Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο το νόημα να έχω ένα κινητό δίπλα στο κεφάλι ενώ κοιμάμαι?για να με βαράει η ακτινοβολία ή για να με ξυπνάει ο κάθε άκυρος νυχτιάτικα? Από την πρώτη μέρα που είχα κινητό, στον ύπνο ή το έκλεινα ή το έβαζα σε flight mode.Με την στοκ σε flight mode έχανα από 5% μέχρι 20%.όταν υπάρχουν wakelocks θα εμφανιστούν και σε flight mode.

Με όλα ανοιχτά ποτέ δεν είχα πάνω από 5-6% drain το βράδι, εντελώς στοκ με την τελευταία ob

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ τόσο έχω με flight mode και δεν βλέπω και τι την ρουφάει αφού τα έκοψα όλα.Θα ξαναγυρνούσα στην ob, αλλά με χαλάει πολύ άσχημα που δεν παίζει κανένα θέμα στο substratum.Πολύ ξενέρωμα αυτή η ασπρίλα. Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Έβαλα τον κερνελ Elemental X και το ΑΚΤ profiles.

Στα profiles διάλεξα Balance και Zhana.

Αυτά αλλάζουν και τον Governor; Γιατί τσέκαρα και είναι ακόμη Interactive.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

Τίποτα παίδες, ακόμα χάνω αρκετά από την μπαταρία.

Μαξ 4 ώρες SOT, παρόλες τις καστομιες με άλλους κερνελ, προφιλ, κομμένα wakelocks κλπ.

Απαράδεκτη η φάση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μαξ 4 ώρες SOT, παρόλες τις καστομιες με άλλους κερνελ, προφιλ, κομμένα wakelocks κλπ.

Απαράδεκτη η φάση.

Μια από τα ίδια...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απαράδεκτη η φάση.

Πιο παλιά είχα ασχοληθεί κι εγώ με kernels, profile που και καλά έχεις 2-3 ώρες παραπάνω μπαταρία, συν όλα αυτά που αναφέρεις. Τζάμπα κόπος. Το μόνο που καταφέρνεις να έχεις είναι ένα κινητό γεμάτο λαγκ. Κι εγώ στο 4ωρο είμαι συνήθως. Βγάζω μέρα άνετα, οπότε και 5 ώρες να είχα μάλλον δεν θα άλλαζε κάτι. Αφού το βράδυ θα μπει για φόρτιση όπως και να 'χει. Περισσότερο ψυχολογικό είναι πιστεύω..

Παίδες δοκίμασα την modded Google cam σε βραδυνές συνθήκες που όλοι λένε ότι βγάζει καλύτερες φώτο από την στοκ κάμερα, αλλά ήταν πιο σκοτεινές οι λήψεις.

Πάντα με HDR+.

Τι παίζει;

Επειδή την έχω βάλει κ εγώ σε βραδυνες φωτο η στοκ καμερα με hd βγάζει καλύτερες φωτο... βέβαια την ημέρα κ σε μικτες φωτό (φωτεινα κ σκοτεινα σημεια) η google moded με hdr+ ειναι πολύ καλύτερη

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιο παλιά είχα ασχοληθεί κι εγώ με kernels, profile που και καλά έχεις 2-3 ώρες παραπάνω μπαταρία, συν όλα αυτά που αναφέρεις. Τζάμπα κόπος. Το μόνο που καταφέρνεις να έχεις είναι ένα κινητό γεμάτο λαγκ. Κι εγώ στο 4ωρο είμαι συνήθως. Βγάζω μέρα άνετα, οπότε και 5 ώρες να είχα μάλλον δεν θα άλλαζε κάτι. Αφού το βράδυ θα μπει για φόρτιση όπως και να 'χει. Περισσότερο ψυχολογικό είναι πιστεύω..

δεν ισχύει αυτό που λες.το ότι θα κόψεις τις ανοησίες τις google δεν θα έχεις λαγκ αλλά ούτε και 2 ώρες παραπάνω σοτ.Απλά το κινητό θα δουλεύει κατά πολύ καλύτερα χωρίς όλες αυτές τις ανούσιες μπούρδες.Τώρα αν βάλεις AKT ναι έχει λαγκ και δεν αξίζει τον κόπο.

Χωρίς wakelock ένα μισάωρο το έχεις άνετα και χωρίς να κάνεις και πολλά πολλά.Επίσης πολύ καλό είναι και το appops που μπορείς να βάλεις πολλές εφαρμογές να μην ξεκινάνε μόνες τους και να τρέχουν στο background.Αυτά βοηθάνε τρομερά πολύ.Είχα καταφέρει στην ob να το αφήνω και να μένει ατελείωτες ώρες στο ίδιο ποσοστό μπαταρίας, 0 wakelock και απίστευτη διαχείριση ο κέρνελ.Τώρα δεν ξέρω τι κάνανε αλλά αδύνατο κάτι τέτοιο.πάντα χάνω 1-2% ανα ώρα.Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι τότε είχα 200 εφαρμογές μέσα και χωρίς appop κλπ.

δεν ισχύει αυτό που λες.το ότι θα κόψεις τις ανοησίες τις google δεν θα έχεις λαγκ αλλά ούτε και 2 ώρες παραπάνω σοτ.Απλά το κινητό θα δουλεύει κατά πολύ καλύτερα χωρίς όλες αυτές τις ανούσιες μπούρδες.Τώρα αν βάλεις AKT ναι έχει λαγκ και δεν αξίζει τον κόπο.

Χωρίς wakelock ένα μισάωρο το έχεις άνετα και χωρίς να κάνεις και πολλά πολλά.Επίσης πολύ καλό είναι και το appops που μπορείς να βάλεις πολλές εφαρμογές να μην ξεκινάνε μόνες τους και να τρέχουν στο background.Αυτά βοηθάνε τρομερά πολύ.Είχα καταφέρει στην ob να το αφήνω και να μένει ατελείωτες ώρες στο ίδιο ποσοστό μπαταρίας, 0 wakelock και απίστευτη διαχείριση ο κέρνελ.Τώρα δεν ξέρω τι κάνανε αλλά αδύνατο κάτι τέτοιο.πάντα χάνω 1-2% ανα ώρα.Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι τότε είχα 200 εφαρμογές μέσα και χωρίς appop κλπ.

Τι το διαφορετικό σου προσφέρει το appops από το greenify ?

Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το greenify κάνει sleep μια εφαρμογή αφού ξεκινήσει και μπορεί να ξεκινήσει ξανά.Το appops βάζεις μια εφαρμογή να μην ξεκινάει καν στο boot ή να μην τρέχει καν στο background, πχ google services.

το greenify κάνει sleep μια εφαρμογή αφού ξεκινήσει και μπορεί να ξεκινήσει ξανά.Το appops βάζεις μια εφαρμογή να μην ξεκινάει καν στο boot ή να μην τρέχει καν στο background, πχ google services.
Είναι όμως ασφαλές να κόβεις το google service?

Γενικά δώσε κάποιες πληροφορίες τι έχεις κόψει και αν χρησιμοποιείς greenify ή doze συνδυαστικά?

Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό που με σιγουριά δουλεύει χωρίς θέματα είναι αυτό που έδωσα πριν 1-2 σελίδες που κόβει όλα τα analytics, net scheduler (το χειρότερο wakelock) κλπ τις google μαζί με το module του magisk να κάνει doze και τα google services.Με αυτά τα 2 θα έχεις μηδενικά wakelocks.Εγώ όμως έχω θέμα στον κέρνελ, γιατί ενώ δεν έχω wakelock χάνω αρκετή μπαταρία ακόμα και σε flight mode.οπότε ψάχνω να δω γιατί.Δεν μπορεί με την 6 με ένα κερνελ, greenify, powernap να κάνω 3 ώρες δρόμο ακούγοντας τραγούδια και να ανοίγω και 4g ανα διαστήματα και να μην χάνω ούτε 10% και τώρα χωρίς να το ακουμπάω καν να πάει 1-2% ανά ώρα.Κάτι πάει στραβά.

με την 6 δεν έπεφτα κάτω από 6 ώρες με τίποτα.εδώ έφτασα 8.30 σοτ ώρες σε 20 ώρες μόνο με wifi αλλά με 200 εφαρμογές 5 mail, viber skype φουλ.

Edited by johny_pl

Αυτό που με σιγουριά δουλεύει χωρίς θέματα είναι αυτό που έδωσα πριν 1-2 σελίδες που κόβει όλα τα analytics, net scheduler (το χειρότερο wakelock) κλπ τις google μαζί με το module του magisk να κάνει doze και τα google services.Με αυτά τα 2 θα έχεις μηδενικά wakelocks.Εγώ όμως έχω θέμα στον κέρνελ, γιατί ενώ δεν έχω wakelock χάνω αρκετή μπαταρία ακόμα και σε flight mode.οπότε ψάχνω να δω γιατί.Δεν μπορεί με την 6 με ένα κερνελ, greenify, powernap να κάνω 3 ώρες δρόμο ακούγοντας τραγούδια και να ανοίγω και 4g ανα διαστήματα και να μην χάνω ούτε 10% και τώρα χωρίς να το ακουμπάω καν να πάει 1-2% ανά ώρα.Κάτι πάει στραβά.

με την 6 δεν έπεφτα κάτω από 6 ώρες με τίποτα.εδώ έφτασα 8.30 σοτ ώρες σε 20 ώρες μόνο με wifi αλλά με 200 εφαρμογές 5 mail, viber skype φουλ.

Τα δοκίμασα αυτά που λες και πολύ μακριά από αυτά που αναφέρεις.

Τι 0 wakelocks, σου είπα τι χάλια είναι.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και για αυτό και εσύ δεν τα βρίσκεις τι φταίει.

Amazon Fire stick 4k max

κάτι τρώει μπαταρία, αυτό είναι δεδομένο, σε μένα την μεγαλύτερη κατανάλωση την έχει ο κερνελ διότι wakelock δεν έχω.Αυτά πάντως δουλεύουν, το αναφέρουν πολλοί στο xda και φαίνεται κιόλας αν το φορτίσεις πριν κοιμηθείς και το παρατήσεις ως το πρωί, θα δεις στο wakelock detector η στο bbs τι σου τραβάει μπαταρία.

ο άλλος ανέβασε στο telegram στο γκρουπ του siakatanbg screenshot και έχει 5 ώρες σοτ με 61% μπαραρία ακόμα.ήμαρτον.....

Edited by johny_pl

κάτι τρώει μπαταρία, αυτό είναι δεδομένο, σε μένα την μεγαλύτερη κατανάλωση την έχει ο κερνελ διότι wakelock δεν έχω.Αυτά πάντως δουλεύουν, το αναφέρουν πολλοί στο xda και φαίνεται κιόλας αν το φορτίσεις πριν κοιμηθείς και το παρατήσεις ως το πρωί, θα δεις στο wakelock detector η στο bbs τι σου τραβάει μπαταρία.

ο άλλος ανέβασε στο telegram στο γκρουπ του siakatanbg screenshot και έχει 5 ώρες σοτ με 61% μπαραρία ακόμα.ήμαρτον.....

Ή Alarms θα είναι η αιτία ή Wakelocks.

Γιατί δεν ανεβάζεις ss να δούμε;

Amazon Fire stick 4k max

Ενδιαφέρον αλλά δεν καταλήγουμε σε καμία σίγουρη λύση.

Φταίει το firmware 4.x.x , οπότε να κάνουμε downgrade;

Φταίει το connectivity και τα δίκτυα; Και εκεί τι κάνουμε; Κλειδώνουμε κάπως τα δίκτυα;

Amazon Fire stick 4k max

όπως λένε μερικοί στις τελευταίες σελίδες με την αλλαγή του SELinux σε permissive είδανε διαφορά στο stand by.Συνεχίζοντας τα πειράματα έκανα φορματ τα πάντα, αλλαγή σε ext4 και πέρασα την ob21.Σαν πρώτη φόρτιση ιδανικά θα έλεγα, αλλά θα δείξει τις επόμενες μέρες.Μετά από 3-4 φορτίσεις θα φανεί.

στην ob 20 είχε επιλογή να βάλεις διαφορετικό ήχο για κάθε σίμ, στην 21 που πήγε?το μετάνιωσαν και το έβγαλαν?

Edited by johny_pl

Ρυθμίσεις-ηχος και δονηση-ηχος κλήσης τηλεφωνου-ορισμος ήχου κλήσης για κάθε σιμ

Επιτέλους 2.9%/ ώρα με γενική Wi-Fi χρήση (χωρίς ΒΤ) και ελάχιστες ώρες 3G (κλεισμένο μόνιμα σε 3G).

Έκλεισα τα Google maps reporting και πολλά wakelocks μέσω Amplify.

Πάντως το Wifi δημιουργεί πολλά Alarms χωρίς λόγο.fa6f7fad9b9583adfaf5837fa7e5ac67.jpg8cdba1af006301d1055bf3ab0094f278.jpg

Amazon Fire stick 4k max

όσο το δουλεύεις λογικό είναι εν μέρη να τραβάει μπαταρία.Το θέμα είναι τι κάνω που έχω δοκιμάσει ένα σωρό και ακόμα σε flight mode 7-8 ωρες τραβάει 5%.Υποψιάζομαι κάποια εφαρμογή ξεκινάει τίποτα σαχλαμάρες του android ή της google.ίσως κανένα τουιτερ ή instagram, ειδικά το 2ο είναι σεσημασμένο για την μπαταρία.Το bbs μου δείχνει αλαρμς, το amplify wakelocks, άντε βγάλε άκρη.

υγ βγήκε ob22

Improvements:

Data usage tracking optimizations

The system is now better at tracking data usage

Expanded screenshot optimizations

OnePlus apps updates

App locker, FileManager, Weather, Note (shelf), Launcher, and OnePlus Push have all been updated

Bug Fixes:

Installation issues of some parallel apps

Screenshot issues on some parallel apps

Sometimes the expanded screenshot would fail on parallel apps

Weather widget sometimes won’t update

Weather widget in Shelf will now update properly

Font issue after changing system language

Sometimes the system font did not display properly after changing system language

Edited by johny_pl

όσο το δουλεύεις λογικό είναι εν μέρη να τραβάει μπαταρία.Το θέμα είναι τι κάνω που έχω δοκιμάσει ένα σωρό και ακόμα σε flight mode 7-8 ωρες τραβάει 5%.Υποψιάζομαι κάποια εφαρμογή ξεκινάει τίποτα σαχλαμάρες του android ή της google.ίσως κανένα τουιτερ ή instagram, ειδικά το 2ο είναι σεσημασμένο για την μπαταρία.Το bbs μου δείχνει αλαρμς, το amplify wakelocks, άντε βγάλε άκρη.

υγ βγήκε ob22

Improvements:

Data usage tracking optimizations

The system is now better at tracking data usage

Expanded screenshot optimizations

OnePlus apps updates

App locker, FileManager, Weather, Note (shelf), Launcher, and OnePlus Push have all been updated

Bug Fixes:

Installation issues of some parallel apps

Screenshot issues on some parallel apps

Sometimes the expanded screenshot would fail on parallel apps

Weather widget sometimes won’t update

Weather widget in Shelf will now update properly

Font issue after changing system language

Sometimes the system font did not display properly after changing system language

Security patch ακόμη Μαίου

για αυτό δεν ασχολείται κανείς με την στοκ. τόσες μέρες στο xda και δεν έγραψε κανείς τίποτα, σαν να μην βγήκε

μου αρέσει το self όμως και σε άλλη ρομ δεν υπάρχει

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ε εντάξει είναι το γελοίο του θέματος, πόση ώρα θέλουν για να βάλουν ένα πατς? σιγά το πράγμα δηλαδή.

σε άλλα νέα βρήκα τι μου ρουφαγε την μπαταρία αφού ήταν όλα κομμένα. το ένα ήταν το τουιτερ που για κάποιο λόγο δεν το έκοβε ούτε το doze ούτε το powernap οπότε το έκοψα με appops και το άλλο ήταν το email που είχα. 270 wake σε 5 ώρες ενώ το ειχα βάλει να ελέγχει κάθε ώρα. δηλαδή ήμαρτον.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks