PCMan Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Πότε τελειώνει το 2,5 και πότε αρχίζει το 3? Εγώ πάντως τους ευχαριστήθηκα του singles γιατι τους είδα μαζεμένους 1&2 κύκλο. Τώρα περιμένω να τελειώσει και το 2.5 να το δω πάλι όλο μαζί. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 τελικα θα εχει και 3ο κυκλο ή θα το σταματησουνε; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Εγώ μέχρι 4 άκουσα... Μπορεί να 'ναι και δράκος, δεν ξέρω... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 τελικα θα εχει και 3ο κυκλο ή θα το σταματησουνε; tha exei!xazoi eine na to stamatisoun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 γιατί ως τώρα στο 2μιση, σου κάνει επιθυμία να το δείς; 2 επισόδεια το μήνα τι να σου κάνουν; Πως να κρατήσει τον τηλεθεατή μια σειρά που παίζει 2 επισόδεια το μήνα και με πιο μέτρια σκηνοθεσία απο τις προηγούμενες; Καλά είπε ο φίλος πιο πάνω.. Άντε να τελειώνει το 2μιση, να το δούμε όλο μαζί γραμμένο στο βίντεο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 γιατί ως τώρα στο 2μιση, σου κάνει επιθυμία να το δείς; 2 επισόδεια το μήνα τι να σου κάνουν; Πως να κρατήσει τον τηλεθεατή μια σειρά που παίζει 2 επισόδεια το μήνα και με πιο μέτρια σκηνοθεσία απο τις προηγούμενες; Καλά είπε ο φίλος πιο πάνω.. Άντε να τελειώνει το 2μιση, να το δούμε όλο μαζί γραμμένο στο βίντεο..simfono k ego!eleos m'ayto to podosfero....an ti vazan alli mera tha itan kalitera! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 αυριο εχει σωστα? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Κανονικά. http://www.megatv.com/programma/default.asp?PDay=12&nextmonth= Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 επιτελους :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Πότε τελειώνει το 2,5 και πότε αρχίζει το 3? Τελικά δεν μου απάντησε κάποιος. Δεν ακούστηκε κάτι? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Τελικά δεν μου απάντησε κάποιος. Δεν ακούστηκε κάτι? Το εχω ξαναγραψει πιο παλια. Το 3 θα ξεκινησει απο τη νεα χρονια, οποτε λογικα το 2 1/2 θα τελειωσει πριν τα Χριστουγεννα. Τουλαχιστον αυτος ηταν ο προγραμματισμος αρχικα. Ετσι οπως τα χει κανει το Μεγκα ολα παιζονται. :mad: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Το εχω ξαναγραψει πιο παλια. Το 3 θα ξεκινησει απο τη νεα χρονια, οποτε λογικα το 2 1/2 θα τελειωσει πριν τα Χριστουγεννα. Τουλαχιστον αυτος ηταν ο προγραμματισμος αρχικα. Ετσι οπως τα χει κανει το Μεγκα ολα παιζονται. :mad: οκ thanks. αντε να δούμε και την συνέχεια του 2 :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeroicEmotion Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Τελικά δεν μου απάντησε κάποιος. Δεν ακούστηκε κάτι? To Singles 2 1/2 telionei tin erxomeni Tetarti. Apo ton Ianouario tha legetai Singles 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 καλουτσικο το σημερινο. ητανε μερικα σημεια που εριξα πολυ γελιο. παντως ο γαμος στην χωματερη ολα τα λεφτα τι αλλο θα δουμε.:lol::lol::wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 καλουτσικο το σημερινο. ητανε μερικα σημεια που εριξα πολυ γελιο. παντως ο γαμος στην χωματερη ολα τα λεφτα τι αλλο θα δουμε.:lol::lol::wacko: Ναι είχε πλάκα !!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 νομιζω πως το χτεσινο ηταν το καλυτερο τους για την φετινη σεζον...ελπιζω να συνεχισει να παιρνει τα πανω της η σειρα. πολυ καλο το γκεστ της Μανέ,η εξελιξη του δικαστηριου,ολα.. το μονο που με χαλασε λιγακι ηταν στην αρχη κατι απο σκηνοθετικης αποψης,αλλα καλυτερα να μην το πω δημοσια . Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Aς παει καποιος τι εγινε χτεςβ γιατι το εχασα..thaaanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Aς παει καποιος τι εγινε χτεςβ γιατι το εχασα..thaaanks να παει που;;;:lol::p :p:p η λιλα καταθετει στο δικαστηριο.η σερετη κερδιζει τα ασφαλιστικα μετρα.η ρανια στεναχωριεται και καθεται ολη μερα στο κρεβατι κανοντας ταβανοθεραπεια. ο φωτης θα παντρευτει την κατερινα με πολιτικο γαμο,αλλα στην αθηνα καταφθανει η μανα της η οποια θα χωρισει με τον πατερα της επειδη αυτος την απατα.η μητερα της αντιπαθει τον φωτη και δεν γνωριζει οτι τα παιδια θα παντρευτουν σε μια βδομαδα...το μαθαινει τυχαια ακουγοντας την ρανια στο τηλεφωνο εντωμεταξυ ο δημαρχος που θα τους παντρεψει εχει παει σε μια χωματερη,και τα παιδια τον ακολουθουν για να γινει ο γαμος εκει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Tελειωαε η απεργεια:p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 το μονο που με χαλασε λιγακι ηταν στην αρχη κατι απο σκηνοθετικης αποψης,αλλα καλυτερα να μην το πω δημοσια . Πες το μας, δεν παρεξηγούμε εμείς! :p Σοβαρά τώρα, δεν πρόσεξα τίποτα παράξενο στην σκηνοθεσία. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Και εμενα μου αρεσε γενικα και θα συμφωνησω με τη freak οτι ηταν το καλυτερο για φετος....!!!! Ξερει κανεις ποσα επεισοδια μενουν για το 2 & 1/2 ?????? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Και εμενα μου αρεσε γενικα και θα συμφωνησω με τη freak οτι ηταν το καλυτερο για φετος....!!!! Μια από τα ίδια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Στη σειρα πρεπει να γινουν ΑΛΛΑΓΕΣ.Αλλιως ....παει..δεν αξιζει να την παρακολουθουμε.Σπεσιαλ η εμφανιση της Υ.Μανε.Κατα τα αλλα πολλα κλισε....Μπουχτισα,προσωπικα.Καθε επεισοδιο δεν εχει κατι το ιδιαιτερο να μας τραβηξει τη προσοχη.ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!:rtfm::rtfm::protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Στη σειρα πρεπει να γινουν ΑΛΛΑΓΕΣ.Αλλιως ....παει..δεν αξιζει να την παρακολουθουμε.Σπεσιαλ η εμφανιση της Υ.Μανε.Κατα τα αλλα πολλα κλισε....Μπουχτισα,προσωπικα.Καθε επεισοδιο δεν εχει κατι το ιδιαιτερο να μας τραβηξει τη προσοχη.ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!:rtfm::rtfm::protest: Πέστα χρυσόστομε! Πάρτο αλλιώς κ. Σεναριογράφε!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Πάντως δεν ξέρω τι εννοεί η Freak για τη σκηνοθεσία, αλλά ενώ πέρυσι τη θεωρούσα το δυνατό σημείο της σειράς, φέτος γενικά κάτι δε μου αρέσει... :confused: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts