Jump to content

Νοσταλγία: Τα παλιά κινητά της Ericsson

alkis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε σύνδεση με υπολογιστή τίποτα;

xerw k gw?:worry:

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

xerw k gw?:worry:

Μεταφορά αρχείων δοκίμασες; Αν δεν μπορεί να μεταφέρει αρχεία, τότε είναι σχεδόν σίγουρα για συγχρονισμό με υπολογιστή. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μεταφορά αρχείων δοκίμασες; Αν δεν μπορεί να μεταφέρει αρχεία, τότε είναι σχεδόν σίγουρα για συγχρονισμό με υπολογιστή. :)

ti arxeia na pairnei toso palio kinhto se sxesi me ta kainourgia.dn vriskw kanena na kanw kiolas:ptsp dn peirazei mwre,shmasia exei pou to exw!:O

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

ti arxeia na pairnei toso palio kinhto se sxesi me ta kainourgia.dn vriskw kanena na kanw kiolas:ptsp dn peirazei mwre,shmasia exei pou to exw!:O

Μονοφωνικά αρχεία ήχου, ίσως και επαγγελματικές κάρτες. Αν έχεις κάποιο άλλο κινητό με θύρα υπέρυθρων, μπορείς να δοκιμάσεις. :)

Εγω στο τ39m τις υπερυθρες της χρησιμοποιουσα για να στειλω καμια επαφη.τιποτα παραπανω.απλα αυτη η τεχνολογια ηταν must εκεινη την εποχη και περιττη για εναν απλο χρηστη.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι υπερυθρες δουλευαν ομως μια χαρα για συγχρονισμο με υπολογιστη. Οταν ειχα πρωτοπαρει το Τ39 και τα bluetooth ανταπτορακια ηταν πανακριβα, εκανα μια χαρα τη δουλεια μου με τις υπερυθρες. Το ιδιο εκανα και με το R380 μου.. Οποτε ειχαν χρησιμοτητα!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Οι υπερυθρες δουλευαν ομως μια χαρα για συγχρονισμο με υπολογιστη. Οταν ειχα πρωτοπαρει το Τ39 και τα bluetooth ανταπτορακια ηταν πανακριβα, εκανα μια χαρα τη δουλεια μου με τις υπερυθρες. Το ιδιο εκανα και με το R380 μου.. Οποτε ειχαν χρησιμοτητα!

Φυσικά και είχαν χρησιμότητα, δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς επ' αυτού...

smr htan h tuxerh m mera!sto monasthraki piga kata tis 3!kai apektisa ena t29s se teleia katastasi,ena GA628 kai auto les kai htan kainourgio kai me fortisth kai ena a2618s!ola san kainourgia kai m kane entypwsh!douleuoun ola mia xara,ta dokimasa,ta katharisa mexri ahdias:p!25 eurw kai ta 3 me fortisth:shifty:

Σήμερα παρέλαβα μέσω e bay ενα t68i και ενα t39, ξερει κανείς που μπορώ να τους κάνω αναβάθμιση να τους περάσω και τα ελληνικά?Μπαταρίες original που μπορώ να βρώ σε καλή τιμή?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Σήμερα παρέλαβα μέσω e bay ενα t68i και ενα t39, ξερει κανείς που μπορώ να τους κάνω αναβάθμιση να τους περάσω και τα ελληνικά?Μπαταρίες original που μπορώ να βρώ σε καλή τιμή?

φιλε καλησπερα,εκανες καλη επιλογη. απο την εμπειρια μου σου λεω οτι δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα. 29,75 ευρω κανει η καθε αναβαθμιση και οι οριτζιναλ μπταριες μεσω e-bay. παντως μπορεις να βρεις του γερμανου μπαταριες με 19,9 ευρω εκαστη

:)

file m an dn apatomai dn mporeis na kaneis pouthena anvathmisi,prepei na ta pas sth sony ericsson,nomizw:worry:

file m an dn apatomai dn mporeis na kaneis pouthena anvathmisi,prepei na ta pas sth sony ericsson,nomizw:worry:

μονο εκει γινεται...δυστυχως

:)

φιλε καλησπερα,εκανες καλη επιλογη. απο την εμπειρια μου σου λεω οτι δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα. 29,75 ευρω κανει η καθε αναβαθμιση και οι οριτζιναλ μπταριες μεσω e-bay. παντως μπορεις να βρεις του γερμανου μπαταριες με 19,9 ευρω εκαστη

Και τα δυο τηλέφωνα συνοδεύονταν με δυο οχι γνήσιες μπαταρίες

και φοβάμαι μήπως εχω ''παρατράγουδα'' .Αν θυμάμαι καλά κάποιος απο εδω μέσα είχε πάρει μπαταρίες γνήσιες σε πολύ φτηνή τιμή..

εγω το πηρα απο το ebay 30 ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης κ δυο μπαταριες αλλα δενν εχει ελληνικα... εχω βρει κ κατεβασει την τελευταια ελληνικη εκδοση και εχω κανει αρκετες προσπαθειες αλλα τιποτα ακομα..

Βρήκες να περάσεις τα ελληνικά στο κινητό?

http://www.mobile.am/phones/1149.gif

'Ενα απ'όλα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ...:p Ισως και το πρώτο μου ericsson μετά το bosch...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

http://www.mobile.am/phones/1149.gif

'Ενα απ'όλα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ...:p Ισως και το πρώτο μου ericsson μετά το bosch...

GA 628?? .:)

Η πρώτη μου συσκευή πριν 10 και πλέον χρόνια.

Την έχω ακόμα με νεκρή μπαταρία και αποκομμένο το πλήκτρο απάντησης ("yes").

Είμαι σίγουρος οτι με μια μπαταρία καλή θα λειτουργήσει.

Ήταν απίστευτα ανθεκτικό....:rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κι'εγω το ειχα και συνεχεια του αλλαζα την προσοψη!! το μονο που με ενοχλουσε ηταν η μεγαλη σε ογκο μπαταρια και η κεραια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

GA 628?? .:)

ΕRICSSON GA 318...

15 χρόνια πίσω,μία ολόκληρη ζωή...:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

T39 αλλα τα επαιξε και πεταχτηκε:(

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

ΕRICSSON GA 318...

15 χρόνια πίσω,μία ολόκληρη ζωή...:p

Ναι, σόρρυ, λάθος:O Πήγες πολύ πίσω...

Αυτή τη στιγμή από τα πολύ παλιά ερικσον έχω στην κατοχή μου το ga 628, όπως είπα και το ph388(νομίζω αυτό ήταν μόνο στο gsm1800)

Ναι, σόρρυ, λάθος:O Πήγες πολύ πίσω...

Αυτή τη στιγμή από τα πολύ παλιά ερικσον έχω στην κατοχή μου το ga 628, όπως είπα και το ph388(νομίζω αυτό ήταν μόνο στο gsm1800)

Eγώ το μόνο που κράτησα είναι το T28 που για την τότε εποχή έκανε πάταγο..

Και ένα άλλο που είναι η κεραία στο πλαϊ την γυρνάς και σηκώνετε αλλά δεν θυμάμε το τύπο.. (Είναι στο πατρικό μου..)

Και off topic... Το ηρωικό νόκια 2110>>>

Eγώ το μόνο που κράτησα είναι το T28 που για την τότε εποχή έκανε πάταγο..

Και ένα άλλο που είναι η κεραία στο πλαϊ την γυρνάς και σηκώνετε αλλά δεν θυμάμε το τύπο.. (Είναι στο πατρικό μου..)

pr;epei na anaferesai se kapoio sony...ksero ena tetoio...

Off topic, το έχω και εγώ με πρόσοψη σε χρώμα ξύλου:) και guess what...λειτουργεί κανονικότατα με διάρκεια αναμονής 2-3 ώρες:p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163397&page=2

(post #34)

• The title was changed to Νοσταλγία: Τα παλιά κινητά της Ericsson
  • The topic was pinned