vagosopc Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Σε σύνδεση με υπολογιστή τίποτα; xerw k gw?:worry: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 xerw k gw?:worry: Μεταφορά αρχείων δοκίμασες; Αν δεν μπορεί να μεταφέρει αρχεία, τότε είναι σχεδόν σίγουρα για συγχρονισμό με υπολογιστή. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Μεταφορά αρχείων δοκίμασες; Αν δεν μπορεί να μεταφέρει αρχεία, τότε είναι σχεδόν σίγουρα για συγχρονισμό με υπολογιστή. :) ti arxeia na pairnei toso palio kinhto se sxesi me ta kainourgia.dn vriskw kanena na kanw kiolas:ptsp dn peirazei mwre,shmasia exei pou to exw!:O Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 ti arxeia na pairnei toso palio kinhto se sxesi me ta kainourgia.dn vriskw kanena na kanw kiolas:ptsp dn peirazei mwre,shmasia exei pou to exw!:O Μονοφωνικά αρχεία ήχου, ίσως και επαγγελματικές κάρτες. Αν έχεις κάποιο άλλο κινητό με θύρα υπέρυθρων, μπορείς να δοκιμάσεις. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Εγω στο τ39m τις υπερυθρες της χρησιμοποιουσα για να στειλω καμια επαφη.τιποτα παραπανω.απλα αυτη η τεχνολογια ηταν must εκεινη την εποχη και περιττη για εναν απλο χρηστη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 εδω που τα λεμε περισσοτερο διακοσμητικες ηταν οι υπερυθρες ....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. February 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Οι υπερυθρες δουλευαν ομως μια χαρα για συγχρονισμο με υπολογιστη. Οταν ειχα πρωτοπαρει το Τ39 και τα bluetooth ανταπτορακια ηταν πανακριβα, εκανα μια χαρα τη δουλεια μου με τις υπερυθρες. Το ιδιο εκανα και με το R380 μου.. Οποτε ειχαν χρησιμοτητα! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Οι υπερυθρες δουλευαν ομως μια χαρα για συγχρονισμο με υπολογιστη. Οταν ειχα πρωτοπαρει το Τ39 και τα bluetooth ανταπτορακια ηταν πανακριβα, εκανα μια χαρα τη δουλεια μου με τις υπερυθρες. Το ιδιο εκανα και με το R380 μου.. Οποτε ειχαν χρησιμοτητα! Φυσικά και είχαν χρησιμότητα, δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς επ' αυτού... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 smr htan h tuxerh m mera!sto monasthraki piga kata tis 3!kai apektisa ena t29s se teleia katastasi,ena GA628 kai auto les kai htan kainourgio kai me fortisth kai ena a2618s!ola san kainourgia kai m kane entypwsh!douleuoun ola mia xara,ta dokimasa,ta katharisa mexri ahdias:p!25 eurw kai ta 3 me fortisth:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Σήμερα παρέλαβα μέσω e bay ενα t68i και ενα t39, ξερει κανείς που μπορώ να τους κάνω αναβάθμιση να τους περάσω και τα ελληνικά?Μπαταρίες original που μπορώ να βρώ σε καλή τιμή? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Σήμερα παρέλαβα μέσω e bay ενα t68i και ενα t39, ξερει κανείς που μπορώ να τους κάνω αναβάθμιση να τους περάσω και τα ελληνικά?Μπαταρίες original που μπορώ να βρώ σε καλή τιμή? φιλε καλησπερα,εκανες καλη επιλογη. απο την εμπειρια μου σου λεω οτι δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα. 29,75 ευρω κανει η καθε αναβαθμιση και οι οριτζιναλ μπταριες μεσω e-bay. παντως μπορεις να βρεις του γερμανου μπαταριες με 19,9 ευρω εκαστη Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Σήμερα παρέλαβα μέσω e bay ενα t68i και ενα t39, ξερει κανείς που μπορώ να τους κάνω αναβάθμιση να τους περάσω και τα ελληνικά?Μπαταρίες original που μπορώ να βρώ σε καλή τιμή? file m an dn apatomai dn mporeis na kaneis pouthena anvathmisi,prepei na ta pas sth sony ericsson,nomizw:worry: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 file m an dn apatomai dn mporeis na kaneis pouthena anvathmisi,prepei na ta pas sth sony ericsson,nomizw:worry: μονο εκει γινεται...δυστυχως Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 φιλε καλησπερα,εκανες καλη επιλογη. απο την εμπειρια μου σου λεω οτι δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα. 29,75 ευρω κανει η καθε αναβαθμιση και οι οριτζιναλ μπταριες μεσω e-bay. παντως μπορεις να βρεις του γερμανου μπαταριες με 19,9 ευρω εκαστη Και τα δυο τηλέφωνα συνοδεύονταν με δυο οχι γνήσιες μπαταρίες και φοβάμαι μήπως εχω ''παρατράγουδα'' .Αν θυμάμαι καλά κάποιος απο εδω μέσα είχε πάρει μπαταρίες γνήσιες σε πολύ φτηνή τιμή.. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 εγω το πηρα απο το ebay 30 ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης κ δυο μπαταριες αλλα δενν εχει ελληνικα... εχω βρει κ κατεβασει την τελευταια ελληνικη εκδοση και εχω κανει αρκετες προσπαθειες αλλα τιποτα ακομα.. Βρήκες να περάσεις τα ελληνικά στο κινητό? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 http://www.mobile.am/phones/1149.gif 'Ενα απ'όλα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ...:p Ισως και το πρώτο μου ericsson μετά το bosch... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 http://www.mobile.am/phones/1149.gif 'Ενα απ'όλα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ...:p Ισως και το πρώτο μου ericsson μετά το bosch... GA 628?? .:) Η πρώτη μου συσκευή πριν 10 και πλέον χρόνια. Την έχω ακόμα με νεκρή μπαταρία και αποκομμένο το πλήκτρο απάντησης ("yes"). Είμαι σίγουρος οτι με μια μπαταρία καλή θα λειτουργήσει. Ήταν απίστευτα ανθεκτικό....:rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Κι'εγω το ειχα και συνεχεια του αλλαζα την προσοψη!! το μονο που με ενοχλουσε ηταν η μεγαλη σε ογκο μπαταρια και η κεραια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katepap Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 T28s alla mou xalase to portaki:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 GA 628?? .:) ΕRICSSON GA 318... 15 χρόνια πίσω,μία ολόκληρη ζωή...:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 T39 αλλα τα επαιξε και πεταχτηκε:( Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 ΕRICSSON GA 318... 15 χρόνια πίσω,μία ολόκληρη ζωή...:p Ναι, σόρρυ, λάθος:O Πήγες πολύ πίσω... Αυτή τη στιγμή από τα πολύ παλιά ερικσον έχω στην κατοχή μου το ga 628, όπως είπα και το ph388(νομίζω αυτό ήταν μόνο στο gsm1800) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Ναι, σόρρυ, λάθος:O Πήγες πολύ πίσω... Αυτή τη στιγμή από τα πολύ παλιά ερικσον έχω στην κατοχή μου το ga 628, όπως είπα και το ph388(νομίζω αυτό ήταν μόνο στο gsm1800) Eγώ το μόνο που κράτησα είναι το T28 που για την τότε εποχή έκανε πάταγο.. Και ένα άλλο που είναι η κεραία στο πλαϊ την γυρνάς και σηκώνετε αλλά δεν θυμάμε το τύπο.. (Είναι στο πατρικό μου..) Και off topic... Το ηρωικό νόκια 2110>>> Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Eγώ το μόνο που κράτησα είναι το T28 που για την τότε εποχή έκανε πάταγο.. Και ένα άλλο που είναι η κεραία στο πλαϊ την γυρνάς και σηκώνετε αλλά δεν θυμάμε το τύπο.. (Είναι στο πατρικό μου..) Και off topic... Το ηρωικό νόκια 2110>>> pr;epei na anaferesai se kapoio sony...ksero ena tetoio... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Και off topic... Το ηρωικό νόκια 2110>>> Off topic, το έχω και εγώ με πρόσοψη σε χρώμα ξύλου:) και guess what...λειτουργεί κανονικότατα με διάρκεια αναμονής 2-3 ώρες:p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163397&page=2 (post #34) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts