Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά έχω την εντύπωση ότι το κινητό μας κοροϊδεύει χτες το φόρτισα στο 100% έκλεισα το wifi και το ίντερνετ κινητής και όλο το βράδυ μάλλον για 6 ώρες έκαψε 2% έχω ανοίξει τώρα το wifi έχει γράψει 9 ώρες αναμονή 30 λεπτά οθόνη και έχει κάψει σύνολο 10% δηλαδή είναι στο 90% να τονίσω ότι χθες με 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνη κράτησε συνολικό χρόνο το κινητό 10 ώρες οι διαφορές του χθες με το σήμερα είναι πάρα πολύ μεγάλες το μόνο που δεν έχω κάνει σήμερα είναι να ανοίξω το ίντερνετ κινητής λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί

Η μπαταρία έπεσε αισθητά στην αναβάθμιση... Παρατηρώ συνέχεια στην κορυφή Λειτουργικό σύστημα Android και σύστημα Android...

Επίσης κάνει κάτι τρελά τύπου να είσαι 50% και μετά από 5' να το δεις στο 46% χωρίς να έχεις κάνει κάτι και θα μείνει εκεί... Προφανώς κάτι άλλαξαν στον μέτρητη

Powerd by OnePlus 7 Pro

Τελικά έχω την εντύπωση ότι το κινητό μας κοροϊδεύει χτες το φόρτισα στο 100% έκλεισα το wifi και το ίντερνετ κινητής και όλο το βράδυ μάλλον για 6 ώρες έκαψε 2% έχω ανοίξει τώρα το wifi έχει γράψει 9 ώρες αναμονή 30 λεπτά οθόνη και έχει κάψει σύνολο 10% δηλαδή είναι στο 90% να τονίσω ότι χθες με 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνη κράτησε συνολικό χρόνο το κινητό 10 ώρες οι διαφορές του χθες με το σήμερα είναι πάρα πολύ μεγάλες το μόνο που δεν έχω κάνει σήμερα είναι να ανοίξω το ίντερνετ κινητής λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί

Προφανώς και τα data ειδικά το 4G ή αν δεν έχει καλό σήμα τρώνε πολλή μπαταρία.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα παιδια κ απο μενα,, θελω να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ΡΟΜ για το κινητο?

με τι βοηθεια ενος φιλου εβαλα την CyanogenMod 13,, η μπαταρια ηταν 10 φορες καλυτερη οπως κ πολλεσ εφαρμογες αλλα στην καμερα ακομα θελουν δουλεια!

θελω την γνωμη σας.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

καλησπερα φιλε, γνωριζεις αν κανει δουλεια? γτ διαβασα σχολια που δν κανει..

πιστευω αν γτιαξουν την καμερα στο CyanogenMod 13 θα ειναι με διαφορα η καλυτερη ΡΟΜ

καλησπερα παιδια κ απο μενα,, θελω να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ΡΟΜ για το κινητο?

με τι βοηθεια ενος φιλου εβαλα την CyanogenMod 13,, η μπαταρια ηταν 10 φορες καλυτερη οπως κ πολλεσ εφαρμογες αλλα στην καμερα ακομα θελουν δουλεια!

θελω την γνωμη σας.

Νομίζω ότι για την κάμερά σου απάντησε ένα παιδί πιο πίσω δεύτερον δεν έχω δει εκτός από άλλο ένα παιδί να έχει αλλάξει ρομ στο κινητό

Ναι αλλα ρωτησα αν αυτη η εφαρμογη κανει καποια σωστη δουλεια, γτ διαβασα σχολια στο site οτι δν αλλαζει κ κατι, αυτο θελω να μαθω

θελω την γνωμη σας.

Βάλε freedomos Rom που είναι stock-debloated-rooted ή τελευταια έκδοση και με elemental kernel και θα με θυμηθείς!

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

ο elemental υπάρχει και στο 6p και είναι ο καλύτερος κέρνελ.Μόνο και μόνο που ασχολούνται τόσο νωρίς τόσοι πολλοί devs λέει πάρα πολλά.υπάρχει περιορισμός στους κέρνελ που μπορεί να φλασάρει κάποιος ή μπορεί να φλασάρει όποιον θέλει όσο αναφορά την εγγύηση?

ο elemental υπάρχει και στο 6p και είναι ο καλύτερος κέρνελ.Μόνο και μόνο που ασχολούνται τόσο νωρίς τόσοι πολλοί devs λέει πάρα πολλά.υπάρχει περιορισμός στους κέρνελ που μπορεί να φλασάρει κάποιος ή μπορεί να φλασάρει όποιον θέλει όσο αναφορά την εγγύηση?

Αρκει να εχεις ορεξη.....κανενας περιορισμος και πουθενα!:)

θελω μια μερα τωρα να ασχοληθω και να το ετοιμασω και να εχω dualboot >>> multirom το απολυτο για μενα!

αν δεν είχα όρεξη θα έπαιρνα κανένα samsung :lol:

ο χρόνος που θα τρέξει στοκ θα είναι όση ώρα θα κάνω να ενεργοποιήσω το usb debugging, μετά custom στο φτερό.

αν δεν είχα όρεξη θα έπαιρνα κανένα samsung :lol:

ο χρόνος που θα τρέξει στοκ θα είναι όση ώρα θα κάνω να ενεργοποιήσω το usb debugging, μετά custom στο φτερό.

+1000 Aμα ερχοταν και μεε TWRP RECOVERY ΕΕΕ :lol: γιατι μας ταλαιπωρουν και αυτο το λιγο?:mad::lol:

Εντάξει μωρέ μια διαδικασιουλα είναι... Εγώ με το που το έβγαλα από το κουτί το κουμπωσα adb κατευθείαν για τα κολπα
1+7 Pro

Καλησπερα φιλε,, ποιοτητα στη καμερα γνωριζουμε? για μπαταρια? κ ταχυτητα κινητου?

Αν μπορεις πες μου γιατι δν ξερω κ πολλα!

Καλησπέρα παιδιά μου ειρθε μια ενημέρωση την έχει κάνει κάποιος ;

Αρκετοί την κάναμε, κάποιοι διαμαρτύρονται για κακή λήψη/εναλλαγή σε LTE...

Επειδή έχει αρκετές μέρες που βγήκε, εδώ που φτάσαμε, κάνε υπομονή να βάλεις την επόμενη...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Αρκετοί την κάναμε, κάποιοι διαμαρτύρονται για κακή λήψη/εναλλαγή σε LTE...

Επειδή έχει αρκετές μέρες που βγήκε, εδώ που φτάσαμε, κάνε υπομονή να βάλεις την επόμενη...!

Οκ σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου

Καλό θα ήταν να μην το κάνεις... Αποδυναμώνει το LTE και σε μένα αυξήθηκε η κατανάλωση μπαταρίας
Powerd by OnePlus 7 Pro

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks