηκη θελω να καλυπτει περιμετρικα παντου , οποτε δεν παμε σε apple!Αα και κατι ακομα..εχει βαλεις κανεις σας tempered στην καμερα? Edited by johnny777

Τελικα το πηρα σε ματ! Πολυ ομορφο! απο θηκες και tempered εχετε να προτεινεται κατι συγκεκριμενο? θηκη θελω να καλυπτει περιμετρικα παντου , οποτε δεν παμε σε apple!Αα και κατι ακομα..εχει βαλεις κανεις σας tempered στην καμερα?

Για θήκη δες μια απο τις Caudabe, χωρίς δεύτερη σκέψη :)

Για tempered glass δεν νομίζω να σου πεί κάποιος με σιγουριά, γιατί σε άλλους κάθεται τέλεια και σε άλλους όπως εμένα αφήνει κενό περιμετρικά και δεν κολλάει με αποτέλεσμα να το έχουμε χωρίς.

Για tempered glass δεν νομίζω να σου πεί κάποιος με σιγουριά, γιατί σε άλλους κάθεται τέλεια και σε άλλους όπως εμένα αφήνει κενό περιμετρικά και δεν κολλάει με αποτέλεσμα να το έχουμε χωρίς.

ΠΟΥ τις βρισκουμε αυτες? Εξωτερικο μονο..?

ΠΟΥ τις βρισκουμε αυτες? Εξωτερικο μονο..?

Ναι μέσω τις σελίδας τους

Εμενα παντως αυτο εδω με εχει βολεψει χωρις κανενα θεμα συμβατοτητας

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01J4KP2KE/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

Μαλιστα εχω αλλαξει και ενα γιατι το καλοκαιρινο το γεμισα γρατσουνιες.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μου εχει ερθει ΟΤΑ η 11.1.1. Με ποιον τροπο προτεινεται να την κανω?? θα εχω θεμα αν την κανω ΟΤΑ?

Δεν θα έχεις λογικά κανένα θέμα προχωρά άφοβα.

Για το θέμα της κάμερας όλες οι θήκες είναι υπερυψωμένες ελαφρά στα άκρα ώστε να μην ακουμπάει η κάμερα όποτε δεν χρειάζεται να βάλεις tempered glass στην κάμερα.

Αν πρόκειται για την μπροστά κάμερα όλα τα γυαλιά προστασίας έχουν άνοιγμα για την κάμερα κανένα δεν την καλύπτει.

Edited by xristos1975

Δεν θα έχεις λογικά κανένα θέμα προχωρά άφοβα.

Για το θέμα της κάμερας όλες οι θήκες είναι υπερυψωμένες ελαφρά στα άκρα ώστε να μην ακουμπάει η κάμερα όποτε δεν χρειάζεται να βάλεις tempered glass στην κάμερα.

Αν πρόκειται για την μπροστά κάμερα όλα τα γυαλιά προστασίας έχουν άνοιγμα για την κάμερα κανένα δεν την καλύπτει.

α)Δε χρειαζεται λες να την κανω μεσω itunes δηλαδη..?Η αληθεια ειναι πως και παλια στο 6s plus που ειχα ΟΤΑ τις εκανα, αλλα διαβασα μετα πως ειναι καλυτερα μεσω iTunes..

β)Για την πισω καμερα λεω, γιατι πχ οταν το βαζεις μεσα σε τσαντακι μπορει να βρει οπουδηποτε.Οσο για την μπροστα ενα τζαμακι που πηρα εγω την καλυπτει.Μονο στο ακουστικο ειναι ανοιχτο :confused:

Edited by johnny777

• The title was changed to iPhone 7 Plus
  • The topic was unpinned