Jump to content

Φοιτητικό what's up

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ταισα χθες σε καταστημα γερμανος το νουμερακι μου. Μου εδωσε 500mb για 15 μερες και αλλα 500mb για ενα μηνα. Δυστυχως και τα 2 αυτα δεν προστιθεντο στα υπαρχον.

Δε τα προσθέτει αλλα για τα 500 που ληγουν σε ενα μηνα αν βαλεις καρτα πριν και σου ξαναδωσει 500 θα πανε στην καινουρια ημερομηνια και τα παλια 500.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

σε ένα άλλο σάιτ ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν νούμερο πού έχει ήδη what;s up σε φοιτητικό , ισχύει ή θα χάσω τα λεφτά μου?

Ισχύει , αλλά σε αυτές τις συναλλαγές προσέχουμε πάντα.

Μόνο στα φοιτητικά της Vodafone φίλε:)

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά προστίθενται στα υπολειπόμενα mb? Δοκίμασες;

;;;;;;;;;;;;;

σε ένα άλλο σάιτ ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν νούμερο πού έχει ήδη what;s up σε φοιτητικό , ισχύει ή θα χάσω τα λεφτά μου?

καλησπερα .ποιο ειναι το site?

Καταρχας δεν μετατρεπει ηδη υπαρχον σε φοιτητικο. Αν καταλαβα καλα δινει νουμερο (καινουργιο) που εχει μετατραπει σε φοιτητικο.Για τις αλλες εταιριες λεει οτι μπορει να το περασει στο ονομα του αγοραστη. Για το whatsup δεν λέει τίποτα τέτοιο. Αλλά και πάλι,αν θες να είσαι νόμιμος η μεταβίβαση απαιτεί παρουσία και των δυο. Και δεν θα έδινα 30-40 ευρώ για ενα τέτοιο πακέτο. Στη θεση σου δεν θα το ρισκαρα. Edited by kmpatra

Αρχησε τα dropcall το φοιτητικο. Καλα παμε.

εάν κάνει dropcall θα το κάνει σε όλα καρτοκινητα συμβόλαια δώσε περισσότερες πληροφορίες περιοχή ώρα στάθμη στο σήμα...

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Δεν έχει σχέση με το φοιτητικό αυτό.

Sent from my MotoE2

Στον ιδιο χωρο το απλο wu της μανας μου δουλευη κανονικα το ιδιο και η cosmokarta της αδελφης μου. Λεω μηπως φταιη η συσκευη μου αλλα εκανα restart και αλαξα συσκευη αλλα τα ιδια σκατα. Τι να κανουμε υπομονη.

Απ οτι βλεπω γενικο το κακο. Εδω και μια ωρ Ναξο τα ιδια. Τυγχανει να χω φοιτητικο κ γω.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εμένα δουλεύει κανονικά.

ΔΕΝ μπορεί να έχει σχέση με το φοιτητικό. Το φοιτητικό είναι ένα what's up με τη δυνατότητα να ενεργοποιεί κάποια επιπλέον πακέτα. Στα του σήματος κλπ δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα.

Sent from my MotoE2

Και εχτές το πρωί τα ίδια και σε εμένα. Πας να πάρεις τηλ και είναι νεκρό δεν κάνει τπτ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:thanks:

Τι εννοείται με το dropcall?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εαν κατάλαβα καλά είναι αυτό που πας να πάρεις τηλ. και δεν κάνει κλήση και κλείνει μόνο χωρίς να ακούσιες τίποτα, και αυτό μου το κάνει συχνά σε CU φοιτητικο και αλλά και στον πατέρα μου σε Wats Up φοιτητικο!

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να εχει καποιος 2 φοιτητικα νουμερα στο ονομα του στην wind

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να εχει καποιος 2 φοιτητικα νουμερα στο ονομα του στην wind

Είσαι σε λάθος νήμα...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384309&page=204

• 2 weeks later...
φοιτητικό με πασο του ΑΕΠ γινεται?

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ΕΑΠ μήπως;

Sent from my Moto X Play

Βγάλε φωτογραφία την ταυτότητα και το πάσο σου, και συμπλήρωσε τη φόρμα επισυνάπτοντας τις φωτογραφίες εδώ : https://www.whatsup.gr/student

Μπορείς και σε κατάστημα να το κάνεις, αλλά καλύτερα on line.

Sent from my Moto X Play