Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα είχε δηλωθεί ως επισκευασμενη και ως εκ τούτου είχε "ανοιχθεί".

Sent from my Note 7

Και εμενα την πρώτη φορα σαν επισκευασμενη ειχε δηλωθεί απο το from.FROM.AE και το εγραφε και στο συνοδευτικό του δεματος οπως και του vasilakis13 αλλα και τα 2 ηρθαν σφραγισμένα με την γνήσια ταινία της Samsung

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πουθενά στην Ευρώπη δεν εισάγεται, οχι μόνο στην Αγγλία.

Sent from my Note 7

Το μονοκαρτο που εισαγεται και ποτε θα ερθη ευρωπη Κυπρο ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Παιδια συγνωμη κιολας αλλα την αποψη σας.

Στο ΝΟΤΕ 7 η Sammy :

Εχει βγαλει το action memo ( οκ μπορεις να το βρεις αλλα αλλο να ειναι stock και μεσα στο οικοσυστημα)

Εχει βγαλει το scrapbook

Εχει βγαλει το ir sensor

Γενικα δεν εχει κανενα εξωτερικο sensora

Τι παει να κανει? Να ΑποΝΟΤΕοποιησει τη σειρα ΝΟΤΕ?

Τα εχει αντικαταστησει ισαξια με κατι αλλο?

Tnx

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Εμένα είχε δηλωθεί ως επισκευασμενη και ως εκ τούτου είχε "ανοιχθεί".

Sent from my Note 7

Όπα Γιώργο μισο.....

Και εμένα το πρωτο απο from.ae σαν επισκευασμενη ηρθε αλλα η συσκευασια ήταν κλειστή σφραγισμένη......

Το ίδιο και η δεύτερη από την αντικατάσταση στο σέρβις της Samsung στην Πάτρα και αυτή σφραγισμένη.....

Για καλό και για κακό δεν κάνετε ένα τσεκ στο imei για να είστε σίγουροι.......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Όπα Γιώργο μισο.....

Και εμένα το πρωτο απο from.ae σαν επισκευασμενη ηρθε αλλα η συσκευασια ήταν κλειστή σφραγισμένη......

Το ίδιο και η δεύτερη από την αντικατάσταση στο σέρβις της Samsung στην Πάτρα και αυτή σφραγισμένη.....

Για καλο και για κακο καντε και ενα τεστ το IMEI σας για να στε σιγουροι 100% οτι δεν θα σας μεινει στα χερια. Αν και πιστευω οτι μονο αυτες οι συσκευες των Ηνωμενων Πολιτιων Αμερικης μενουν στα χερια των χρηστων τους που το πειρατε αυτο το θεμα και πατε και πατε οτι μενουν ολες σχεδον οι συσκευες στα χερια ελεος δηλαδη αν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!

Παντος οταν το πρωπαραλαβω θα κανω ενα ελεχο απο το κινητο μ το σ7 το ιμει του νοτε 7 για να μαι βεβαιος οτι δεν θα χω κανενα προβλημα.

Όπα Γιώργο μισο.....

Για δωσε το λινκ πού τσεκαρουμε το imei....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Όπα Γιώργο μισο.....

Το έχω ελέγξει, δεν έχει θεμα. Και στα 2 που πήρα από from.ae η συσκευασία είχε "ανοιχτεί" - τι εννοώ ότι είχαν ανοίξει την ταινία ασφαλείας για να φαίνεται used. Η συσκευή σαν συσκευή μαζί με όλα τα περιφερειακά ήταν σε άθικτη κατάσταση καινούριου με τις ζελατίνες της/τους.

Ίσως να παίζει ρόλο που στελνουν. Μπορεί στο Ηνωμένο βασίλειο να είναι πιο επιφυλακτικοί με τα "και καλα επισκευασμενα" και για αυτό να παίρνουν έξτρα precautions.

Sent from my Note 7

Και εγω που το τσεκαρα και imei & serial "Η συσκευή σας Galaxy Note7 ΔΕΝ έχει επηρεαστεί και δεν χρειάζεται να αλλαχθεί"

Το έχω ελέγξει, δεν έχει θεμα. Και στα 2 που πήρα από from.ae η συσκευασία είχε "ανοιχτεί" - τι εννοώ ότι είχαν ανοίξει την ταινία ασφαλείας για να φαίνεται used. Η συσκευή σαν συσκευή μαζί με όλα τα περιφερειακά ήταν σε άθικτη κατάσταση καινούριου με τις ζελατίνες της/τους.

Ίσως να παίζει ρόλο που στελνουν. Μπορεί στο Ηνωμένο βασίλειο να είναι πιο επιφυλακτικοί με τα "και καλα επισκευασμενα" και για αυτό να παίρνουν έξτρα precautions.

Sent from my Note 7

Μάλλον έχεις δίκιο..... Εκεί είναι σίγουρα πιο επιφυλακτικοί σε αντίθεση με εδώ που ξέρουν ότι είμαστε μπάχαλο και δεν κάνουν καν τον κόπο να μας κοροϊδέψουν έστω........

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

ότι και να λεμε πάντως η εταιρεία έχει υποστεί πλήγμα και μονο που αρχισαν οι φήμες για πρόωρη εμφάνιση του s8 θεωρώ ότι την έχει πληγώσει παρα πολύ.κριμα γιατί η σειρά νότε ήταν ότι καλύτερο

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ότι και να λεμε πάντως η εταιρεία έχει υποστεί πλήγμα και μονο που αρχισαν οι φήμες για πρόωρη εμφάνιση του s8 θεωρώ ότι την έχει πληγώσει παρα πολύ.κριμα γιατί η σειρά νότε ήταν ότι καλύτερο

Οχι μονο ηταν αλλα και ειναι οτι καλυτερο...ρωτα και εμας που το εχουμε!

Εδω μια φωτο απο το unboxing video που εκανα που δείχνει την συσκευασια...Screenshot_20161008_185016.pnguploading pictures"]Screenshot_20161008_185016.pnguploading pictures[/url]

Οχι μονο ηταν αλλα και ειναι οτι καλυτερο...ρωτα και εμας που το εχουμε!

Εισαστε τυχεροι οσοι το εχετε λοιπον μακαρι να το αποκτησω και εγω ειτε απο εξωτερικο ειτε απο Κυπρο αν ερθη με το καλοοοοοο :(

Εδω μια φωτο απο το unboxing video που εκανα που δείχνει την συσκευασια...Screenshot_20161008_185016.pnguploading pictures"]Screenshot_20161008_185016.pnguploading pictures[/url]

τυχερεεεεεεεεε. Βαλε μας και αλλες φωτο.

Εγώ πάντως ήμουνα νιος και γέρασα περιμένοντας ποτέ θα το αγοράσω ... απλά τσίμπησα ένα 7 πλας και ησύχασα . Όταν με το καλό βγει και αφού δοκιμαστεί κιόλας γιατί κάτι παίρνει το μάτι μου για νέα προβλήματα το συζητάμε ... προς το παρών έχω κι ένα redmi note 3 pro και βγάζω και τον ανδροειδή εαυτό μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

τυχερεεεεεεεεε. Βαλε μας και αλλες φωτο.

Δώσε εντυπώσεις μέσα στην εβδομάδα και ύστερα από μερικά φορτίσματα για καλό και για κακό...

Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:)

Ηταν λαθος προφανως ,την επομενη μερα εβγαζε μνμ λαθους το link....

Πάλι σήμερα το έβγαλε για λίγο το γαλάζιο και το πρόλαβε ένας φίλος μου πήρε μετα τηλ και του είπαν πως ήταν μόνο δυο και πρόλαβε το ένα..

Sent from mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Δεν νομίζω ότι πρέπει να προεξοφλουμε τίποτα γιατί όταν ακούω για γεγονότα από Αμερική είμαι πολύ διστακτικος στο να τα πιστέψω. Αν όντως ισχύει πρέπει κάποιος να επέμβει γρήγορα για να τελειωνει αυτη η ιστορία.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς δεν γινετε τπτ,η σεμνη τελετη για φετος μαλλον τελειωσε...

Θα κανω μια αλλαγη προς S7 edge.....γιατι για το νοτε πλεον δεν μπορω να το σκεφτομαι

Γιατί οι σκεψεις που κανουν οι περισσοτεροι ειναι...:

1.θα ερθει & ποτε?

2.αν αργησει υπερβολικα αξιζει ο κοπος?

3.θα αξιζει τα χρηματα του? ειδικα για dayone χρηστες

3.θα ειναι ασφαλες? (ψυχολογικο )

4.Ποια η αξια ενδεχομενης μεταπωλησης ?

5.Μηπως το 'παντρευτουμαι'?

Edited by StratosGR

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Δεν νομίζω ότι πρέπει να προεξοφλουμε τίποτα γιατί όταν ακούω για γεγονότα από Αμερική είμαι πολύ διστακτικος στο να τα πιστέψω. Αν όντως ισχύει πρέπει κάποιος να επέμβει γρήγορα για να τελειωνει αυτη η ιστορία.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπου υπάρχει τόσος καπνός υπάρχει και φωτιά.

Στα πρώτα περιστατικά λέγαμε ότι το φορτίζουν με κινέζικο φορτιστη και σκάει η μπαταρία.

Έπειτα σε λίγες μέρες είχαμε 37 και μετά από λίγες μέρες πιάσαμε 75 με μερικές σοβαρές περιπτώσεις.

Εγινε ανάκληση. Εδώ και λίγες μέρες ο κόσμος παρέλαβε και ήδη έχουμε 5 νέα περιστατικά με καινούργια NOTE 7 που έχουν το γράμμα S πανω.

Πτήσεις ακυρώθηκαν courier φοβούνται να μεταφέρουν κινητά της samsung αμάξια πήραν φωτιά ένα γκαράζ το ίδιο κόσμος έπαθε εγκαύματα.

Ας σοβαρευτει η samsung και να το αποσύρει να τελειώνουμε να μην φοβάται και ο κόσμος.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η ιστορία θα δείξει ολα πάντως τα καινούργια έχουν βγει και είπαν πως ήταν ψέμα όπως αυτό με το αεροπλάνο

Sent from mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

μακαρι να ειναι ψεματα. παντως οι περισσοτερες μεγαλες εταιρειες κινητης στην αμερικη εχουν βγαλει προγραμματα επιστροφης τω note 7 ωστε οποιος θελει να παρει οποια αλλη συσκευη

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked