Jump to content

Samsung Galaxy J7 2016

alexgiak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα το gps κλειδωνει και μεσα στο σπιτι...χαχαχαχα και μαλιστα ΤΑΧΥΤΑΤΑ και με ακριβεια!

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

• Απαντήσεις 493
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα το gps κλειδωνει και μεσα στο σπιτι...χαχαχαχα και μαλιστα ΤΑΧΥΤΑΤΑ και με ακριβεια!

Σε skroutz σε ένα μαγαζι το ειδα 375 ευρω .Δεν ξερω αν αηιζει η υπερδιπλασια τιμη του που είναι κοντα στο S7 που εχει 100 ευρω πιο ακριβο αλλα μονοκαρτο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

παιδια καλησπερα, επειδη εχω τη διαστροφη να περιμενω να σβησει για να το φορτισω....και συνηθως αυτο γινεται βράδυ....ξέρετε ποση ωρα κανει να φορτισει απο 0 σε 100? Ευχαριστω

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

παιδια καλησπερα, επειδη εχω τη διαστροφη να περιμενω να σβησει για να το φορτισω....και συνηθως αυτο γινεται βράδυ....ξέρετε ποση ωρα κανει να φορτισει απο 0 σε 100? Ευχαριστω

Καταρχήν είναι μέγα λάθος να το κάνεις αυτό...

Καταρχήν είναι μέγα λάθος να το κάνεις αυτό...

μπορεις να γινεις πιο σαφης;

Ipad 3,Ipad 5

μπορεις να γινεις πιο σαφης;

Το άδειασμα της μπαταρίας είναι αρνητικός παράγοντας για την διάρκεια ζωής της.....

Με απλά λόγια, δεν πρέπει να αδειάζει η μπαταρία. Κάποιοι λένε ούτε και να φορτίζει στο 100% αλλά αυτό δεν το ασπάζομαι.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγω επειδη εχω ολα τα καλουδια εκτος buetooth απο τις 5 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ εχω συνηθως 50-60 % μπαταρια και το βαζω να φορτισει μεχρι το πρωι.

Φιλικά Γιάννης

Σε skroutz σε ένα μαγαζι το ειδα 375 ευρω .Δεν ξερω αν αηιζει η υπερδιπλασια τιμη του που είναι κοντα στο S7 που εχει 100 ευρω πιο ακριβο αλλα μονοκαρτο.

Αυτό που κοιτάς είναι το J7 Prime, δικαρτο, 16gb. Δύο θύρες για sim και τρίτη για microSD. FHD οθόνη που η φωτεινότητα δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 35% γιατί θα στραβωθεις.

Προσωπικά πήρα πολύ φθηνότερα το ίδιο αλλά με 32gb.

Το παρόν νήμα αναφέρεται σε άλλο J7. Απλά προς διευκρίνηση...

Αν θες παραπάνω μεσω pm...

Τελικά, Δεν αξίζει 100 ευρώ παραπάνω αν θες δικαρτο.

Απλά άπαιχτο...

Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μπαταρία κάνει σχεδόν 2.5 ώρες να γεμίσει από 15% σε 100%,Δεν πρέπει να αδειάζει εντελώς και καλό είναι μετά το τέλος της φόρτισης να βγαίνει από την πρίζα.

Η μπαταρία κάνει σχεδόν 2.5 ώρες να γεμίσει από 15% σε 100%,Δεν πρέπει να αδειάζει εντελώς και καλό είναι μετά το τέλος της φόρτισης να βγαίνει από την πρίζα.

Το τελευταίο δεν ισχύει.

Ουτος η αλλος κοβετε η φορτιση δεν υπαρχει λογος να ειναι στην πριζα.

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός. Πρέπει να ξυπνήσω μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να το αποσυνδεσω μιας και το βάζω στη φόρτιση όταν πέφτω για ύπνο.. ... :lol: :lol:

Όπως το είπες. Κόβεται η φόρτιση οπότε δεν χρειάζεται αποσύνδεση.

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός. Πρέπει να ξυπνήσω μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να το αποσυνδεσω μιας και το βάζω στη φόρτιση όταν πέφτω για ύπνο.. ... :lol: :lol:

Όπως το είπες. Κόβεται η φόρτιση οπότε δεν χρειάζεται αποσύνδεση.

Ακριβως ο ιδιος λογος και για μενα !!!!!!!!!!!!Το αφηνω απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 5 το πρωι .

Φιλικά Γιάννης

Παρατηρησα τωρα κατι !!! Στις εισερχομενες κλισεις εμφανιζει κανονικα την εικονα ενω οταν καλω την ιδια επαφη σε κυκλακι μικρο !!!

Κατι ακομα....Το +30 γιατι σε αλλες επαφες το βγαζει και σε αλλες οχι ?

http://imgur.com/a/SnLLs

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Γεια σας παιδιά, ενδιαφέρομαο για το δίκαρτο J7 η το Prime. Στο Σκρυθτζ είδα ότι το έχει μόνο ένα μαγαζί με 380. Ξέρουμε κάποιο ελληνικό μαγαζί να το έχει σε λογική τιμή?

Γεια σας παιδιά, ενδιαφέρομαο για το δίκαρτο J7 η το Prime. Στο Σκρυθτζ είδα ότι το έχει μόνο ένα μαγαζί με 380. Ξέρουμε κάποιο ελληνικό μαγαζί να το έχει σε λογική τιμή?

Στο Post #285 γραφει καπιος οτι το εχει περει πολυ φτηνοτερα .Ρωτησε τον .

Φιλικά Γιάννης

Να μοιραστω μαζι σας την προσφατη εμπειρα που ειχα...2ωρες με χαρτες ανοιχτη οθονη δεν εχασε το σημε ουτε μιση φορα και εφαγε μονο 13%μπαταρια bluetooth συνδεδεμενο κανονικα.η οθονη με τρελη ηλιοφανεια μολις 2 βηματα απο το μηδεν ηταν ικανοιητικοτατη σε φωτεινοτητα.μπορω να πω οτι και η ιθονη οσο και η μπαταρια ακομα με εκπλησουν...

Ipad 3,Ipad 5

Να μοιραστω μαζι σας την προσφατη εμπειρα που ειχα...2ωρες με χαρτες ανοιχτη οθονη δεν εχασε το σημε ουτε μιση φορα και εφαγε μονο 13%μπαταρια bluetooth συνδεδεμενο κανονικα.η οθονη με τρελη ηλιοφανεια μολις 2 βηματα απο το μηδεν ηταν ικανοιητικοτατη σε φωτεινοτητα.μπορω να πω οτι και η ιθονη οσο και η μπαταρια ακομα με εκπλησουν...

Ετσι είναι ...Με φουλ φωτεινοτητα και όλα ανοιχτα από τις 5πμ το βραδυ κατά τις 10 εχω 60-70%

Φιλικά Γιάννης

Καλημερα! Θελω να παρω το j7 σημερα. Διαβασα πως ειναι 8πυρηνο. Πως ειναι η ταχυτητα του στο σερφαρισμα? Εχω ακουσει για 8πυρηνα που δεν "τρεχουν" καθολου γι'αυτο ρωταω.

Παιδιά γεια!

στο πλαίσιο ( http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Samsung-Smartphone-Galaxy-J7-2016-Xriso-SM-J710FZDNEUR.htm )

λέει στην αρχική περιγραφή για επεξεργαστή Exynos και μετά στα παρακάτω χαρακτηριστικά για snapdragon 617. Τι από τα δύο ισχύει; πως μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος αν έχει τον exynos ή snapdragon;

Στο Post #285 γραφει καπιος οτι το εχει περει πολυ φτηνοτερα .Ρωτησε τον .

Για μένα θα λέει... pm αν θέλεις να τα πούμε

Για μένα θα λέει... pm αν θέλεις να τα πούμε

Στειλε pm στον Grgasteus που το εχει .

Φιλικά Γιάννης

Καλησπερα παιδια.μπορει καποιος να μου πει πως ανεβαζω φωτο.θελω να στειλω φωτο που εβγαλα μεσα απο το γερμανο με το J και το s8.

Καλησπερα παιδια.μπορει καποιος να μου πει πως ανεβαζω φωτο.θελω να στειλω φωτο που εβγαλα μεσα απο το γερμανο με το J και το s8.

Που να την ανεβασεις ?

Φιλικά Γιάννης