jimlost Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Αυτό είναι το θέμα ότι το θέλω το TWRP,ς τσι και αλλιώς τώρα το φορτιζω γιατί είχε φτάσει στο 10% θα το σώσω στο dropbox και βλέπουμε...μπορεί μετά να το περάσω Αλλά ή σύνδεση που έχω εδώ στο σπίτι είναι τραγική τα βράδια...ΟΤΕ έχω και το βράδυ σχεδόν κάθε μέρα σερνετε και άσε που.πολλες φορές το χάνω κιόλας και πρέπει να περιμένω να ξαναρθει.Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί σχεδόν κάθε βραδυ ή ίδια ιστορία με το internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εντάξει και με το TWRP κατέβασα την έκδοση που.μου εστειλες από την σελίδα που κατεβασα και την ρομ. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Να'σαι καλά αγορίνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Αυτό είναι το θέμα ότι το θέλω το TWRP,ς τσι και αλλιώς τώρα το φορτιζω γιατί είχε φτάσει στο 10% θα το σώσω στο dropbox και βλέπουμε...μπορεί μετά να το περάσω Αλλά ή σύνδεση που έχω εδώ στο σπίτι είναι τραγική τα βράδια...ΟΤΕ έχω και το βράδυ σχεδόν κάθε μέρα σερνετε και άσε που.πολλες φορές το χάνω κιόλας και πρέπει να περιμένω να ξαναρθει.Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί σχεδόν κάθε βραδυ ή ίδια ιστορία με το internet Καταρχήν σορρυ για το παρακατω off topic Μήπως σου κλέβει κανείς γείτονας ίντερνετ;;; Δοκιμασε να κάνεις reset to factory settings το ρουτερ κ μετα αλλαξέ του ονομα wifi κ κωδικο προσβασης για το wifi και παρακολουθησε το.αν δεν στρώσει δωσε βλάβη στον Οτε να σου αλλαξουν ρουτερ. Κ ξανα σορρυ Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καταρχήν σορρυ για το παρακατω off topic Μήπως σου κλέβει κανείς γείτονας ίντερνετ;;; Δοκιμασε να κάνεις reset to factory settings το ρουτερ κ μετα αλλαξέ του ονομα wifi κ κωδικο προσβασης για το wifi και παρακολουθησε το.αν δεν στρώσει δωσε βλάβη στον Οτε να σου αλλαξουν ρουτερ. Κ ξανα σορρυ Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Σίγουρα δεν μου κλέβει κάποιος γείτονας internet γιατί είμαστε όλοι και όλοι τρεις οικογένειες αυτη τη στιγμή στο χωριό στην Ανδρο που μένω... Είναι συνηθισμένο φαινόμενο αυτό με το internet αλλά εδώ και δύο βδομάδες έχει παραγινει το κακό...Από Δευτέρα θα πάρω μία στον ΟΤΕ να ελέγξουν την σύνδεση και βλέπουμε... Για να.του κάνω , reset to factory setting ειναι δύσκολο μιας και δεν έχω λάπτοπ,βασικα ςχω ένα παλιό lenovo με xp αλλά είναι τα ζα μου αργά και δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνω δουλειά με αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Σίγουρα δεν μου κλέβει κάποιος γείτονας internet γιατί είμαστε όλοι και όλοι τρεις οικογένειες αυτη τη στιγμή στο χωριό στην Ανδρο που μένω... Είναι συνηθισμένο φαινόμενο αυτό με το internet αλλά εδώ και δύο βδομάδες έχει παραγινει το κακό...Από Δευτέρα θα πάρω μία στον ΟΤΕ να ελέγξουν την σύνδεση και βλέπουμε... Για να.του κάνω , reset to factory setting ειναι δύσκολο μιας και δεν έχω λάπτοπ,βασικα ςχω ένα παλιό lenovo με xp αλλά είναι τα ζα μου αργά και δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνω δουλειά με αυτό... Απο πίσω έχει ενα κουμπάκι reset.Αν το κρατήσεις σταθερα πατημενο για πανω απο 10-12" θα κανει hard reset μονο του Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Απο πίσω έχει ενα κουμπάκι reset.Αν το κρατήσεις σταθερα πατημενο για πανω απο 10-12" θα κανει hard reset μονο του Όλα αυτά τα έχω κάνει...σήμερα το πρωί μιλησα με.τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι γενικά ή γραμμή έχει ένα θεματακι με πιθανή ημερομηνία λύσης στις 19/10 όπου θα έχω πάλι ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 έχω θέμα με την 3.5.3, μπρικαρε το κινητό οποτε δεν θα την πρότεινα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 έχω θέμα με την 3.5.3, μπρικαρε το κινητό οποτε δεν θα την πρότεινα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εγώ βάζω μόνο official πάντως. :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 έχω θέμα με την 3.5.3, μπρικαρε το κινητό οποτε δεν θα την πρότεινα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δώσε περισσότερες πληροφορίες με λεπτομέριες να καταλάβουμε τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 όπως ήταν ανοιχτό το κινητό, γράφω στο σκαιπ, που παρεμπιπτόντως ήρθε η ειδοποίηση 3 ώρες μετά, πατάω να πάει στην home screen και μπρίκαρε εκεί.Το κράτησα πατημένο για να κλείσει και το άνοιξα ξανά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 όπως ήταν ανοιχτό το κινητό, γράφω στο σκαιπ, που παρεμπιπτόντως ήρθε η ειδοποίηση 3 ώρες μετά, πατάω να πάει στην home screen και μπρίκαρε εκεί.Το κράτησα πατημένο για να κλείσει και το άνοιξα ξανά. Τι εννοείς μπρικαρε; Κόλλησε, και απλά το έκλεισες; Εγώ βάζω μόνο official πάντως. :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Official είναι. Απλά είναι Beta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 ε κόλλησε, πάγωσε και το έκλεισα και το ξανα άνοιξα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 μπρίκαρε= τελείωσε, είδε τα ραδίκια ανάποδα, καθάρισε, πως το λένε. Σου είναι τόσο χρήσιμο όσο ένα τούβλο (μπρίκαρε εκ του brick). Στην περίπτωση σου μπορεί να κράσαρε, κόλλησε, πάγωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) κάνω δοκιμή σε nougat με tesla N.ωραία είναι αλλά έχει ένα σοβαρό bug, ο συνομιλητής ακούει την φωνή του διπλή, το γνωστό echo bug. υγ btw αν το στυλ ειδοποιησεων είναι έτσι όπως τώρα και στην οφισιαλ 7,απλά μαμαει Edited October 16, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 μπρίκαρε= τελείωσε, είδε τα ραδίκια ανάποδα, καθάρισε, πως το λένε. Σου είναι τόσο χρήσιμο όσο ένα τούβλο (μπρίκαρε εκ του brick). Στην περίπτωση σου μπορεί να κράσαρε, κόλλησε, πάγωσε. Η πλάκα είναι ότι όχι απλά δεν μπρίκαρε, αλλά δεν είναι καν σίγουρο πως φταίει η community. Το skype είναι πολύ προβληματικό τελευταία. Σε πολλές συσκευές.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 ε εντάξει δεν είπα ότι πέθανε απλά έφαγε σκαλωμα και κόλλησε. δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε, θα επανελθω στην community πάντως. αυτό το duo τι κολλήματα τρώει, ενώ το έχω ανοιχτό κλείνει μόνο του και δεν χτυπάει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 ε εντάξει δεν είπα ότι πέθανε απλά έφαγε σκαλωμα και κόλλησε. δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε, θα επανελθω στην community πάντως. αυτό το duo τι κολλήματα τρώει, ενώ το έχω ανοιχτό κλείνει μόνο του και δεν χτυπάει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Από αυτά που περιγράφεις δεν μπρίκαρε το κινητό απλά κάποιο bug έκανε την ζημία και είναι και θεμα ρομ αλλά και ίσως και το Skype που είπε κάποιος φίλος παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Βγήκε η OxygenOS 3.5.4 (MM) Community Beta for OnePlus 3. Ορματε! Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 όχι ρε φουστη μου, μόλις πέρασα την cm13..... ημαρτον. δεν βλέπω και τίποτα καινούριο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ακόμα δεν έχει βγει στα updates Βγήκε η OxygenOS 3.5.4 (MM) Community Beta for OnePlus 3. Ορματε! Sent from my OnePlus 3 Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161017/b39faa3190fd8b61a8670387f89022bf.jpg Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Μέσω VPN Γερμανίας? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Μόλις μ ήρθε ota και μένα πριν κανένα μισαωρο.την κατεβαζω και εγω και την περναω!!!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Μέσω VPN Γερμανίας? Όχι, αλλά δεν μένω στην Ελλάδα. Εαν δεν σου έχει έρθει, κάνε το τρικ με το VPN. Πλέον μπορείτε να κλειδώσετε Apps με PIN / Fingerprint :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts