manosn2 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ταισα χθες σε καταστημα γερμανος το νουμερακι μου. Μου εδωσε 500mb για 15 μερες και αλλα 500mb για ενα μηνα. Δυστυχως και τα 2 αυτα δεν προστιθεντο στα υπαρχον. Δε τα προσθέτει αλλα για τα 500 που ληγουν σε ενα μηνα αν βαλεις καρτα πριν και σου ξαναδωσει 500 θα πανε στην καινουρια ημερομηνια και τα παλια 500. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 σε ένα άλλο σάιτ ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν νούμερο πού έχει ήδη what;s up σε φοιτητικό , ισχύει ή θα χάσω τα λεφτά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ισχύει , αλλά σε αυτές τις συναλλαγές προσέχουμε πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μόνο στα φοιτητικά της Vodafone φίλε:) ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά προστίθενται στα υπολειπόμενα mb? Δοκίμασες; ;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ισχύει , αλλά σε αυτές τις συναλλαγές προσέχουμε πάντα. τι πρέπει να προσέχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 σε ένα άλλο σάιτ ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν νούμερο πού έχει ήδη what;s up σε φοιτητικό , ισχύει ή θα χάσω τα λεφτά μου? καλησπερα .ποιο ειναι το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 καλησπερα .ποιο ειναι το site? http://www.car.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Καταρχας δεν μετατρεπει ηδη υπαρχον σε φοιτητικο. Αν καταλαβα καλα δινει νουμερο (καινουργιο) που εχει μετατραπει σε φοιτητικο.Για τις αλλες εταιριες λεει οτι μπορει να το περασει στο ονομα του αγοραστη. Για το whatsup δεν λέει τίποτα τέτοιο. Αλλά και πάλι,αν θες να είσαι νόμιμος η μεταβίβαση απαιτεί παρουσία και των δυο. Και δεν θα έδινα 30-40 ευρώ για ενα τέτοιο πακέτο. Στη θεση σου δεν θα το ρισκαρα. Edited April 5, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αρχησε τα dropcall το φοιτητικο. Καλα παμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δεν έχει σχέση με το φοιτητικό αυτό. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αρχησε τα dropcall το φοιτητικο. Καλα παμε. εάν κάνει dropcall θα το κάνει σε όλα καρτοκινητα συμβόλαια δώσε περισσότερες πληροφορίες περιοχή ώρα στάθμη στο σήμα... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δεν έχει σχέση με το φοιτητικό αυτό. Sent from my MotoE2 Στον ιδιο χωρο το απλο wu της μανας μου δουλευη κανονικα το ιδιο και η cosmokarta της αδελφης μου. Λεω μηπως φταιη η συσκευη μου αλλα εκανα restart και αλαξα συσκευη αλλα τα ιδια σκατα. Τι να κανουμε υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Απ οτι βλεπω γενικο το κακο. Εδω και μια ωρ Ναξο τα ιδια. Τυγχανει να χω φοιτητικο κ γω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εμένα δουλεύει κανονικά. ΔΕΝ μπορεί να έχει σχέση με το φοιτητικό. Το φοιτητικό είναι ένα what's up με τη δυνατότητα να ενεργοποιεί κάποια επιπλέον πακέτα. Στα του σήματος κλπ δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Τι εννοείται με το dropcall? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δεν έιχα προβλημα με το δίκτυο παντως... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Και εχτές το πρωί τα ίδια και σε εμένα. Πας να πάρεις τηλ και είναι νεκρό δεν κάνει τπτ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Τι εννοείται με το dropcall? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εαν κατάλαβα καλά είναι αυτό που πας να πάρεις τηλ. και δεν κάνει κλήση και κλείνει μόνο χωρίς να ακούσιες τίποτα, και αυτό μου το κάνει συχνά σε CU φοιτητικο και αλλά και στον πατέρα μου σε Wats Up φοιτητικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papantoniou Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να εχει καποιος 2 φοιτητικα νουμερα στο ονομα του στην wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να εχει καποιος 2 φοιτητικα νουμερα στο ονομα του στην wind Είσαι σε λάθος νήμα...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384309&page=204 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 φοιτητικό με πασο του ΑΕΠ γινεται? Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 φοιτητικό με πασο του ΑΕΠ γινεται? Sent from my Le X829 using Tapatalk ΕΑΠ μήπως; Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 ναι, σωστα ΕΑΠ Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Βγάλε φωτογραφία την ταυτότητα και το πάσο σου, και συμπλήρωσε τη φόρμα επισυνάπτοντας τις φωτογραφίες εδώ : https://www.whatsup.gr/student Μπορείς και σε κατάστημα να το κάνεις, αλλά καλύτερα on line. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 ωστε γινεται! ευχαριστώ Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts