ddr2 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.. :) Για να το κατάφερες, θα γίνεται:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 καλα δεν μπορω να το πιστιψω σε 4 εδειξα το Τ610 ολοι νομιζουν οτι ειναι τωρινσ μοντελο και αρεσε σε ολους.. (οι 2 θελαν να το εγορασουν..) μονα αρνητικα, δεν παιζει καν 3gp και η οθονη στον ηλιο.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 υπαρχει τροπος να σβησουμε καταχωρηση απο την sim;;; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 υπαρχει τροπος να σβησουμε καταχωρηση απο την sim;;; Ναι αμέ! Πρώτα όμως επέλεξε ως default κατάλογο την κάρτα sim,ώστε να εμφανιστούν οι καταχωρήσεις που έχες εκεί:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 και η οθονη στον ηλιο.. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μειονέκτημα του T610. Σε φωτισμό δωματίου η οθόνη ήταν τέλεια (για την εποχή του), στον ήλιο δεν έβλεπες τίποτα απολύτως. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μειονέκτημα του T610. Σε φωτισμό δωματίου η οθόνη ήταν τέλεια (για την εποχή του), στον ήλιο δεν έβλεπες τίποτα απολύτως. :) me prolaves to idio egrafa:blink: :lol: :p Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Όσοι είχαν το Τ610 το ίδιο απωθημένο θα έχουν. :lol: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Όσοι είχαν το Τ610 το ίδιο απωθημένο θα έχουν. :lol: egw eixa kai to t610 kai to t630 . an kai nomizw to t630 einai poli kalitero genika :D :O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Στο Τ630 νομίζω ότι είχε λυθεί το πρόβλημα. Καλά θυμάμαι; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Στο Τ630 νομίζω ότι είχε λυθεί το πρόβλημα. Καλά θυμάμαι; Μπα... Δεν ήταν κάποιο πρόβλημα βασικά. Απλά η οθόνη δεν ήταν tft αλλά cstn που δεν έχουν καλή συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο, λόγω μειωμένης φωτεινότητας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Σωστά. Έχω την εντύπωση όμως, ότι τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα με το Τ630. Νομίζω ότι αυτό ανέφεραν οι κάτοχοί του, στο φόρουμ. Αλλά μάλλον λάθος θυμάμαι. Προσωπικά δεν έτυχε ποτέ να πιάσω στα χέρια μου το Τ630. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Σωστά. Έχω την εντύπωση όμως, ότι τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα με το Τ630. Νομίζω ότι αυτό ανέφεραν οι κάτοχοί του, στο φόρουμ. Αλλά μάλλον λάθος θυμάμαι. Προσωπικά δεν έτυχε ποτέ να πιάσω στα χέρια μου το Τ630. Όχι φίλε μου,δεν θυμάσαι λάθος!Στο Τ610 ήταν δράμα η κατάσταση στον ήλιο,στο Ζ600-το οποίο είχε οθόνη TFD-τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα και στο T630 η διαφορά ήταν αισθητή,μπορούσες ανετότατα να διαβάσεις την οθόνη υπό το φώς του ήλιου.Τα είχα-και τα έχω ακόμα-και τα 3 οπότε σου μιλάω εκ πείρας.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Όχι φίλε μου,δεν θυμάσαι λάθος!Στο Τ610 ήταν δράμα η κατάσταση στον ήλιο,στο Ζ600-το οποίο είχε οθόνη TFD-τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα και στο T630 η διαφορά ήταν αισθητή,μπορούσες ανετότατα να διαβάσεις την οθόνη υπό το φώς του ήλιου.Τα είχα-και τα έχω ακόμα-και τα 3 οπότε σου μιλάω εκ πείρας.;) akrivws opws ta leei o spukom einai geofil. i allagi tis othonis se tft to allakse olokliro. proswpika pisteyw oti einai to pio aprovlimatisto montelo meta to t39. 5 xronia to exw kai to joystick den exei kourastei katholou.....:wacko: :D Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 akrivws opws ta leei o spukom einai geofil. i allagi tis othonis se tft to allakse olokliro. proswpika pisteyw oti einai to pio aprovlimatisto montelo meta to t39. 5 xronia to exw kai to joystick den exei kourastei katholou.....:wacko: :D Το t630 είχε tft οθόνη?? edit: Ναι, έχετε δίκιο, tft είχε.:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 στη συλλογη μου προσεθηκε ενα t66,t65.συντομα θα ανεβασω καινουρια φωτο.ζητω η ερικσον...... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 καλα δεν μπορω να το πιστιψω σε 4 εδειξα το Τ610 ολοι νομιζουν οτι ειναι τωρινσ μοντελο και αρεσε σε ολους.. (οι 2 θελαν να το εγορασουν..) μονα αρνητικα, δεν παιζει καν 3gp και η οθονη στον ηλιο.. Λοιπόν,εγώ όταν άλλαξα απο Τ630 σε Κ750,κανείς δεν κατάλαβε οτι άλλαξα τηλέφωνο! Ακόμα και όταν τα έχω και τα δύο δίπλα δίπλα,νομίζουν όλοι οτι έχω δυο ίδια τηλέφωνα. Αν και υστερεί σε πολλά πράγματα σε σχέση με τα σημερινά, παραμένει το πιο απροβλημάτιστο τηλέφωνο που είχα ποτέ. :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Λοιπόν,εγώ όταν άλλαξα απο Τ630 σε Κ750,κανείς δεν κατάλαβε οτι άλλαξα τηλέφωνο! Ακόμα και όταν τα έχω και τα δύο δίπλα δίπλα,νομίζουν όλοι οτι έχω δυο ίδια τηλέφωνα. Αν και υστερεί σε πολλά πράγματα σε σχέση με τα σημερινά, παραμένει το πιο απροβλημάτιστο τηλέφωνο που είχα ποτέ. :love: πραγματικα ειδικα το joystick αυτοθ και του τ68 τα καλυτερα που ειχαν βγει λες και ηταν απο σιδερο:lol: :lol: :D :) :O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleon Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 έχω μια ερώτηση........μάλλον γράφω σε λάθος topic αλλά είμαι καινούργια εδώ μέσα και έχω ψιλοχαθεί. έχω ένα Ζ600 και μου έσπασε το καπάκι που κρατάει στη θέση της τη μπαταρία. δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιο άλλο να το αντικαταστήσω. επειδή είναι παλιό μοντέλο δεν υπάρχει πουθενά. ούτε καν η αντιπροσωπεία δεν το βρίσκει. έχετε καμιά ιδέα ή να ψάξω για άλλο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 έχω μια ερώτηση........μάλλον γράφω σε λάθος topic αλλά είμαι καινούργια εδώ μέσα και έχω ψιλοχαθεί. έχω ένα Ζ600 και μου έσπασε το καπάκι που κρατάει στη θέση της τη μπαταρία. δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιο άλλο να το αντικαταστήσω. επειδή είναι παλιό μοντέλο δεν υπάρχει πουθενά. ούτε καν η αντιπροσωπεία δεν το βρίσκει. έχετε καμιά ιδέα ή να ψάξω για άλλο κινητό; Καλησπερα.ναι οντως το κινητο ειναι αρκετα παλιο.θα σου προτεινα να πας σε καταστηματα germanos,vodafone αυτοι κρατανε ανταλλατικα και ισως τους εχει μεινει κατι σε stock.μαλιστα το κινητο σου αλλαζει και προσοψη,και ισως βρεις κατι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleon Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 ευχαριστώ RAVER. δυστυχώς έχω πέι ήδη στο Γερμανό αλλά τζίφος:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Δοκίμασε το "εννιάβολτο". To site είναι αυτό εδώ http://www.9volto.gr/menu/ αλλά μάλλον θα πρέπει να πάς η ίδια εκεί. Τα καταστήματα τους είναι στο Πειραιά, στη οδό Πύλης 59 και στη οδό 25ης Μαρτίου 55. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleon Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 ευχαριστώ πολύ Spartan....θα περάσω και από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω μπαταρία για ericsson T66? Δεν υπάρχει πουθενα. Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω μπαταρία για ericsson T66? Δεν υπάρχει πουθενα. Και ουτε θα βρεις..:( το ιδιο κινητο εχω κι εγω..και τωρα το εχω στην καβαντζα γιατι εμεινε απο καυσιμα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Thanks anyway. Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts