alextrela Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τεσπα η γνώμη μου ότι εχθρός του καλού το καλύτερου. Από την Sony έχω απαιτήσεις όταν μάλιστα ξέρω πως μπορεί πολύ καλύτερα. Είναι γνωστό ότι στο πάντρεμα software-hardware είναι πολύ ικανή,αλλά πρέπει να δώσει σημασία και σε αλλά επιμέρους πράγματα η λεπτομέρειες που έχω αναφέρει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τεσπα η γνώμη μου ότι εχθρός του καλού το καλύτερου. Από την Sony έχω απαιτήσεις όταν μάλιστα ξέρω πως μπορεί πολύ καλύτερα. Είναι γνωστό ότι στο πάντρεμα software-hardware είναι πολύ ικανή,αλλά πρέπει να δώσει σημασία και σε αλλά επιμέρους πράγματα η λεπτομέρειες που έχω αναφέρει. Sent from my iPad using Tapatalk Να δώσει και άλλα, δεν έχω καμία αντίρρηση. Αλλά σαν σύνολο, ήδη θεωρώ τα κινητά της πολύ καλά και γι αυτό έχω προτίμηση, όπως ξέρεις. Έχουν κάτι το τραβηχτικό για μένα.... :O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Και απ'οτι βλεπω το XZ έχει καλή απήχηση... Καμια σχέση με τη σειρά Χ Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ!! Είναι στα Top3 αυτη τη στιγμή.... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το εχει παρι κανενας να μας πει τι λεει απο καμερα το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 στην υπαρχουσα τιμη δε νομιζω οτι θα το τιμησει κανεις.ρισκο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Συμφωνώ με ταξιδιώτη... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Αν δεν πέσει στα 450 τουλάχιστον δεν θα κινηθεί φύλλο λέμε. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Έχει χάσει το παιχνίδι η σονυ...έξω κυκλοφορούν συσκευάρες με πολύ λιγότερα χρήματα...από το εξαιρετικό p9 τηλέφωνο ίδιας ουσιαστικά κατηγορίας,το πολύ καλό 1+3, το HTC 10 , το κορυφαίο s7 edge με 100 ευρώ περίπου λιγότερα...όσο και να την γουστάρουμε την σοναρα,κάπου έχουν μπερδευτεί για τα καλά οι Ιάπωνες.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 καλησπερα.παντως σε οσα βιντεακια ειδα την καμερα την εχουν βελτιωσει πολυ.εχει μειωθει η ψαλιδα.Στο Ζ2 η απογοητευση μου ηταν οι φωτο και γυρισα στην σαμσουνγκ.Αν το φτιαξει αυτο η σονυ μου αρεσει σαν πληροτητα συσκευης....Το ραδιο παλι γιατι το αφαιρεσε?την βαρενε?Ωρα ειναι να αρχισει τις λαλακιες τις σαμμυ στην S κατηγορια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. October 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 καλησπερα.παντως σε οσα βιντεακια ειδα την καμερα την εχουν βελτιωσει πολυ.εχει μειωθει η ψαλιδα.Στο Ζ2 η απογοητευση μου ηταν οι φωτο και γυρισα στην σαμσουνγκ.Αν το φτιαξει αυτο η σονυ μου αρεσει σαν πληροτητα συσκευης....Το ραδιο παλι γιατι το αφαιρεσε?την βαρενε?Ωρα ειναι να αρχισει τις λαλακιες τις σαμμυ στην S κατηγορια..... Πάντως για ένα περίεργο λόγο το μικρότερο X compact έχει ραδιόφωνο ενώ το μεγάλο ΧΖ δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή πραγματικά.. με αυτή την τιμή όμως δεν πας πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 η αληθεια παντως ειναι,οτι κι εγω το ψιλοχαλβαδιαζω σε αυτο το μπλεδακι. σιγουρα παντως,τα χρηματα που ζητανε και δεν τα δινω και δεν τα αξιζει,οταν ηδη ο ανταγωνισμος εχει ισαξιες η και καλυτερες προτασεις. το αστειο ειναι οτι στην αρχη δε μου αρεσε καθολου. αν πεσει καπου στα 450,θα το τιμησω κι εγω,αν φυσικα πεσει γρηγορα,που ετσι το κοβω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 υπομονη και εγω θα το παρω στο μπλε χρωμα οταν πεσει η τιμη στα 400 ευρω τωρα εχει 446 το Χ c για αυτο και σε αυτο το κινητο ειναι ακομα 668 ευρω χζ υπομονη ακομα και το S7 παει 500 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Έσκασε και το πρώτο full αναλυτικό review. http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-XZ-Smartphone-Review.182896.0.html Στην ουσία η μόνος τομέας που έχει δεχτεί βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχο του είναι στην οθόνη(που όμως εξακολουθεί να υπολείπεται του ανταγωνισμού) Στους υπόλοιπους τομείς απλά μια average κατάσταση που δύσκολα θα την κατέτασσαν την συσκευή στην high end κατηγορία. Καμία βελτίωση στην αυτονομία(εποχές z2/3 πάνε οριστικά) ελάχιστη βελτίωση στην καμερα(περισσότερη βελτίωση δέχτηκε η μπροστινή κάμερα που είναι το δυνατό σημείο της) Και από την άλλη προστέθηκαν επιπλέον μείον όπως πχ GPS επιδόσεις που είναι κάτω του μετρίου και η micro sd υποδοχή αδυνατεί να εκμεταλλευτεί τις μέγιστες ταχύτητες των υψηλών προδιαγραφών καρτών που κυκλοφορούν στην αγορά. Και όλα τα παραπάνω με την αδικαιολόγητη τιμολογιακή πολιτική να δέσει το γλυκό. Λυπηρή η κατάσταση που έχει καταντήσει η Sony. Pro + stylish design + good software + various settings for sound and video + fast fingerprint sensor + reliable camera + high-resolution front camera + good pictures + clear speech quality + MHL, NFC, USB-OTG + precise controls + even illumination + bright display + low heat emissions + good speakers Cons - advertisement apps - very high energy use - slow memory transfer speeds - GPS module takes long to find a lock - high color deviations in the display Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 10, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Εγω παντως απο την στιγμη που ειδα φωτο Α5 και φιλου με z5 ξενέρωσα οριστικα με σονυ.Δεν βαζει μυαλο.Αδιαφορες φωτο.Καμια σχεση με τις δυνατες φωτο των σαμμυ.και κανει και ενα.σκασμο λεφτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Στην Αmoled ολα καλά φαίνονται φίλε μου...Να το εχεις υπ'οψιν αυτό.... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Την ημέρα το ΧΖ είναι καλυτερο απο το S7. https://youtu.be/kxtxRVdEYbQ Το βράδυ σε χαμηλο φωτισμό αλλες φορές ειναι καλύτερο το S7 και άλλες το ΧΖ: https://youtu.be/G_ElZ3oxY58 Στο βίντεο το ΧΖ ειναι πολυ καλύτερο απο το S7: Οπότε καθένας τα βαζει κάτω και επιλέγει με βαση τις ανάγκες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Οντως λυπηρη η κατασταση για τη Σονυ.... Να εχουν τετοια τηλεφωναρα και να μην πουλανε.....:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Οντως λυπηρη η κατασταση για τη Σονυ.... Να εχουν τετοια τηλεφωναρα και να μην πουλανε.....:p Φταίει και η Sony γιατί προωθεί στα καταστήματα μόνο το Playstation Pro αυτη τη στιγμή ενω το ΧΖ δε το βλέπεις πουθενά. Δε λεω το playstation ειναι η κότα με τα χρυσά αυγά για τη Sony αλλα δεν είμαστε ολοι κολλημένοι με τα βιντεοπαιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Λυπηρό είναι που θα ήθελε να συγκριθεί βασικά με το S7E... Μόνο και μόνο τα bezels να συγκρίνεις φτάνει και περισσεύει. Από εκεί ξεκινάει η πρώτη κρυάδα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Απο το Pc κρινω οχι απο την οθονουλα του κινητου.Οι φωτο απο το 3μηνο που ειχα το Ζ2 ειναι απογοητευση.Αχρωμες ,αδιαφορες φωτο.Επρεπε να μπει καποιος στις ρυθμισεις να βγαλει κατι τις προκοπης μερα.Ειδικα απλες φωτο των παιδιων βραδυ με φλας στο αυτοματο ηταν ξενερα.Δεν ξερω τι κανει με τα νεωτερα κινητα αλλα αυτο το φλας καντηλακι που βαζει...ποσο ποια κοστιζει ενα δυνατο λεντ?Το ΧΖ δειχνει καπως διαφορετικο.Για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Απο το Pc κρινω οχι απο την οθονουλα του κινητου.Οι φωτο απο το 3μηνο που ειχα το Ζ2 ειναι απογοητευση.Αχρωμες ,αδιαφορες φωτο.Επρεπε να μπει καποιος στις ρυθμισεις να βγαλει κατι τις προκοπης μερα.Ειδικα απλες φωτο των παιδιων βραδυ με φλας στο αυτοματο ηταν ξενερα.Δεν ξερω τι κανει με τα νεωτερα κινητα αλλα αυτο το φλας καντηλακι που βαζει...ποσο ποια κοστιζει ενα δυνατο λεντ?Το ΧΖ δειχνει καπως διαφορετικο.Για να δουμε Δεν ξέρω για το Ζ2, δεν το ειχα, αλλά από την κάμερα του Ζ5 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για το ΧΖ επίσης βλέπω και διαβάζω καλά λόγια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Full αναλυτικό review τα της κάμερας με πλήθος λεπτομερειών και εξαγωγή συμπερασμάτων με τα θετικά και αρνητικα της. https://www.dpreview.com/reviews/sony-xperia-xz-camera-review Conclusion The Good -Very good high-contrast detail in bright conditions -Comfortable to hold and operate -Physical shutter button provides real camera feel -Manual control of shutter speed -Very good electronic stabilization and stable AF in video mode -Front camera captures very good detail in bright light -Environmental protection (IP65/68) allows for shooting in adverse weather -microSD storage expansion -Good editing options in gallery app The bad -Smeared detail, luminance noise and artifacts at base ISO -Strong lens softness in the corners of the frame -Lack of detail and soft edges at higher ISO values -Occasionally unreliable WB when flash is mixed with other light sources -Lack of OIS can lead to blur through camera shake in low light -Low-quality panorama output -Inefficient HDR mode -Low levels of detail in slow motion video -No front flash function or LED -No Raw capability -Slow motion and 4K video separate modes Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 xz κινηταρα τι ipone και μπουρδες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Full αναλυτικό review τα της κάμερας με πλήθος λεπτομερειών και εξαγωγή συμπερασμάτων με τα θετικά και αρνητικα της. https://www.dpreview.com/reviews/sony-xperia-xz-camera-review Conclusion The Good -Very good high-contrast detail in bright conditions -Comfortable to hold and operate -Physical shutter button provides real camera feel -Manual control of shutter speed -Very good electronic stabilization and stable AF in video mode -Front camera captures very good detail in bright light -Environmental protection (IP65/68) allows for shooting in adverse weather -microSD storage expansion -Good editing options in gallery app The bad -Smeared detail, luminance noise and artifacts at base ISO -Strong lens softness in the corners of the frame -Lack of detail and soft edges at higher ISO values -Occasionally unreliable WB when flash is mixed with other light sources -Lack of OIS can lead to blur through camera shake in low light -Low-quality panorama output -Inefficient HDR mode -Low levels of detail in slow motion video -No front flash function or LED -No Raw capability -Slow motion and 4K video separate modes Sent from my iPad using Tapatalk Υποτίθεται οτι ειναι site που ασχολείται με τη φωτογραφία και οι άσχετοι δεν ξέρουν οτι το αυτόματο ειναι στα 8mp που η κάμερα κάνει supersamling και οχι στα 23mp που έβγαλαν τις φωτογραφίες. Δεν κάθισα να διαβάσω το review μετά απο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts