Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ βλέπω μερικούς εδώ μέσα ότι μιλάμε πολύ άθλια και νομίζουν ότι μιλάνε σε τίποτα παιδάκια και τίποτα χαζούς..

Επειδή είναι θέμα γούστου και ματιού ναι σε μερικούς ανθρώπους αρέσουν τα πιο ζωντανά χρώματα. Συγνώμη σκοτώστε μας. Αν μπεις στο forum της oneplus θα δεις ότι οι περισσότεροι γκρινιάζουν. Αυτοί που δεν χρησιμοποιούν default.aspx η sRGB έχουν θέμα.

Συγνώμη για την άποψή μας και πάλι...

Block και τελείωσε. Δε χρειάζεται να ασχολείσαι.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"Παραμρφωση των χρωματων" το sRGB.

:dizzy: :dizzy:

ΥΓ

Το υφακι το εκοψα 12 λεπτα πριν απαντησει καποιος. Εχετε δικιο. Ηταν αναρμοστο.

Την super amoled οθόνη '' μπλεδιλες και υπερκορεσμενα χρώματα ''...οκ!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Ο μονος λογος που καθομαι και ερχομαι σε αντιπαραθεση και προσπαθω να σας μαθω 5 πραγματα, ειναι γιατι στο τελος οι εταιριες θα γινουν ολες Samsung και δεν θα δινουν καν sRGB mode. Οπως κανει τωρα η Huawei και εχει κακιστες οθονες.

Δε θα καθονται να ρυθμισουν οθονες γιατι οι χρηστες θελουν να βλεπουν καρτουνιστικα χρωματα και το κοκκινο του τριανταφυλλου θελουν να το βλεπουν σαν το κοκκινο του iron man κλπ

Εχουμε απομεινει λιγοι μαλλον χρηστες που εχουμε διδαχες απο την ενασχοληση μας με τη φωτογραφια και δεν εντυπωσιαζομαστε απο τα δυναμικα κοντραστ και τα ψευτικα χρωματα.

Οταν λοιπον ακουω πραγματα οπως "κιτρινιλα" και "παραμορφωση χρωματων" το sRGB αλλα και οτι δεν εχει μπλεδιλες και υπερκορεσμενα "επειδη ειναι super amoled" βγαζω καπνους. (που δεν ειναι καν super αλλά optic-οχι οτι λεει κατι αλλά.....- )

Ας ληξει εδω.

Καλά δεν σχολουμαι άλλο μαζί σου.δεκτη η άποψη σου και το γούστο σου αλλά μάλλον δεν δέχεσαι την γνώμη του άλλου.

Επίσης το ληγω εγώ εδώ γιατί δεν ξέρεις να μιλάς ευπρεπως. Ούτε να διατυπώσες την άποψη σου.

Εδώ μέσα 7 χρόνια δεν έχω υποβιβασει κανέναν και βλέπεις πάλι δεν πέφτω επίπεδο. Γνώμη του καθενός πως βλέπει την οθόνη του.

Δηλαδή εγώ αν το βλέπω κίτρινο αυτό που έχω μπροστά μου κατά τα λεγόμενα σου μάλλον να παω να κοιταχτώ σε κανένα οφθαλμίατρο.

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Καινουργια ρομ που θα δοκιμασω πολυ συντομα, ειναι η Atomic OS που εχει βγει 2-3 μερες. Στις επομενες εκδοσεις, θα προσθεσει πολλα πραγματακια ο dev.

Εχω αποκλεισει μεσα οτιδηποτε los-based και παω μονο για aosp-caf based.

Aν ειναι καλη, θα αντικαταστησει την vertex.

Περασα μολις την vertex για 3η φορα εχοντας χρησιμοποιησει το twrp 3.0.4-1, 3.1.0-0 και του bluspark, εχοντας κανει format οτι ελεγε στο πρωτο ποστ και περνωντας μονο τα gapps και η ρομ σερνεται.. Εβαλα antutu να δω τι επιδοσεις εχει και πιανει 90000. Κανω κατι λαθος;

Εβαλα antutu να δω τι επιδοσεις εχει και πιανει 90000. Κανω κατι λαθος;

Ναι, ασχολείσαι με benchmarks.

Δοκίμασε να αλλάξεις governor. Προσωπικά δεν μου αρέσει ο συγκεκριμένος κερνελ μόνο και μόνο επειδή δεν συμπαθώ τον developer.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Περασα μολις την vertex για 3η φορα εχοντας χρησιμοποιησει το twrp 3.0.4-1, 3.1.0-0 και του bluspark, εχοντας κανει format οτι ελεγε στο πρωτο ποστ και περνωντας μονο τα gapps και η ρομ σερνεται.. Εβαλα antutu να δω τι επιδοσεις εχει και πιανει 90000. Κανω κατι λαθος;

Mου εχει τυχει και μενα. Δεν φταιει η ρομ αλλα τα φλασαρισματα.

Στη θεση σου, θα γυρναγα στοκ (latest beta) και μετα θα εκανα φορματ τα παντα (ακομα και την εσωτερικη) και θα εβαζα ολοφρεσκια την ρομ μου

Παιδιά κάτι σχετικά με το σέρβις της εταιρίας. Οι άνθρωποι απλά δεν υπάρχουν. Εγώ επειδή θέλω να πουλήσω το κινητό, έβγαζε το γνωστό dm-verity μπροστά σε κάθε εκκίνηση μετά και από wipe τα πάντα στο τηλέφωνο αλλά και μετά από τις γνωστές εντολές μέσω τερμιναλ που υπάρχουν στο XDA. Ο μόνος τρόπος να μην το βγάλει ήταν να γυρίσει σε έκδοση μικρότερη της 4.0.3. Με αναβάθμιση ξαναεμφανιζοταν.

Αποφασίζω λοιπόν να μιλήσω με το σέρβις της oneplus, και μου κλείνουν ραντεβού για remote connection στον υπολογιστή μου. Μου δίνουν εν τω μεταξύ κάποια αρχεία να κατεβάσω και να τα τοποθετησω σε συγκεκριμένο φάκελο ώστε να μην ψάχνει ο τεχνικός, αλλά και να μην" γυροφερνει" όλο τον υπολογιστή.

Τα αρχεία ήταν 2 ρομ (μια του Απριλίου και η δεύτερη του Αυγούστου η τελευταία) και κάποιοι drivers. Τα αρχεία κλειδωμενα rar με πολύ μεγάλο κωδικό απ ότι είδα.

Μπαίνει λοιπόν ο τεχνικός, και αφού τα είχα όλα έτοιμα με μια διαδικασία 10 λεπτών, σε υπολογιστή με ελληνικά παρακαλώ και αφού κάνει μια διαδικασια (στυλ unbrick) ανάβει το κινητό κανονικά χωρίς να βγάζει καμία ειδοποίηση.

Είναι η δεύτερη φορά που η εταιρία αυτή με αφήνει άφωνο με την εξυπηρέτηση της. Αφού αρχίζω και σκέφτομαι μήπως κάνω λάθος που το πουλάω!! Άλλες εταιρίες για αυτό θα ήθελαν το κινητό εκεί και για το πέρασμα της ρομ ξανά κανένα 40αρι.

Edited by gesvts

^^^ όντως εξαιρετικά "θετική" εμπειρία (μάλλον θα μετανιώσεις που το δίνεις)

Βάλε την εμπειρία σου και στο σχετικό νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445307

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Eβαλα τελευταια beta 23

1) Επιτελους, ωραια χρωματα, αν ειναι δυνατον να τους βαζουν χερι που εκοψαν τα καρτουνιστικα που ειχαν για default πριν.

2) Χανει frames, καμια σχεση το smoothness με custom

Θα ξαναβαλω nuclearom να δω. Οτι δεν ειναι smooth με χαλαει παρα πολυ.

Eβαλα τελευταια beta 23

1) Επιτελους, ωραια χρωματα, αν ειναι δυνατον να τους βαζουν χερι που εκοψαν τα καρτουνιστικα που ειχαν για default πριν.

2) Χανει frames, καμια σχεση το smoothness με custom

Θα ξαναβαλω nuclearom να δω. Οτι δεν ειναι smooth με χαλαει παρα πολυ.

1) Για τα χρώματα συμφωνούμε, απλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε αφήσει την επιλογή για όσους προτιμούν τα καρτούν.

2) Για το smoothness που λες νοιώθω το ακριβώς ανάποδο.. ότι μόνο με το oxygen έχει την ταχύτητα που πρέπει. Ειδικά στο άνοιγμα των μενού που σχετίζονται με τα settings του κινητού το κάνει λες και είναι ήδη φορτωμένα στα recents. Φαντάζομαι θα έχεις διαφορετικά κριτήρια... ως τώρα σε ποια custom είδες τα καλύτερα αποτελέσματα;

Η vertex είναι όντως πολύ καλή.. ίσως η καλύτερη από αυτές που έχω δοκιμάσει. Από kernels τι προτείνεις; Όσο ήμουν με το Nexus 6p μου άρεσε πολύ η elementalX

Δεν υπάρχει καλύτερη η χειρότερη καστομ, γούστα είναι, ότι προτιμά ο κάθε ένας.Για το σμουθνες οι καστομς είναι πολύ καλύτερες απο την στοκ. Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Δοκίμασα την vertex και τώρα δοκιμάζω την atomic αλλά έχω το ίδιο θέμα και στις δύο, μετά από κάποια ώρα χωρίς να το χρησιμοποιήσω όταν είμαι σε μια εφαρμογή και πατάω το home button δεν πηγαίνει αμέσως στη home screen, μπορεί να πάρει και πανω από ένα δευτερόλεπτο, το ίδιο και με το back button, διορθώνεται μόνο αν αλλάξω μέγεθος προβολής στις ρυθμίσεις της οθονης αλλά μετά πάλι τα ίδια, στην atomic είναι κάπως καλύτερα γιατί αργεί να παρουσιαστεί

Δοκίμασα την vertex και τώρα δοκιμάζω την atomic αλλά έχω το ίδιο θέμα και στις δύο, μετά από κάποια ώρα χωρίς να το χρησιμοποιήσω όταν είμαι σε μια εφαρμογή και πατάω το home button δεν πηγαίνει αμέσως στη home screen, μπορεί να πάρει και πανω από ένα δευτερόλεπτο, το ίδιο και με το back button, διορθώνεται μόνο αν αλλάξω μέγεθος προβολής στις ρυθμίσεις της οθονης αλλά μετά πάλι τα ίδια, στην atomic είναι κάπως καλύτερα γιατί αργεί να παρουσιαστεί

Tι μεγεθος προβολης εχεις; Ποτε δεν το εχω παθει.

Λιγο καθυστερει οταν εχεις βαλει ρυθμιση στο διπλο πατημα των κουμπιων αυτων αλλα τιποτα ιδιαιτερο.

Tι μεγεθος προβολης εχεις; Ποτε δεν το εχω παθει.

Λιγο καθυστερει οταν εχεις βαλει ρυθμιση στο διπλο πατημα των κουμπιων αυτων αλλα τιποτα ιδιαιτερο.

Την default αλλά δεν έχει σημασια, το ίδιο γίνεται και στις άλλες, double tap δεν έχω σε κανένα από τα δύο, μόνο στο resents

Και ναι, είναι σαν να περιμένει και δεύτερο πάτημα

Την default αλλά δεν έχει σημασια, το ίδιο γίνεται και στις άλλες, double tap δεν έχω σε κανένα από τα δύο, μόνο στο resents

Άμα βάλεις να κάνεις κάτι με διπλό πάτημα στο home button και μετά το βγάλεις; Αλλάζει τίποτα;

Από τι πήγες σε αυτές τις 2; Θέλουν οπωσδήποτε beta 22 ή 23 να έχεις περασμένες. Κάτι τέτοιο θα είναι. Περνά beta και μετά βάλε ρομ.

Εγώ πέρασα σε nucleaROM που έχει μέσα oos port και gcam με hdr+, αλλά και σε αφήνει να μεγαλώσεις λίγο τον ήχο στα ακουστικά.

Smooth και ωραία, θα είναι η πρώτη los-based που θα δοκιμάσω εκτενώς.

Άμα βάλεις να κάνεις κάτι με διπλό πάτημα στο home button και μετά το βγάλεις; Αλλάζει τίποτα;

Δεν το δοκίμασα αυτό, τώρα έχω βγάλει και την επιλογή που είχα στο recents, αν το ξανακάνει θα δοκιμάσω και αυτό

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από τι πήγες σε αυτές τις 2; Θέλουν οπωσδήποτε beta 22 ή 23 να έχεις περασμένες. Κάτι τέτοιο θα είναι. Περνά beta και μετά βάλε ρομ.

Εγώ πέρασα σε nucleaROM που έχει μέσα oos port και gcam με hdr+, αλλά και σε αφήνει να μεγαλώσεις λίγο τον ήχο στα ακουστικά.

Smooth και ωραία, θα είναι η πρώτη los-based που θα δοκιμάσω εκτενώς.

Από την 22

Εγώ θα τα έκανα όλα ξανά από την αρχή.

Πέρασμα beta 23, format ακόμα και εσωτερική sd, πέρασμα ρομ.

Ειδικά την vertex την είχα καιρό, πάντα άριστη.

Ελάχιστα θεματακια με το gps μόνο αλλά είναι θέμα που έχουν όλες οι caf.

Εγώ είμαι με vertex και παρατηρώ χαμηλό ήχο στα notifications του messenger κυρίως και νομίζω και του viber..

1+7 Pro

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks