hs2000corolla Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Βασικά αν το κινητό γίνει encrypted, ζητάει κωδικό για οποιαδήποτε λειτουργία (twrp ή κανονικό boot.) Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Οχι βέβαια...εγω το εχω με twrp,root κ δεν το εχω decrypted ...κ ως γνωστον το κινητό έρχεται encrypted αν δε το πειραξεις Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Οχι βέβαια...εγω το εχω με twrp,root κ δεν το εχω decrypted ...κ ως γνωστον το κινητό έρχεται encrypted αν δε το πειραξεις Πως το έχεις αυτό? Και τι χάνεις αν το κάνεις? Κερδίζεις στην ασφάλεια αλλά έχει αντίκτυπο στη λειτουργία? Edited June 11, 2017 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Και εγώ είμαι root με twrp και πάντα μου ζητάει τον κωδικό pin πριν μπω στο twrp recovery. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Οχι βέβαια...εγω το εχω με twrp,root κ δεν το εχω decrypted ...κ ως γνωστον το κινητό έρχεται encrypted αν δε το πειραξεις Δεν βλέπω να λέμε κάτι διαφορετικό. Απλά την ώρα που είναι encrypted ΚΑΙ βάλεις κάποιο PIN για να ξεκλειδώνει η συσκευή, αυτομάτως θα ζητήσει το ίδιο PIN και αν μπεις twrp. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δεν βλέπω να λέμε κάτι διαφορετικό. Απλά την ώρα που είναι encrypted ΚΑΙ βάλεις κάποιο PIN για να ξεκλειδώνει η συσκευή, αυτομάτως θα ζητήσει το ίδιο PIN και αν μπεις twrp. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Κ ξαναλεω ...κ encrypted να εισαι(όπως εγω ) οταν βαλεις κωδικο για να ξεκλειδωνει το κινητο σε ρωταει αν θες στην εκκίνηση/επανεκκίνηση να βαζεις τον κωδικο για να εκκινει η συσκευή.Αν πατήσεις όχι ναι μεν έχεις κωδικό για να ξεκλειδωνει η οθονη αλλά οχι στην εκκίνηση της συσκευής.Αλλα κ παλι αν έχεις βάλει να σου ζητά κωδικο στην εκκίνηση στο twrp μπορείς να μπεις απο όταν ειναι κλειστη η συσκευή με τον συνδυασμό πλήκτρων power+ volume down. Δοκιμαστε το...γενικα αν έχεις custom recovery k unlocked bootloader δεν γίνεται (μεχρι στιγμής τουλάχιστον) να κλειδώσει με κωδικο το recovery γιατι ουσιαστικά δεν εχει νοημα εφόσον μπορείς μεχρι κ να το αντικαταστήσεις τελείως μέσω γραμμής εντολών απο υπολογιστή με άλλο recovery... Οπότε για να συνοψίσουμε ο κωδικος που ζηταει στην εκκίνηση ειναι για το system κ οχι για το twrp....αν δείτε κ ποιο πανω που το ανεβασα σε link το γράφουν κ στο twrp Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Και όμως ζητάει και κωδικό όταν μπαίνεις στην twrp και αν δεν βάλεις δεν έχεις πρόσβασή στους τομείς,σε αφήνει μόνο να κάνεις full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Αποσύρθηκε η 4.1.5 και βγήκε η 4.1.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Αποσύρθηκε η 4.1.5 και βγήκε η 4.1.6 Βγαλανε full zip rom? Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 στο φόρουμ της 1+ μόνο για το 3Τ μέχρι στιγμής... δεν θα αργήσει λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Full zip 4.1.6 https://drive.google.com/file/d/0B8wU-_ssGUuoSGJqUVYzYWlEUlk/view Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Εντόπισε κάνεις διαφορές μεταξύ της v4.1.5 και v4.1.6 ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδιά τα led από τα buttons μπορούμε να τα έχουμε πιο πολύ ώρα αναμμένα ή και μόνιμα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδιά τα led από τα buttons μπορούμε να τα έχουμε πιο πολύ ώρα αναμμένα ή και μόνιμα ? Θες η μπαταρία σου να κατεβαίνει ακόμα πιο γρήγορα? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Εντόπισε κάνεις διαφορές μεταξύ της v4.1.5 και v4.1.6 ;;;; Κάτι λένε ότι η 5 είχε ένα θέμα με notifications, που το παρατήρησα και εγώ στο viber, δεν έβγαινε ειδοποίηση. Αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Θες η μπαταρία σου να κατεβαίνει ακόμα πιο γρήγορα? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Έχω 5-6 ώρες οθόνη τι με πειράζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 είχα γράψει και παλιότερα για πρόβλημα κατά τη διάρκεια κλήσης. "ξυπνάει" η οθόνη και ενεργοποιείται π.χ το flight mode με αποτέλεσμα να γειωνω το συνομιλητή!!! πίστευα θα βελτιωθεί με την 4.1.6. είναι στοκ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 είχα γράψει και παλιότερα για πρόβλημα κατά τη διάρκεια κλήσης. "ξυπνάει" η οθόνη και ενεργοποιείται π.χ το flight mode με αποτέλεσμα να γειωνω το συνομιλητή!!! πίστευα θα βελτιωθεί με την 4.1.6. είναι στοκ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν εχει αλλάξει ουτε ετσι, θελεις factory reset (εγω θα περναγα απο την αρχη τη ρομ) Αν εχεις καποια προστασια οθονης, ισως να φταει και αυτη (αν και συνηθως ευθυνονται για το αντιθετο, δηλαδη να μην αναβει καν η οθονη) Τελευταια λυση το σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 είχα γράψει και παλιότερα για πρόβλημα κατά τη διάρκεια κλήσης. "ξυπνάει" η οθόνη και ενεργοποιείται π.χ το flight mode με αποτέλεσμα να γειωνω το συνομιλητή!!! πίστευα θα βελτιωθεί με την 4.1.6. είναι στοκ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο συμβαίνει και σε 'μενα με την open 17. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Αν δεν εχει αλλάξει ουτε ετσι, θελεις factory reset (εγω θα περναγα απο την αρχη τη ρομ) Αν εχεις καποια προστασια οθονης, ισως να φταει και αυτη (αν και συνηθως ευθυνονται για το αντιθετο, δηλαδη να μην αναβει καν η οθονη) Τελευταια λυση το σερβις δεν έχω προστασία, απλά είναι απίστευτα σπαστικό εκεί που μιλάς να κλείνει γιατί με το αυτί ενεργοποιεις το flight mode!!!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Νέα freedom os βασισμένη στην stable 4.1.6 Το changelog 2.10 ADD: System push notifications for important information from OnePlus UPDATE: Network settings for select carriers UPDATE: OnePlus Community app to v1.8 UPDATE: Android Security Patch level to 1st May 2017 UPDATE: Modified WiFi no internet indication icon FIX: Storage issue present on 3rd party filemanagers FIX: VoLTE issue on certain Jio SIM cards FIX: Connection issue on Android Auto OPTIMIZE: Battery OPTIMIZE: WiFi, Bluetooth and GPS OPTIMIZE: Proximity sensor OPTIMIZE: Camera low light focus OPTIMIZE: Expanded screenshot OTHER: Enhanced system stability UPDATE: GoogleApps 20170611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Νέα freedom os βασισμένη στην stable 4.1.6 Το changelog 2.10 ADD: System push notifications for important information from OnePlus UPDATE: Network settings for select carriers UPDATE: OnePlus Community app to v1.8 UPDATE: Android Security Patch level to 1st May 2017 UPDATE: Modified WiFi no internet indication icon FIX: Storage issue present on 3rd party filemanagers FIX: VoLTE issue on certain Jio SIM cards FIX: Connection issue on Android Auto OPTIMIZE: Battery OPTIMIZE: WiFi, Bluetooth and GPS OPTIMIZE: Proximity sensor OPTIMIZE: Camera low light focus OPTIMIZE: Expanded screenshot OTHER: Enhanced system stability UPDATE: GoogleApps 20170611 Δεν είναι νέα. Έχει το ίδιο changelog. Προφανώς κάτι έφτιαξαν μάλλον. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 δεν έχω προστασία, απλά είναι απίστευτα σπαστικό εκεί που μιλάς να κλείνει γιατί με το αυτί ενεργοποιεις το flight mode!!!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άλλαξε θέση στο button του flight mode. Εμένα ανοιγει το ΒΤ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Δεν είναι νέα. Έχει το ίδιο changelog. Προφανώς κάτι έφτιαξαν μάλλον. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ε, νέα είναι, η προηγούμενη ήταν η 2.9 και ήταν βασισμένη στην 4.1.5, αυτή είναι η 2.10 και είναι βασισμένη στην 4.1.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Άλλαξε θέση στο button του flight mode. Εμένα ανοιγει το ΒΤ :lol: χαχαχα σωστος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς την paranoid 7.1.2 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts