akapsali Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Καλημέρα.. Σκεφτομε να παραγγειλω το συγκεκριμενο τηλέφωνο.. απο Banngood 100€ περίπου Πειτε μου εντυπωσεις .. ειστε ευχαριστημενοι? εχει κάποιο θέμα? Η να δωσω 25€ παραπάνω και να παρω το Leeco Le 3 Pro Elite x722 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 112 ευρώ έχει στο Banggood. Εκτός αν έχεις κάποιο κουπόνι και πρέπει να το πεις και μας. 100 έχει στο Lightinthebox το 4giga κι ολας. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Όταν το έγραψε ο φίλος τόσο έκανε,το είχε προσφορά και πήρα ενα,τώρα είμαι στην αναμονή για παραλαβή Στάλθηκε από το T6pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 το κινητό θέλω να το πάρω δώρο,πρέπει να περάσω κάποια άλλη ρομ ή είναι κομπλε όλα όπως το παραλάβω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Πρέπει, δες τι θα έχει πρώτα, αν έχει τίποτα grossoshop rom μπορεί να μην χρειαστεί. για μένα το πιο vfm τηλέφωνο που υπάρχει...και με καλή κάμερα. αν είχε και την Βήτα 20 για όσους την χρειάζονται θα ήταν άλογο! Edited December 4, 2017 by vision72 Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Πρέπει, δες τι θα έχει πρώτα, αν έχει τίποτα grossoshop rom μπορεί να μην χρειαστεί. για μένα το πιο vfm τηλέφωνο που υπάρχει...και με καλή κάμερα. αν είχε και την Βήτα 20 για όσους την χρειάζονται θα ήταν άλογο! :lol::lol::lol::lol: Το παρήγγειλα για την γυναίκα μου από banggood με το κουπόνι 12BGCOOL1, 97 ευρώ όλα μέσα. Ίδωμεν. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Κάνοντας ένα συγκριτικό στο άνοιγμα βαριών σελίδων σε σχέση με το x722 που τα είχα δίπλα δίπλα και που έχει τον 820, δεν είδα απολύτως καμία διαφορά... το x722 τρέχει τη rom του Chris και το cool1 είναι με Official 18s ακόμα κι αν υπάρχει υπέρ κάποιου είναι τέτοια που δεν είναι αντιληπτή από το ανθρώπινο μάτι. Έχουν και την ίδια μπαταρία, SOT στο cool1 βγάζω 6 ώρες (2 μέρες γεμάτες), το χ722 βγάζει παραπάνω χωρίς όμως προγράμματα κλειδωμένα να τρέχουν συνέχεια - είναι καθαρό εν ολίγοις, στο cool1 τρέχουν 4-5 εφαρμογές πάντα στο background, το mail ειδικά βαράει μπιέλες με πολλούς λογαριασμούς, το έχω βάλει να κάνει push κάθε λεπτό... Συνεπώς να ξέρετε πως το hardware είναι πολύ μπροστά. άντε σε κανά βαρύ παιχνιδάκι να δεις μισό δευτερολεπτάκι γρηγορότερο κι αν. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 :lol::lol::lol::lol: Το παρήγγειλα για την γυναίκα μου από banggood με το κουπόνι 12BGCOOL1, 97 ευρώ όλα μέσα. Ίδωμεν. Με ποια rom θα στο στειλει το banggood φιλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psasinos Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 παιδια duble tap tap δεν εχει ? εχω την 18s ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Είναι για πιο παλιά τηλέφωνα το double tap, έχει αντικατασταθεί με το δακτυλικό αποτύπωμα πίσω. Συνεπώς, δαχτυλάκι, είναι και πιο ασφαλές... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psasinos Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Είναι για πιο παλιά τηλέφωνα το double tap, έχει αντικατασταθεί με το δακτυλικό αποτύπωμα πίσω. Συνεπώς, δαχτυλάκι, είναι και πιο ασφαλές... δεν νομιζω ότι είναι για παλια τηλ γιατι εχω δει πολλα καινουρια που το εχουν εμενα με ξενερωσε αυτό γιατι το σκανερ δεν είναι αρκετα πρακτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Όπως το πάρει κανείς. Οι συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα. Το double tap δεν προσφέρει καμία ασφάλεια καθώς βλέπουν όλοι γύρω σου, τι κωδικό δίνεις (ή τι μοτίβο - αν έχεις βάλει), συνεπώς είναι παλιά τεχνολογία. Τώρα γιατί το έχεις δει και σε καινούργια, για να σε κρατήσει η εταιρία "ευχαριστημένο" και απροστάτευτο. Το ασφαλέστερο είναι το δακτυλικό αποτύπωμα (η google θα σε δει οτι και να έχεις) γιατί και το τηλέφωνο ανοίγει με τη μία και δεν υπάρχει κωδικός (ή μοτίβο) να δει κανείς. Και τα 2 προϋποθέτουν πως έχεις βάλει κωδικούς (μοτίβο) στο τηλέφωνο, γιατί αν δεν έχεις...έχει access και η κουτσή μαρία. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psasinos Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Όπως το πάρει κανείς. Οι συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα. Το double tap δεν προσφέρει καμία ασφάλεια καθώς βλέπουν όλοι γύρω σου, τι κωδικό δίνεις (ή τι μοτίβο - αν έχεις βάλει), συνεπώς είναι παλιά τεχνολογία. Τώρα γιατί το έχεις δει και σε καινούργια, για να σε κρατήσει η εταιρία "ευχαριστημένο" και απροστάτευτο. Το ασφαλέστερο είναι το δακτυλικό αποτύπωμα (η google θα σε δει οτι και να έχεις) γιατί και το τηλέφωνο ανοίγει με τη μία και δεν υπάρχει κωδικός (ή μοτίβο) να δει κανείς. Και τα 2 προϋποθέτουν πως έχεις βάλει κωδικούς (μοτίβο) στο τηλέφωνο, γιατί αν δεν έχεις...έχει access και η κουτσή μαρία. φιλε μου εχω το τηλεφ πανω στο γραφειο θελω να δω κατι πρεπει να το σηκωνω να βαζω το δακτυλο για εμενα είναι τρομερα αβολο σε ευχαριστω πολύ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 φιλε μου εχω το τηλεφ πανω στο γραφειο θελω να δω κατι πρεπει να το σηκωνω να βαζω το δακτυλο για εμενα είναι τρομερα αβολο σε ευχαριστω πολύ παντως εγω που ειχα με νταμπλ ταπ και τωρα με δακτυλικο αποτυπωμα παντως το βρισκω πιο λειτουργικο το δευτερο,αν θες το πρωτο δες αναλογα κινητα,νομιζω πως ολα τα τελευταια εχουν το δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Με ποια rom θα στο στειλει το banggood φιλε μου; Δεν ρώτησα, δεν το έψαξα. Όταν έρθει ελπίζω από εβδομάδα θα σου πω. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Με ποια rom θα στο στειλει το banggood φιλε μου; Απο BANGOOD ΕUI 5.8.018s stable. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Πόσο κάνει πλέον περίπου να έρθει με priority από banggood? Θέλω να παραγγείλω ένα τη Δευτέρα για φίλο Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Πόσο κάνει πλέον περίπου να έρθει με priority από banggood? Θέλω να παραγγείλω ένα τη Δευτέρα για φίλο Sent from my C106 using Tapatalk εμενα εκανε 20 μερες,καπου λιγοτερο η λιγο περισσοτερο θα κανει,τωρα με τις γιορτες μαλλον το δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Απο BANGOOD ΕUI 5.8.018s stable. Σ ευχαριστω φιλε Βαγγελη. Ανεβα Εδεσσα για κανενα σκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Σ ευχαριστω φιλε Βαγγελη. Ανεβα Εδεσσα για κανενα σκι. Σκι? εγω? μαλλον εχετε καιρο να γελασετε...... :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) πέρασα χθες την miui9 απο το παρακάτω σαιτ, ολα τα βασικά φαίνεται να δουλεύουν, εχει ενδιαφέρον... https://forum.xda-developers.com/android/development/miuipro-miui-9-coolpad-cool1-t3682013/post73997507#post73997507 δουλεύουν και ολα τα θέματα του jpower για οσους ξέρουν Edited December 17, 2017 by weirdo1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Απο BANGOOD ΕUI 5.8.018s stable. Εχει ελληνικα αυτη η rom; Ή ειναι μονο αγγλικα και κινεζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Εχει ελληνικα αυτη η rom; Ή ειναι μονο αγγλικα και κινεζικα. ρχεο ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 καλησπερα,εχω το cool1 το οποιο ειναι αψογο αλλα δεν εχει ελληνικα!!ξερει καποιος πως το σεταρουμε για ελληνικα??ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Πόσο κάνει πλέον περίπου να έρθει με priority από banggood? Θέλω να παραγγείλω ένα τη Δευτέρα για φίλο Sent from my C106 using Tapatalk Εμένα έφυγε 6 Δεκεμβρίου από κίνα, 11 έφτασε Ολλανδία στις 12 έφυγε και από εκεί και από τότε αγνοείται η τύχη του. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts