Roid_rage Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Το λέω τρίτη φορά.. infoquestικά xiaomi τέλος εδώ και καιρό Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Έλα να δοκιμασεις την κάμερα στο δικό μου φίλλλλλε. Ανατολικα (θα) βρίσκομαι τις επόμενες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ανατολικά εννοείς... ανατολική ελλάδα ή αθήνα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Με πήρε σήμερα τηλ ο πωλητής για να με ενημερώσει για ένα δωράκι που θα με δώσει εάν προχωρήσω στην αγορά (:confused::confused:) και τον ξαναρώτησα τι θα γίνει με το 3s και τον διάδοχό του και σήμερα είπε το εξής: το "4s" ειπώθηκε από τον συνάδελφο όταν τον ερώτησε εάν θα έρθουν καινούρια 3s :p:lol: Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι δεν θα το φέρουν ξανά και περιμένουν στο απώτερο μέλλον τον αντικαταστάτη. Ποιον, πότε, πόσο, δεν έχουν κάποια ανακοίνωση. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να μάς λένε... Στο δια ταύτα: ένα τελευταίο 3s βρήκα στον Γερμανό αλλά δεν θέλουν να το ανοίξουν για να το δοκιμάσω λίγο (κυρίως την κάμερα, με ενδιαφέρει λόγω δουλειάς να μπορεί να βγάζει αποδεκτές φώτο με έναν έξτρα φακό που έχω, μην ρωτάτε τι εννοώ με αυτό :lol::lol:) και οπότε η μοναδική δοκιμή θα γίνει με το ΝΟΤΕ 3 που είναι πλήρως λειτουργικό και μπορώ να το δοκιμάσω. Εάν η κάμερα τελικά αποδειχθή χειρότερη των προσδοκιών ή έστω οριακή, "διαγράφεται" αυτόματα το 3s από την λίστα μου; :O Το 3s δεν έχει καλύτερη κάμερα από το note 3 ίσως ένα κλικ παρακάτω. Δεν θα έλεγα πάντως ότι έχουν και τεράστια διαφορά. Οπότε αν δε σε καλύπτει το note και σου είναι τόσο σημαντική η κάμερα στο κινητό ξεχνατο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το λέω τρίτη φορά.. infoquestικά xiaomi τέλος εδώ και καιρό Τι εννοείς με αυτό; Σε κάποια μαγαζιά υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ανατολικά εννοείς... ανατολική ελλάδα ή αθήνα; :worry: Θα ΜΕ δώσει δεν έγραψες? Καλαμαριά θα βρίσκομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Τώρα που λείπω στα πιο ανατολικά (της Ελλάδος) βρήκες να με βρεις κι εσύ... :cry: Ευχαριστώ πάντως, όπως φαίνεται θα πάω στο πιο μεγάλο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ...προ δύο ημερών, ο μικρός μου είπε ότι το τηλέφωνο δεν αναγνώρισε το αποτύπωμα του και στην συνέχεια τα έκανε μαντάρα προσπαθώντας να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο με το ''μοτίβο... Στο πρωτο ανοιγμα ή επανεκκινηση απαιτειτε ξεκλειδωμα με κωδικο ή μοτιβο πρωτα κ μετα δουλευει το αποτυπωμα. Πολιτικη ασφαλειας του Marsmallow... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Εχει κάνεις άλλος θέμα με το 3G στη VDF σήμερα στη Θεσσαλονίκη ή μόνο εγώ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Δυτική Θεσσαλονίκη δεν ειχε ουτε 4g 2g και αυτό με το ζορι. Πρωινές ώρες (7 με 2 σιγουρα, πιο πριν και πιο μετα δε ξερω) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ακριβώς! Και στην Καλαμαριά συνεχίζεται..αν έχεις και εσύ θέμα γράψε να σιγουρευτώ ότι δεν είναι θέμα του κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Συναδελφος στη δουλεια έκανε παραπονα οτι δεν ειχε. Εγω παιζω με κοσμοτε :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Σήμερα πήγα στον Κ/λο για να το δω και... πάπαλα :wacko: Σταμάτησαν να το φέρνουν γιατί θα το αναβαθμίσουν στο 4s :!: φιλε μου εγω πηγα σημερα στον κ/λο και το εχουν κανονικα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Στην σελίδα του πλέον υπάρχει μονάχα σε χρυσό, τα υπόλοιπα 3 μοντέλα που έφερνε είναι εξαντλημένα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Παίδες, την βοήθεια σας ... πήρα το 3ς για τον γιο μου, (16 χρονών, τα μυαλά καταλαβαίνετε που είναι), έκανα την διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader , πέρασα και την τελευταία γκλόμπαλ και όλα ήταν τέλεια ... προ δύο ημερών, ο μικρός μου είπε ότι το τηλέφωνο δεν αναγνώρισε το αποτύπωμα του και στην συνέχεια τα έκανε μαντάρα προσπαθώντας να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο με το ''μοτίβο '' (ούτε και θυμόταν ποιο είχε βάλει ή για κάποιο λόγο, όπως και με το αποτύπωμα, κάτι δεν πήγε καλά) ... Στο δια ταύτα, δυό μέρες τώρα το τηλέφωνο αναγράφει ότι ''.... Το τηλέφωνο έχει κλειδωθεί ....''. Άπαξ και προσπαθήσεις να βάλεις το μοτίβο που (υποτίθεται ότι) είχε ο μικρός ορίσει, αποτυγχάνεις και το τηλέφωνο σου επιτρέπει να ξαναπροσπαθήσεις σε δύο ώρες, κ.ο.κ. //// Υπάρχει κάποια λύση ;;; ευχαριστώ για την προσοχή σας !!!! Δε ξέρω αν βρήκες λύση, αλλά επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα χθες, αν θες στείλε μου PM Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 παιδες ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο redmi 4a...ποιο μ προτεινετε?και γιατι ολοι διαφημιζουν το official global?τι παραπανω εχει εκτος απο την γλωσσα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Αυτό καλύτερα.. Δεν έχει τίποτα παραπάνω, μόνο ότι δε χρειάζεται να πειράξεις τίποτα και παίρνει ota updates. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 παιδες ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο redmi 4a...ποιο μ προτεινετε?και γιατι ολοι διαφημιζουν το official global?τι παραπανω εχει εκτος απο την γλωσσα?ευχαριστω αν και το 4a ειναι νεοτερο, το 3s ειναι ισχυροτερο. προτιμησε international version (αν τη βρεις) που υποστηριζει και τη συχνοτητα 800mhz (=b20). αυτα για το hardware. για το software προτιμησε την official global stable rom που εχει πλεον ελληνικα και κανει αυτοματα updates. αν το παραλαβεις με αλλη ρομ, μπορεις να το αλλαξεις αλλα αν δεν εισαι σχετικος, ισως δυσκολευτεις. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 παιδες ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο redmi 4a...ποιο μ προτεινετε?και γιατι ολοι διαφημιζουν το official global?τι παραπανω εχει εκτος απο την γλωσσα?ευχαριστω Για αγορά από Κίνα έχε υπόψη και το ρίσκο του τελωνείου, που υπάρχει το τελευταίο διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alien06 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Γεια σας, Επειδή είμαι αρκετά άσχετος θα ήθελα μια βοήθεια. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο Xiaomi Redmi 3s με 3GB RAM 32g και να έχει χρώμα γκρι. Βρήκα αυτή τη σελίδα https://es.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-3s-Pro-Snapdragon430-Octa-Core-3G-RAM-FDD-LTE-4G-Fingerprint-ID-5/32686804107.html?spm=2114.17010208.99999999.6.PrhSHq που πρότεινε παραπάνω κάποιος φίλος. Θέλω να ρωτήσω εάν το κατάστημα αυτό είναι αξιόπιστο. Επίσης ποια έκδοση πρέπει να παραγγείλω για να έχει τα χαρακτηριστικά ( international version, 800mhz (=b20), να έχει ελληνικά και να κάνει αυτόματα updates. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Γεια σας, Επειδή είμαι αρκετά άσχετος θα ήθελα μια βοήθεια. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο Xiaomi Redmi 3s με 3GB RAM 32g και να έχει χρώμα γκρι. Βρήκα αυτή τη σελίδα https://es.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-3s-Pro-Snapdragon430-Octa-Core-3G-RAM-FDD-LTE-4G-Fingerprint-ID-5/32686804107.html?spm=2114.17010208.99999999.6.PrhSHq που πρότεινε παραπάνω κάποιος φίλος. Θέλω να ρωτήσω εάν το κατάστημα αυτό είναι αξιόπιστο. Επίσης ποια έκδοση πρέπει να παραγγείλω για να έχει τα χαρακτηριστικά ( international version, 800mhz (=b20), να έχει ελληνικά και να κάνει αυτόματα updates. Ευχαριστώ δε γνωριζω το καταστημα-πωλητη αλλα απο μια ματια που εριξα φαινεται να ειναι αξιοπιστος και εχει την εκδοση που θες (B20 γκριζο). απο πλευρας software αυτο που θες λεγεται "official global stable rom" αλλα ακομα και αν ερθει με αλλη rom, μπορεις να του την αλλαξεις αν ασχοληθεις λιγο (υπαρχουν οδηγοι βημα-βημα, δεν ειναι τοσο δυσκολο, αρκετοι απο εδω μεσα το εχουμε κανει). αν δε βιαζεσαι περιμενε λιγο, ισως συντομα βγει εκδοση του νεοτερου-καλυτερου "redmi 4" με υποστηριξη 800mhz (=b20). Edited January 22, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nestora Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Ακυρο το post παρηγειλα εχω redmi 3s και θα ηθελα να παρω μια θηκη και ενα tempered glass. εχω αυτα που εκαναν δωρο απο vickmal αλλα η θηκη ξεχειλωσε και το tempered glass εσπασε (ηταν τα δωρεαν ψευτικα εντελως) μαρεσει σε τετοιο στηλ: http://www.ebay.com/itm/Luxury-Shockproof-Bumper-Silicone-Soft-TPU-Slim-Back-Case-Cover-For-Redmi-Note-4-/282290746481?var=&hash=item41b9d6f471:m:mGmJ5SQ-b2ej3Rdc3Lx25ZA αλλα σε tempered glass δε βγαζω ακρη. εχει κανενας θηκη κ tempered glass να προτεινει; φθηνα ebay ή κινεζομαγαζα. Ακυρο το post παρηγειλα Edited January 23, 2017 by nestora Ακυρο το post παρηγειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Εχει παρατηρησει κανεις οτι μετα το τελευταιο update εχει χαθει το edl mode? Σε κατασταση fastboot με την εντολη fastboot oem edl δεν μπαινει σε download mode αρα δεν μπορουμε να περασουμε νεα official με manual mode και με το miflash, η συσκευη δινει απαντηση remote device locked. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 εχω redmi 3s και θα ηθελα να παρω μια θηκη και ενα tempered glass. εχω αυτα που εκαναν δωρο απο vickmal αλλα η θηκη ξεχειλωσε και το tempered glass εσπασε (ηταν τα δωρεαν ψευτικα εντελως) μαρεσει σε τετοιο στηλ: http://www.ebay.com/itm/Luxury-Shockproof-Bumper-Silicone-Soft-TPU-Slim-Back-Case-Cover-For-Redmi-Note-4-/282290746481?var=&hash=item41b9d6f471:m:mGmJ5SQ-b2ej3Rdc3Lx25ZA αλλα σε tempered glass δε βγαζω ακρη. εχει κανενας θηκη κ tempered glass να προτεινει; φθηνα ebay ή κινεζομαγαζα. Πολύ πιθανό από λάθος να αποκτήσω δύο τέτοιες. Θα το ξέρω αυριο που έρχεται ένα πακέτο και πιθανολογώ ότι είναι η μία από αυτές. Εαν σε ενδιαφερει να σου τη στείλω. Εννοείται όσο την αγόρασα. Σε καφέ χρώμα. Η συσκευή μου είναι χρυσή και ταιριάζει πολυ Ρίξε μια ματιά http://m.ebay.com/itm/272481825751?NAV=HOME&varId=571521133664 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 .. καμία ιδέα πως γυρνάμε κάνα δυο εβδομάδες σε ρομ προς τα πίσω? έχω την 7.1.19 και θέλω να πάω στην 7.1.5... ολα οφισιαλ δεν έχω πειράξει τίποτα... global beta λέει ότι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 .. καμία ιδέα πως γυρνάμε κάνα δυο εβδομάδες σε ρομ προς τα πίσω? έχω την 7.1.19 και θέλω να πάω στην 7.1.5... ολα οφισιαλ δεν έχω πειράξει τίποτα... global beta λέει ότι είναι stable? dev? γυριζεις μεσω του updater, κατεβαζεις την rom την μετονομαζεις σε update.zip (προσεχε το extension .zip δεν το βαζεις) και την ριχνεις στο φακελο downloaded rom, απο τον updater επιλεγεις εσυ το update package και ξεκιναει, αλλα νομιζω απο την 7 κ επειτα δεν σ αφηνει να κανεις downgrade. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts