johny_pl Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ανοίγει αλλά είναι όλα άδεια ότι και να δοκίμασα οπότε το παράτησα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ανοίγει αλλά είναι όλα άδεια ότι και να δοκίμασα οπότε το παράτησαΔεν ξέρω για custom rom, αλλά στην OOS το Amplify παίζει μια χαρά, αρκεί να έχεις και xposed και το Amplify να έχει περαστεί ως system app Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εκτός από το launcher που αλλάζει τι άλλες διαφορές έχει η ob22 με την stable 4.1.7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Δεν ξέρω για custom rom, αλλά στην OOS το Amplify παίζει μια χαρά, αρκεί να έχεις και xposed και το Amplify να έχει περαστεί ως system app Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ούτε σε στοκ έπαιζε αλλα τελικά με προσπάθειες το έφτιαξα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Να ρωτήσω παιδιά, έχω γυρίσει σε στοκ το τηλέφωνο με την τελευταία επίσημη ρομ, με κλειδωμένο το bootloader κανονικά, και στην εκκίνηση για 5 δευτερόλεπτα το τηλέφωνο μου δείχνει ακόμα το dm verity!! Τι πρέπει να κάνω να εξαφανιστεί αυτό? Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το βλέπω, αλλά επειδή θέλω να το πουλήσω μη τυχόν έχει ο αγοραστησ πρόβλημα γιατί δεν ξέρουν όλοι από ρουτ, bootloader κτλ! Να πω πως προσπάθησα μέσω terminal να βάλω κάτι εντολές αλλά μου έβγαζε πως δεν υπάρχει συνδεδεμενη συσκευή. Σε οποία άλλη εντολή και αν έβαζα έβρισκε συνδεδεμενη συσκευή! Ο μόνος τρόπος που έχω σκεφτεί είναι να ξεκλειδωσω πάλι bootloader, να φλασαρω 4.0.x firmware, να βάλω τις παλιές εντολές που ίσχυαν τότε, να ξαναφλασαρω το τελευταίο firmware και να ξανακλειδωσω το bootloader, αλλά θέλει δουλίτσα για κάτι που δεν επηρεάζει πουθενά!! Sent from my MHA-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Δοκιμασα αρκετες ρομ αυτες τις μερες. Δοκιμασα sultanxda. Δεν επαιζε καν το Oos camera port και η Lineage εφαρμογη καμερας ειναι αστεια. Oυτε τον ηχο μπορεις να ανεβασεις στα ακουστικα. Oυτε substratum. Ακυρο και μαυρο. Δοκιμασα AOSPA, πολυ smooth αλλα με λιγα features και αστεια καμερα. Εχουν πειραξει και τον hal και δεν παιζει ουτε εκει oos port. Μαυρο και ακυρο. Δοκιμασα Pure Fusion, τρια βηματα χειροτερη απο την Phoenix που εφτιαχνε ο ιδιος, και εχουν και εριστικη κοινοτητα με ειρωνεια κλπ Μαυρο και ακυρο. Δοκιμασα AOSPextended, ιδιο custom camera hal με AOSPA. Μαυρο και ακυρο. Δοκιμασα AOKP, μαυρο χαλι. Ακυρο πανυγηρικο. Lineage και resurrection remix δεν βαζω ουτε με σφαιρες. Δοκιμασα και desolation αλλα και nuclearom, δε θυμαμαι γιατι αλλα τις εδιωξα. ======= Γενικα, για να κρατησω μια ρομ πρεπει να: 1) Παιζουν αψογα το OOS port αλλα και gcam με hdr+ πλεον 2) Να εχω δυνατοτητα να ανεβασω ηχο στα ακουστικα. Μεγαλo συν ειναι το substratum support. Κατεληξα σε vertexOS, που τα εχει ολα και συμφερει. Eχει και eas support αλλα και renderkernel, συνεργαζονται καλα οι 2 dev, και εχουν ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε μπαταρια και αποδοση. EΒγαλε χτες τελευταια εκδοση 3.5, η επομενη θα ειναι android O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Δοκιμασα αρκετες ρομ αυτες τις μερες. Δοκιμασα sultanxda. Δεν επαιζε καν το Oos camera port και η Lineage εφαρμογη καμερας ειναι αστεια. Oυτε τον ηχο μπορεις να ανεβασεις στα ακουστικα. Oυτε substratum. Ακυρο και μαυρο. Δοκιμασα AOSPA, πολυ smooth αλλα με λιγα features και αστεια καμερα. Εχουν πειραξει και τον hal και δεν παιζει ουτε εκει oos port. Μαυρο και ακυρο. Δοκιμασα Pure Fusion, τρια βηματα χειροτερη απο την Phoenix που εφτιαχνε ο ιδιος, και εχουν και εριστικη κοινοτητα με ειρωνεια κλπ Μαυρο και ακυρο. Δοκιμασα AOSPextended, ιδιο custom camera hal με AOSPA. Μαυρο και ακυρο. Δοκιμασα AOKP, μαυρο χαλι. Ακυρο πανυγηρικο. Lineage και resurrection remix δεν βαζω ουτε με σφαιρες. Δοκιμασα και desolation αλλα και nuclearom, δε θυμαμαι γιατι αλλα τις εδιωξα. ======= Γενικα, για να κρατησω μια ρομ πρεπει να: 1) Παιζουν αψογα το OOS port αλλα και gcam με hdr+ πλεον 2) Να εχω δυνατοτητα να ανεβασω ηχο στα ακουστικα. Μεγαλo συν ειναι το substratum support. Κατεληξα σε vertexOS, που τα εχει ολα και συμφερει. Eχει και eas support αλλα και renderkernel, συνεργαζονται καλα οι 2 dev, και εχουν ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε μπαταρια και αποδοση. EΒγαλε χτες τελευταια εκδοση 3.5, η επομενη θα ειναι android OΚανε μια δοκιμή και με την paranoid http://www.paranoidandroid.co/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Και εγώ στην Vertex Os κατέληξα, oos camera, google camera, ταχύτατη, eas, substratum support, xposed, απίστευτα σμουθ και πολύ καλύ μπαταρία.Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Ο έξτρα λόγος που την διάλεξα εκτός απο τα παραπάνω είναι πως ασχολούνται 5-6 dev με την ρομ και ότι ο κύριος dev παρόλο που έχει και το 5 δεν παράτησε το 3. μακριά από την paranoid.έχει προβλήματα και δεν βγάζουν updates. υγ η paex ήταν του ίδιου ντεβ με την Pure fusion Και τις παράτησε και τις 2. Edited September 2, 2017 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Δοκιμασα αρκετες ρομ αυτες τις μερες. Δοκιμασα sultanxda. Δεν επαιζε καν το Oos camera port και η Lineage εφαρμογη καμερας ειναι αστεια. Oυτε τον ηχο μπορεις να ανεβασεις στα ακουστικα. Oυτε substratum. Ακυρο και μαυρο. Δοκιμασα AOSPA, πολυ smooth αλλα με λιγα features και αστεια καμερα. Εχουν πειραξει και τον hal και δεν παιζει ουτε εκει oos port. Μαυρο και ακυρο. Δοκιμασα Pure Fusion, τρια βηματα χειροτερη απο την Phoenix που εφτιαχνε ο ιδιος, και εχουν και εριστικη κοινοτητα με ειρωνεια κλπ Μαυρο και ακυρο. Δοκιμασα AOSPextended, ιδιο custom camera hal με AOSPA. Μαυρο και ακυρο. Δοκιμασα AOKP, μαυρο χαλι. Ακυρο πανυγηρικο. Lineage και resurrection remix δεν βαζω ουτε με σφαιρες. Δοκιμασα και desolation αλλα και nuclearom, δε θυμαμαι γιατι αλλα τις εδιωξα. ======= Γενικα, για να κρατησω μια ρομ πρεπει να: 1) Παιζουν αψογα το OOS port αλλα και gcam με hdr+ πλεον 2) Να εχω δυνατοτητα να ανεβασω ηχο στα ακουστικα. Μεγαλo συν ειναι το substratum support. Κατεληξα σε vertexOS, που τα εχει ολα και συμφερει. Eχει και eas support αλλα και renderkernel, συνεργαζονται καλα οι 2 dev, και εχουν ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε μπαταρια και αποδοση. EΒγαλε χτες τελευταια εκδοση 3.5, η επομενη θα ειναι android OΤην PAEX την έχεις δοκιμάσει; Γιατί ο;έχουν όλα αυτά που λες, μιας και με ενδιαφέρουν τα ίδια . Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Διαβάστε τι έγραψα παιδιά, και για την paranoid έγραψα (aospa) και για την Phoenix ( pure fusion) Την pure fusion πως την παράτησε; Καινούργια είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 πήρε το 1+5 και την παράτησε, ψάχνει dev για να την συνεχίσει αφού αυτός το έδωσε το τηλέφωνο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 πήρε το 1+5 και την παράτησε, ψάχνει dev για να την συνεχίσει αφού αυτός το έδωσε το τηλέφωνο. μαλλον θα κανω την αλλαγη τοτε σε vertex. Αυτο το bug με τα gestures της μουσικης και τα toggles, εννοει τα qstiles? Καθε φορα που ανοιγοκλεινεις wifi πχ θελει reboot για να δουλεψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Α καλά. Καλά τα έλεγα εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον θα κανω την αλλαγη τοτε σε vertex. Αυτο το bug με τα gestures της μουσικης και τα toggles, εννοει τα qstiles? Καθε φορα που ανοιγοκλεινεις wifi πχ θελει reboot για να δουλεψει; Μάλλον εννοεί τα off screen gestures για μουσική; Ή κάτι άλλο, σχετικό με μουσική πάντα. Δεν το έψαξα ποτέ, δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα. Βαλτη και δεν θα χάσεις (that's what she said ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Καλημέρα! Ψήνομαι και εγώ να δοκιμάσω vertex Απλά είμαι σε freedom OS 1.7 (marshmallow) Ξέρει κανείς να με κατευθυνει τι firmware να φλασαρω πιο πριν κλπ? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Α καλά. Καλά τα έλεγα εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον εννοεί τα off screen gestures για μουσική; Ή κάτι άλλο, σχετικό με μουσική πάντα. Δεν το έψαξα ποτέ, δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα. Βαλτη και δεν θα χάσεις (that's what she said ) Ειδα σε ενα review τι εννοει, δεν ειναι τιποτα ουσιαστικα(εννοει αν ενεργοποιεις/απενεργοποιεις τα gestures απο τις ρυθμισεις θελει restart). Αλλες 2 αποριες. Ξερεις αν μπορω να βαλω το ρολοι στο κεντρο της statusbar? Και τελος μπορεις να παραμετροποιησεις το notification slider, τι να κανει στην καθε θεση. Ευχαριστω Καλημέρα! Ψήνομαι και εγώ να δοκιμάσω vertex Απλά είμαι σε freedom OS 1.7 (marshmallow) Ξέρει κανείς να με κατευθυνει τι firmware να φλασαρω πιο πριν κλπ? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εχει οδηγιες στο πρωτο ποστ της ρομ. Αυτα θα ακολουθησεις και κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Ειδα σε ενα review τι εννοει, δεν ειναι τιποτα ουσιαστικα(εννοει αν ενεργοποιεις/απενεργοποιεις τα gestures απο τις ρυθμισεις θελει restart). Αλλες 2 αποριες. Ξερεις αν μπορω να βαλω το ρολοι στο κεντρο της statusbar? Και τελος μπορεις να παραμετροποιησεις το notification slider, τι να κανει στην καθε θεση. Ευχαριστω Εχει οδηγιες στο πρωτο ποστ της ρομ. Αυτα θα ακολουθησεις και κανενα θεμα. Δεν ειδα που μπορεις να κατεβασεις firmware, θα το ξαναδω μια τωρα απο υπολογιστη γιατι ημουν tapatalk Edit: το βρηκα τωρα! thanks Edited September 2, 2017 by PAPAKITOU Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 έχει παραμετροποίηση του slider αλλά όχι να βάλεις το ρολόι στο κέντρο, αυτό γίνεται με xposed που παίζει άψογα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Ρολόι στο κέντρο μπορείς να βάλεις με το k-klock substratum theme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Ρολόι στο κέντρο μπορείς να βάλεις με το k-klock substratum theme πως, ποια ένδειξη είναι αυτή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 πως, ποια ένδειξη είναι αυτή ? Το ρολόι στη status bar, φυσικά σε ρομ που υποστηρίζουν substratum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Το ρολόι στη status bar, φυσικά σε ρομ που υποστηρίζουν substratum οκ , εγώ είμαι με oxygen 4.1.7 που είναι αυτή η επιλογή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 οκ , εγώ είμαι με oxygen 4.1.7 που είναι αυτή η επιλογή ? Η stock δεν υποστηρίζει substratum themes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 δεν υποστηρίζει substratum η στοκ υγ με πρόλαβαν Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Αν πάω σε vertex μετά μπορώ να γυρίσω σε στοκ η σε beta που είμαι τώρα; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Αν πάω σε vertex μετά μπορώ να γυρίσω σε στοκ η σε beta που είμαι τώρα;Κανονικοτατα, απλά θα την ξαναφλασαρεις. δεν υποστηρίζει substratum η στοκ υγ με πρόλαβαν Είμαστε σίγουροι για αυτό; Νομίζω υποστηρίζει, και το θέμα που έχω έχει σαν επιλογή OxygenOS. Το swift black έχω. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts