Jump to content

[OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση ακομα.... για να περασω την Community.

Μπαινω σε Recovery και μου λεει Install from ADB οχι Install fron USB οπως λεει στις οδηγιες.

Ειναι το ιδιο;

Η μου λειπει κατι;

το ίδιο.. προχώρα κανονικά..

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε στυλ στα εικονίδια της statusbar?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε στυλ στα εικονίδια της statusbar?

Flat Style Bar Indicators module

Flat Style Bar Indicators module

ωραίος ευχαριστώ.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παιδιά το μεσημέρι το παρέλαβα και εγώ. Είναι τέλειο.. :) μου άρεσε παρά πολύ. Υπάρχει κανένας οδηγος με ελληνικά για ξεκλειδωμα, root, twrp και λοιπά. Βρήκα στο xda αλλά αν υπάρχει στα ελληνικά καλά θα ηταν.

Μου έκανε και αναβάθμιση σε 3.2.7 40mb

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Υπάρχει το tool που είναι πανεύκολο

Για δωσε τα φωτα σου.. :) δώσε ενα λινκ να δω αν μπορεις? Ευχαριστώ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Tool OnePlus 3 xda <- Google it.

Δοκιμασε αυτο,ειναι το πιο ευχρηστο.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/development/toolkit-oneplus-3-toolkit-unlock-t3398799

Πρωτα βαζεις drivers.

Στη συνέχεια ξεκλειδωνεις bootloader,

Βαζεις twrp

Μπαινεις twrp και φλασαρεις supersu 2.7.8

Οκ φιλέ μου. Το εκανα και όλα είναι εντάξει. Μονο που πέρασα το supersu 2.7.4. Μπορω να περάσω το 2.7.8 που έχω στο one+1?? Επίσης που μπορω να βρω το xposed και ποια εκδοση κατεβαζω , την ίδια με το one+1 ?. Πολλά ευχαριστω

Εντάξει το εψαξα κ το βρήκα . θέλει το xposed-v86-sdk23-arm64.

Και παλι πολλά ευχαριστω

Edited by GTHOM

Καλημέρα παιδιά! Χθες προσπαθούσα να στείλω ενα ηχητικό μήνυμα μέσω του facebook messenger και δεν με άφηνε μου έβγαζε κάποιο μήνυμα για επικάλυψη οθόνης.. το έχετε ξαναακούσει αυτό? Ξέρετε τι είναι?
1+ Never Settle

Παιδιά καλησπέρα. Κανένα καλό θέμα μαυρο για rooted 3.2.7 stock rom παιζει για nova?

Τα θέματα απο το one+1 παιζουν??

Edited by GTHOM

Καλημέρα παιδιά! Χθες προσπαθούσα να στείλω ενα ηχητικό μήνυμα μέσω του facebook messenger και δεν με άφηνε μου έβγαζε κάποιο μήνυμα για επικάλυψη οθόνης.. το έχετε ξαναακούσει αυτό? Ξέρετε τι είναι?

Ναι συμβαίνει συχνα κ σε διαφορες εφαρμογες...δωσε τα δικαίωματα που ζηταει κ θα δουλέψει...εαν δεν τα δινει κανε μια επανεκκινήση κ ξαναπροσπαθησε ...λογικα θα ξεκολλήσει κ θα δώσεις τα δικαιώματα κανονικα για να δουλεψει,

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου έβγαλε μια λίστα μετα με εφαρμογές αλλά ολα ηταν τσεκαρισμένα

Ναι συμβαίνει συχνα κ σε διαφορες εφαρμογες...δωσε τα δικαίωματα που ζηταει κ θα δουλέψει...εαν δεν τα δινει κανε μια επανεκκινήση κ ξαναπροσπαθησε ...λογικα θα ξεκολλήσει κ θα δώσεις τα δικαιώματα κανονικα για να δουλεψει,
1+ Never Settle

Παιδιά ξέρει κανείς στην RR πώς γίνεται να κλειδώσουμε τις εφαρμογές και όταν κάνουμε καθαρισμό να μην τις κλείνει

Κάτοχος πλέον της κινέζικης έκδοσης σε soft gold, πανέμορφη συσκευή πραγματικά,πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές με έχει εντυπωσιάσει η κάμερα δεν περίμενα τέτοια κάμερα ειδικά σε indoor,μία ερώτηση σε 4.3 ή σε 16.9 έχουμε την μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερο αποτέλεσμα;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by vag74

Κάτοχος πλέον της κινέζικης έκδοσης σε soft gold, πανέμορφη συσκευή πραγματικά,πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές με έχει εντυπωσιάσει η κάμερα δεν περίμενα τέτοια κάμερα ειδικά σε indoor,μία ερώτηση σε 4.3 ή σε 16.9 έχουμε την μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερο αποτέλεσμα;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα νούμερα η 4:3 είναι μεγαλύτερη σε ανάλυση, στο μάτι δεν έχει διαφορά όσες δοκιμές και αν κάνεις... Η φωτογραφία σε 16:9 όμως βγαίνει ομορφότερη... Εγώ σε 16:9 παίζω... Καλορίζικο..

http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/advanced-interactive-governor-tweaks-t3476589

Μιλάει για governor tweaks για το ΟΡ3 (interactive governor).

Με ένα που δοκίμασα (HawkPepper) στην πρώτη φόρτιση πήρα 5 και κάτι ώρες οθόνης με χρήση 43 ωρών περίπου...

Για όποιον βαριέται να διαβάσει θα ποστάρω κάποια στιγμή λεπτομέρειες...

http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/advanced-interactive-governor-tweaks-t3476589

Μιλάει για governor tweaks για το ΟΡ3 (interactive governor).

Με ένα που δοκίμασα (HawkPepper) στην πρώτη φόρτιση πήρα 5 και κάτι ώρες οθόνης με χρήση 43 ωρών περίπου...

Για όποιον βαριέται να διαβάσει θα ποστάρω κάποια στιγμή λεπτομέρειες...

Το δοκίμασα και γω και το έβγαλα μετά από καμιά ώρα χρήσης. Τρελό lag και σπασίματα στα animation του OS. Δοκίμασα και fusion αλλά δεν είδα διαφορά στη μπαταρία και πήρε πόδι και αυτό.

Σχετικά με τους governors, απ ότι έχω δοκιμάσει καλύτερα αποτελέσματα σε ταχύτητα είχα με orion rom + shotgun 2 burnout beta governon (η συγκεκριμένη έκδοση δουλεύει καλά σε 3-4 roms). Σε άλλες ρομ αυτή η έκδοση ανεβάζει θερμοκρασίες και έχει έντονη πτώση μπαταρία. Σε αυτές τις ρομ η θερμοκρασία και η μπαταρία είναι νορμάλ.

Γενικά απ ότι γράφουν τα πιο γνωστά governors είναι τα :

- hawkpepper που είναι σαν το ghostpepper, σχετικά καλός governor αλλά που και αυτός έχει στόχο την καλύτερη μπαταρία, και όχι τόσο την ταχύτητα.

- fairpark που είναι κυρίως για μπαταρία αλλά κρατάει και performance (κάτι που δεν είδα μιας και είχε τα lagακια του). Δεν είναι για όλες τις ρομ αυτός ο κερνελ, ίσως προκαλέσει πρόβλημα

- fusion που είναι μια μέση λύση και για μπαταρία και για ταχύτητα.

- shotgun που είναι κυρίως για ταχύτητα αλλά δεν χάνει πολύ στην μπαταρία.

Τέλος σε όλες τις oos based roms (freedom/op3 lite) αν βλέπεται lag ότι και να αλλάξετε στο κερνελ, υπάρχει περίπτωση να σας προκαλεί το πρόβλημα το Xposed αν είναι το systemless ή το official. Σε μερικές εκδόσεις λειτουργεί καλύτερα το official σε άλλες το systemless, δεν είναι στάνταρ.

Edited by gesvts

Αυτό με τη μπαταρία πιστεύω δεν αξίζει να ασχολείται κάνεις. Είτε με 10% φτάσεις σπίτι είτε με 30%, το βράδυ θα το φορτίσεις, όπως και να'χει.

Για επιδόσεις ότι πιο γρήγορο, τι kernel-governor προτείνετε μιας και ειμαι ανετος με τη μπαταρία και φορτιζω καθε βραδυ με 40%;

• The title was changed to [OnePlus 3] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks