skatzivas Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Όποιος θαρραλέος ας πει απόψεις https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3604776 Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Πιστεύω ότι η στοκ είναι η καλύτερη ΡΟΜ και ειδικά στο θέμα κάμερα,να πω επίσης ότι εχω δουλέψει το flyme σε custom rom σε προηγούμενο κινητό αλλά δεν με συγκίνησε και τόσο,βέβαια μια δοκιμή θα την κάνω κάποια στιγμή απο περιέργεια...Καταραμένο μικρόβιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Είναι η μόνη συσκευή που δεν έχω ασχοληθεί με custom ROMs καθώς βλέπω ότι δεν υπάρχει η ανάγκη για κάτι τέτοιο. Χονδρικά τι εντύπωση σου άφησε το flyme ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Το κακό σε όλες τις custom,το οποίο είναι άσχημο εκ μέρους op, είναι ότι δεν έχουν κώδικα για κάμερα Sent from Winterfell using crow ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι η μόνη συσκευή που δεν έχω ασχοληθεί με custom ROMs καθώς βλέπω ότι δεν υπάρχει η ανάγκη για κάτι τέτοιο. Χονδρικά τι εντύπωση σου άφησε το flyme ; Είδα ότι το flyme 6 έχει κάτι σαν machine learning Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Το κακό σε όλες τις custom,το οποίο είναι άσχημο εκ μέρους op, είναι ότι δεν έχουν κώδικα για κάμερα Η Port κάμερα από oos λειτουργεί μια χαρά με ίδια ποιότητα με στοκ και 1080/60 και 4κ. Πλέον μόνο custom rom εγώ. *μην ρωτήσετε που είναι το port, δείτε xda. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Προς θεού δεν σε ρωτάμε :-) Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Η Port κάμερα από oos λειτουργεί μια χαρά με ίδια ποιότητα με στοκ και 1080/60 και 4κ. Πλέον μόνο custom rom εγώ. *μην ρωτήσετε που είναι το port, δείτε xda. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Και δουλεύουν όλα όλα κανονικα, η τα πιο πολλά; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Και δουλεύουν όλα όλα κανονικα, η τα πιο πολλά; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Όλα. Βασικα δεν έχω δοκιμάσει τα Time lapse και slow mo αλλά δεν νομίζω να μην λειτουργούν και αυτά. Στο Thread δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι για αυτά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 παιδια και εγω δοκιμασα την ρομ αλλα εχει θεματακια αρκετα . κρασαρει αρκετες φορες και γενικα επειδη ειναι και 6.0.1 θα πρωτιμουσα xiaomi miui . εγω τουλαχιστον γυρναω προς το παρων σε υδρογονο που φανηκε ανταξιο των απαιτησεων μου ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 παιδια και εγω δοκιμασα την ρομ αλλα εχει θεματακια αρκετα . κρασαρει αρκετες φορες και γενικα επειδη ειναι και 6.0.1 θα πρωτιμουσα xiaomi miui . εγω τουλαχιστον γυρναω προς το παρων σε υδρογονο που φανηκε ανταξιο των απαιτησεων μου ! Την flyme εννοείς έτσι; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Την flyme εννοείς έτσι; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι ναι στην flyme αναφέρομαι ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Βρήκα ένα βίντεο που λέει πως να εγκαταστήσουμε την FLYME Rom για οποίον ενδιαφέρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Έβαλα την 4.1.3 κ η μπαταρία ενώ σε sleep είναι εξαιρετική 1% σε 6 ώρες όταν το χρησιμοποιώ το σύστημα Android και το λειτουργικό σύστημα Android είναι πολύ ψηλά ενώ έχω κάνει 3 κύκλους. Να κάνω επαναφορά από ρυθμίσεις ή κάποιο clear από Twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Η Port κάμερα από oos λειτουργεί μια χαρά με ίδια ποιότητα με στοκ και 1080/60 και 4κ. Πλέον μόνο custom rom εγώ. *μην ρωτήσετε που είναι το port, δείτε xda. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Όλα. Βασικα δεν έχω δοκιμάσει τα Time lapse και slow mo αλλά δεν νομίζω να μην λειτουργούν και αυτά. Στο Thread δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι για αυτά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Oταν γραφουμε σε φορουμ εχουμε καποια ευθυνη, στα λεγομενα μας βασιζεται κοσμος και υπολογιζει τις κινησεις του. ΟΧΙ ρε φιλε ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ στην ported camera. 1) δεν εχει την ιδια ποιοτητα το 1080p/60, δεν ειναι καρφωμενο στα 60 αλλα εχει variable bitrate 2) αναλογα με το αν εχεις hal1 η hal3 στη ρομ, δεν δουλευει το raw η δεν δουλευει το hq και το hdr. Ειδικα για το 2) υπαρχουν ρομ που δεν δουλευει το hdr και το hq και πρεπει να φλασαρεις hal3 enablers κλπ Καποιος μπορει να μην ξερει να τα κανει αυτα. Πρεπει να τα αναφερεις και να κρινει ο καθενας αν τα θελει ή οχι. Eγω προσωπικα μονο στοκ, δεν αξιζουν οι καστομ. 2-3 που δοκιμασα ηταν λιγο πιο smooth αλλα ειχαν bugs και θεματακια. Έβαλα την 4.1.3 κ η μπαταρία ενώ σε sleep είναι εξαιρετική 1% σε 6 ώρες όταν το χρησιμοποιώ το σύστημα Android και το λειτουργικό σύστημα Android είναι πολύ ψηλά ενώ έχω κάνει 3 κύκλους. Να κάνω επαναφορά από ρυθμίσεις ή κάποιο clear από Twrp? Kαποια εφαρμογη ή εφαρμογες ειναι και φαινεται σαν android system. Μη νομιζεις δηλαδη οτι εχεις drain σονυ και ντε επειδη εχεις ψηλο usage στο system, μπορει να ειναι και φυσιολογικο. Αν δεν εχεις χειροτερη μπαταρια απο πριν, μην ασχοληθεις καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Περίεργο γιατί ο overpower συχνά είναι απόλυτος για τις γνώσεις και τις απόψεις του.πεφτω από τα σύννεφα. Τώρα βέβαια τον κουράζεις με τις ερωτήσεις σου, γιατί δεν ψάχνεις στο xda? Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το θέμα είναι αυτό ότι έχω χειρότερη μπαταρία από πριν. Για αυτό ασχολούμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Open beta 16 over the air. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Δεν είπα ότι όλες οι custom είναι συμβατές με την oos camera . Η zenity rr πχ, είναι. Και στο Thread για την κάμερα γράφει ποιο hal χρειάζεσαι και μπορείς να βρεις πολύ εύκολα ποιες rom το έχουν. Edited May 16, 2017 by overpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά κάποιος που να είναι με magisk root ? Προσπαθώ να τρέξω εφαρμογή που δεν επιτρέπει root αλλά τζιφος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Έβαλα την Resurrection remix με την stock camera. Η κάμερα δείχνει να δουλεύει καλά εκτός από το raw, αλλά γενικά η τον έχει κάποια θεματακια που δεν περιμενα. Πχ όταν πατάω home αργεί αρκετά. Μάλλον θα κάνω καμιά βόλτα όταν μπορέσω και από καμιά άλλη ρομ να δω τι παίζει. Έχετε να προτείνετε καμιά συμβατή με τη στοκ κάμερα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Δεν είπα ότι όλες οι custom είναι συμβατές με την oos camera . Η zenity rr πχ, είναι. Και στο Thread για την κάμερα γράφει ποιο hal χρειάζεσαι και μπορείς να βρεις πολύ εύκολα ποιες rom το έχουν. Δεν λειτουργει μια "χαρα" που ειπες παντως και εχει ελλειψεις. Καποιον μπορει να μην τον πειραζει το raw και να μην γραφει σωστα 4κ video, αλλα πχ εγω τα θελω και τα 2. Έβαλα την Resurrection remix με την stock camera. Η κάμερα δείχνει να δουλεύει καλά εκτός από το raw, αλλά γενικά η τον έχει κάποια θεματακια που δεν περιμενα. Πχ όταν πατάω home αργεί αρκετά. Μάλλον θα κάνω καμιά βόλτα όταν μπορέσω και από καμιά άλλη ρομ να δω τι παίζει. Έχετε να προτείνετε καμιά συμβατή με τη στοκ κάμερα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Λογικα εχει ρυθμιση στα buttons να κανει action με double tap. Αν πας στις ρυθμισεις και βαλεις "no action" στο διπλο πατημα του home button, θα δουλευει κανονικα. Για ρομ εγω προτεινω Phoenix AEX ROM παντως, που εχει βγαλει αυτος που εκανε και το καμερα πορτ. Οταν την ειχα δοκιμασει ηταν σουπερ. Edited May 16, 2017 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το raw όντως δεν με ενδιαφέρει, έχω dslr άμα θέλω κάτι καλό, αλλά 1080/60 βίντεο δεν μου εχει εμφανίσει θέμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Δεν λειτουργει μια "χαρα" που ειπες παντως και εχει ελλειψεις. Καποιον μπορει να μην τον πειραζει το raw και να μην γραφει σωστα 4κ video, αλλα πχ εγω τα θελω και τα 2. Λογικα εχει ρυθμιση στα buttons να κανει action με double tap. Αν πας στις ρυθμισεις και βαλεις "no action" στο διπλο πατημα του home button, θα δουλευει κανονικα. Για ρομ εγω προτεινω Phoenix AEX ROM παντως, που εχει βγαλει αυτος που εκανε και το καμερα πορτ. Οταν την ειχα δοκιμασει ηταν σουπερ. Δεν έχω καποιο action και μου φαίνεται παράξενο μιας και δεν το κάνει συνέχεια. Θα κοιτάξω και την Phoenix να δω τι παίζει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Το raw όντως δεν με ενδιαφέρει, έχω dslr άμα θέλω κάτι καλό, αλλά 1080/60 βίντεο δεν μου εχει εμφανίσει θέμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Την dlsr τι την αναφέρεις; την κουβαλάς όλη μέρα μαζί σου; για το τηλέφωνο μιλάμε. Καλά κάνεις και δεν το θέλεις το raw, εγώ το θέλω. Τι θέμα να σου εμφανίσει το βίντεο; Δεν είναι σταθερά 60 fps, η διαφορά είναι εμφανής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Την dlsr τι την αναφέρεις; την κουβαλάς όλη μέρα μαζί σου; για το τηλέφωνο μιλάμε. Καλά κάνεις και δεν το θέλεις το raw, εγώ το θέλω. Τι θέμα να σου εμφανίσει το βίντεο; Δεν είναι σταθερά 60 fps, η διαφορά είναι εμφανής. Βασικά την κουβαλάω συχνά. Το βίντεο ξανά λέω για εμένα είναι σταθερά 60. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts