Ntinos_tech Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 ενταξει οκ θα ξαναδοκιαμσω..που θα παει αργα ή γρήγορα...θα ερθει...βαλτε καμμια φωτο απο το νεο..τι καινουριο εχει; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_213 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλησπερα στην παρεα. Πριν λιγο ηρθε και σε εμενα, αγορασμενο απο skroutz, Ρουμανιας και εμενα, σε πεντε λεπτα τελειωνει, θα επανερθω για εντυπωσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_213 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Μετα απο περιπου μια μερα με το nougat νομιζω οτι το κινητο εχει γινει ενα-δυο κλικ γρηγοροτερο απο οτι ηταν πριν και πιο ομορφο. Οσο για την μπαταρια ειναι νωρις ακομα. Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ενα πιο γρηγορο και πιο ομορφο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 ρε παιδια τι σχεση εχει η γλώσσα στην αναβαθμιση; ακομα παντως δεν... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 ρε παιδια τι σχεση εχει η γλώσσα στην αναβαθμιση; ακομα παντως δεν... Καμμια ...Το δοκιμασα στης γυναικς μου χωρις αποτελεσμα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 ρε παιδια τι σχεση εχει η γλώσσα στην αναβαθμιση; ακομα παντως δεν... Εννοώ το region. Αυτό παίζει σε πολλές συσκευές ρόλο. 1ες εντυπώσεις. Όμορφο UI ωραία η νέα α κουρτίνα συντομεύσεων, μπαταρία πολύ καλύτερη, εύχρηστο μενού ρυθμίσεων, ωραίο Phone Manager APK. Όλα πολύ καλύτερα τα βλέπω. Για να δούμε σε βάθος χρόνου...:happy: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Εννοώ το region. Αυτό παίζει σε πολλές συσκευές ρόλο. 1ες εντυπώσεις. Όμορφο UI ωραία η νέα α κουρτίνα συντομεύσεων, μπαταρία πολύ καλύτερη, εύχρηστο μενού ρυθμίσεων, ωραίο Phone Manager APK. Όλα πολύ καλύτερα τα βλέπω. Για να δούμε σε βάθος χρόνου...:happy: Κατι μου θυμιζει το regiοn αλλα με ελλνικο μενου δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Εννοώ το region. Αυτό παίζει σε πολλές συσκευές ρόλο. 1ες εντυπώσεις. Όμορφο UI ωραία η νέα α κουρτίνα συντομεύσεων, μπαταρία πολύ καλύτερη, εύχρηστο μενού ρυθμίσεων, ωραίο Phone Manager APK. Όλα πολύ καλύτερα τα βλέπω. Για να δούμε σε βάθος χρόνου...:happy: Δεν αλλάζει με τη γλώσσα. Το region αλλάζει από το CSC και για να αλλάξει αυτό χρειάζεται φλασάρισμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Δε ξερω τι λετε εμενα δε μου ηρθε τιποτα ακομα. Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Καλησπέρα παίδες,ούτε σε εμένα ήρθε κάτι, παρεμπιπτόντως πώς βρίσκω τη χώρα προέλευσης της συσκευής μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Καλησπέρα παίδες,ούτε σε εμένα ήρθε κάτι, παρεμπιπτόντως πώς βρίσκω τη χώρα προέλευσης της συσκευής μου; Δες με το Phone INFO https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Δες με το Phone INFO https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Σε ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ λοιπόν έχω Βουλγάρικο (CSC Country: Bulgaria/BG) γνωρίζουμε πότε θα λάβω NOUGAT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ λοιπόν έχω Βουλγάρικο (CSC Country: Bulgaria/BG) γνωρίζουμε πότε θα λάβω NOUGAT Κανεις δεν θα σου πει με σιγουρια...Υπομονη .Απο Βιετναμ ειναι της γυναικας μου και ακομα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Και εμένα κατασκευής Βιετνάμ είναι αλλά χώρα προορισμού Βουλγαρίας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 (edited) Και εμένα κατασκευής Βιετνάμ είναι αλλά χώρα προορισμού Βουλγαρίας..... Γραφει CSC Country SERG/GR Mobile Operator Vodafone GR/20205 Το δικο μου J7 2017 Γραφει CSC Country SERG/GR Mobile Operator GR COSMOTE ,vodafone GR/ 20201,20205 Edited October 24, 2017 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Γραφει CSC Country SERG/GR Mobile Operator Vodafone GR/20205 Το δικο μου J7 2017 Γραφει CSC Country SERG/GR Mobile Operator GR COSMOTE ,vodafone GR/ 20201,20205 Καλημέρα,το δικό μου γράφει: CSC Country: Boulgaria/BG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Δε ξερω τι λετε εμενα δε μου ηρθε τιποτα ακομα. το εχω αγορασει απο Media markt....δε βλέπω να παιρνω update...λογω χώρας...και καλα τα άλλα αρχισαν απο Σεπτεμβρη Ινδια-Ρωσσια...κτλπ αν δεν κανει αναβαθμιση ειναι ξεφτιλα! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Δε ξερω τι λετε εμενα δε μου ηρθε τιποτα ακομα. το εχω αγορασει απο Media markt....δε βλέπω να παιρνω update...λογω χώρας...και καλα τα άλλα αρχισαν απο Σεπτεμβρη Ινδια-Ρωσσια...κτλπ αν δεν κανει αναβαθμιση ειναι ξεφτιλα! Και της γυναικας μου από Κοτσοβολο αλλα ακομα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 (edited) παιδια να οργανωθουμε...χαχααχχα υπάρχει κάποιος που το αγορασε απο Αθηνα απο κανονικο μαγαζι οχι απο σκρουτζομαγαζο απο μεγαλο πολυκαταστημα και εχει παρει την αναβαθμιση; ευχαριστω αφου εγραψα αυτο...κανω ελεγχο για αναβαθμιση... 5η φορα σημερα και ΝΑΙ εχει ερθει και σε εμενα!λοιπον...αντε να δουμε! Edited October 27, 2017 by Ntinos_tech Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Ηρθε σε πολλους σημερα και της γυναικας μου .Θελει χειροκηνητη αναζητση για αναβαθμιση . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Νικάμε αδέρφια.....μου ήρθε η 7ρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 ωραιο είναι να δουμε τι σοβρες αλλαγες εγιναν προς το παρον ιδιο μου φαινεται....μπαταρια δε ξερω ακομα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Καλησπέρα παιδιά και σε μένα ήρθε η 7. Πολλή πιο ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 ναι ωραια ειναι , αρκετα διαφορετική και καλυτερη διαχειρηση μπαταριας νομιζω...μεγαλη διαφορα γενικα η συσκευη! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 καλησπερα. ηρθε η αναβαθμιση nougat, τη περασα αλλα τωρα δεν ανοιγει το playstore, εξαφανιστηκε ο λογαριασμος google και δεν φαινονται οι επαφες :( Επισης στους λογαριασμους δεν εχει επιλογη για προσθηκη λογαριασμου google! Τι κανω; Ειναι αλλου η συσκευη και κρεμεται απο τα χειλη μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts