Jump to content

Νοσταλγία: Τα παλιά κινητά της Ericsson

alkis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε γειά το R520 Νίκο! Η δίχρωμια του είναι πραγματικά φοβερή! Χαίρομαι που σου άρεσε και καλοδουλευτο!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

θυμάμαι ακόμη το λαμπάκι που αναβόσβηνε στα πρώτα ericsson και με είχε ξετρελάνει

Πρώτο μου κινητό το t39m που το πήρα κιόλας όταν είχε αποσυρθεί σχεδόν από παντού.

Το τηλέφωνο ήταν άψογο. Είχε φανταστικό μενού, πεδία επαφών, bluetooth, υπέροχη οθόνη, μεγάλη αυτονομία (ειδικά όταν έσβηνες την οθόνη) και για πάμπολλα χρόνια ήταν αξεπέραστο. Όσο για τα μονοφωνικά ringtones σιγά τα ωα. Είχα περάσει κλασσική μουσική, μιούζικαλ και ό,τι φαντάζεστε. Μπορούσες να ανταλλάξεις μουσικές και επαφές με το bluetooth κλπ. Η κεραία και το πορτάκι μου άρεσαν και μου αρέσουν ακόμη, κρίμα που δεν υπάρχουν πια στα τηλέφωνα. Θυμάμαι ακόμη την ηχογράφηση συνομιλίας και τη φωνητική κλήση Μόνο αρνητικό του, το φτηνιάρικο πλαστικό διακοπτάκι στο πλάι, που ωστόσο ήταν πρωτοποριακό για την εποχή του.

Σήμερα τα τηλέφωνα προσφέρουν λίγα παραπάνω. Ανοικτή ακρόαση, java εφαρμογές είναι τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ, αφού οι φωτογραφικές μηχανές δε με ενδιαφέρουν.

Είχα περάσει κλασσική μουσική, μιούζικαλ και ό,τι φαντάζεστε.

εχεις τιποτε απο αυτα;..

αν εχει καποιος το

medium pitch ?

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 2 weeks later...
thimatai kaneis to t10?se thallasi xroma?

htan apisteyto tilefono sthn epoxi toy.mikri othoni vevaia alla omorfo!

και αν θυμαμαι και καλα ηταν το πρωτο με δονηση!,ηταν το αναβαθμισμενο gh768 με οθονη 2 γραμμων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το χρησιμοποιει ο πατερας μου..

και δεν το αλλαζει..

(του χω πει για την ακτινοβολια..)

και το θεμα οτι του εδωσα και ενα Τ28 οινοπνευματι Σουηδικο σε αριστη κατασταση..

αλλα του αρεσει το Τ10..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Eγω ακομη συμβιωνω με το τ66.λιγο η μπαταρια εχει πεσει αισθητα αλλα δουλευει μια χαρα.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως με το thread θυμηθηκα το πρωτο μου κινητακι μετα το 3310,το Τ28s,μολις το ξεθαψα απο ενα συρταρι,Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει κ ειχαν βγαλει κ τη διαφημιση για το πιο λεπτο κινητο και ειχα εντυπωσιαστει τοσο που μολις το ειδα το πηρα!ηταν το τοτε v3.Δουλευει ακομα παντως!

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Εγώ πάντως όποιο κινητό και αν έχω, θα χρησιμοποιώ μόνιμα και το αγαπημένο Τ39 μου. Από ότι βλέπω έχει σκοπό να βγάλει πολλά χρόνια ακόμα. Και με την πρώτη μπαταρία ακόμα.

kai pou na vreis kai kainourgia mpataria gia to t66?!

εδω δεν μπορεσα να βρω ουτε "μαιμου".παντως το τ66 και το τ39m που εχω δεν προκειτε να τα αποχωρηστω ΠΟΤΕ!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

το χρησιμοποιει ο πατερας μου..

και δεν το αλλαζει..

(του χω πει για την ακτινοβολια..)

και το θεμα οτι του εδωσα και ενα Τ28 οινοπνευματι Σουηδικο σε αριστη κατασταση..

αλλα του αρεσει το Τ10..

To Τ28 έχει 1.27 W/Kg SAR

. ...T10 ... . ..0,8 W/Kg

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

και νομιζα το Τ10 περισσοτερη..

οποτε καλα κανει.. :)

ευχομαι ο ιαπωνας γιγαντας,

να ασχοληθει με μπαταριες, φορητα, πσ3 και οτι ΑΛΛΟ θελει, αρκει να αφησει ησυχη την ///

αλλα ΔΕΝ το βλεπω οσο εχουν κερδη..

να ασχοληθει με μπαταριες, φορητα, πσ3 και οτι ΑΛΛΟ θελει, αρκει να αφησει ησυχη την ///

Αυτό μάλλον αποκλείεται.

αλλα ΔΕΝ το βλεπω οσο εχουν κερδη..

Εντάξει, νομίζω πως η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει κάνει την Sony Ericsson μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί ο χαρακτήρας των κινητών να μην θυμίζει και τόσο Ericsson, αλλά τουλάχιστον οι εν μέρει Σουηδοί φτάνουν στην θέση που τους αρμόζει...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

οτι δεν προκειται να γινει το ξερω..

σε μια τοσο μεγαλη εταιρεια το μονο που μπορει να γινει, να αλλαξει λιγο η ομαδα σχεδιασμου..

το πολυ καλο της υποθεσης, η πληρη υποστηριξη που παρεχει η SE μεσω του site της σε μοντελα της ERICSSON.. :)

Παιδες καλημερα.Ερωτηση:Πως μπορω να χερω ποσο παλιο ειναι το Τ39 που εχω και πωςν θα ματηο ποσα ανοιγματα εχει το πορτακι του?

vrika proxthes ena apo ta palia mou kinita,to T200,amesos to pira kai to fortisa gia na to xrisimopoihsw.

poso omorfi einai auth h mple othoni toy!!thimamai eixa entiposiastei apo aythn otan to agorasa.

kai fisika evala gia ixo klisis ekeino ton gnosto,mikto ixo ths ericsson....ton thimaste???:)

eixa kai ena t29 alla distixos mou to eklepsan.apisteyto tilefono kai ekeino....

Symbian, Die hard

Όντως χαρακτηριστικός ήχος!:O

Το ίδιο ωραίος είναι και ο γαλάζιος φωτισμός του T20s μου!:happy:

Το Τ100 πέρασε και από τα δικά μου χέρια, αλλά δεν με ενθουσίασε. Το μικρόφωνό του δεν περνούσε και πολύ καλά.Πολύ ηλεκτρική χροιά έδεινε.

Συν του ότι με την πρώτη τούμπα έχασα pixels από την οθόνη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• The title was changed to Νοσταλγία: Τα παλιά κινητά της Ericsson
  • The topic was pinned