geomouz Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 1) Έχει ενεργό πορτάκι (το default βέβαια είναι να είναι απενεργοποιημένο, πρέπει δλδ να πατήσεις το πράσινο για να μιλήσεις, αλλιώς πρέπει να το αλλάξεις) 2) Ο αριθμός και τα ονόματα βγαίνουν ολόκληρα σε μια γραμμή...μόνο το καθένα όμως ξεχωριστά (ανάλογα δλδ αν είναι καταχωρημένος ή όχι). Εμφανίζεται και μικρό πορτραίτο του ονόματος καλούντος (αν έχει καταχωρηθεί βέβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 απο φωτογραφιες χαλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 To πήρε η αδερφή μου, αρκετά όμορφο κινητό και σε καλή τιμή για το τι προσφέρει. Tι εστί push-to-talk ; Ξέρω κάτι σαν ασύρματος/walkie-talkie αλλά πως λειτουργεί στο τηλέφωνο; Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Tι εστί push-to-talk ; Ξέρω κάτι σαν ασύρματος/walkie-talkie αλλά πως λειτουργεί στο τηλέφωνο; Λειτουργει μεσω gprs . Περισσοτερα : http://www.nokia.com/nokia/0,8764,46740,00.html Push to Talk- Questions & Answers Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Ευχαριστώ για τα links! Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex04 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 posh wra einai to video? Παράθεση sk8 or die :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Τελικά από ήχο πως πάει έχει ένταση γιά τις κλείσεις η ακούγοντε χαμηλά ; υπάρχη κάτι άξιο προσοχής ; η μπαταρία του με σχετική χρήση πόσο κρατάει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Τελικά από ήχο πως πάει έχει ένταση γιά τις κλείσεις η ακούγοντε χαμηλά ; υπάρχη κάτι άξιο προσοχής ; η μπαταρία του με σχετική χρήση πόσο κρατάει ; Πολύ ωραία εσωτερική και εξωτερική οθόνη! Πολύ δυνατά οι ήχοι πάρα πολύ καλό ηχείο! Είναι ένα μικρό και όμορφο clamshell δεν ψήνει και καφέ! Γύρω στις 3-4 μέρες. Το πήρε η μάνα μου είναι πανέμορφο στο μαύρο! Τέλειο! Best value for money! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Δεν ανεβάζεις και καμία φωτογραφία απο την κάμερα του :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien13 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Γνωριζει καποιος κατοχος του 6101 αν εχει προβλημα στην αποστολη SMS με ελληνικους χαρακτηρες? Δηλαδη, αν ενα μηνυμα με 160 ελληνικους χαρακτηρες το στελνει (και κατα συνεπεια το χρεωνει) σαν 2 ή 3 ξεχωριστα SMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 αξιζει να δωσω το GX25 μου που ειναι το μοναδικο κινητο που εχω κρατησει κοντα 3 μηνες τωρα γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Το πήρε η μάνα μου είναι πανέμορφο στο μαύρο! Τέλειο! Best value for money! -------------------- πονηρέ όλο τους άλλους βάζεις και τα πέρνουν και εσύ τα δοκιμάζεις :D τελικά το 220 ψήνει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 apo φωτογραφιες τι λεει? πως βγαζει? υπεριθρες να τις περνας στον υπολογιστη εχει? και αν ναι πως φαινοντε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 πήγα χθές στόν Γερμανό στην Γλυφάδα και μου είπαν ότι τους τελείωσαν και δέν γνωρίζουν πότε θα τους ξαναφέρουν ,θα κοιτάξω και στήν Νόκια στην Βουλιαγμένης αλλιώς ηλεκτομάγαζα http://www.eml.gr/public/free/ViewProducts.aspx?id=58&Page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 εγω κοιταξα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι τελειωσε και δεν υπαρχει σε κανενα πλαισιο,μετα πηγα στην νοκια και εκει μου ειπαν πως δεν περιμεναν οτι θα εχει τετοια περαση εχει τελειωσει απο παντου! ετσι το εκαναν παραγγελια και θα το εχω την αλλη εβδομαδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Στόν Πειραιά Βας.Γεωργίου σε Γερμανό υπήρχε εάν το έκανα με σύνδεση δέν ρώτησα ποιά εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Molis to phra simera apo tin courier. To kinito hr8e alla to pliktrologio toy exei agglika grammata alla oxi ellinika. Stin 8esh twn ellinikwn exei "kinezikous" xaraktires... mallon 8a tixei k se allous afto. na prosexete loipon... :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimari Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 παιδια μια ερωτησουλα.ποιο καλωδιο ακριβως παιρνει το κινητο για συνδεση με το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atel Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 kalispera se olous. eimai kainourgios xristis tha ithela na rotiso esas tous palioterous ean mou sistinete na paro to nokia 6101. exo to 6510 kai leo na allakso.elega gia to 6310i all vgenei polu akrivo. pia i gnomi sas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitnik Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 kalimera, prospa8o me to nokia pc suite na egkatastiso " jar" games sto kinito 6101 alla bgazei minima " I prospa8ia apetuxe " . Mporei kapoios na boi8isi na egkatastiso ta games ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=59242 :) :lock: Άμα ρωτήσεις εκεί, έχει πιο πολλές πιθανότητες να λάβεις μια απάντηση :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Ειναι οντως πολυ ομορφο κινητο. Το πηρα δωρο και το δουλεψα πριν το δωσω. Μια χαρα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonas Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Ειναι οντως πολυ ομορφο κινητο. Το πηρα δωρο και το δουλεψα πριν το δωσω. Μια χαρα. :O Καλησπέρα σας και εγώ απο την πλευρά μου θέλω να θέσω ένα ερώτημα: 1)Πόσα τηλέφωνα-Καρτέλες ονομάτων μπορεί να πάρει στην μνήμη του???(δίοτι με το 6310i που είχα 500..Δεν μου έφταναν!!!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΑΦΕΣ!! :worry: 2)Αυτονομία μπαταρίας????? Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmih Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Γιατι σε κανενα Vodafone Shop της Θεσσαλονικης δεν υπαρχει το 6101?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_Anemos7 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 An kapoios exei to Nokia 6101 tha ithela kapoies plirofories epeidh skopeyw na to agorasw. Stin ekseteriki othoni emfanizei tis kliseis kai ta minimata kanonika? (ennow se 1 i 2 grammes) Episis exei i syskeyi ypodoxi gia karta mmc? Kai pws mporei kapoios na perasei mp3 apo to pc sto nokia 6101? Telos thelw kapoies genikes entypwseis gia tis syskeyi epeidh molis tin eida ekswterika mou arese para polu.. :) to thema omws einai an aksizei kai eswterika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts