Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα έχω οφ έτσι και αλλιώς.καμιά φορά τρώει λαγκάρισμα όταν ξεκλειδώνει, σπάνιο όμως.

όλα δουλεύουν δεν έχει θέμα.Το κατεβάζεις και το φλασάρεις και αν θες να γυρίσεις στοκ ξαναφλασάρεις την στοκ από πάνω, χωρίς wipes.

Will do! :thanks:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τον elemental X χάνεις τα gestures όταν είναι κλειστό το κινητό; ο για την κάμερα κτλ.

Όχι

Πες μας αν θέλεις και τι ρυθμίσεις εχεις κάνει στον elemental X....;;;

Αν διαβάσεις το ποστ θα βρεις την απάντηση σου :)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Όχι

Αν διαβάσεις το ποστ θα βρεις την απάντηση σου :)

Ναι εννοώ εκτός από το hawkpeper profile αν πείραξε και κάποιες άλλες ρυθμίσεις.

Άκυρο τώρα το είδα ότι το απάντησε αυτό.

Edited by tigreos

Εδώ και λίγες μέρες με την 3.5.5 παρατηρώ πολύ μεγάλη κατανάλωση κυρίως από Android System, Android OS και Phone Idle.. . Μέσα στη νύχτα μου έφαγε περίπου 10-12% όπως φαίνεται στη φωτογραφία:

http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/aggelies/Screenshot_20161113-091120_zpsei4ozhip.png

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ξέρει να μου πει κανείς για ποιο λόγο όταν είμαστε με data έχουμε μεγάλο drain στη μπαταρία? Λόγω modem?

Εμένα για παράδειγμα με data όταν είμαι βλέπω πάντα τα Google Play Services στο Θεό από κατανάλωση μπαταρίας. Γενικά υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με WiFi πάντα...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξουμε? Κάποιο mode ή κάτι τέλοσπάντων, χωρίς όμως να χάνεις email ή κάτι άλλο σημαντικό.

@ alex_gate με την community είχα απίστευτο drain σε Stby. Δε το ψαξα και πολύ. Γύρισα 3.2.6 έκανα root και είδα άσπρη μέρα.

Edited by akonakis

Το hawkpepper profile πως εμφανίζεται; Που μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις του;

Έκανα τις εγκαταστάσεις - όλα πήγαν καλά

Το hawkpepper profile πως εμφανίζεται; Που μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις του;

Έκανα τις εγκαταστάσεις - όλα πήγαν καλά

Το πλήρωσες το Kernel Manager?

Μάλλον, δεν τοχω κάνει ακόμα. Άμα βγάλεις άκρη πες μου

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι ρυθμίσεις clocks έβαλες κατά το install? Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να μπει εκεί

δεν τα πειραξα αυτά καν, ότι είχε το προφίλ άφησα. το απ του κερνελ θέλει αγορά αλλά αξίζει.

με 4G δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με battery drain ακόμα και με στοκ κερνελ. ποτέ δεν είχα ούτε έχω. ίσως έχετε θέμα αν δεν υπάρχει καλή κάλυψη. εγώ εδώ Τρίκαλα είμαι παντού με 4G+

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Εντάξει τώρα χάθηκα τελείως:)

Φιλαράκο θέλει διάβασμα η φάση άστα. Μου έχει φύγει ο ꤤ¤ς...:lol:

θέλω να βάλω στη status bar εικονίδια της miui αλλά δε μπορώ να τα καταφέρω. Δοκίμασα αυτό Xstana αλλά δε μου άλλαζε το εικονίδιο της μπαταρίας. Τα υπόλοιπα αλλάζανε κανονικά.

Έχετε να μου προτείνετε κανά άλλο τρόπο να τα βάλω?

θέλω να βάλω στη status bar εικονίδια της miui αλλά δε μπορώ να τα καταφέρω. Δοκίμασα αυτό Xstana αλλά δε μου άλλαζε το εικονίδιο της μπαταρίας. Τα υπόλοιπα αλλάζανε κανονικά.

Έχετε να μου προτείνετε κανά άλλο τρόπο να τα βάλω?

Δοκίμασε το flat style bar indicators.

Και γω το ίδιο φίλε. Θα μεταφέρω εντυπώσεις και από την μεριά μου

και στην 2η φόρτιση που είμαι, με πολύ περισσότερα δεδομένα ανοιχτά, είμαι στην μιάμιση μέρα με 5κατι ώρες οθόνη και 15% ακόμα.Εξαιρετική διαχείριση

πως μπορώ να εξαιρέσω ένα απ από αναβαθμίσεις?από το titanium back up πιάνει μόνο για μια φορά, εγώ θέλω γενικά να μην ξανακάνει η εφαρμογή της πειραιώς.

Edited by johny_pl

δεν θέλω αυτό.Δεν έχω auto update έτσι και αλλιώς.Εγώ θέλω όταν πάω να κάνω εγώ update κάποια εφαρμογή να μην την βγάζει καν αλλά νομίζω το βρήκα.

Παιδιά λογω του Ότι η μπαταρία με την 3.5.5 και ανοιχτό 4g είναι δραματική( το σκ στο χωριό μου με οχι καλο σήμα και ανοιχτά δεδομένα το φορτίσα σε 2 μέρες τουλάχιστον 4 φορές το κινητό και sot περίπου 1:30-2 ώρες!!!!) Λέω να ξαναγυρίσω στην stable 3.2.7 .μεσω sideload περνάω κατευθείαν την 3.2.7? Λέτε να έχω θέματα;Η να κάνω υπομονή για nougat Μέχρι τέλος Νοεμβρίου ή όποτε τέλος πάντων ερθει;

Την νύχτα επίσης με την 3.5.5 χάνω 15-20 % στο 6ώρο...με την ίδια χρήση ίδιες εφαρμογές και το τηλέφωνο είναι απείραχτο.

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks