Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Όποιος έχει παρακολουθήσει κατά καιρούς την τιμολόγηση των note, ας μου απαντήσει.

Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του σημαντικά τον πρώτο μήνα (αναφέρομαι σε τιμές skroutz και όχι των μεγάλων καταστημάτων)?

Με λίγα λόγια αξίζει κανείς να περιμένει ή όχι?

Edited by anastassis

1) Note 8

2) Note III

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι έχουν κάνει προ-παραγγελία θα παραλάβουν 2/9. Οι υπόλοιποι από 16/09. Αυτό βέβαια μένει να αποδειχτεί και στην πράξη!

Κάποια κομμάτια θα δωθούν πιστεύω από 2/9.

Εξαρτάται και το χρώμα και το αν έγινε η προπαραγγελία σχετικά νωρίς και ανάλογα το κατάστημα παραγγελίας. Είναι και θέμα τύχης δηλαδή!!.

Α ρε samsung πάλι τα έκανες τα μαγικά σου!....

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην Κίνα εμφανίστηκε η έκδοση 4/64....μόνο...όχι η 6/128....πρός το παρόν τουλάχιστον..

και έκανε 1εκατ. registrations σε λιγότερο από 2 ώρες της επίσημης παρουσίασης...!

Φιλε απο που την πηρες σε αυτη την τιμη?

Ειχα ποσταρει το παρακατω link πριν κατι μερες απο ebay.de σε παρομοια τιμη και τωρα που μπαινω βλεπω τιμη εξωπραγματικη....

Original Samsung Display Schutzfolie Et FN930 2 STÜCK Galaxy Note 7 N930F | eBay

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-SAMSUNG-DISPLAY-SCHUTZFOLIE-ET-FN930-2-Stuck-GALAXY-NOTE-7-N930F-/262583830354?hash=item3d23374752:g:cDgAAOSw-itXta3m

35€ + 7€ μεταφορικα :wacko:

Edit

Βρηκα αυτο το μαγαζι...στα 9.90€

http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/1838

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Φιλε απο που την πηρες σε αυτη την τιμη?

Ειχα ποσταρει το παρακατω link πριν κατι μερες απο ebay.de σε παρομοια τιμη και τωρα που μπαινω βλεπω τιμη εξωπραγματικη....

Original Samsung Display Schutzfolie Et FN930 2 STÜCK Galaxy Note 7 N930F | eBay

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-SAMSUNG-DISPLAY-SCHUTZFOLIE-ET-FN930-2-Stuck-GALAXY-NOTE-7-N930F-/262583830354?hash=item3d23374752:g:cDgAAOSw-itXta3m

35€ + 7€ μεταφορικα :wacko:

Edit

Βρηκα αυτο το μαγαζι...στα 9.90€

http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/1838

Από αυτό την πήρα και την επόμενη μέρα μου ήρθε σφραγισμένη

Υπαρχει καταστημα που εχει tempered glass full cover?

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Από αυτό την πήρα και την επόμενη μέρα μου ήρθε σφραγισμένη

Σε αισθηση πως είναι,γεμιζει ευκολα δακτυλιες?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

To έπιασα στα χέρια μου και έπαιξα για λίγο σε κατάστημα του Βελιγραδίου. Πολύ λεπτό, όμορφη οθόνη, ταχύτητατο σε όσα -λίγα- άνοιξα. Σε μαύρο το είχαν που ήταν καλό. Βλακεία που δεν έβγαλα και μια φωτογραφία.:blink:
ZRX1200S

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την αγορά της Κίνας... το μοντέλο με τα 6GB / 128GB δεν υπάρχει ακόμα.

Ανακοινώθηκε και στη Κίνα η συσκευή και θα κυκλοφορήσει και εκεί η έκδοση 4gb/64gb (σύμφωνα με διπλανό site) . Λέτε λόγο του κράξιμο τος που έφαγαν η ετοιμάζουν την έκδοση 6/128 για αργότερα?

Λέτε λόγο του κράξιμο τος που έφαγαν η ετοιμάζουν την έκδοση 6/128 για αργότερα?

....για αργοτερα και σε...παγκοσμια διαθεση....μμμμμμμμ :shifty: :food::w00t: :lol:

Ανακοινώθηκε και στη Κίνα η συσκευή και θα κυκλοφορήσει και εκεί η έκδοση 4gb/64gb (σύμφωνα με διπλανό site) . Λέτε λόγο του κράξιμο τος που έφαγαν η ετοιμάζουν την έκδοση 6/128 για αργότερα?

Να φανε κραξιμο για τι πραγμα ? Η συσκευη εχει πολυ καλη διαχειριση ραμ ανοιγεις ανετα παρα πολλες εφαρμογες.:rolleyes:

Πως εναι το screenprotector της samsung?αξιζει?αξιζει καλυτερα tempered glass?

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την αγορά της Κίνας... το μοντέλο με τα 6GB / 128GB δεν υπάρχει ακόμα.

Σήμερα μου ήρθε Mail από "from. ae" ότι το δέμα αποσταλεί... Στο track μου γράφει emirate post - pending... Πόσες μέρες κάνει άραγε το ems-express να φτάσει στα χέρια μου (Ελλάδα - Αθήνα)?

Εσύ το παρακολουθουσες από την σελίδα του from.ae της αγοράς πατώντας τον κωδικό αποστολής?

Αντε να δούμε και τι θα γίνει με το τελωνείο....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Λογικά θελει 3-5 εργάσιμες (EMS express). Εμένα εστάλη Tέταρτη βράδυ και το είχα Δευτέρα μεσημέρι στα χέρια μου.

Ζητα τους το tracking number και το site για να το παρακολουθείς.

Sent from my Note 7

Για τα δικά μου γούστα ναι. Το S7 edge το έδωσα σε λιγότερο από 2 μήνες Γιατί απλά δεν μου έκανε. Αυτό σου δίνει ότι το S7 edge + λειτουργίες Note + καλύτερο design/ grip.

Sent from my Note 7

Για τα δικά μου γούστα ναι. Το S7 edge το έδωσα σε λιγότερο από 2 μήνες Γιατί απλά δεν μου έκανε. Αυτό σου δίνει ότι το S7 edge + λειτουργίες Note + καλύτερο design/ grip.

Sent from my Note 7

Συμφωνω απολυτα σε ολα τα παραπανω και να προσθεσω οπως εχω ξαναγραψει καπου την καλυτερη διαχειρηση ενεργειας..... μου κραταει παραπανω απο το S7 edge η μπαταρια του χωρις διαφορετικη χρηση και παροτι ασχολουμε συνεχεια μαζι του... το γιατι δεν το εχω διαπιστωσει ακομα.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Σήμερα μου ήρθε Mail από "from. ae" ότι το δέμα αποσταλεί... Στο track μου γράφει emirate post - pending... Πόσες μέρες κάνει άραγε το ems-express να φτάσει στα χέρια μου (Ελλάδα - Αθήνα)?

Εσύ το παρακολουθουσες από την σελίδα του from.ae της αγοράς πατώντας τον κωδικό αποστολής?

Αντε να δούμε και τι θα γίνει με το τελωνείο....

Λογικα Πεμπτη το αργοτερο Παρασκευη το εχεις στα χερια σου. Θελει 3 με 4 εργασιμες μερες.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Λογικα Πεμπτη το αργοτερο Παρασκευη το εχεις στα χερια σου. Θελει 3 με 4 εργασιμες μερες.

Κοίταξα το tracking πριν λίγο.. Τι θέλει να πει ο ποιητής όταν λέει RECEIVE ITEM FROM CUSTOMERELTA Hellenic Post

Aug 27, 2016

05:02 pm

RECEIVE ITEM FROM CUSTOMERELTA Hellenic Post

UNITED ARAB EMIRATES

Aug 27, 2016

01:32 pm

Preparing International DispatchEmirates Post

Dubai sorting centre United arab emirates

Aug 27, 2016

11:36 am

Dispatched to processing officeEmirates Post

Al khor post office United arab emirates

Aug 27, 2016

09:02 am

Mail postedEmirates Post

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

τα μερικα screenshot που ειδα για την μπαταρια εδω μεσα μπορω να πω οτι δεν εχει καλυτερει μπαταρια απο το s7 edge!!μονο το ενα screenshot που ειδα (δεν θυμαμαι πιανου!!) ειχε 61% με 2.30 ωρες οθονης καλα ειναι δεν λεω αλλα το s7 edge ειδικα με wifi και συνεχόμενη χρηση μεχρι τα 50% βγαζει και 4 ερες οθονης!!

αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ (και ας εχει λιγο χειρότερη μπαταρια απο το s7 edge με αυτα που βλεπω κρινω ετσι μην πέσετε να με φατε!!!:p) που αναφέρατε οτι εχει καλύτερη φωτο το βραδυ!!θα μπορουσατε να βγαλετε μερικες να της δουμε και εμεις της διαφορες!!!!

παντως μου κανει εντυπώσει αφου εχουν ακριβως το ιδιο hardware να εχει τοση διαφορα!!

Δώστε πρώτες εντυπώσεις όποιος το πήρε...
Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:)

Κοίταξα το tracking πριν λίγο.. Τι θέλει να πει ο ποιητής όταν λέει RECEIVE ITEM FROM CUSTOMERELTA Hellenic Post

Aug 27, 2016

UNITED ARAB EMIRATES

Aug 27, 2016

Aug 27, 2016

Aug 27, 2016

Mail postedEmirates Post

Ότι παρέλαβαν τα elta courier. Μπορείς να βλέπεις από εκεί πλέον την εξέλιξη...

Το παρελαβαν εκει στο Ντουμπαι.μετα θα σου γραψει arrival at airport και μετα send item abroad

Aug 27, 2016

UNITED ARAB EMIRATES

Aug 27, 2016

Aug 27, 2016

Aug 27, 2016

Mail postedEmirates Post

Το παρελαβαν τα ΕΛΤΑ κουριερ και Τριτη θα ειναι Αθηνα.

Τεταρτη βγαινει απο τελωνειο και αν προλαβουν Τεταρτη θα στο φερουν η Πεμπτη πρωι.

Μπορεις πλεον να βαζεις το νουμερο που εχεις εδω : https://www.elta-courier.gr/search και να βλεπεις που βρισκετε.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked