Jump to content

Δίκαρτο κινητο ως 300€

Ntinos_tech
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω κινητο με 2 καρτες απο τη τοπικη αγορα το πολύ με 300 ευρω. το βασικο ειναι η καλη μπαταρια αποσπώμενη, 4g και microSD.

Βασικα ειδα το Samsung J5 2016 16gb αλλα δεν εχω δει και κανενα αλλο αντιστοιχο...καθε προταση καλοδεχουμενη...Ευχαριστω

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

ναι οκ το εχω δει αλλα χωρις αποσπωμενη..εχει ημερομηνια ληξης....οποτε δε το προτιμω

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

ναι οκ το εχω δει αλλα χωρις αποσπωμενη..εχει ημερομηνια ληξης....οποτε δε το προτιμω

Γιατι εχει ημερομηνια ληξης? Αν χρειαστει, (αμφιβάλω) πας στο σερβις και σου την αλλαζουν. Απλα πιθανον θα πληρωσεις κατιτις παραπανω και για τα εργατικα εξοδα.

Το έχει κανεις αυτό;Huawei p9 lite dual ποσο καιρο? ευχαριστημένος;

Ipad 3,Ipad 5

Το έχει κανεις αυτό;Huawei p9 lite dual ποσο καιρο? ευχαριστημένος;

Νομίζω οτι το dual sim δεν παίρνει κάρτα sd.

TCL 40 NXTPAPER

μαλλον λέω ή αυτο

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Huawei-P9-Lite-16GB-Mauro-Huawei-Smartband-A1-Gri.htm

ή

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Samsung-Smartphone-Galaxy-J5-2016-Dual-Sim-Mauro-SM-J510FZKUEUR.htm

βασικα δε ξερω τι ειναι καλυτερο....θελω να βγαίνει η μπαταρία γιατι δεν αισθάνομαι ασφάλεια...και δεν ειμαι απο αυτους που αλλάζω συχνα κινητα...ενω μπαταρία..είανι πιο ευκολο...τι λετε? έχει κανενας καποιο απο τα 2? να με βοηθησει?ευχαριστω

Ipad 3,Ipad 5

Θα σου πρότεινα και το Xiaomi Redmi 3. Το εχω αγορασει και μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλό. Είχα επίσης το P8 Lite το οποίο και αυτό με κάλυπτε. Φαντάζομαι ότι το P9 Lite είναι αναβαθμισμένη έκδοση. Αναβαθμίσεις στο P8 έκανα χειροκίνητα και όχι αυτόματα. Εφόσον τα συγκεκριμένα δικαρτα έχουν πολλές δυνατότητες θα κινούμουν σε κάποια από αυτές τις 2 λύσεις.
Siemens S25-Nokia 8310-Nokia5210-Sony Ericsson W810-HTC Touch Pro2-Iphone 3GS- Lenovo A820 - Huawei P8 Lite - Iphone 7 plus - Iphone XR

ναι αλλα δε θελω να δωσω 300 για εντελως κινεζια...ήδη και το Ρ9 λιτε το φοβαμαι... ειμαι τυπος που κρατάω τα κινητα 3-5 χρόνια....δε θελω αλλαγες και εξοδα...τελος παντων..αν καποιος μπορει να μοιραστει τις εμπειριες του καλο θα ήταν...δε βλέπω παντως μεγαλη γκάμα στα 2καρτα...οποτε...Ρ9 λιτε ή σαμι

Ipad 3,Ipad 5

ναι αλλα δε θελω να δωσω 300 για εντελως κινεζια...ήδη και το Ρ9 λιτε το φοβαμαι... ειμαι τυπος που κρατάω τα κινητα 3-5 χρόνια....δε θελω αλλαγες και εξοδα...τελος παντων..αν καποιος μπορει να μοιραστει τις εμπειριες του καλο θα ήταν...δε βλέπω παντως μεγαλη γκάμα στα 2καρτα...οποτε...Ρ9 λιτε ή σαμι

Φιλε μηπως εισαι προκατειλλημενος με τις κινεζιες; Το Huawei ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μαζι με ZTE και Xiaomi.Στην ελλαδα ερχονται επισημα εδω και μερικα χρονια.Επισης εχουν απο τις καλυτερες κεραιες σε κινητα και πολυ καλη ληψη σηματος κινητης.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Χμμμμ πολυ καλο φαινεται το λενοβο Α7010....οι καρτες δουλεουν ταυτοχρονα , ειναι και οι 2 ενεργες;μπαταρια τι χρηση κανεις ποσο σου κραταει;

Ipad 3,Ipad 5

Αν με ρωτάς για το LG K10 DUAL SIM 16GB που έχω, ναι και οι δύο κάρτες δουλεύουν ταυτόχρονα και έχει έξτρα sd slot.

Για το Lenovo δεν το έχω αλλά έχει και αυτό 2 sim που δουλεύουν ταυτόχρονα και sd slot.

http://techbox.dennikn.sk/wp-content/uploads/2016/01/Lenovo-A7010-27.jpg

Οταν σε μιλας με τη μια...η αλλη τι κανει; Εννοω δινει κατελλειμενο;

Εχει 4g;

Ipad 3,Ipad 5

Χμμμμ...αυτο με ανυσηχει...οτι αν δε δουλευει καλα αυτη η εναλλαγη τοτε η μια απο τις θα χανει κλησεις...και να σας πω με το 4γ τι γινεται; Δηλαδη μπορω να διαλεξω ποια απο τις 2 θα δινει ιντερνετ;

Ipad 3,Ipad 5

Για εμενα δεν αξιζει,το Huawei ειναι ανωτερο.P9 Lite στα 249€+μεταφορικα.Ειναι αξιοπιστο και εχει αρκετα καλες τιμες.http://sevenspot.gr/gr/GamesInner/7acb03bc09ef00b68a505659d67ae3f1/4970-66987.html

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Χμμμμ...αυτο με ανυσηχει...οτι αν δε δουλευει καλα αυτη η εναλλαγη τοτε η μια απο τις θα χανει κλησεις...και να σας πω με το 4γ τι γινεται; Δηλαδη μπορω να διαλεξω ποια απο τις 2 θα δινει ιντερνετ;

ποια εναλλαγή? όταν μιλάς στην πρώτη και σε πάρουν τηλέφωνο στην δεύτερη θα είναι σαν να το έχεις κλειστό, οταν κλείσεις την πρώτη θα σου έρθει μήνυμα για την χαμένη κλήση, dual active είναι το honor 7 στα 320 ευρώ απο Ελλάδα ή 250 ευρώ χωρίς μεταφορικά απο το vmall.eu

Για εμενα δεν αξιζει,το Huawei ειναι ανωτερο.P9 Lite στα 249€+μεταφορικα.Ειναι αξιοπιστο και εχει αρκετα καλες τιμες.http://sevenspot.gr/gr/GamesInner/7acb03bc09ef00b68a505659d67ae3f1/4970-66987.html

Το πρότεινα το Lenovo με το σκεπτικό να χρησιμοποιεί και της δύο sim και την SD ;) Με το Ρ9 πρέπει να επιλέξει μεταξύ του τί θα χάσει.

παιδια....θελω ποιοτητα...και να κρατησει για 3-4-5 χρονια....δε ειμαι απο αυτους που παιζω με ρομ κτλπ..ουτε που μπορω και θελω ν'αλλαζω κινητο καθε χρονο...η μπαταρια πρπει να ειναι καλη...ή εστω να μπορω να αγορασω άλλη και ποιοτητα για να αντεξει χρονια με προσοχη παντα. το ρ9 εινια πολυ καλη επιλογη αλλα με χαλάει η μπταρια που δε βγαίνeι και το σαμσουνκ j5 δεν ακουγονται τα καλυτερα....οποτε τομπολα εχω κολλησει!

Ipad 3,Ipad 5

παιδια....θελω ποιοτητα...και να κρατησει για 3-4-5 χρονια....δε ειμαι απο αυτους που παιζω με ρομ κτλπ..ουτε που μπορω και θελω ν'αλλαζω κινητο καθε χρονο...η μπαταρια πρπει να ειναι καλη...ή εστω να μπορω να αγορασω άλλη και ποιοτητα για να αντεξει χρονια με προσοχη παντα. το ρ9 εινια πολυ καλη επιλογη αλλα με χαλάει η μπταρια που δε βγαίνeι και το σαμσουνκ j5 δεν ακουγονται τα καλυτερα....οποτε τομπολα εχω κολλησει!

Πιστεψε με, δεν παιζει να κρατησεις την ιδια συσκευη για πεντε χρονια. Οχι με την ταχυτητα που προχωραει η τεχνολογια πλεον. Δεν θα ανταπορκρινεται η συσκευη στις απαιτησεις απλα, οχι τουλαχιστον συσκευη του επιπεδου που ενδιαφερεσαι. Τo p9 ειναι πολες κλασεις ανωτερο του j5 που ειναι σαν πανηγυρι διπλα του. Μην κολλας με την αποσπομενη μπαταρια γιατι οπως σου ανεφεραν ηδη αλλαζει πολυ ευκολα στο σερβις. Δεν θα χρειαστεις αλλαγη πριν τα δυο χρονια και σου λεω τωρα με ξεζουμισμα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ