DlMlTRlS Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Κωδικό σφάλματος δε σου λέει? αν εχεις επιλεξει να αποθηκευονται οι φωτο στην καρτα μνημης,κανε φορματ την καρτα.μου το εκανε κι εμενα παλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opimis Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 αν εχεις επιλεξει να αποθηκευονται οι φωτο στην καρτα μνημης,κανε φορματ την καρτα.μου το εκανε κι εμενα παλια Ευχαριστώ!!! λύθηκε το πρόβλημα κάνοντας φορματ στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kernel_128 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Παιδιά πριν 5 μέρεσ πήρα το 6680 και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν γράφω SMS μερικές φορές το κινητό κολλάει και κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Επίσης το ίδιο μου έκανε 2-3 φορές όταν το είχα σε αναμονή. Πήγα λοιπόν στη nokia και μου είπαν να αλλάξω κάρτα sim το οποίο και έκανα (έβαλα 3G). Το πρόβλημα όμως συνεχίστηκε, τώρα όμως κολλάει πιο σπάνια. Το έκανα επίσης αναβάθμιση με το nokia software update και μου το αναβάθμησε στην έκδοση V2.23.05 και το πρόβλημα συνεχίζεται... καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Παιδιά πριν 5 μέρεσ πήρα το 6680 και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν γράφω SMS μερικές φορές το κινητό κολλάει και κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Επίσης το ίδιο μου έκανε 2-3 φορές όταν το είχα σε αναμονή. Πήγα λοιπόν στη nokia και μου είπαν να αλλάξω κάρτα sim το οποίο και έκανα (έβαλα 3G). Το πρόβλημα όμως συνεχίστηκε, τώρα όμως κολλάει πιο σπάνια. Το έκανα επίσης αναβάθμιση με το nokia software update και μου το αναβάθμησε στην έκδοση V2.23.05 και το πρόβλημα συνεχίζεται... καμια ιδέα? Αγορασε και ο Πατερας μου το ιδιο τηλεφωνο και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα + χανει την συνδεση με το BT ακουστικο. Reboot και Δοξα ο Θεος:) . Το πηγε λοιπον στην ΝΟΚΙΑ, το κρατησανε για 1 εβδομαδα (:lol: :lol: :lol: ) και του το εδωσαν χθες "φτιαγμενο". Λενε οτι του το αναβαθμησαν (δεν θυμαμαι την εκδοση σοφτγουερ φοραει) αλλα τα reboot... reboot! Τι συμαβαινει ρε παιδια >? Ακομα ή ΝΟΚΙΑ ταλαιπωρει τους αγοραστες της με τα ανεπαληλα Reboot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εγω εχω το 6680 imode και εδω και ενα χρονο δεν ειχα ποτε προβλημα..μηπως ρε παιδια το προβλημα σας ειναι hardware και τα τζιμανια της νοκια εχουν σαν λυση για ολα τα προβληματα το firmwire update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Ομολογώ πως από την άνοιξη που χρησιμοποιώ το 6680, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, λειτουργεί υποδειγματικά. Η έκδοση λογισμικού μου είναι V5.04.07 από την αρχή. Μήπως οι εκδόσεις των κινητών που έχουν πρόβλημα είναι πιο παλιές? Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εγω πιστευω πως μερικα κινητα βγενουν καλα κ αλλα οχι. Ειναι τη θα σου τυχη!!! Εγω εχω παλιοτερη εκδοση την 4.04.07 και ποτε δεν μου εχει κανει τετια κολπα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kernel_128 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Αυτό πιστεύω κι εγώ πως είναι θέμα hardware αλλα στην cosmote μου λένε συνέχεια να το πάω για αναβάθμιση και είμαι σίγουρος ότι και αναβάθμιση να του κάνω πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει,(άλλωστε την αναβάθμιση την έκανα και μόνος μου) οπότε η μόνη λύση είναι να τους το πάω πακέτο πίσω και να απαιτήσω καινούριο. Α μου λέει ένας υπάλληλος της κοσμοτέ "ίσως το φορτώνεις με προγράμματα"... ε αν είναι να πάρω ένα smartphone και να το αφήσω όπως είναι από τη μάνα του τότε.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Θυμηστε μου κατι: Αν κανω back up στην καρτα, την μνημη του τηλεφωνου και το στειλω για αναβαθμιση, με την επαναφορα του back up, τα προγραμματα που εχω θα λειτουργουν? Σημειωση: Ειναι ολα εγκατεστημενα στη καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Θυμηστε μου κατι: Αν κανω back up στην καρτα, την μνημη του τηλεφωνου και το στειλω για αναβαθμιση, με την επαναφορα του back up, τα προγραμματα που εχω θα λειτουργουν? Σημειωση: Ειναι ολα εγκατεστημενα στη καρτα μνημης. ta java einai ta mona pou de tha leitourgoun.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 ta java einai ta mona pou de tha leitourgoun.. μπορεις να τα τρεξεις ομως και να σου επαναφερει τις ρυθμισεις και τα ρεκορ πχ των παιχνιδιων κατα την εγκατασταση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Δεν με νοιαζει για τα java. Για τα προγραμματα ειναι που καιγομαι. :) Ευχαριστω παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Για μισό... Είπε θα κάνει backup άρα οτι είχε πρίν την αναβάθμιση θα έχει και μετά. Γιατί δεν θα δουλεύουν τα Java? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Θυμηστε μου κατι: Αν κανω back up στην καρτα, την μνημη του τηλεφωνου και το στειλω για αναβαθμιση, με την επαναφορα του back up, τα προγραμματα που εχω θα λειτουργουν? Σημειωση: Ειναι ολα εγκατεστημενα στη καρτα μνημης. εγώ σε 3230 ότι εφαρμογή είχα στην κάρτα μνήμης έτρεχε κανονικά μετά την αναβάθμιση. Από τις 40 που είχα εγκατεστήμενες άντε 1-2 να ήθελαν re-install. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Η περισοτερες θα δουλεβουν οπος λεει και ο antonis_wrx. Αν με ενα διαχηρηστη αρχειων κανεις copy ολο το φακελο system μεσα στην καρτα κ μετα την αναβαθμιση τον κανεις αντικατασταση με το system που θα εχει το κινητο μετα την αναβαθμιση μπορει να δουλεβουν ολα κανονικα!! (δεν το εχω δοκημαση σαν ιδεα στο λεω) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 χμμμμ..... ποτε μην εισαι σιγουρος με τα smart phones.... και μονο που το σκεφτομαι τρομαζω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 gia sas tha ithela na kanw 2 erotisis. 1on:tha ithela ena programa pou na sinedete o H/Y me to kinito 6680 mesw BT gia na krataw backup. 2on: exei brethei o tropos gia na xeklidonete suskeues apo exw?exw mia suskeu alla den mporo na balw tin sim mou.mou leei sim is not a valid. euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphamiden Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Χαιρετε, Υπάρχει κανένας τρόπος να επιμηνύνω την διάρκεια της μπαταρίας που κρατάει μόνο 1 μέρα;! "Κάρφωσα" το 2g δίκτυο αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Φιλικά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Χαιρετε, Υπάρχει κανένας τρόπος να επιμηνύνω την διάρκεια της μπαταρίας που κρατάει μόνο 1 μέρα;! "Κάρφωσα" το 2g δίκτυο αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Φιλικά,Χαμήλωσε 1-2 σκάλες το φωτισμό της οθόνης. Μήπως έχεις βάλει για screensaver κανένα κινούμενο gif; Αν ναί βγάλτο...κατασπαράζει την μπαταρία... :wacko:. Πάντως με την μπαταρία του μην περιμένεις τρελά πράγματα :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolakagr Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 υπαρχει κανενα scrensaver gia 6680 η καποιο προγραμμα να βαζω οτι θελω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..... Παράθεση sas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Η περισοτερες θα δουλεβουν οπος λεει και ο antonis_wrx. Αν με ενα διαχηρηστη αρχειων κανεις copy ολο το φακελο system μεσα στην καρτα κ μετα την αναβαθμιση τον κανεις αντικατασταση με το system που θα εχει το κινητο μετα την αναβαθμιση μπορει να δουλεβουν ολα κανονικα!! (δεν το εχω δοκημαση σαν ιδεα στο λεω) Tελικα ολα καλα.:) Εγινε η αναβαθμιση, φορτωσα το back up απο τη καρτα μνημης και μεχρι στιγμης ολα δουλευουν κανονικα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Και ηθελα να μαθω τι εγεινε! μετα την αντικατασταση του φακελου ολες οι παλιες ρυθμισεις μπηκαν στην θεση τους? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Δεν εχασα σημαντικα πραγματα! Μονο τα ξυπνητηρια που ειχα βαλει, τον κωδικο ασφαλειας που τον ξαναλλαξα, τις συσκευες bluetooth που ειχα ορισει ως αξιοπιστες και εννοειται ημερομηνια, ωρα κλπ. Α! Και τον φακελο με τα παιχνιδια που τον ειχα ονομασει αλλιως. Ολα τα παιχνιδια και οι εφαρμογες δεν χαθηκαν, απλα ανακατευτηκαν στο κυριως μενου. Ψιλοπραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 πια version σου περασαν? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 V 5.04.07 15-02-06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts