Mythozz Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Επιτέλους, δεν πρέπει να γίνουν δωρεάν αυτά τα πράγματα; Θυμάμαι παλιά που δεν είχα ούτε καν σταθερό, και ήμουν πάνω από έναν χρόνο με το GPRS της Κοτέ, οπότε μόνο με 30Ευρώ το μήνα (κατά τα άλλα ακριβό ποσό), είχα ταχύτητες λίγο καλύτερες της Dialup, όσο ήθελα, όπου ήθελα. Συν τα 10 δωρεάν μηνύματα της Κοσμοτέ κάθε μέρα μέσω ίντερνετ που τα έστελνα από το κινητό όπου κι αν ήμουν... χλιδή... ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ οι άτιμοι ένα χρόνο πριν. Παλιές καλές εποχές... Εβαζες GPRS και κατάπινες όλο το net :p Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν το βλέπω να ξαναγίνεται... :( 40ΜΒ όριο το οποίο τελειώνει σε χρόνο dt, 30 ευρά πάγιο και... μέτριες ταχύτητες... Όλοι μετανάστες στην Ιταλία, παρέα με τον Prof Wizzard που είναι και 3G addicted... :lol: Ερώτημα: Κανένα miniGPS που να δουλεύει στο 6680 υπάρχει; Κάποια έκδοση από iphone.org? Πάντως μετά από 2 weeks με το 6680, χαίρομαι που έπεσα μέσα στο Review του. Το κινητό είναι σκυλί, δεν έχει κολλήσει μια φορά, δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα και από ταχύτητα μενού πετάει... Μπράβο... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ερώτημα: Κανένα miniGPS που να δουλεύει στο 6680 υπάρχει; Κάποια έκδοση από iphone.org? Δεν ξερω για ποια δουλεια το θες...παντως αυτο http://wild-mobile.com/eng/news.php ...με χαρτες πανω(υποστηριζει αυτους του oziexplorer) μαμαει. Δοκιμασε το, ειναι και φρι...και αν βρεις κανενα καλο χαρτη ή γνωριζεις λινκ,let me know. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Δεν ξερω για ποια δουλεια το θες...παντως αυτο http://wild-mobile.com/eng/news.php ...με χαρτες πανω(υποστηριζει αυτους του oziexplorer) μαμαει. Δοκιμασε το, ειναι και φρι...και αν βρεις κανενα καλο χαρτη ή γνωριζεις λινκ,let me know. LoL :) Ευχαριστώ βρε, αλλά εννοούσα το πρόγραμμα το γνωστό miniGPS της Psiloc :) Εχω δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις, αλλά ή κολλάει ή δεν δουλεύει. :( Μήπως είμαι off topic ρε σεις και πρέπει να το ποστάρω αλλού; :O Συγχωρήστε με, νέος χρήστης στο forum :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Δεν ξερω για ποια δουλεια το θες...παντως αυτο http://wild-mobile.com/eng/news.php ...με χαρτες πανω(υποστηριζει αυτους του oziexplorer) μαμαει. Δοκιμασε το, ειναι και φρι...και αν βρεις κανενα καλο χαρτη ή γνωριζεις λινκ,let me know. Ή Μυθε ακομα καλυτερα αμα βρεις χρονο να καλιμπραρεις τιποτα χαρτες ενημερωσε μας και εμας..... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ή Μυθε ακομα καλυτερα αμα βρεις χρονο να καλιμπραρεις τιποτα χαρτες ενημερωσε μας και εμας..... :p Θες να εξοπλισεις το 9300 βλεπω.:p LoL :) Ευχαριστώ βρε, αλλά εννοούσα το πρόγραμμα το γνωστό miniGPS της Psiloc :) Εχω δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις, αλλά ή κολλάει ή δεν δουλεύει. :( Μήπως είμαι off topic ρε σεις και πρέπει να το ποστάρω αλλού; :O Συγχωρήστε με, νέος χρήστης στο forum :p I know...απλα ειπα αν σου κανει το προγραμμα να το δοκιμασεις. Ειμαστε και εμεις ενδιαφερομενοι,αν υπαρχει κανενος free χαρτης για το pc να βαλουμε του ΜapView GPS.;) Μην ψαχνεις για psiloc εφαρμογες...εκτος του οτι ειναι γεματα bugs,οι τελευταιες εκδοσεις(1 χρονου και μετα) δεν ειναι σπασμενες. Επισης,μπορουσες να κοιταξεις πρωτα εδω: *** ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ *** και μετα να ακολουθουσες ενα απο αυτους τους τοπους... 1.ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές 2.[ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές symbian 8.0a :rolleyes: :p Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ευχαριστώ βρε. Πολύ ωραίο site έχετε εδώ...:p Κάτι χάρτες πολυ καλούς και λεπτομερείς είχα από το 2020... Θα δω τι μπορώ να κάνω :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cordou_4 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Παιδια αποφασισα να παρω αλλα καρτα γιατι δεν παει αλλο με της nokia και απο οτι βλεπω το γνωστο προωλημα με αλλαγη καρτας λυνεται.!!! Θα ηθελα να μου προτεινεται πια καρτα να παρω γιατι δεν ξερω ποιες ειναι οι καλες. Τι θα λεγατε για την καινουργια 512 της ATP? Ευχαριστω πολυ!!! :w00t: :lol: Παράθεση A man who knows and knows that he doesn't know is wise... :rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Παιδια αποφασισα να παρω αλλα καρτα γιατι δεν παει αλλο με της nokia και απο οτι βλεπω το γνωστο προωλημα με αλλαγη καρτας λυνεται.!!! Θα ηθελα να μου προτεινεται πια καρτα να παρω γιατι δεν ξερω ποιες ειναι οι καλες. Τι θα λεγατε για την καινουργια 512 της ATP? Ευχαριστω πολυ!!! :w00t: :lol: Καλη ειναι αλλα ακριβη ακομα η 512 . Με την 256 ΑΤΡ σε 6630/6680 δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα . :) Περισσοτερα στο αναλογο θεμα των καρτων Dual Voltage RS-MMC Διαβαζοντας το ,θα βρεις και αλλα σχολια για αλλες καρτες που κυκλοφορουν ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotown Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Στο manual του 6680 αναφερει οτι τα καμμενα pixel δεν ειναι βλαβη της συσκευης, τελικα το καλυπτει η εγγυηση η όχι. Παντως δεν δημιουργει καποιο προβλημα στην καμερα. Υπαρχει περιπτωση να χαθουν και αλλα pixels? Παράθεση Time is time was time is not.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cordou_4 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Για nervous Σημερα δοκιμασα και εκεινο το προγραμμα που μου ειχες δωσει για file recovery των mmc. Απο οτι καταλαβα παιρνει τις φωτογραφιες και αφου τις κανει recovery τις αποθηκευει στον υπολογιστη. Δεν το ειδα να κανει ομως κατι με τα corrupted αρχεια που δημιουργουνται και παλι δεν καταφερα να τα σβησω!!! Τωρα αποφασισα να παρω καινουργια καρτα μαλλον 256 η 512 atp(256 ειναι αρκετη?)αλλα θα ηθελα να μπορεσω να λυσω το προβλημα της nokia καρτας(που αμφιβαλω αν λυνεται) :wacko: :) Παράθεση A man who knows and knows that he doesn't know is wise... :rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 re paidia giati sta kala tou kathoumenou otan pao na travikso video mou bgazei : "mi ipostirizomeni letourgia"? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 re paidia giati sta kala tou kathoumenou otan pao na travikso video mou bgazei : "mi ipostirizomeni letourgia"? Μηπως κολησες κανενα ιο? Εχω διαβασει παρομοια περιπτωση :( Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 ...αμα βρεις χρονο να καλιμπραρεις τιποτα χαρτες ενημερωσε μας και εμας..... :p Έχω ωραίους χάρτες καλιμπραρισμένους για το PowerNavigator 2 της Symbianware. Βέβαια δε νομίζω να σ'ενδιαφέρουν οι περιοχές: -Θεσσαλονίκη κέντρο -Ευρύτερη Θεσσαλονίκη (μητροπολιτική) -Νομός Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής -Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Αρκετά ακριβείς, δοκιμασμένοι. :) Το καλό με το PN2 είναι ότι βγαίνει από μια σοβαρή εταιρεία που φαίνεται να αναπτύσσει και τα δικά της tools για στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Εχω το 6680 απο τις 10/05/05 χωρίς κανένα πρόβλημα.Βέβαια εχοντας διαβάσει για το πρόβλημα με την κάρτα την αλλαξα κατευθείαν με μία Transcend 256 mb rs dv mobile. Τώρα αντιμετωπίζω το εξής κουφό : Με κάρτα sim της Κοτε αλλαξα το λογότυπο δικτύου με τη μία εφαρμόζοντας τη γνωστή μέθοδο :) :) .Με sim της Tim δεν αλλάζει με καμμία Παναγία. Τι μπορεί να συμβαίνει ;;;; :O :mad: :w00t: :!: .Any suggestions????? :cry: :cry: Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Δεν ξερω για ποια δουλεια το θες...παντως αυτο http://wild-mobile.com/eng/news.php ...με χαρτες πανω(υποστηριζει αυτους του oziexplorer) μαμαει. Δοκιμασε το, ειναι και φρι...και αν βρεις κανενα καλο χαρτη ή γνωριζεις λινκ,let me know. ΚΙ ΕΓΩ ψάχνω χάρτες OZI, η γενικότερα χάρτη για Ελλάδα Θεσσαλονίκες κλπ, κάτι να μπορεί να τρέξει με κάποιο πρόγραμμα GPS. Το Route66 μια χαρά... αλλά μόνο Αθήνα. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Έχω ωραίους χάρτες καλιμπραρισμένους για το PowerNavigator 2 της Symbianware. Βέβαια δε νομίζω να σ'ενδιαφέρουν οι περιοχές: -Θεσσαλονίκη κέντρο -Ευρύτερη Θεσσαλονίκη (μητροπολιτική) -Νομός Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής -Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Αρκετά ακριβείς, δοκιμασμένοι. :) Το καλό με το PN2 είναι ότι βγαίνει από μια σοβαρή εταιρεία που φαίνεται να αναπτύσσει και τα δικά της tools για στο θέμα. Aν εχεις/βρηκες κανενα για Uk πες το.;) Μπορουμε να βαλουμε οποιοδηποτε απο τα δυο προγραμματα. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Υπάρχει κανένας αntivirus για 6680 και αν ναι που θα τον βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 παιδια εχει εγκαταστησει κανεις το route66 ή to PowerNavigator 2 στο 6680?τα εγκαθιστω αλλα δεν τ ανοιγει!καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 παιδια εχει εγκαταστησει κανεις το route66 ή to PowerNavigator 2 στο 6680?τα εγκαθιστω αλλα δεν τ ανοιγει!καμια ιδέα? Το route66 τρεχει μια χαρα στο 6680.Το power navigator δεν το εχω δοκιμασει για να ξερω. Ισως δεν κανεις κατι σωστα στην εγκατασταση του route66 για αυτο να μην σου ανοιγει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Έχω παρατηρήσει οτι αν το 3G σήμα δεν είναι επαρκές ο συνομιλητής μου δεν ακούγεται και σε κάποια στιγμή η συνομιλία διακόπτεται, αντί να αλλάξει αυτόματα σε GSM. Επειδή ακόμα σε πάρα πολλές περιοχές το 3G σήμα είναι χάλια, έχω αναγκαστεί να βάλω προεπιλογή μόνο GSM σήμα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? (Είμαι Vodafone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Υπάρχει κανένας αntivirus για 6680 και αν ναι που θα τον βρω. Yπάρχει το F-secure σε trial έκδοση για ένα μήνα http://mobile.f-secure.com/nokia/oem/anti-virus_nokia_oem.sis Αλλιως μπορεις να το κατεβασεις απο το irc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpm Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Εδω και ενα μηνα χρησιμοποιω το route66 με ΝΟΚΙΑ 6680 και δεν εχω αντιμετοπισει κανενα προβλημα. Παράθεση :lol: FREE SMS :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Ρε παιδια δικαιουμαι αναβαθμιση απο ΤΙΜ και λεω να παω απο το 6670 στο 6680.Αξιζει τον κοπο ή σχεδον τα ιδια ειναι ??? Εχει κανεις αναλογη εμπειρια ??? Ευχαριστω. :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Ρε παιδια δικαιουμαι αναβαθμιση απο ΤΙΜ και λεω να παω απο το 6670 στο 6680.Αξιζει τον κοπο ή σχεδον τα ιδια ειναι ??? Εχει κανεις αναλογη εμπειρια ??? Ευχαριστω. :D :D :D Εφοσων εχεις και επιδοτηση ,η αλλαγη σιγουρα αξιζει.Οι διαφορες δεν ειναι και λιγες.(Ειχα εμπειρια απο 7610 σε 6630/6680) :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntaglas_ Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 προσπαθω να συνδεθω με το 6680 με το laptop και δεν μου ανεβαζει ταχυτητες πανω απο 5-6 kb 3G και κτλ ειναι ενεργοποιημενα vodafone το δυκτιο και μπορω να κανω βιντοκλησεις. υπαρχει μια ρυθμηση στο modem control panel usb cable 6680 και εχει ενα extra string AT+CGDCONT=,,"internet.vodafone.gr"<cr> εδω υπαρχει καπιο λαθος? εχει πιασει κανενας με το 6680 ταχυτητες 3g σε η/υ επιτελους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts