albert0 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-371273.html Αυτό έχει ελληνικά; Δεν το γράφει. http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Redmi-3S-4G-LTE-2GB-16GB-Smartphone---Dark-Gray-368627.html Αυτό έχει ελληνικά. Το γράφει. Δεν έχει στο 4g τη μπάντα 800MHz. Θα πιάνει 4g με vodafone και cosmote; Δεν θέλω να αλλάξω rom όσο εύκολη διαδικασία να είναι και ας την έχω κάνει παλαιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα. Λέω να δώσω κάτι παραπάνω κ να το πάρω από Ελλάδα για την εγγύηση. Το έχει πάρει κάνεις ; Ελληνικά έχει; http://orange-shop.gr/product/xiaomi-redmi-3s-international/ Πρέπει να το ρουτάρω και να αλλάξω ρομ? Το θέλω για τον γιο μου , και θελω να βγάλω τυχόν κινέζικες εφαρμογές κλπ Επίσης προτάσεις για θήκη και tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα. Λέω να δώσω κάτι παραπάνω κ να το πάρω από Ελλάδα για την εγγύηση. Το έχει πάρει κάνεις ; Ελληνικά έχει; http://orange-shop.gr/product/xiaomi-redmi-3s-in,,...,.....?[/QUOte] Ελληνικά δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-371273.html Αυτό έχει ελληνικά; Δεν το γράφει. http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Redmi-3S-4G-LTE-2GB-16GB-Smartphone---Dark-Gray-368627.html Αυτό έχει ελληνικά. Το γράφει. Δεν έχει στο 4g τη μπάντα 800MHz. Θα πιάνει 4g με vodafone και cosmote; Δεν θέλω να αλλάξω rom όσο εύκολη διαδικασία να είναι και ας την έχω κάνει παλαιότερα. Τότε αγόρασε το από εδώ http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-grey.html ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @albert0. Επειδή ακούγονται διάφορα για τελωνεία μπορείς να το πάρεις και από την ευρωπαϊκή αποθήκη με λίγο παραπάνω κόστος. http://www.vickmall.com/international-version-xiaomi-redmi-3s-3gb-32gb-5-0inch-stock-in-eu-warehouse-grey.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Αγορασα το international απο vick. Εντάξει εχω παθει πλακα με το κινητο. Δεν την παλευα ομως με τις διαφημισει και θελησα να το ρουταρω. Το ξεκλειδωσα και με το που εβαλα mi account αρχισε τα παλαβα και εκανε reboot καθε 15 δευτερα... Σκεφτηκα να του περασω νεα ρομ... Fail... Εχω μεγαλη εμπειρια αλλα οσο πιστα και να ακολουθουσα τους οδηγους δεν συνδεοταν με την εφαρμογη να φλασαριστει. Κατι error στο 5℅ εβγαζε. Τελικα εκανα reatore defaults & clean cache εσβησα απο την αρχη το κιν. Του βαλα και supersu και adaway και τελεια Απορω γιατι δεν μπορουσα να φλασαρω Θελω να παρω το ιδιο σε λευκο για την συζυγο. Το χει δει ποτε κανενας? Θελω την 800αρα γιατι εχουμε wind Sorry για το σεντονι Edited November 19, 2016 by in2dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Αγορασα το international απο vick. Εντάξει εχω παθει πλακα με το κινητο. Δεν την παλευα ομως με τις διαφημισει και θελησα να το ρουταρω. Το ξεκλειδωσα και με το που εβαλα mi account αρχισε τα παλαβα και εκανε reboot καθε 15 δευτερα... Σκεφτηκα να του περασω νεα ρομ... Fail... Εχω μεγαλη εμπειρια αλλα οσο πιστα και να ακολουθουσα τους οδηγους δεν συνδεοταν με την εφαρμογη να φλασαριστει. Κατι error στο 5℅ εβγαζε. Τελικα εκανα reatore defaults & clean cache εσβησα απο την αρχη το κιν. Του βαλα και supersu και adaway και τελεια Απορω γιατι δεν μπορουσα να φλασαρω Θελω να παρω το ιδιο σε λευκο για την συζυγο. Το χει δει ποτε κανενας? Θελω την 800αρα γιατι εχουμε wind Sorry για το σεντονι Πού σου έβγαζε διαφημίσεις και ποια ρομ έχεις; Στάλθηκε από το moto z play μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Αγορασα το international απο vick. ,...,..... ..τονι Είχε ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-grey.html Αυτό πάντως έχει ελληνικά και δεν έχει διαφημίσεις. Το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Διαφημισεις εννοω στα sites. Ελληνικα νομιζω εχει αλλα εγω παντα το κινητο το χω στα αγγλικα οποτε δεν ξερω σιγουρα Λευκο international εχετε δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Λευκο international εχετε δει? οχι. ουτε μαυρο international 2/16 :( Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Παιδια καλημερα! Ξαφνικα, χθές, το τηλεφωνο εκλεισε και δεν ανοιγει με τιποτα. Ειναι μολις ενος μηνος απο vickmall μπαταρια ειχε... Τι κανω :( Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Παιδια καλημερα! Ξαφνικα, χθές, το τηλεφωνο εκλεισε και δεν ανοιγει με τιποτα. Ειναι μολις ενος μηνος απο vickmall μπαταρια ειχε... Τι κανω :( Κράτα πατημένο το κουμπί κλειδώματος και το κουμπί μείωσης έντασης μέχρι να ανάψει Στάλθηκε από το moto z play μου Edited November 21, 2016 by pillopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σε ευχαριστω. Ολα οκ! Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Παλικάρια έχει κάνει κάποιος update σε 6.11.17? Δουλεύει απροβληματιστα? Δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός με τα updates, μάλλον λόγο ότι απεχθανομαι τα bugs και δεν θέλω να συναντησω κάποιο που θα με αναγκάσει να ασχοληθω με flash προηγούμενων εκδόσεων. ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited November 21, 2016 by Superfour Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Παλικάρια έχει κάνει κάποιος update σε 6.11.17? Δουλεύει απροβληματιστα? Δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός με τα updates, μάλλον λόγο ότι απεχθανομαι τα bugs και δεν θέλω να συναντησω κάποιο που θα με αναγκάσει να ασχοληθω με flash προηγούμενων εκδόσεων. ευχαριστώ προκαταβολικά. Προχωρα άφοβα. Είναι πολλές μέρες περασμενη σε μένα. Κανένα θέμα. - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/3d8062dc1022c52c9b2db02c7a6661bb.jpg Με την καινούρια αναβάθμιση μπήκαν και τα ελληνικά σαν γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/3d8062dc1022c52c9b2db02c7a6661bb.jpg Με την καινούρια αναβάθμιση μπήκαν και τα ελληνικά σαν γλώσσα Καιιι πριν μπει το 17 , χααααααμος :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Δηλαδή για να καταλάβω αν κάποιος to πάρει με με Επίσημη Global ROM (Αγγλικό μενού) θα πάρει Ελληνικά με αναβάθμιση; Edited November 22, 2016 by alany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Δηλαδή για να καταλάβω αν κάποιος to πάρει με με Επίσημη Global ROM (Αγγλικό μενού) θα πάρει Ελληνικά με αναβάθμιση; Ακριβώς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Προχωρα άφοβα. Είναι πολλές μέρες περασμενη σε μένα. Κανένα θέμα. - Σε ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Εμείς που έχουμε dev rom, μπορούμε πλέον να πάμε σε stable με Ελληνικά δηλαδή; Έχει νόημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Προσπαθώ να βάλω την 8.1.1 με OTA αλλά όλο μου λέει update failed download full rom, καμιά γνώμη τι μπορεί να φταίει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeap Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Γεια σας, με συγχωρείτε αλλά 1η φορά ασχολούμαι με xiaomi και έχω χαθεί με τόσες πληροφορίες απανωτές... Κατέληξα ότι θέλω να πάρω είτε το xiaomi redmi note 3 pro SE (KATE) είτε το Redmi 3S prime international version με χαρακτηριστικά και για τα δυο 3g ram, 32g rοm, official global stable rom, διαθέσιμη την μπάντα 20(800) για 4g και χρώμα λευκό.... Έχω βρει είτε είτε το ένα κινητό είτε το άλλο με όλα τα πιο επάνω χαρακτηριστικά αλλά όχι διαθέσιμο σε λευκό... Το λευκό το βρήκα μόνο με πειραγμένη - ΜΗ official rom.... Μπορεί να μπει κάποιος στον κόπο να μου στείλει ένα link από οποιονδήποτε πωλητή είτε του ενός είτε του άλλου κινητού καλύπτοντας όμως όλες τις πιο πάνω προϋποθέσεις (3g ram, 32g rοm, official global stable rom, διαθέσιμη την μπάντα 20(800) για 4g και χρώμα λευκό...); Ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Γεια σας, με συγχωρείτε αλλά 1η φορά ασχολούμαι με xiaomi και έχω χαθεί με τόσες πληροφορίες απανωτές... Κατέληξα ότι θέλω να πάρω είτε το xiaomi redmi note 3 pro SE (KATE) είτε το Redmi 3S prime international version με χαρακτηριστικά και για τα δυο 3g ram, 32g rοm, official global stable rom, διαθέσιμη την μπάντα 20(800) για 4g και χρώμα λευκό.... Έχω βρει είτε είτε το ένα κινητό είτε το άλλο με όλα τα πιο επάνω χαρακτηριστικά αλλά όχι διαθέσιμο σε λευκό... Το λευκό το βρήκα μόνο με πειραγμένη - ΜΗ official rom.... Μπορεί να μπει κάποιος στον κόπο να μου στείλει ένα link από οποιονδήποτε πωλητή είτε του ενός είτε του άλλου κινητού καλύπτοντας όμως όλες τις πιο πάνω προϋποθέσεις (3g ram, 32g rοm, official global stable rom, διαθέσιμη την μπάντα 20(800) για 4g και χρώμα λευκό...); Ευχαριστώ πολύ.... Τσάμπα παιδεύεσαι. Δεν υπάρχει international version σε λευκό. Διάλεξε ένα άλλο χρωμα και πάρε. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσπαθώ να βάλω την 8.1.1 με OTA αλλά όλο μου λέει update failed download full rom, καμιά γνώμη τι μπορεί να φταίει ; Εισαι με custom recovery ή έστω root? Μπορεί να φταει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Εισαι με custom recovery ή έστω root? Μπορεί να φταει αυτό. Όχι τίποτα από αυτά, τώρα φοράει την 8.0.3. Βλέπω κανονικά ΟΤΑ την 8.1.1 την κατεβάζει, πατάω update και μετά από κανα 20λεπτο που φορτώνει και κάνει restart μου λέει updated failed download full rom. Μου σβήστηκαν και όλες οι φωτογραφίες :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts