Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νίκο, ταξιδιώτη, κανείς δεν το έχει δουλέψει σε fhd την οθόνη ?

Οχι.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να πετσοκοβουμε τα χαρακτηριστικά της συσκευής για λίγο παραπάνω αυτονομία.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη εκει καταντησει σπαστικο αυτο με τα media οτι γινεται εξω φταιει η samsung.ψαχνονται επειδη ειναι χρονια στην κορυφη!και καλες πωλησεις θα κανει και μεγαλη ζητηση θα εχει!παντα οι πρωτες παρτιδες εχουν θεμα και ανακαλεσαν ολα τα κινητα.να παιρνουν παραδειγμα αλλες εταιριες!!
I Want To Believe

Γιατί θα πρέπει να κριτικάρουμε την επιλογή του καθένα δεν μπορώ να καταλάβω, και από πότε το να αλλάξει κάποιος λειτουργικό θεωρείται ταμπού?

Προσωπικά είχα Note2, 4 και s6 edge plus από ένα χρόνο το καθένα. Περίμενα πως και πως να βγει το 7άρι αλλά βαρέθηκα με την sammy και θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό (iphone 7 plus), δεν έχω το δικαίωμα να πάω σε κάποιο άλλο κορυφαίο κινητό? αν είχαμε 5 μάρκες θα το εξέταζα τώρα που έχουμε 2 μόνο είναι μονόδρομος η μετάβαση από apple σε sammy και το αντίστροφο. μην παθιάζεστε γιατί σας παίρνουν λεφτά, δεν σας δίνουν- και ο καθένας κάνει την επιλογή του όποιοι και αν είναι οι λόγοι και θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους.

Φιλε μου εννοειται οτι εφοσον η ορεξη σου τραβαει κατι αλλο θα το κανεις και δεν δινεις λογαριασμο σε κανενα.Απλα οπως πχ.δηλωνεις εσυ βαρεμαρα δεν σημαινει κατι αλλο περα απο αυτο .Βεβαια και ετσι οπως τα λες υπαρχουν λαθη...Γιατι ειναι μονοδρομος Απο sammy σε iphone ? Ποιος το λεει αυτο ? Επισης Ανυποφοροι ειναι καποιοι που τους λες τι διαφορες βλεπεις τεχνολογικα παντα πχ.μεταξυ Iphone και Note?Σου λενε ε το Το Iphone ειναι καλυτερο . Δηλαδη ?Εχει καλυτερο software?Hardware?Ε..οχι αλλα ειναι καλυτερο..Που ειναι δηλαδη καλυτερο?Αντε βγαλε ακρη...Μπερδευουν το συναισθημα με τα τεχνολογικα δεδομενα των συσκευων και κανουν σαν 15χρονα...

Edited by akiss_

Απο τα πρωτα review με πληρη αναλυση...

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Δηλαδη θα φυγουν από το hardware του 2017 για να πανε στο hardware του 2014 (οθονη, bezels, βαρος, ταχυτητα φορτισης κλπ κλπ κλππ) κι ένα απαρχαιωμενο λειτουργικο, επειδή εκανε πατατα η σαμμυ και θα πρεπει να περιμενουν ένα μηνα? Είναι κι αυτό μια λυση, πραγματι.

Δεν έχει καμία λογική η αυτή η μετάβαση. Αν έλεγαν ότι ήθελα να πάρω το s7 αλλά έσκασε η ιστορία με τις μπαταρίες και θα πάω σε iPhone θα το δεχόμουν. Τώρα από το Note πως πάει κάποιος σε Apple δεν το καταλαβαίνω από την άποψη ότι το Note έχει δημιουργήσει μια κατηγορία που είναι μόνο. Το αγοράζεις για το πενάκι και μόνο.

Γιατί θα πρέπει να κριτικάρουμε την επιλογή του καθένα δεν μπορώ να καταλάβω, και από πότε το να αλλάξει κάποιος λειτουργικό θεωρείται ταμπού?

Προσωπικά είχα Note2, 4 και s6 edge plus από ένα χρόνο το καθένα. Περίμενα πως και πως να βγει το 7άρι αλλά βαρέθηκα με την sammy και θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό (iphone 7 plus), δεν έχω το δικαίωμα να πάω σε κάποιο άλλο κορυφαίο κινητό? αν είχαμε 5 μάρκες θα το εξέταζα τώρα που έχουμε 2 μόνο είναι μονόδρομος η μετάβαση από apple σε sammy και το αντίστροφο. μην παθιάζεστε γιατί σας παίρνουν λεφτά, δεν σας δίνουν- και ο καθένας κάνει την επιλογή του όποιοι και αν είναι οι λόγοι και θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους.

Φίλε μου δεν κριτικάρω κανέναν. Απλός είναι τουλαχιστον χαζό κάποιος να θέλει το Note και να πάει σε iPhone. Και δεν εννοώ επειδή θα αφήσει το super duper Android και θα πάει σε iPhone,εννοώ ότι το Note έχει το πενάκι και αυτός είναι ο λόγος που πουλάει,αυτός που θέλει note το θέλει για το πενάκι όχι για την οθόνη η την μπαταρία του .

Έδωσα το παράδειγμα πιο πάνω με τα αμάξια γιατί έτσι το βλέπω αυτή τη στιγμή.

Αν έλεγε θέλω το s7 αλλά κάνουν μπαμ οι μπαταρίες οπότε θα πάω σε iPhone θα έλεγα καλά κάνει, αλλά από note σε iPhone μου φαίνεται περίεργο...

Απο τα καλυτερα review που κανει η Ericca!παντως το συγκεκριμενο εχει πολυ burn tint η οθονη.
I Want To Believe

Οχι.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να πετσοκοβουμε τα χαρακτηριστικά της συσκευής για λίγο παραπάνω αυτονομία.

Εγώ από τη στιγμή που δε θα δω διαφορά στο μάτι θα το κάνω..προτιμώ τις 2 ημέρες αυτονομία standard.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φήμες...γιά 30 σεπτεμβρίου η διάθεση νέων συσκευών σ'αυτούς που έχουν κάνει προ-παραγγελία...κρατήστε την ημερομηνία....

Φήμες...γιά 30 σεπτεμβρίου η διάθεση νέων συσκευών σ'αυτούς που έχουν κάνει προ-παραγγελία...κρατήστε την ημερομηνία....

Samsung to give Galaxy Note 7 owners a Galaxy J model until the new phablets are launched

http://www.phonearena.com/news/Samsung-to-give-Galaxy-Note-7-owners-a-Galaxy-J-model-until-the-new-phablets-are-launched_id85283

Και για τους απιστους Θωμαδες εδώ σε αντιπαράθεση με το S7 edge duos μου μιας και αυτό δουλεύω τώρα... Μιλάμε για ακριβώς το ίδιο στήσιμο και 95% ίδια χρήση με απενεργοποιημενα τα δεδομένα και χρήση wifi...

Αν προσέξετε θα δείτε ότι και τα ποσοστά των εφαρμογών που χρησιμοποιώ είναι στα ίδια επίπεδα περίπου... Εύχομαι μόνο η συσκευή που θα μου δώσουν να έχει το ίδιο καλή μπαταρία

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]Ακούω... Τι έχετε να πείτε?

Δεν έχουμε να πούμε τιποτε...απλά προξενεί εντύπωση τουλάχιστον σε μενα ότι δυο σχεδόν ίδιες συσκευές σε hardware (επεξεργαστής, RAM,) λειτουργικό, εχουν τέτοιες διαφορές στην αυτονομία.Και μάλιστα η συσκευη με την καλύτερη αυτονομία έχει 100 mah λιγότερα μπαταρια και μεγαλύτερη οθόνη.

Τόσο καλύτερη διαχείριση ισχύος μπαταριας έχει το Ν7?

Μακάρι...και μακάρι το λειτουργικό αυτο να περάσει και στο S7edge,γιατι πραγματικά το S7edge δεν έχει λόγο να καταναλώνει παραπάνω ισχύ μπαταριας...

Ομως γιατι εύχεσαι να σου δώσουν συςκευη με το ίδιο καλη μπαταρια?Υπαρχει περίπτωση να ειναι λιγότερο απο 3500mah ή να έχει άλλες χειρότερες προδιαγραφές ?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Δεν έχουμε να πούμε τιποτε...απλά προξενεί εντύπωση τουλάχιστον σε μενα ότι δυο σχεδόν ίδιες συσκευές σε hardware (επεξεργαστής, RAM,) λειτουργικό, εχουν τέτοιες διαφορές στην αυτονομία.Και μάλιστα η συσκευη με την καλύτερη αυτονομία έχει 100 mah λιγότερα μπαταρια και μεγαλύτερη οθόνη.

Τόσο καλύτερη διαχείριση ισχύος μπαταριας έχει το Ν7?

Μακάρι...και μακάρι το λειτουργικό αυτο να περάσει και στο S7edge,γιατι πραγματικά το S7edge δεν έχει λόγο να καταναλώνει παραπάνω ισχύ μπαταριας...

Ομως γιατι εύχεσαι να σου δώσουν συςκευη με το ίδιο καλη μπαταρια?Υπαρχει περίπτωση να ειναι λιγότερο απο 3500mah ή να έχει άλλες χειρότερες προδιαγραφές ?

Γιατί υπάρχουν ΝΟΤΕ 7 όπως και S7 EDGE που οι μπαταρίες τους είναι αλλα νταλλον... Δυστυχώς υπάρχουν διάφορες από συσκευή σε συσκευή και σε πολλές περιπτώσεις τεράστιες... Και όχι μόνο στην Samsung αλλά και στην LG...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Λοιπόν ας το πιάσουμε από την αρχή,

Φίλε μου Άκη

Όταν λέω μονόδρομος από sammy σε apple και το αντίστροφο το λέω μόνο και μόνο επειδή είναι οι κορυφαίες αυτή τη στιγμή τόσο σε όνομα όσο σε ιστορία, ποιότητα και αξία - αν διαφωνεί κανείς να μου το πει. Σαφώς υπάρχουν πολύ αξιόλογες προτάσεις και από Κίνα πχ 1+ όπως επίσης υπάρχουν και ανερχόμενα "αστέρια" στο χώρο αυτό πχ Huawei που την παρακολουθώ στενά και διακρίνουμε πως έχει τα φόντα να χτυπήσει τις 2 μεγάλες στο άμεσο μέλλον. Σχετικά τώρα με το "καλύτερο" δεν υπάρχει κάποια σαφής αντικειμενικότητα γιατί; - προφανώς και τα 6gb RAM του Ν7 είναι καλύτερα από τα 3 του 7plus καθαρά μαθηματικά είναι. Το καλύτερο λοιπόν είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο, αυτό που σε εξυπηρετεί περισσότερο και φυσικά αυτό που μπορείς να αγοράσεις!!! Υπ'όψιν ότι αυτός ο κανόνας ισχύει και στα αυτοκίνητα!:p

Ουσιαστικά δεν υπάρχει καλύτερο στο σύνολό. Το ένα έχει καλύτερο λογισμικό το άλλο θα έχει καλύτερη κάμερα και πάει λέγοντας... πάντα κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.

@ntinoscrypton

Φίλε Ντίνο, το βρίσκεις χαζό να έχω την άνεση να αλλάξω το Note η ακόμα και το S6 edge plus και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και καινούριο για μένα? Εγώ όχι και θα σου εξηγήσω το γιατί- γιατί σε έναν ενάμιση χρόνο από τώρα θα έχω την γνώση και την εμπειρία και των 2 συσκευών.

έτσι θα έχω κατασταλάξει στο τι μου ταιριάζει και στο τι μου αρέσει, δεν αποκλείω να πω ότι ξανά γυρίζω σε Note αλλά πως θα ξέρω αν δεν δοκιμάσω? προσωπικά παίρνω στα σοβαρά απαντήσεις φίλων που έχουν δοκιμάσει πάνω από 2 διαφορετικές εταιρίες. τους άλλους που έχουν μόνο galaxy η μόνο IOS και παθιάζονται χωρίς λόγο απλά τους προσπερνώ. Όσο για το πενάκι καλό χρυσό αλλά δεν είναι κάτι που θα το χρησιμοποιήσω αρκετά μέσα στην μέρα. Απλά στην κατηγορία των κινητών θέλω να έχω το "καλύτερο" που κυκλοφορεί άσχετα αν μπορεί να κάνει πράγματα που δεν θα ασχοληθώ ποτέ. (τουλάχιστον εγώ είμαι ειλικρινείς) Νομίζει κανείς ότι δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με κινητό των 150 ευρώ? άνετα, απλά έχω μια τρέλα!

Να ζητήσουμε και ένα sorry στους υπόλοιπους για το off topic. Δεν γράφω συχνά αλλά γράφω πολλά! ;) :D

Στο xda μέλος αναφέρει ότι στο dubai έχουν ξεκινήσει τις αντικαταστασεις συσκευών στα κεντρικοτερα σημεία

They stopped giving refunds as an option in UAE. Just went to Samsung brand store, and they told me that they received instruction from Samsung recently to stop refunds or giving another device with cash difference. Only option left is a replacement with loan unit until stock arrives. However the loan unit is not available yet too in Sharjah.

Will have to fight for a refund after holidays

Do you have any informations when new device's for the replacement program will arrive? Not for pre-orders just for replacement... In live chat they told me for dual sim FD in 3 weeks....

I heard them saying in the store that Burjuman and Deira City centered store started giving replacement as of today

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Στην Ιρλανδία, η vodafone, προφανώς σε συνεννόηση με τη Samsung, μου έστειλε courrier για να πάρει το Note 7 και μου έδωσε για όσο καιρό χρειαστεί, ένα S7 edge, του κουτιού, με τις ζελατίνες και την ταινία ασφαλείας. Δεν το περίμενα! Όσο καιρό είχα το note 7, ήμουν υπερικανοποιημένος με την οθόνη (χρώματα, φωτεινότητα), την κάμερα, την απόκριση και την μπαταρία.Δεν είχα κάποιο θέμα.

Εδω γιατι δεν μιλατε λιγο με Samsung ρε παιδες ...παντου κατι δινουν...Φωναξτεεε λιγοο..

Για το Γαμωωτο

Thanos is my name & Tech is my game!

Εδω γιατι δεν μιλατε λιγο με Samsung ρε παιδες ...παντου κατι δινουν...Φωναξτεεε λιγοο..

Για το Γαμωωτο

Εγω αν ειχα note 7 θα τους επαιρνε ο δι@ολος..παντου δινουν κατι και εδω τιποτα και θα με αφηναν χωρις συσκευη...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Λοιπόν ας το πιάσουμε από την αρχή,

Φίλε μου Άκη

Όταν λέω μονόδρομος από sammy σε apple και το αντίστροφο το λέω μόνο και μόνο επειδή είναι οι κορυφαίες αυτή τη στιγμή τόσο σε όνομα όσο σε ιστορία, ποιότητα και αξία - αν διαφωνεί κανείς να μου το πει. Σαφώς υπάρχουν πολύ αξιόλογες προτάσεις και από Κίνα πχ 1+ όπως επίσης υπάρχουν και ανερχόμενα "αστέρια" στο χώρο αυτό πχ Huawei που την παρακολουθώ στενά και διακρίνουμε πως έχει τα φόντα να χτυπήσει τις 2 μεγάλες στο άμεσο μέλλον. Σχετικά τώρα με το "καλύτερο" δεν υπάρχει κάποια σαφής αντικειμενικότητα γιατί; - προφανώς και τα 6gb RAM του Ν7 είναι καλύτερα από τα 3 του 7plus καθαρά μαθηματικά είναι. Το καλύτερο λοιπόν είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο, αυτό που σε εξυπηρετεί περισσότερο και φυσικά αυτό που μπορείς να αγοράσεις!!! Υπ'όψιν ότι αυτός ο κανόνας ισχύει και στα αυτοκίνητα!:p

Ουσιαστικά δεν υπάρχει καλύτερο στο σύνολό. Το ένα έχει καλύτερο λογισμικό το άλλο θα έχει καλύτερη κάμερα και πάει λέγοντας... πάντα κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.

@ntinoscrypton

Φίλε Ντίνο, το βρίσκεις χαζό να έχω την άνεση να αλλάξω το Note η ακόμα και το S6 edge plus και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και καινούριο για μένα? Εγώ όχι και θα σου εξηγήσω το γιατί- γιατί σε έναν ενάμιση χρόνο από τώρα θα έχω την γνώση και την εμπειρία και των 2 συσκευών.

έτσι θα έχω κατασταλάξει στο τι μου ταιριάζει και στο τι μου αρέσει, δεν αποκλείω να πω ότι ξανά γυρίζω σε Note αλλά πως θα ξέρω αν δεν δοκιμάσω? προσωπικά παίρνω στα σοβαρά απαντήσεις φίλων που έχουν δοκιμάσει πάνω από 2 διαφορετικές εταιρίες. τους άλλους που έχουν μόνο galaxy η μόνο IOS και παθιάζονται χωρίς λόγο απλά τους προσπερνώ. Όσο για το πενάκι καλό χρυσό αλλά δεν είναι κάτι που θα το χρησιμοποιήσω αρκετά μέσα στην μέρα. Απλά στην κατηγορία των κινητών θέλω να έχω το "καλύτερο" που κυκλοφορεί άσχετα αν μπορεί να κάνει πράγματα που δεν θα ασχοληθώ ποτέ. (τουλάχιστον εγώ είμαι ειλικρινείς) Νομίζει κανείς ότι δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με κινητό των 150 ευρώ? άνετα, απλά έχω μια τρέλα!

Να ζητήσουμε και ένα sorry στους υπόλοιπους για το off topic. Δεν γράφω συχνά αλλά γράφω πολλά! ;) :D

Ρε παιδιά όποιος θέλεις ενα κινητό που με το που το ξεκλειδωνεις να έχεις το μενού και για το το έχεις μονο για σερφάρισμα και κοινωνικά δίκτυα και παιχνίδια μας σε iphone. αν σε κάποιον του αρέσει το ποιο παιχνιδιάρικο στυλ το να κάνω πολλά πράγματα στης αρχικές σελίδες του κινητού και γενικά με το τηλέφωνο θα πάει σε αντροιντ συσκευή και αν θελεις να έχει την καλύτερη ευκολία να κάνη πράγματα πολλά πάει μονο σε note 7..

το πιο απλο (το ξαναγραψα) ...κραξιμο στο fb...

εδω άλλα μελη φωναξανε στο fb για το κοστος αλλαγης sim (5€) και τους τα πίστωσαν...

Και για τους απιστους Θωμαδες εδώ σε αντιπαράθεση με το S7 edge duos μου μιας και αυτό δουλεύω τώρα... Μιλάμε για ακριβώς το ίδιο στήσιμο και 95% ίδια χρήση με απενεργοποιημενα τα δεδομένα και χρήση wifi...

Αν προσέξετε θα δείτε ότι και τα ποσοστά των εφαρμογών που χρησιμοποιώ είναι στα ίδια επίπεδα περίπου... Εύχομαι μόνο η συσκευή που θα μου δώσουν να έχει το ίδιο καλή μπαταρία

http://Screenshot_20160909_181501.pngscreen shot windows 7

http://Screenshot_20160909_181507.pngupload pic

Ακούω... Τι έχετε να πείτε?

Εγώ έχω να πω αυτό :

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/97de4755d9f1141c5d9d88f5fe501582.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/ed279cba60f3fb4608b9ae915e52303d.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/bfbc56f4a87a83b539ee4f02854f46da.jpg

S7 edge, μόνο Wi-Fi, social media (fb, instagram, twitter ),μισή ώρα κλήσεις, συγχρονισμός mails κλπ ανοιχτά όλα, 40% φωτεινότητα indoors, max outdoor.

Edited by nfeel
me > you

Εγώ έχω να πω αυτό :

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/97de4755d9f1141c5d9d88f5fe501582.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/ed279cba60f3fb4608b9ae915e52303d.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/bfbc56f4a87a83b539ee4f02854f46da.jpg

S7 edge, μόνο Wi-Fi, social media (fb, instagram, twitter ),μισή ώρα κλήσεις, συγχρονισμός mails κλπ ανοιχτά όλα, 40% φωτεινότητα indoors, max outdoor.

Τι να πούνε αυτά. Τα βλέπει το δικό μου και γελάει.

IMG_1473523727921_V.jpgimage post

Για να μιλήσω σοβαρά όμως αν το s7 edge (για το νοτε ούτε λόγος διότι έχει μικρότερη αυτονομία) το δουλεύεις με φωτεινότητα στα 80% και data αν δεις πάνω από 4-4:30 ώρες οθόνη θα πρέπει να γραφτείς στο βιβλίο γκινες.

Ξέρω θα πουν ορισμένοι μα εμένα πάει παραπάνω και έχουν τα μισά πράγματα κλειστά στο κινητό

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Τι να πούνε αυτά. Τα βλέπει το δικό μου και γελάει.

IMG_1473523727921_V.jpgimage post

Για να μιλήσω σοβαρά όμως αν το s7 edge (για το νοτε ούτε λόγος διότι έχει μικρότερη αυτονομία) το δουλεύεις με φωτεινότητα στα 80% και data αν δεις πάνω από 4-4:30 ώρες οθόνη θα πρέπει να γραφτείς στο βιβλίο γκινες.

Ξέρω θα πουν ορισμένοι μα εμένα πάει παραπάνω και έχουν τα μισά πράγματα κλειστά στο κινητό

Ακριβώς Γιώργο.. Με τα πάντα ανοιχτά 4:30 ώρες...

4 διαφορετικά edge, όλα εκεί κινήθηκαν σε SOT με μικτή χρήση, 85% φωτεινότητα και τα πάντα ανοιχτά...

Για το Γαμωωτο

Ισχυει πλεον και στην Ελλαδα. Αν δεν εχεις αλλη συσκευη,σου δινουν αυτοι ..

http://www.samsung.com/gr/note7exchange/

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Γιατί υπάρχουν ΝΟΤΕ 7 όπως και S7 EDGE που οι μπαταρίες τους είναι αλλα νταλλον... Δυστυχώς υπάρχουν διάφορες από συσκευή σε συσκευή και σε πολλές περιπτώσεις τεράστιες... Και όχι μόνο στην Samsung αλλά και στην LG...

Αυτό βέβαια εγειρει θέμα αντικατάστασης συσκευής. Δεν μπορεί να έχουν τέτοιες αποκλίσεις οι συσκευές μεταξύ τους...

Εγώ πάντως ποτέ δεν είδα τέτοιες διαφορές σε σχέση με άλλους κατόχους. Το βασικό στοιχείο ,πλην οθόνης, που καταναλώνει μπαταρία και διαφοροποιει την αυτονομία, είναι το δίκτυο. Το έχω ξαναπεί...Με Vodafone και Wind η κατανάλωση είναι μικρότερη στην καθημερινή χρήση. Υπολογίζω ακόμη και 50% πιο κάτω σε σχέση με cosmote...σε κάποιες περιπτώσεις.

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked