logica1 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Αν δεν κάνω λάθος το τάμπλετ δεν έχει μηχανισμό δόνησης Sent from my SM-G930F using Tapatalk Και ομως... εχει μηχανισμο δονησης. Εαν παω ρυθμισεις μοτιβο δονησης κ επιλεξω καποιο αλλο ο μηχανισμος ειναι εκει. Τον νοιωθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 (edited) Μηχανισμο δονησης εχει κανονικα. Στο πληκτρολογιο δεν ξερω αν εχει. Αλλα δονηση το ταμπλετ εχει. (T585 4G) Edited December 2, 2018 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Το τάμπλετ που είναι 4g προφανώς έχει. Το απλό όχι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τάμπλετ που είναι 4g προφανώς έχει. Το απλό όχι. Sent from my SM-G930F using Tapatalkhttps://us.community.samsung.com/t5/Tablets/haptic-feedback-vibrate-on-galaxy-tab-a-10-1/td-p/187978 Μόνο όσα έχουν sim card έχουν δόνηση. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Αφου εχει δονηση γιατι δεν την υποστηριζει το samsung keyboard με καποια ρυθμιση; τεσπα... Κατεβασα το swiftkey κ ηρέμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μου ηρθε η αναβαθμιση 900mb και έγινε Oreo ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Και εμένα μου ήρθε αναβάθμιση ασφαλείας Ιανουάριος του 2017 για το Smt-280 5.1.1 Αχ Θεέ μου γελάνε και οι πέτρες με αυτά που κάνεις Samsung Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Βγηκε νέα ενημέρωση και αναβαθμίστηκε σε επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Νοεμβρίου 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χε χε χε... Κάτι από εδώ, κάτι από εκεί "τις τσιμπάει" τις αναβαθμισούλες του. Οταν το πήρα είχε Android 6 και μόλις το σύνδεσα στο Internet πήρε την 7. Τώρα μας ήλθε η 8.... Δεν έχουμε παράπονο έτσι? :D Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 θα ήθελα την βοήθεια σας.....το crazy taxi της SEGA το τρέχει χαλαρά χωρίς κολήματα; ή έχουμε μικρα lag ; Mε το hearthstone διακρίνονται μικροκολήματα και πόσος ελεύθερος χώρος απομένει μετά ? Γιατί είναι δύο παιχνίδια που παίζω τακτικά ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Προσπαθω να παρω backup εφαρμογης (kodi ,συγκεκρημμενα) ,εχω δημιουργησει φακελο για τη ληψη στην καρτα sd . Το backup δεν γινεται και εχω το ακολουθο μυνημα : "Βεβαιωθειται οτι ο επιλεγμενος φακελος μπορει να εγγραφει και οτι το νεο ονομα ειναι εγκυρο " :(:( Καποια γνωμη? Tab a T585 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Προσπαθω να παρω backup εφαρμογης (kodi ,συγκεκρημμενα) ,εχω δημιουργησει φακελο για τη ληψη στην καρτα sd . Το backup δεν γινεται και εχω το ακολουθο μυνημα : "Βεβαιωθειται οτι ο επιλεγμενος φακελος μπορει να εγγραφει και οτι το νεο ονομα ειναι εγκυρο " :(:( Καποια γνωμη? Tab a T585 Δεν χρειάζεται ούτε στην sd να το έχεις το backup ..drag & drop στο PC όταν τελειώσει : https://koditips.com/backup-kodi-restore-another-device/ Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Δεν χρειάζεται ούτε στην sd να το έχεις το backup ..drag & drop στο PC όταν τελειώσει : https://koditips.com/backup-kodi-restore-another-device/ Ουτε ετσι το κανει..... "Ο προορισμος ενδεχεται να μην ειναι εγγραψιμος" Edited January 17, 2019 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ουτε ετσι το κανει..... "Ο προορισμος ενδεχεται να μην ειναι εγγραψιμος" Το αναφέρεις στο βήμα 10 το ακολούθησες? Ως τι την έχεις κάνει format την sd ? Fat32 ext4 ntfs κλπ ? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις backup στο Kodi ? Τα add-ons τις ρυθμίσεις κλπ ? Αν θέλεις απλά την εφαρμογή κάντο με μια εφαρμογή από το playstore (για να δημιουργήσεις το φάκελο μην χρησιμοποιήσεις τον default files man κατέβασε από playstore τον es file explorer και δοκίμασε ) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Το αναφέρεις στο βήμα 10 το ακολούθησες? Ως τι την έχεις κάνει format την sd ? Fat32 ext4 ntfs κλπ ? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις backup στο Kodi ? Τα add-ons τις ρυθμίσεις κλπ ? Αν θέλεις απλά την εφαρμογή κάντο με μια εφαρμογή από το playstore (για να δημιουργήσεις το φάκελο μην χρησιμοποιήσεις τον default files man κατέβασε από playstore τον es file explorer και δοκίμασε ) Το εκανα και το βημα 10 η sd ειναι fat32. Τελικα το backup το εκανε στην εσωτερικη και το μετεφερα στην sd. Fx explorer χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) Για αυτο που με ρωτησες στο μηνυμα, υπαρχουν διαφοροι τροποι και αναλογως αν η συσκευη ειναι rooted η stock.. Μπορεις πχ να κατεβασεις εναν file explorer , θα πας στην /cache και θα δημιουργησεις ενα αρχειο (αδειο θα ειναι) που θα το ονομασεις ακριβως enable_detach & rebbot τη συσκευη σου.Μετα την επανεκκινηση σε 60 δευτερολεπτα η εφαρμογη θα εχει φυγει απο το playstore (εννοειται κλειστη η αναβαθμιση κλπ) ισως σου βγαλει και ειδοποιηση & στη /cache θα υπαρχει αλλο ενα αρχειο πλεον detach_log ...Αν ποτε θελησουμε επαναφορά της ρύθμισης κανουμε το αναποδο... Ενα αρχειο disable_detach ....(αυτα καποιες φορες εχουν ρισκο για FC του playstore) Edited February 7, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Σήμερα έλαβα update January2019 !!! Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Μια απ τα ιδια. Το Πασχα θα παρουμε του Φεβρουαρίου :-) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Σήμερα έλαβα update January2019 !!! ποιο μέγεθος οθόνης έχεις; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 ποιο μέγεθος οθόνης έχεις; Tην οθόνη 10.1" Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Tην οθόνη 10.1" οκ εχω εχω το 7αρι για gps στο αυτοκίνητο. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλησπέρα,σήμερα αγόρασα το tablet και ενώ προσπαθώ να κατεβάσω το "παιχνιδια Google play" για να συνδεθώ με τα παιχνιδια που παίζω στο κινητο την ώρα που πάει να το εγκαταστήσει σταματάει και μου βγάζει μήνυμα ότι το Google play store διακόπηκε γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαινει;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Καλησπέρα,σήμερα αγόρασα το tablet και ενώ προσπαθώ να κατεβάσω το "παιχνιδια Google play" για να συνδεθώ με τα παιχνιδια που παίζω στο κινητο την ώρα που πάει να το εγκαταστήσει σταματάει και μου βγάζει μήνυμα ότι το Google play store διακόπηκε γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαινει;Ευχαριστώ Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή και ξαναδοκίμασε Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Καλημερα παιδια χρονια πολλα καλη ανασταση. Θελω να ρωτησω αν εχει προσπαθησει κανεις να ρουταρει το SM-T580 10.1 για να εχουμε τα ωφελη του ρουτ. Οτι βρηκα απο xda ηταν για marshmallow και Nougat. Eχει βρει κανενας καποια λινκ για ρουτ 8.1 oreo? Γιατι oι one click εφαρμογες ειναι της υπομονης και το one click root σου ζηταει σχεδον 30 δολλαρια!!! :) Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 (edited) Καλημερα παιδια χρονια πολλα καλη ανασταση. Θελω να ρωτησω αν εχει προσπαθησει κανεις να ρουταρει το SM-T580 10.1 για να εχουμε τα ωφελη του ρουτ. Οτι βρηκα απο xda ηταν για marshmallow και Nougat. Eχει βρει κανενας καποια λινκ για ρουτ 8.1 oreo? Γιατι oι one click εφαρμογες ειναι της υπομονης και το one click root σου ζηταει σχεδον 30 δολλαρια!!! :) Eπισης χρονια πολλα...ο καλυτερος τροπος ειναι αμεσως εγκατασταση της twrp και μεσω recovery πχ με το magisk η αν προτιμαει αλλος supersu κλπ Καποια ινδικα κυριως sites παρουσιαζουν τη παλια μεθοδο του cfautoroot με firmware της 8.1 αλλα ο chainfire δεν εχει δωσει update περα απο τη N7 οποτε καλυτερα να αποφυγεις αυτο,τα firmwares αυτα ειναι δικη τους πατεντα... __απλα τη twrp για το μοντελο σου,το magisk απο το xda & μπορεις να αποκρυπτογραφησεις με format η και φλασαροντας πριν το magisk το DM-Verity FED https://forum.xda-developers.com/android/software/universal-dm-verity-forceencrypt-t3817389 https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445 https://twrp.me/Devices/Samsung/ (βρες τη συσκευη σου & flash το νεοτερο .tar η img.tar αρχειο της twrp μεσω odin) https://odindownload.com/ (μετα το φλασαρισμα της twrp πρεπει να μπεις αμεσως χειροκινητα στη twrp αλλιως η συσκευη θα bootαρει συνεχως στη stock recovery) Edited April 27, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Εχει GPS παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts