Jump to content

opimis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by opimis

  1. Όχι, δεν έχω κάνει factory reset, αλλά δεν έκανα σε μια ακόμα προηγούμενη αναβάθμιση και δεν είχα πρόβλημα, έπρεπε να κάνω; Επίσης δεν βρίσκω στο μενού εφαρμογών το touch uiz! Η διαδρομή που ακολουθώ είναι: “ρυθμίσεις -> γενικές -> εφαρμογές -> όλα”, αλλά δεν βρήκα το αρχείο που μου λες @lek88 Θα το κοιτάξω κι αυτό ;)
  2. Καλησπέρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού που έγινε στις 17/10, μου βγάζει το μήνυμα «δυστυχώς, η αρχική έχει σταματήσει» κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στο μενού των εφαρμογών (δεν ξέρω αν έτσι λέγεται, εννοώ το γκρι τετράγωνο, που έχει πολλές τελείες, για να μπεις εκεί που είναι όλες σου οι εφαρμογές). Στο κινητό δεν έχω επέμβει με κανέναν τρόπο, root η όπως αλλιώς λέγεται. Εκτός από αυτό που σας περιγράφω, όλα λειτουργούν κανονικά.
  3. Ευχαριστώ!!! λύθηκε το πρόβλημα κάνοντας φορματ στην κάρτα μνήμης.
  4. Όχι, μόνο αυτό γράφει «σφάλμα συστήματος!»
  5. Όταν ανοίγω το καπάκι της κάμερας, μου βγάζει μήνυμα «σφάλμα συστήματος», το ίδιο μήνυμα μου βγάζει και την μπροστινή κάμερα. Δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση από την αγορά του κινητού (6680). Είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί η πρέπει να το πάω στο σέρβις; Όλες οι λοιπές εφαρμογές λειτουργούν κανονικά.
  6. Για όσους περιμένουν το κινητό από την ΤΙΜ, παραθέτω το email που έλαβα σήμερα από την ΤΙΜ, μετά από ερώτηση που τους έκανα, για το ποτέ η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μέσου ΤΙΜ... « Αγαπητέ κύριε <...> Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης. Σχετικά με το ερώτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συσκευή Nokia 6680 θα διατίθεται στα καταστήματα ΤΙΜ μετά τις 10 Μαίου, καθώς στο ενημερωτικό φυλλάδιο της ΤΙΜ το οποίο κυκλοφόρησε στις 17/04/05, η συγκεκριμένη συσκευή εμφανίζεται με τη σημείωση "Σύντομα κοντά σας". θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα και την τιμή της συσκευής είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα ΤΙΜ, όπου θα μπορέσουν να σας ενημερώσουν πλήρως για τις διαθέσιμες συσκευές. Χρήσιμο θα ήταν να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί τους δεδομένου ότι η ποικιλία και η διαθεσιμότητα των συσκευών διαφέρει μεταξύ των καταστημάτων. Περισσότερες πληροφορίες (διευθύνσεις, τηλέφωνα) για τα καταστήματα ΤΙΜ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.tim.gr , επιλέγοντας τα menu: - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΜ και στο κάτω μέρος όπου αναγράφεται "Αναζήτηση ανά Περιοχή", "Αναζήτηση ανά Νομό" επιλέγετε την περιοχή και τον Νομό όπου επιθυμείτε. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσατε πάλι μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης. Με εκτίμηση, ******** ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ E-mail: cs@tim.gr FAX: 210 5100001, 210 5100002»
  7. Σήμερα πέρασα από κατάστημα της vodafone και ΤΙΜ στην Νεάπολη (Θεσσαλονίκη) και μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα και ότι το περιμένουν κι αυτή πως και πως το κινητό. Στην Vodafone ειδικά τους είπα ότι κάποιο άτομο έχει παραγγείλει το κινητό και του είπαν τιμή (587 ευρώ), απλά δεν ήξερα να τους πω από πιο κατάστημα της Vodafone. Στo κατάστημα ΤΙΜ μου είπαν ότι οποιοδήποτε από τα καταστήματα τηλεφωνίας (Vodafone η cosmote) , έρθει το κινητό, θα ειδοποιήσουν και της άλλες εταιρίες (έτσι λέει ενεργούν στα πλαίσια του ανταγωνισμού) κι διαφορά μετά από αυτό, θα παιχτεί στην τιμή του κινητού. Μπορείς να μας πεις, σε πιο κατάστημα της Vodafone γνωρίζουν την τιμή και μπορείς να το προπαραγγείλεις το κινητό; EDIT : ο υπάλληλος στο κατάστημα της voda ήταν πρόθυμος να τηλεφωνήσει στο κατάστημα που δέχτηκε την προαναφερθείσα παραγγελία και να το διασταυρώσει, αν και μου είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην το γνωρίζουν αυτοί.
  8. Παρακολουθώ από την αρχή το συγκεκριμένο thread. 1. Δεδομένου ότι δεν είμαι άτομο το οποίο αλλάζει κινητό κάθε τρεις μήνες (έχω το 6310, εδώ και 3,5 χρόνια + ) 2. το κόστος αγοράς του 6680 το καλύπτω σχεδόν με δώροεπιταγές και επιδότηση αναβάθμισης 3. δεν με ενδιαφέρει αν το κινητό έχει ράδιο η χωράει στην μικρότερη τσέπη που διαθέτω 4. με ενδιαφέρει το κινητό να έχει εύκολο μενού, να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια αυτονομίας και καλή ψηφιακή κάμερα. Ως αναφορά την αυτονομία του κινητού, κατανοώ ότι δεν θα είναι μεγάλη, αλλά αυτό το καλύπτω με δεύτερη μπαταρία. Με λίγα λόγια: κινητό με εύκολο μενού + αυτονομία + καλή κάμερα + αγορά χωρίς να διαθέσω πολλά χρήματα, μου προτείνετε να το πάρω;
×
×
  • Create New...