Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι τα δίκτυα vodafone και wind είναι καλύτερα από της cosmote και δε "ζορίζουν" το κινητό ?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όσους σκέφτονται να μην επιστρέψουν πίσω την συσκευή τους.

http://www.sammobile.com/2016/09/11/samsung-may-remotely-deactivate-galaxy-note-7s-that-arent-returned/

Για όσους σκέφτονται να μην επιστρέψουν πίσω την συσκευή τους.

http://www.sammobile.com/2016/09/11/samsung-may-remotely-deactivate-galaxy-note-7s-that-arent-returned/

Πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ βλάκας άνθρωπος γιά να μην επιστρέψεις την συσκευή!! Όμως σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι...οπότε πολύ καλά πράττει η samsung!!

και καπως ετσι θα αναγνωριζονται τα νεα note 7 απο αυτα που κανουν μπουμ !!!

http://ow.ly/XKPy3046xDx

και καπως ετσι θα αναγνωριζονται τα νεα note 7 απο αυτα που κανουν μπουμ !!!

http://ow.ly/XKPy3046xDx

Χρήσιμο αυτό, αλλά θα έπρεπε να είναι τυπωμένο στο κουτί το αυτοκόλλητο αντιγράφεται εύκολα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι τα δίκτυα vodafone και wind είναι καλύτερα από της cosmote και δε "ζορίζουν" το κινητό ?

Όχι καλυτερα...αναγκαστικά.Απλα το δίκτυο της COSMOTE έχει πολλά κανάλια που καλύπτουν το ίδιο σημείο και το κινητο συνδέεται συνεχώς μια στο ενα και μια στο άλλο...Αυτο καταναλώνει μπαταρια.

Στα αλλα δίκτυα δε συμβαίνει αυτο γιατι δεν διπλό-τριπλό καλύπτουν την ίδια περιοχή με αποτέλεσμα να κλειδώνεται σε ενα κανάλι απο την αρχη και να μένει σε αυτο.Ετσι εξοικονομείται πολυ μπαταρια...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Λοιπόν ας το πιάσουμε από την αρχή,

Φίλε μου Άκη

Όταν λέω μονόδρομος από sammy σε apple και το αντίστροφο το λέω μόνο και μόνο επειδή είναι οι κορυφαίες αυτή τη στιγμή τόσο σε όνομα όσο σε ιστορία, ποιότητα και αξία - αν διαφωνεί κανείς να μου το πει. Σαφώς υπάρχουν πολύ αξιόλογες προτάσεις και από Κίνα πχ 1+ όπως επίσης υπάρχουν και ανερχόμενα "αστέρια" στο χώρο αυτό πχ Huawei που την παρακολουθώ στενά και διακρίνουμε πως έχει τα φόντα να χτυπήσει τις 2 μεγάλες στο άμεσο μέλλον. Σχετικά τώρα με το "καλύτερο" δεν υπάρχει κάποια σαφής αντικειμενικότητα γιατί; - προφανώς και τα 6gb RAM του Ν7 είναι καλύτερα από τα 3 του 7plus καθαρά μαθηματικά είναι. Το καλύτερο λοιπόν είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο, αυτό που σε εξυπηρετεί περισσότερο και φυσικά αυτό που μπορείς να αγοράσεις!!! Υπ'όψιν ότι αυτός ο κανόνας ισχύει και στα αυτοκίνητα!:p

Ουσιαστικά δεν υπάρχει καλύτερο στο σύνολό. Το ένα έχει καλύτερο λογισμικό το άλλο θα έχει καλύτερη κάμερα και πάει λέγοντας... πάντα κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.

@ntinoscrypton

Φίλε Ντίνο, το βρίσκεις χαζό να έχω την άνεση να αλλάξω το Note η ακόμα και το S6 edge plus και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και καινούριο για μένα? Εγώ όχι και θα σου εξηγήσω το γιατί- γιατί σε έναν ενάμιση χρόνο από τώρα θα έχω την γνώση και την εμπειρία και των 2 συσκευών.

έτσι θα έχω κατασταλάξει στο τι μου ταιριάζει και στο τι μου αρέσει, δεν αποκλείω να πω ότι ξανά γυρίζω σε Note αλλά πως θα ξέρω αν δεν δοκιμάσω? προσωπικά παίρνω στα σοβαρά απαντήσεις φίλων που έχουν δοκιμάσει πάνω από 2 διαφορετικές εταιρίες. τους άλλους που έχουν μόνο galaxy η μόνο IOS και παθιάζονται χωρίς λόγο απλά τους προσπερνώ. Όσο για το πενάκι καλό χρυσό αλλά δεν είναι κάτι που θα το χρησιμοποιήσω αρκετά μέσα στην μέρα. Απλά στην κατηγορία των κινητών θέλω να έχω το "καλύτερο" που κυκλοφορεί άσχετα αν μπορεί να κάνει πράγματα που δεν θα ασχοληθώ ποτέ. (τουλάχιστον εγώ είμαι ειλικρινείς) Νομίζει κανείς ότι δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με κινητό των 150 ευρώ? άνετα, απλά έχω μια τρέλα!

Να ζητήσουμε και ένα sorry στους υπόλοιπους για το off topic. Δεν γράφω συχνά αλλά γράφω πολλά! ;) :D

Φίλε μου τώρα που το εξήγησες τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα.

Τις τελευταίες μέρες διαβάζω από πολύ κόσμο ότι ήθελε το Note αλλά θα πάει σε iPhone. Ο τρόπος που το έλεγαν σε έκαναν να πιστεύεις ότι έτσι θα τιμωρήσουν την Samsung , σαν εκδίκηση ένα πράγμα.

Τώρα που το ανέλυσες και μας είπες ότι ήθελες να συγκρίσεις οκ πάω πάσο και συγνώμη για το χαζός (δεν το έγραψα προσωπικά σε εσένα,αόριστα το είπα. Και πάλι συγγνώμη αν φάνηκε κάπως).

Έτσι όπως το περιγράφεις ναι έχει νόημα και λογική.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου όπου η Samsung φαίνεται να διαψεύδει τις φήμες για deactivation.

http://www.sammobile.com/2016/09/12/galaxy-note-7-remote-deactivation-reports-refuted-by-samsung/

Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου όπου η Samsung φαίνεται να διαψεύδει τις φήμες για deactivation.

http://www.sammobile.com/2016/09/12/galaxy-note-7-remote-deactivation-reports-refuted-by-samsung/

Μάλλον κατάλαβε ότι είναι παράνομο αυτό που πάει να κάνει... πάντως μπράβο της άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημα μπράβο.. ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Σήμερα επικοινωνησε και πάλι η samsung hellas και με ενημερωσαν οτι αυριο στελνουν με κουριερ ενα s7, για να παραδοσω το noye7 μεχρι την αλλη τεταρτη 21/9 που θα ερθει το note7(S).

Επειδή ίσως κάποιοι δεν το γνωρίζουν και εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440667

...γίνεται συζήτηση για την ανάκληση του NOTE 7....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παντως εγω που επεστρεψα εχθες απο τη Shangahi ,τα καταστηματα (της Samsung παντα) πουλανε κανονικα το Note7.Και μου ειπανε οτι για τις χωρες αυτες ,υπαρχει αλλο εργοστασιο που κατασκευαζει τις μπαταριες,και δεν υπαρχει πρόβλημα.

Παντως εγω που επεστρεψα εχθες απο τη Shangahi ,τα καταστηματα (της Samsung παντα) πουλανε κανονικα το Note7.Και μου ειπανε οτι για τις χωρες αυτες ,υπαρχει αλλο εργοστασιο που κατασκευαζει τις μπαταριες,και δεν υπαρχει πρόβλημα.

Στην κίνα οι μπαταρίες ειναι από Toshiba και όχι της Samsung..

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εχω την εντυπωση οτι η κινεζικη εταιρια που προμηθευει τις μπαταριες για τα κινεζικα note 7 ειναι ιδιοκτησια της TDK...

Thanos is my name & Tech is my game!

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Μου ηρθε και σχετικη με την αποσυρση ειδοποιηση στο κινητο.....

Screenshot_20160912_181736.png

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Αν αρχίσουν 19 Σεπτεμβρίου να δίνουν τος προπαραγγελιες και τις αλλαγές για τους υπόλοιπους θεωρώ ότι τέλος Σεπτέμβρη αρχές Οκτωβρίου θα βγει στην αγορά. Εγώ λέω να περιμένω και 1-2 μήνες μήπως και συμβεί καμία άλλη πατάτα και για τα Χριστούγεννα θα είναι ότι πρέπει για δώρο στην γυναίκα. Ίσως υπάρχει τότε και καμιά προσφορά :)

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Αν ισχύει, με αυτόν τον τρόπο θα αναγκάσει αυτούς που δεν θέλουν, να γυρίσουν τελικά πίσω την συσκευή.

http://www.phonearena.com/news/Samsung-rolling-out-a-temporary-fix-for-exploding-Galaxy-Note-7_id85376

φιλε kos_77 αν θες μην ποσταρεις και στα δυο thread...

Thanos is my name & Tech is my game!

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Διαβάζω κάτι στη lifo για ανατιναξεις στην Αμερική σε τζιπ και σε έναν 6 χρόνο

Ελπίζω να είναι μέρος της υπερβολής και όχι αλήθεια γιατί είναι τραγικό. Όπως και επίσης να τα χρησιμοποιούν μετά από την απαγόρευση

To περιστατικό με το 6αχρονο ειναι μουφα.....το κινητο ηταν galaxy core , οχι note 7....

εχει αρχισει το ραδιο αρβυλα νομιζω, σιγουρα δεν ειναι αληθινα αρκετα απο τα περιστατικα....

Αυτο βεβαια δεν εχει και πολύ σημασια γιατι το προβλημα ειναι προφανως αληθινο.

Αυτο ομως που δεν βλεπω να γραφουν πουθενα, ειναι εαν το προβλημα υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει , όσο μεγαλώνει και το deterioation της μπαταριας....Δηλαδη εαν τωρα που ολες οι μπαταρίες, ειναι brand new, εχουμε 35 cases, τι θα γινει σε 6 μηνες???

Δηλαδη μηπως ολες οι μπαταριες ειναι δυνητικα υποψηφιες στο πέρασμα του χρόνου ? μηπως το στατιστικο του 0,005 γινει 10-15 % σε 6 μηνες και 30% σε ενα χρόνο ???? μηπως αυτο φοβήθηκε η Samsung ???

ποιος ξερει ....

Το περιστατικό με το 6χρόνο είναι όντως μούφα....θα ακούσουμε και άλλα τέτοια περιστατικά που πιθανώς θα έχουν και δόλιους σκοπούς για προφανείς λόγους....

Αυτό δεν σημαίνει οτι το κινητό δεν είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να αποσυρθούν όλα από τα χέρια των καταναλωτών.

Αν είναι τεχνικά εφικτό, η samsung πρέπει να απενεργοποιήσει όλα τα προβληματικά κομμάτια από μία συγκεκριμένη ημερομηνία και μετά.

Νομίζω πως η ζημιά, αν όχι στη Samsung συνολικά, αλλά στην εμπορικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πια τεράστια και δύσκολα αναστρέψιμη. Είναι μια ιστορία που θα θέλει γρήγορα να ξεχαστεί είτε προσφέροντας το συγκεκριμένο μοντέλο σε καλή τιμή ή σε συνδυασμό με μία προωθητική ενέργεια είτε προλειαίνοντας το έδαφος για κάτι πολύ grande (βλ. S8 ίσως)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked