protsimer Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Ισχύει αυτό; Δηλαδή η "international" είναι το ίδιο κινητό; Γιατί τότε δεν αξίζει η διαφορά για την 800αρα που διαφημίζουν αν είναι να την έχουμε έτσι κι αλλιώς με άλλη ρομ αργότερα. Σκέφτομαι και γω να το πάρω το 3s και είμαι στο ψάξιμο και κοιτάω μεταξύ geek, banggood και έστειλα και ένα μύνημα στο yeso να δω τι ρομ βάζει και αυτός. Παιδιά έτσι πιθανολογώ. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω με άλλον τροπο εκτός απο το οτι η Wind παίζει σε 4G στην επαρχία. Μπορεί να κάνω και λάθος ομως. Αν κάποιος ξέρει κάποια εφαρμογή ή κάποιο κρυφό μενού να δούμε σε τι συχνότητα συνδέεται η συσκευη ας μου το πει να το δοκιμάσω. Το LTE Discovery στο App Store δεν λειτουργεί σωςτα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 μόλις παρέλαβα το μικρο θηρίο!!!(2gb-16 gb) Ώρα για δουλειά κ φλας την ελληνική!! 20160829_092424 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr 20160829_092417 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr 20160829_092847 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Σα να βλέπω αναγνώστη δακτυλικων αποτυπωματων Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Σα να βλέπω αναγνώστη δακτυλικων αποτυπωματων Sent from my Redmi 3 using Tapatalk πιπερι!!!!!!! Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 μόλις παρέλαβα το μικρο θηρίο!!!(2gb-16 gb) Ώρα για δουλειά κ φλας την ελληνική!! 20160829_092424 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr 20160829_092417 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr 20160829_092847 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr Καλορίζικο φίλε μου!!! Το δικό σου το έχεις παραγγείλει με την 800αρα μπάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Εγώ περιμένω το δικό μου με την 800ara κι τον ευρωπαϊκό φορτιστής ή τέλος αυτής ή το πολυ την άλλη θα το έχω! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλορίζικο φίλε μου!!! Το δικό σου το έχεις παραγγείλει με την 800αρα μπάντα? ευχαριστώ φιλε μου οχι απο vickmall το πηρα χωρις την 800αρα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 ευχαριστώ φιλε μου οχι απο vickmall το πηρα χωρις την 800αρα Καλορίζικο και πάλι. Προσοχή στο φλασάρισμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 με ταλαιπωρησε ολη μέρα με bootloop.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 με ταλαιπωρησε ολη μέρα με bootloop.... περασες ελληνικη; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 περασες ελληνικη; ναι όλα καλά... εχει μείνει πίσω όμως πρέπει να το ενημερώσουν Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Παρακαλείται ο πρώτος γενναίος (:lol:)με international και 800 μπάντα που θα το φλασάρει να μας πεί κιόλας αν είναι το ίδιο με τα άλλο. Οταν μου έρθει με το καλό θα το τολμήσω και ας τις φάω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Παρακαλείται ο πρώτος γενναίος (:lol:)με international και 800 μπάντα που θα το φλασάρει να μας πεί κιόλας αν είναι το ίδιο με τα άλλο. Οταν μου έρθει με το καλό θα το τολμήσω και ας τις φάω:lol: εγω μολις παρελαβα το 3s 3/32 απο vickmall, miui 7 global stable. Θα το ξεζουμισω και θα σας πω περαιτερω εντυπωσεις. Παρεπιπτοντος.....υπαρχει international εκδοση? :) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 καλησπερα ποιο redmi αξιζει να παρω; Το βρησκω σε καμια ευρωπαικη αποθηκη ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 [HK Stock][Official International Version] XIAOMI Redmi 3S 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 3GB 32GB 13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Frequency 2G GSM: 850/900/1800/1900MHz 3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz 4G FDD-LTE: 4G: FDD LTE B1/3/4/5/7/8/20 (2100/1800/1700/850/2600/900/800MHz), TDD-LTE B40/B41 (2300/2500MHz) Με το κουπόνι retailmenot δίνει έκπτωση 5% (όπως και σε όλα τα προϊόντα της σελίδας) :X http://i.imgur.com/taN3LlX.jpg Τελική τιμή EUR 130.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Σε καμια ωρα θα εχω στα χερια μου την international εκδοση με την 800αρα μολις παραλαβω σας στελνω εντυπωσεις Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλησπερα παιδια παρελαβα το τηλεφωνο το international με την 800αρα η οποια δουλευει κομπλε-του περασα και την official global dev ολα καμπανα! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλησπερα παιδια παρελαβα το τηλεφωνο το international με την 800αρα η οποια δουλευει κομπλε-του περασα και την official global dev ολα καμπανα! Γεια σου φίλε μου, φαντάζομαι πως στην συσκευασία είναι τα πάντα γραμμένα στα Αγγλικά και τα εγχειρίδια μέσα το ίδιο, όπως και ο φορτιστής που λογικά θα είναι ευρωπαϊκός επίσημος από την Xiaomi χωρίς αντάπτορα. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Γεια σου φίλε μου, φαντάζομαι πως στην συσκευασία είναι τα πάντα γραμμένα στα Αγγλικά και τα εγχειρίδια μέσα το ίδιο, όπως και ο φορτιστής που λογικά θα είναι ευρωπαϊκός επίσημος από την Xiaomi χωρίς αντάπτορα. Σωστά?[/quote Ναι σε όλα φίλε μου Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλησπερα παιδια παρελαβα το τηλεφωνο το international με την 800αρα η οποια δουλευει κομπλε-του περασα και την official global dev ολα καμπανα! Με ποια ρομ σου ηρθε και που κατρβασες την dev; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 ηρθε με global stable 7.5.5.0 μετα απο το udpater βρηκε την V7.5.9.0.MALMIDE και μου ελεγε να το αναβαθμισω-εγω ομως κατεβασα απο εδω http://en.miui.com/download-303.html την global developer την περασα μεσα απο τον updater και μετα απο λιγη ωρα ανοιξε κανονικοτατα με τα ελληνικα και miui 8 πλεον.Δεν πειραχτηκε τιποτα σε σχεση με τις μπαντες η 800 παιζει καμπανα και πλεον εχω full 4g στην αργολιδα με wind. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Αρα ειναι θεμα hardware οχι software αφου περνει την ιδια ρομ με το κανονικο redmi 3s . Απο που το πηρες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 ηρθε με global stable 7.5.5.0 μετα απο το udpater βρηκε την V7.5.9.0.MALMIDE και μου ελεγε να το αναβαθμισω-εγω ομως κατεβασα απο εδω http://en.miui.com/download-303.html την global developer την περασα μεσα απο τον updater και μετα απο λιγη ωρα ανοιξε κανονικοτατα με τα ελληνικα και miui 8 πλεον.Δεν πειραχτηκε τιποτα σε σχεση με τις μπαντες η 800 παιζει καμπανα και πλεον εχω full 4g στην αργολιδα με wind. Φαντάζομαι έχεις ξεκλειδώσει και bootloader έτσι? Αν και κακώς ρωτάω γιατί είναι πλέον το πρώτο που κάνουμε:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Αρα ειναι θεμα hardware οχι software αφου περνει την ιδια ρομ με το κανονικο redmi 3s . Απο που το πηρες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν νομιζω οτι παιρνει την ιδια. Αν κοιταξεις επανω ψηλα στο μενου της σελιδας, η ρομ ειναι για την Global εκδοση της συσκευης. H China εχει αλλη ρομ. Προφανως στην Κινα πουλιεται η Κινεζικη εκδοση κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 δεν νομιζω οτι παιρνει την ιδια. Αν κοιταξεις επανω ψηλα στο μενου της σελιδας, η ρομ ειναι για την Global εκδοση της συσκευης. H China εχει αλλη ρομ. Προφανως στην Κινα πουλιεται η Κινεζικη εκδοση κανονικα. Eιναι η ιδια ρομ οσο για αυτο που λες για china-περα απο τις global rom στα xiaomi υπαρχουν και oi china ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάζομαι έχεις ξεκλειδώσει και bootloader έτσι? Αν και κακώς ρωτάω γιατί είναι πλέον το πρώτο που κάνουμε:cry: για ποιο λογο να ξεκλειδωσω bootloader?σε official dev ηθελα να παω δεν χρειαζοταν.αυτο χρειαζεται αν θες να πας στην ρομ του ελληνικου φορουμ Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts