johny_pl Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 ότι είναι ρουτ.Αν θες να μην φαίνεται κάνε φλας απο twrp το supersu http://forum.xda-developers.com/apps/supersu/stable-2016-09-01supersu-v2-78-release-t3452703 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Θα το κάνω για να βλέπω και πιά πρόγραμμα θέλουν root Ενα μονο θέμα έχω πέρασα το google πληκτρολόγιο και δεν μου δείχνει το μικρόφωνο για να υπαγορεύει φωνητικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 δεν έχω ιδέα γιατί έχω swiftkey Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τυχαία αλλά την βρήκα την φωνητική πληκτρολόγηση Πέρασα και το super user αλλά δεν μου έβγαλε το εικονίδιο του δεν ξέρω το γιατί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 στις ρυθμίσεις το 3ο από το τέλος Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Το βρήκα φίλε ευχαριστώ πολύ έχω ενθουσιαστεί με τη ρομ έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις δεν έχει καμία σχέση με την stock rom έχεις παρατηρήσει στην τσέπη άμα δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα υπάρχει κάπου η επιλογή ή να μη δουλεύει στην τσέπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Η τελευταία resurrection είναι απίθανη παιδιά σε όλα της.Η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει καλύτερα απο οτιδήποτε,wakelocks ελάχιστα,απειρη παραμετροποίηση και μπαίνει και η μαμά κάμερα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τρομερή αλλά μάλλον έχει ένα bug όταν έρχονται ειδοποιήσεις δεν μου ανοίγει την οθόνη και ας το έχω επιλέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τρομερή αλλά μάλλον έχει ένα bug όταν έρχονται ειδοποιήσεις δεν μου ανοίγει την οθόνη και ας το έχω επιλέξει Εμένα άψογα.. Έχεις τσεκαρει αυτό; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/b6a8bb06c665ef5bc29de8937340f28a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 ναι το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Η τελευταία resurrection είναι απίθανη παιδιά σε όλα της.Η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει καλύτερα απο οτιδήποτε,wakelocks ελάχιστα,απειρη παραμετροποίηση και μπαίνει και η μαμά κάμερα κανονικα. Ποια από τις δύο έβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ποια από τις δύο έβαλες; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/8d613020860decf062523c67f25e985e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Παιδιά ή resurrection τι φαση είναι . Σαν oxygen ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 δεν έχουν μεγάλες διαφορές αφού είναι και η oxygen ότι πιο κοντά σε στοκ Android. απλά την προτιμώ για κάποια εξτρα που δεν έχει η στοκ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Παιδια έχει παρατηρήσει κάποιος πόσο ωραία φαίνονται τα χρώματα στο τέρμα χαμηλό στη φωτεινότητα ? Δε ξέρω μου αφήνει μία πολύ ωραία αίσθηση ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Παιδια έχει παρατηρήσει κάποιος πόσο ωραία φαίνονται τα χρώματα στο τέρμα χαμηλό στη φωτεινότητα ? Δε ξέρω μου αφήνει μία πολύ ωραία αίσθηση ! Και εγώ επίσης το έχω παρατηρήσει με εχθ εντυπωσιάσει και ή νυχτερινή λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Καλημερα παιδια, μπορει καποιος να με ωοηθησει λεπτομερως για την ROM? [ROM] RESURRECTION REMIX M [5.7.4][bJRR][OxygenCam] 20.09.16. Δεν γνωριζω πως να την βαλω κ τι πρεπει ακριβως να κατεβασω απο καμερα κ rom κ τα υπολοιπα, αν μπορει καποιος να αφιερωσει λιγο χρονο θα του ειμαι υποχρεως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Καλημερα παιδια, μπορει καποιος να με ωοηθησει λεπτομερως για την ROM? [ROM] RESURRECTION REMIX M [5.7.4][bJRR][OxygenCam] 20.09.16. Δεν γνωριζω πως να την βαλω κ τι πρεπει ακριβως να κατεβασω απο καμερα κ rom κ τα υπολοιπα, αν μπορει καποιος να αφιερωσει λιγο χρονο θα του ειμαι υποχρεως! Είσαι root καταρχάς ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Απο την σελίδα 36 και μετα ο φίλος jony τα αναφέρει πιστεύω αναλυτικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται κατι άλλο και οπου εχεις πρόβλημα ρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Ναι είμαι root, κατέβασα την Rom, twrp ποιο πρέπει να κατεβάσω κ για την κάμερα έχει τόσα πράγματα να κατεβάσεις, ποιο είναι το σωστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 το αρχείο base πρώτα και μετά το πιο πρόσφατο framework bbjr Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 https://www.androidfilehost.com/?fid=24727369092695544 Αυτο δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 ε ναι αυτό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Ωραια την καμερα με ποιο τροπο την περναω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Απο twrp όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts