Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι την είχα δοκιμάσει ξανά για λίγο και την ξαναβάζω πάλι τώρα.η φωτογραφική σαν εστίαση είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.δεν είμαι και τόσο φαν της φωτογραφίας από άποψη να κοιτάζω λεπτομέρειες κλπ αλλά θέλω αν πχ πάω να βγάλω κάτι να βγει σωστά, μην μου σπάσει τα νεύρα μια ώρα εστίαση.Η στοκ στην εστίαση ειναι χάλι μαύρο.Η κάμερα της PA μοιάζει πολύ με την snapdragon camera αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδια.

στα υπόλοιπα τώρα, η ταχύτητα είναι απίστευτη, πάει πάρα πολύ γρήγορα αλλά νταξ, σιγά το νέο :p

η μπαταρία πρέπει να περάσει καιρός για να ξέρω αν και δεν εχει να κάνει τόσο με την ρομ αλλα με την χρήση, τις εφαρμογές κλπ.

το μοναδικό μειονέκτημα της, είναι πολύ φτωχή, δεν έχει τίποτα απο παραμετροποίηση.

υγ η 4.1.5 είχε θέμα με το fingerprint sensor για αυτό βγάλανε την 4.1.6

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι την είχα δοκιμάσει ξανά για λίγο και την ξαναβάζω πάλι τώρα.η φωτογραφική σαν εστίαση είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.δεν είμαι και τόσο φαν της φωτογραφίας από άποψη να κοιτάζω λεπτομέρειες κλπ αλλά θέλω αν πχ πάω να βγάλω κάτι να βγει σωστά, μην μου σπάσει τα νεύρα μια ώρα εστίαση.Η στοκ στην εστίαση ειναι χάλι μαύρο.Η κάμερα της PA μοιάζει πολύ με την snapdragon camera αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδια.

στα υπόλοιπα τώρα, η ταχύτητα είναι απίστευτη, πάει πάρα πολύ γρήγορα αλλά νταξ, σιγά το νέο :p

η μπαταρία πρέπει να περάσει καιρός για να ξέρω αν και δεν εχει να κάνει τόσο με την ρομ αλλα με την χρήση, τις εφαρμογές κλπ.

το μοναδικό μειονέκτημα της, είναι πολύ φτωχή, δεν έχει τίποτα απο παραμετροποίηση.

υγ η 4.1.5 είχε θέμα με το fingerprint sensor για αυτό βγάλανε την 4.1.6

Όσον αφορά την paranoid και την μπαταρία, να πω απλά ότι διάβασα ότι υπάρχει bug που δημιουργεί battery drain σε stand by. Οι ίδιοι οι developers το αναγνώρισαν, και είπαν ότι το διόρθωσαν και θα ενσωματωθεί στο επόμενο update της ρομ.

Όσον αφορά την paranoid και την μπαταρία, να πω απλά ότι διάβασα ότι υπάρχει bug που δημιουργεί battery drain σε stand by. Οι ίδιοι οι developers το αναγνώρισαν, και είπαν ότι το διόρθωσαν και θα ενσωματωθεί στο επόμενο update της ρομ.

Ειναι και ο λογος που δεν βαζω custom. Tα bugs.

Ειναι και ο λογος που δεν βαζω custom. Tα bugs.

Είναι ενα θεματάκι αυτό, όντως. Πρέπει να αφιερώνεις χρόνο από πριν για.... διάβασμα, ώστε να ξέρεις από πριν ποια ρομ αξίζει την παρούσα φάση και ποια όχι.

εγώ πάντως δεν έχω δει wakelock μέχρι τώρα. περισσότερα είχα με στοκ. καλά βέβαια στο 1+ ο λόγος που έχω γίνει γυρολόγος των ρομ είναι από χόμπι αφού και η στοκ είναι μια χαρά.

και τα μπαγκ ειδικά στο 1+ δεν υπάρχουν αφού η εταιρεία δίνει τον κώδικα

και τα μπαγκ ειδικά στο 1+ δεν υπάρχουν αφού η εταιρεία δίνει τον κώδικα

Μια χαρα παντου υπαρχουν. Και σε καθε update φτιαχνονται μερικα, και δημιουργουνται άλλα.

Kαι πολλα critical κιολας. Μια ματια στα changelogs τα λεει ολα.

παλιά που είχα καστομ δεν είχα θέματα, τώρα που είμαι με paranoid δεν ξέρω ακόμα είναι νωρίς. μετά από καμιά βδομάδα θα πω εντυπώσεις. η rr είχε ψιλοθεματα

Κάτι ακόμα ! Όποιος έχει 2 σιμ μπορεί να μου πει να γίνεται όταν έχω απενεργοποιημένα τα MB να είναι γυρισμένο στο 2g για να πιάνω καλύτερα σήμα και όταν τα ενεργοποιώ να γυρνάει σε ότι το ορίσω εγώ πχ 3g/4g ?? Θα βόλευε πολύ !
[sIGPIC][/sIGPIC]

στην paranoid σταμάτησε να δουλεύει η κάμερα γενικά με οποιαδήποτε εφαρμογή οπότε την ξήλωσα και γυρισα σε μπετα 17

στην paranoid σταμάτησε να δουλεύει η κάμερα γενικά με οποιαδήποτε εφαρμογή οπότε την ξήλωσα και γυρισα σε μπετα 17

Τα εγραψα εγω πριν, δεν λεει custom

Τα εγραψα εγω πριν, δεν λεει custom

παλιά ήταν μια χαρά, πολύ καλύτερα απο στοκ.Αν και τώρα τα περισσότερα θέματα από τις στοκ τα έχουν.

υγ καλά τόσο δύσκολο τους ήταν να βάλουν το security patch του Ιουνίου?ήμαρτον

Edited by johny_pl

Ποια ήταν η καλύτερη beta κατά τη γνώμη σας ;

Για μένα η 16 και σκέφτομαι να την ξαναπεράσω γιατί με την τελευταία νιώθω ότι χάνει το τηλέφωνο.

Ναι δεν είναι τόσο καλή.εγώ έκατσα με Paranoid κυρίως γιατί η κάμερα είναι πολλά επίπεδα πάνω σε σχέση με την στοκ.Η στοκ θέλει 10 μνημόνια για να εστιάσει.Εκτός από την κάμερα η paranoid είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει.Πάρα πολύ γρήγορη και με πολύ καλή μπαταρία παρά το drain σε stand by.

Ναι δεν είναι τόσο καλή.εγώ έκατσα με Paranoid κυρίως γιατί η κάμερα είναι πολλά επίπεδα πάνω σε σχέση με την στοκ.Η στοκ θέλει 10 μνημόνια για να εστιάσει.Εκτός από την κάμερα η paranoid είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει.Πάρα πολύ γρήγορη και με πολύ καλή μπαταρία παρά το drain σε stand by.

ας βγάλουν ένα port για την κάμερα για την στοκ rom

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το source code είναι από την snapdragon camera, αλλά δεν ξέρω αν είναι εντελώς ίδια, μπορεί να έχουν κάνει βελτιώσεις.

Υγ έκανα μια δοκιμή να περάσω την snapdragon κάμερα στην Paranoid και με ρωτάει αν θέλω να κάνω update την εφαρμογή και φυσικά δεν την εγκαθιστά, αρα είναι η ίδια.

Edited by johny_pl

ανάλογα τι ζητάς.ταχύτητα Paranoid χωρίς σκέψη.Μπαταρία του sultan αλλά θα έχει λίγο λαγκ. Παραμετροποίηση resurection remix και phoinix.

η μπαταρία ενώ είναι καλή έχει wakelock και τρώει όλη την νύχτα 12%

η κάμερα όπως είπα είναι η snapdragon που μπορείς να την βάλεις σε όποια ρομ θες. αυτήν έχει η paranoid.

Εγώ δεν έχω καταλήξει πουθενά γιατί η paranoid είναι πολύ φτωχή σε παραμετροποίηση. ούτε καν να βάλεις δόνηση στην πάνω θέση του slider δεν μπορείς

η καλύτερη επιλογή για μένα θα ήταν στοκ με xposed αλλά xposed δεν υπάρχει οπότε είναι δράμα. για μένα το xposed είναι ότι καλύτερο υπάρχει γιατί λύνει πάρα πολλά θέματα χωρίς να αλλάξεις ρομ.

θέλω να κάνω δοκιμές ακόμα για να δω με ποια ρομ όταν θα μιλάω στην πρώτη κάρτα δεν θα βγάζει στην 2η ότι ο αριθμός δεν υπάρχει

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Σε ευχαριστω φιλε μου! εμενα με ενδιαφερει να εχει καλη καμερα κ καλη μπαταρια, γνωριζουμε αν η μπαταρια με την 4.1.6 βελτειωθηκε?

Σε ευχαριστω φιλε μου! εμενα με ενδιαφερει να εχει καλη καμερα κ καλη μπαταρια, γνωριζουμε αν η μπαταρια με την 4.1.6 βελτειωθηκε?

Εγω προσωπικα με την 4.1.6 ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο διαχείριση μπαταριας...βεβαια καλο ειναι να κανεις καθαρη εγκατάσταση ή επαναφορα εργοστασιακων πριν κ μετα για να σου κάτσει καλα ... τουλάχιστον καθαρισμό των cache (davlik κλπ)

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει wakelock η μπετα, περισσότερα από κάθε άλλη φορά, αλλά ούτε το wakelock detector δουλεύει ούτε xposed έχουμε για να τα κόψουμε.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks