Da_rudakos Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Βαλε στις επιλογές του wakelock detector την επιλογή advanced για να φαίνονται ολα σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Και μετά τι πρέπει να κοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Για τσεκαρε ειναι ανοιχτό το back up αυτο; Αν ναι κλειστο! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160820/63e2b03252d50711c9cd8c7908d27d41.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Τα έχω εκτός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τελικά έχω την εντύπωση ότι το κινητό μας κοροϊδεύει χτες το φόρτισα στο 100% έκλεισα το wifi και το ίντερνετ κινητής και όλο το βράδυ μάλλον για 6 ώρες έκαψε 2% έχω ανοίξει τώρα το wifi έχει γράψει 9 ώρες αναμονή 30 λεπτά οθόνη και έχει κάψει σύνολο 10% δηλαδή είναι στο 90% να τονίσω ότι χθες με 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνη κράτησε συνολικό χρόνο το κινητό 10 ώρες οι διαφορές του χθες με το σήμερα είναι πάρα πολύ μεγάλες το μόνο που δεν έχω κάνει σήμερα είναι να ανοίξω το ίντερνετ κινητής λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Η μπαταρία έπεσε αισθητά στην αναβάθμιση... Παρατηρώ συνέχεια στην κορυφή Λειτουργικό σύστημα Android και σύστημα Android... Επίσης κάνει κάτι τρελά τύπου να είσαι 50% και μετά από 5' να το δεις στο 46% χωρίς να έχεις κάνει κάτι και θα μείνει εκεί... Προφανώς κάτι άλλαξαν στον μέτρητη Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τελικά έχω την εντύπωση ότι το κινητό μας κοροϊδεύει χτες το φόρτισα στο 100% έκλεισα το wifi και το ίντερνετ κινητής και όλο το βράδυ μάλλον για 6 ώρες έκαψε 2% έχω ανοίξει τώρα το wifi έχει γράψει 9 ώρες αναμονή 30 λεπτά οθόνη και έχει κάψει σύνολο 10% δηλαδή είναι στο 90% να τονίσω ότι χθες με 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνη κράτησε συνολικό χρόνο το κινητό 10 ώρες οι διαφορές του χθες με το σήμερα είναι πάρα πολύ μεγάλες το μόνο που δεν έχω κάνει σήμερα είναι να ανοίξω το ίντερνετ κινητής λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί Προφανώς και τα data ειδικά το 4G ή αν δεν έχει καλό σήμα τρώνε πολλή μπαταρία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Συμφωνώ ότι το 4g καταναλώνει περισσότερη μπαταρία αλλά όχι και τόσο τεράστια διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 καλησπερα παιδια κ απο μενα,, θελω να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ΡΟΜ για το κινητο? με τι βοηθεια ενος φιλου εβαλα την CyanogenMod 13,, η μπαταρια ηταν 10 φορες καλυτερη οπως κ πολλεσ εφαρμογες αλλα στην καμερα ακομα θελουν δουλεια! θελω την γνωμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 υπάρχει αυτό για την κάμερα http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/themes/port-official-oxygenos-3-1-3-camera-mm-t3407757 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 καλησπερα φιλε, γνωριζεις αν κανει δουλεια? γτ διαβασα σχολια που δν κανει.. πιστευω αν γτιαξουν την καμερα στο CyanogenMod 13 θα ειναι με διαφορα η καλυτερη ΡΟΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 καλησπερα παιδια κ απο μενα,, θελω να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ΡΟΜ για το κινητο? με τι βοηθεια ενος φιλου εβαλα την CyanogenMod 13,, η μπαταρια ηταν 10 φορες καλυτερη οπως κ πολλεσ εφαρμογες αλλα στην καμερα ακομα θελουν δουλεια! θελω την γνωμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Νομίζω ότι για την κάμερά σου απάντησε ένα παιδί πιο πίσω δεύτερον δεν έχω δει εκτός από άλλο ένα παιδί να έχει αλλάξει ρομ στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ναι αλλα ρωτησα αν αυτη η εφαρμογη κανει καποια σωστη δουλεια, γτ διαβασα σχολια στο site οτι δν αλλαζει κ κατι, αυτο θελω να μαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) καλησπερα παιδια κ απο μενα,, θελω να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ΡΟΜ για το κινητο? με τι βοηθεια ενος φιλου εβαλα την CyanogenMod 13,, η μπαταρια ηταν 10 φορες καλυτερη οπως κ πολλεσ εφαρμογες αλλα στην καμερα ακομα θελουν δουλεια! θελω την γνωμη σας. Βάλε freedomos Rom που είναι stock-debloated-rooted ή τελευταια έκδοση και με elemental kernel και θα με θυμηθείς! Edited August 21, 2016 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ο elemental υπάρχει και στο 6p και είναι ο καλύτερος κέρνελ.Μόνο και μόνο που ασχολούνται τόσο νωρίς τόσοι πολλοί devs λέει πάρα πολλά.υπάρχει περιορισμός στους κέρνελ που μπορεί να φλασάρει κάποιος ή μπορεί να φλασάρει όποιον θέλει όσο αναφορά την εγγύηση? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 ο elemental υπάρχει και στο 6p και είναι ο καλύτερος κέρνελ.Μόνο και μόνο που ασχολούνται τόσο νωρίς τόσοι πολλοί devs λέει πάρα πολλά.υπάρχει περιορισμός στους κέρνελ που μπορεί να φλασάρει κάποιος ή μπορεί να φλασάρει όποιον θέλει όσο αναφορά την εγγύηση? Αρκει να εχεις ορεξη.....κανενας περιορισμος και πουθενα!:) θελω μια μερα τωρα να ασχοληθω και να το ετοιμασω και να εχω dualboot >>> multirom το απολυτο για μενα! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 αν δεν είχα όρεξη θα έπαιρνα κανένα samsung :lol: ο χρόνος που θα τρέξει στοκ θα είναι όση ώρα θα κάνω να ενεργοποιήσω το usb debugging, μετά custom στο φτερό. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 αν δεν είχα όρεξη θα έπαιρνα κανένα samsung :lol: ο χρόνος που θα τρέξει στοκ θα είναι όση ώρα θα κάνω να ενεργοποιήσω το usb debugging, μετά custom στο φτερό. +1000 Aμα ερχοταν και μεε TWRP RECOVERY ΕΕΕ :lol: γιατι μας ταλαιπωρουν και αυτο το λιγο?:mad::lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εντάξει μωρέ μια διαδικασιουλα είναι... Εγώ με το που το έβγαλα από το κουτί το κουμπωσα adb κατευθείαν για τα κολπα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπερα φιλε,, ποιοτητα στη καμερα γνωριζουμε? για μπαταρια? κ ταχυτητα κινητου? Αν μπορεις πες μου γιατι δν ξερω κ πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά μου ειρθε μια ενημέρωση την έχει κάνει κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά μου ειρθε μια ενημέρωση την έχει κάνει κάποιος ; Αρκετοί την κάναμε, κάποιοι διαμαρτύρονται για κακή λήψη/εναλλαγή σε LTE... Επειδή έχει αρκετές μέρες που βγήκε, εδώ που φτάσαμε, κάνε υπομονή να βάλεις την επόμενη...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αρκετοί την κάναμε, κάποιοι διαμαρτύρονται για κακή λήψη/εναλλαγή σε LTE... Επειδή έχει αρκετές μέρες που βγήκε, εδώ που φτάσαμε, κάνε υπομονή να βάλεις την επόμενη...! Οκ σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλό θα ήταν να μην το κάνεις... Αποδυναμώνει το LTE και σε μένα αυξήθηκε η κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts