TrobocopR Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Mιλάω λίγα φτωχά αγγλικά, δεν έχω πάρει το προφίσενσυ αλλά και αν το είχα πάρει δεν θα ήταν με Α, ενώ όποτε προφέρω μια αγγλική λέξη προκαλώ διπλωματικό επεισόδιο για βιασμό της γλώσσας. :X :alien: Επίσης έχω κάποια επαφή με γαλλικά πορτογαλικά και ισπανικά. Επίσης μιλάω αρχαία ελληνικά αν και δεν έχω κανέναν να τα εξασκήσω. :( Η γλώσσα που θα ήθελα να μάθω είναι τα κινέζικα. Πιστεύω στο άμεσο μέλλον θα είναι υπερβολικά χρήσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 na ma8eis na milas kinezika mono?h kai na grafeis?giati to grapto kommati ths upo8eshs mou fainete ligo duskolo... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Η γλώσσα που θα ήθελα να μάθω είναι τα κινέζικα. Πιστεύω στο άμεσο μέλλον θα είναι υπερβολικά χρήσιμα. Ασχετο-σχετικο:Δυο φιλοι μου μιλανε εδω κινεζικα και μου ειπαν πως στο να μαθεις να τα μιλας και να καταλαβαινεις δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο. Μονο στα "ιδεογραμματα" (ετσι δεν λεγονται;;) λενε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Αγγλικά,Γαλλικά :rotfl: Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Η Ελλάδα φέτος δε κύρηξε σαν πρώτη της ξένη γλώσσα τα γαλλικά ή κάνω λάθος ; Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ασχετο-σχετικο:Δυο φιλοι μου μιλανε εδω κινεζικα και μου ειπαν πως στο να μαθεις να τα μιλας και να καταλαβαινεις δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο. Μονο στα "ιδεογραμματα" (ετσι δεν λεγονται;;) λενε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.. Πέρα από τα ιδεογράμματα πρέπει να συνηθίσεις να γράφεις από πάνω προς τα κάτω... Επίσης η κινέζικη είναι μια «τονική» γλώσσα, που σημαίνει ότι ανάλογα με το πώς θα διαβάσεις μια λέξη ανλλάζεις και την σημασία της. Μιλάμε για πολύ μπλέξιμο! Η Ελλάδα φέτος δε κύρηξε σαν πρώτη της ξένη γλώσσα τα γαλλικά ή κάνω λάθος ; Καμία σχέση. Απλά μπήκε στην διεθνή συμμαχία Γαλλοφωνία (Frankophonie). Πλεόν είμαστε φραγκοφονιάδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Πέρα από τα ιδεογράμματα πρέπει να συνηθίσεις να γράφεις από πάνω προς τα κάτω... Τα κινέζικα γράφονται το ίδιο και από αριστερά στα δεξιά. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Γιατί καλέ μου Φίλιππε δεν το έκανες εξαρχής πολλαπλής; :p Τώρα πρέπει να βγει η δημοσκόπηση,να μπει η ίδια εκ νέου και να ξαναψηφίσουν όλοι. Το αίτημά σας προωθείται :) Έτοιμη :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Merci! Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Τα κινέζικα γράφονται το ίδιο και από αριστερά στα δεξιά. Βάζεις και βελάκι για να δείξεις προσ τα που πάει το κείμενο ; :lol: :p :D Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Αγγλικά, Γαλλικά και κάτι ψιλο-Ρουμάνικα (τα οποία όμως καταλαβαίνω πολύ καλά)... *Imela* Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ιταλικα τελεια,αγγλικα πολυ καλα,ισπανικα ικανοποιητικα...μετρια αραβικα(θελω εξασκηση) & λιγες λεξεις γαλλικα(ειχα ξεκινησει να μαθω αλλα γρηγορα τα παρατησα-κατα τη γνωμη μου η πιο εκνευριστικη γλωσσα του κοσμου)... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Αλβανικά. Η καθημερινότητα μας. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Η Ελλάδα φέτος δε κύρηξε σαν πρώτη της ξένη γλώσσα τα γαλλικά ή κάνω λάθος ; Aplos mpikame paratirites ston organismo gallofonias (pou einai ola ta gallofona krath melh). H ellada edo kai xronia exei os episimi glossa gia tis epafes ths me diethnis organismous ta gallika, kai oxi ta agglika. Toulaxiston se osous organismous einai kai ta gallika stis episimes glosses. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Αγγλικά και λίγα Γερμανικά... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 (edited) Milao agglika Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Ich spreche Deutsch! Ελληνικα, Αγγλικα, Γερμανικα και θα θελα να μάθω Ιταλικά και Γαλλικα στο μέλλον Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Προσπαθώ μήνες να βρώ Ελληνο-Τσεχικα ή τουλάχιστον Αγγλο-Τσεχικα βιβλία εκμάθησης (κείμενα, λεξικά, γραμματική με επεξηγίσεις κτλ κτλ) αλλα δεν έχω καταφέρει να βρώ κανένα. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Προσπαθώ μήνες να βρώ Ελληνο-Τσεχικα ή τουλάχιστον Αγγλο-Τσεχικα βιβλία εκμάθησης (κείμενα, λεξικά, γραμματική με επεξηγίσεις κτλ κτλ) αλλα δεν έχω καταφέρει να βρώ κανένα. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Δε γνωρίζω για άλλα βιβλιοπωλεία, αλλά στον Ελευθερουδάκη θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις :) Επειδή έχω μια μικρή πείρα σε self-learning guides, αμφιβάλλω αν θα βρεις κάτι σε Ελληνο-Τσέχικα.. αλλά σε Αγγλο-Τσέχικα σίγουρα. Αυτές τις ημέρες θα πάω να κοιτάξω κι εγώ ακριβώς το ίδιο (ε, να ξέρουμε κάποιες φράσεις παραπάνω όταν θα πάμε το Πάσχα στην Πράγα :O ), οπότε (δεδομένου και του ότι δε βρίσκεσαι στην Αθήνα απ' ότι βλέπω), μπορώ να σε ενημερώσω σχετικά με το τι υπάρχει διαθέσιμο. Ειδάλλως μπορείς να επισκεφτείς το site τους (www.books.gr), αν και με μια γρήγορη ματιά που έριξα δε μπόρεσα να βρω κάτι.. Ή φυσικά να τους πάρεις τηλέφωνο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Το ξεθάβω για να πώ ότι απο Σεπτέμβρη αρχίζω και Ιταλικά. lol.. ούτε η Νικόλ Κίντμαν να ήμουν. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Ξεθάβει κ αυτή threads? :w00t: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Χμμμ! Εγώ μιλάω Ελληνικά(!!!), Αγγλικά και έχω χάσει τον ύπνο μου με το Proficiency πολύ τα αργούνε τα results και Γαλλικά Α1 και Α2 ενότητα μετά σταμάτησα και Κυπριακά! Θέλω πολύ να μάθω Ιταλικά και να συνεχίσω τα Γαλλικά! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 εκτος απο τα Αγγλικα μιλαω και ολες της επισημες γλωσσες της Νοτιας Αφρικης που ειναι δωδεκα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Agglika of course, gallika teleia (ti kaname 4 mines sto parisi? ;)) ollandika kai meta to kalokairi pao gia ispanika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 εκτος απο τα Αγγλικα μιλαω και ολες της επισημες γλωσσες της Νοτιας Αφρικης που ειναι δωδεκα :p :up: σημερα εδινα ολλανδικά :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts