Delijohn Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Μια ερωτηση ακομα.... για να περασω την Community. Μπαινω σε Recovery και μου λεει Install from ADB οχι Install fron USB οπως λεει στις οδηγιες. Ειναι το ιδιο; Η μου λειπει κατι; το ίδιο.. προχώρα κανονικά.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε στυλ στα εικονίδια της statusbar? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε στυλ στα εικονίδια της statusbar? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Flat Style Bar Indicators module Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Flat Style Bar Indicators module Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ωραίος ευχαριστώ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδιά το μεσημέρι το παρέλαβα και εγώ. Είναι τέλειο.. :) μου άρεσε παρά πολύ. Υπάρχει κανένας οδηγος με ελληνικά για ξεκλειδωμα, root, twrp και λοιπά. Βρήκα στο xda αλλά αν υπάρχει στα ελληνικά καλά θα ηταν. Μου έκανε και αναβάθμιση σε 3.2.7 40mb Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Υπάρχει το tool που είναι πανεύκολο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Υπάρχει το tool που είναι πανεύκολο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Για δωσε τα φωτα σου.. :) δώσε ενα λινκ να δω αν μπορεις? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Για δωσε τα φωτα σου.. :) δώσε ενα λινκ να δω αν μπορεις? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Tool OnePlus 3 xda <- Google it. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Για δωσε τα φωτα σου.. :) δώσε ενα λινκ να δω αν μπορεις? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμασε αυτο,ειναι το πιο ευχρηστο. http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/development/toolkit-oneplus-3-toolkit-unlock-t3398799 Πρωτα βαζεις drivers. Στη συνέχεια ξεκλειδωνεις bootloader, Βαζεις twrp Μπαινεις twrp και φλασαρεις supersu 2.7.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Οκ φιλέ μου. Το εκανα και όλα είναι εντάξει. Μονο που πέρασα το supersu 2.7.4. Μπορω να περάσω το 2.7.8 που έχω στο one+1?? Επίσης που μπορω να βρω το xposed και ποια εκδοση κατεβαζω , την ίδια με το one+1 ?. Πολλά ευχαριστω Εντάξει το εψαξα κ το βρήκα . θέλει το xposed-v86-sdk23-arm64. Και παλι πολλά ευχαριστω Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 25, 2016 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Φλασαρε αυτο απευθείας και είσαι έτοιμος! https://download.chainfire.eu/1001/S…perSU-v2.78-20 Να'σαι καλά :) Edited October 25, 2016 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλημέρα παιδιά! Χθες προσπαθούσα να στείλω ενα ηχητικό μήνυμα μέσω του facebook messenger και δεν με άφηνε μου έβγαζε κάποιο μήνυμα για επικάλυψη οθόνης.. το έχετε ξαναακούσει αυτό? Ξέρετε τι είναι? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Κανένα καλό θέμα μαυρο για rooted 3.2.7 stock rom παιζει για nova? Τα θέματα απο το one+1 παιζουν?? Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 26, 2016 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλημέρα παιδιά! Χθες προσπαθούσα να στείλω ενα ηχητικό μήνυμα μέσω του facebook messenger και δεν με άφηνε μου έβγαζε κάποιο μήνυμα για επικάλυψη οθόνης.. το έχετε ξαναακούσει αυτό? Ξέρετε τι είναι? Ναι συμβαίνει συχνα κ σε διαφορες εφαρμογες...δωσε τα δικαίωματα που ζηταει κ θα δουλέψει...εαν δεν τα δινει κανε μια επανεκκινήση κ ξαναπροσπαθησε ...λογικα θα ξεκολλήσει κ θα δώσεις τα δικαιώματα κανονικα για να δουλεψει, Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μου έβγαλε μια λίστα μετα με εφαρμογές αλλά ολα ηταν τσεκαρισμένα Ναι συμβαίνει συχνα κ σε διαφορες εφαρμογες...δωσε τα δικαίωματα που ζηταει κ θα δουλέψει...εαν δεν τα δινει κανε μια επανεκκινήση κ ξαναπροσπαθησε ...λογικα θα ξεκολλήσει κ θα δώσεις τα δικαιώματα κανονικα για να δουλεψει, Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς στην RR πώς γίνεται να κλειδώσουμε τις εφαρμογές και όταν κάνουμε καθαρισμό να μην τις κλείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Κάτοχος πλέον της κινέζικης έκδοσης σε soft gold, πανέμορφη συσκευή πραγματικά,πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές με έχει εντυπωσιάσει η κάμερα δεν περίμενα τέτοια κάμερα ειδικά σε indoor,μία ερώτηση σε 4.3 ή σε 16.9 έχουμε την μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερο αποτέλεσμα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 27, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 4:3 έχουμε τη φουλ ανάλυση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Κάτοχος πλέον της κινέζικης έκδοσης σε soft gold, πανέμορφη συσκευή πραγματικά,πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές με έχει εντυπωσιάσει η κάμερα δεν περίμενα τέτοια κάμερα ειδικά σε indoor,μία ερώτηση σε 4.3 ή σε 16.9 έχουμε την μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερο αποτέλεσμα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα νούμερα η 4:3 είναι μεγαλύτερη σε ανάλυση, στο μάτι δεν έχει διαφορά όσες δοκιμές και αν κάνεις... Η φωτογραφία σε 16:9 όμως βγαίνει ομορφότερη... Εγώ σε 16:9 παίζω... Καλορίζικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/advanced-interactive-governor-tweaks-t3476589 Μιλάει για governor tweaks για το ΟΡ3 (interactive governor). Με ένα που δοκίμασα (HawkPepper) στην πρώτη φόρτιση πήρα 5 και κάτι ώρες οθόνης με χρήση 43 ωρών περίπου... Για όποιον βαριέται να διαβάσει θα ποστάρω κάποια στιγμή λεπτομέρειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ευχαριστώ παιδιά send for my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/advanced-interactive-governor-tweaks-t3476589 Μιλάει για governor tweaks για το ΟΡ3 (interactive governor). Με ένα που δοκίμασα (HawkPepper) στην πρώτη φόρτιση πήρα 5 και κάτι ώρες οθόνης με χρήση 43 ωρών περίπου... Για όποιον βαριέται να διαβάσει θα ποστάρω κάποια στιγμή λεπτομέρειες... Το δοκίμασα και γω και το έβγαλα μετά από καμιά ώρα χρήσης. Τρελό lag και σπασίματα στα animation του OS. Δοκίμασα και fusion αλλά δεν είδα διαφορά στη μπαταρία και πήρε πόδι και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) Σχετικά με τους governors, απ ότι έχω δοκιμάσει καλύτερα αποτελέσματα σε ταχύτητα είχα με orion rom + shotgun 2 burnout beta governon (η συγκεκριμένη έκδοση δουλεύει καλά σε 3-4 roms). Σε άλλες ρομ αυτή η έκδοση ανεβάζει θερμοκρασίες και έχει έντονη πτώση μπαταρία. Σε αυτές τις ρομ η θερμοκρασία και η μπαταρία είναι νορμάλ. Γενικά απ ότι γράφουν τα πιο γνωστά governors είναι τα : - hawkpepper που είναι σαν το ghostpepper, σχετικά καλός governor αλλά που και αυτός έχει στόχο την καλύτερη μπαταρία, και όχι τόσο την ταχύτητα. - fairpark που είναι κυρίως για μπαταρία αλλά κρατάει και performance (κάτι που δεν είδα μιας και είχε τα lagακια του). Δεν είναι για όλες τις ρομ αυτός ο κερνελ, ίσως προκαλέσει πρόβλημα - fusion που είναι μια μέση λύση και για μπαταρία και για ταχύτητα. - shotgun που είναι κυρίως για ταχύτητα αλλά δεν χάνει πολύ στην μπαταρία. Τέλος σε όλες τις oos based roms (freedom/op3 lite) αν βλέπεται lag ότι και να αλλάξετε στο κερνελ, υπάρχει περίπτωση να σας προκαλεί το πρόβλημα το Xposed αν είναι το systemless ή το official. Σε μερικές εκδόσεις λειτουργεί καλύτερα το official σε άλλες το systemless, δεν είναι στάνταρ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited October 28, 2016 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Αυτό με τη μπαταρία πιστεύω δεν αξίζει να ασχολείται κάνεις. Είτε με 10% φτάσεις σπίτι είτε με 30%, το βράδυ θα το φορτίσεις, όπως και να'χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Για επιδόσεις ότι πιο γρήγορο, τι kernel-governor προτείνετε μιας και ειμαι ανετος με τη μπαταρία και φορτιζω καθε βραδυ με 40%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts