Φίλιππος Δημοσιεύτηκε February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2005 Ποιές ξένες γλώσσες μιλούν οι χρήστες του myphone? [Ας κάνει κάποιος Mod τη δημοσκόπηση πολλαπλής επιλογής αν είναι εύκολο] Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Den kserw gia tous xrhstes tou myphone alla EGW:P milaw ellhnika(na egrafa se analogo styl kala tha htan..:) ) ta klasika agglika(prof) kai gallika... oui..oui oui..oui..oui..oui...gnwrizw kai kati ekfraseis sthn germanikh...gia logous "anagkhs"...xexexe...allos exei 1dis sthn akrh(gia wra anagkhs)..egw exw 10protaseis sthn akrh:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Προσωπικα ξερω Ελληνικα , Αγγλικα και Ιταλικα αλλα δεν ψηφισα ακομα γιατι προς το παρων μπορεις να βαλεις μονο ενα... Αργοτερα θα ηθελα-σκοπευω να μαθω και Ισπανικα. :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 na ta balo me f8inousa seira ellhnika boulgarika agglika gallika kati liga latinika(2 xronia sto sxoleio kai epipleon alla 2 xronia meta) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 ελληνικα αγγλικα βραζιλιανικα(που ταυτοχρονα ειναι σαν να ξερω πορτογαλεζικα γαλλικα ιταλικα και ισπανικα) λιγα <αλβανικα>(γνωστες λεξεις) και αραβικα σε δικη μου διαλεκτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Agglika, Germanika, Italika. Freak_of_Nature ta Latinika den pianontai san kseni glwssa an den kanw lathos! Den ta xrisimopoieis kapou(ektos apo tis pannellinies)! Ante na xrisimopoioume kamia ekfrasi tou styl: "Cogito ergo sum" ktl! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Αγγλικά και Γαλλικά μιλάω για την ώρα, και του χρόνου που θα πάω Erasmus (Σουηδία ή Ισπανία πιο πιθανές) θα μάθω τη γλώσσα της χώρας που θα με φιλοξενήσει. Στα σχέδιά μου βρίσκονται τα Γερμανικά, τα Ισπανικά (ανεξαρτήτως Erasmus) και τα Τούρκικα (όχι δεν είμαι ανθαίλλυνας). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Η το mea culpa, de facto, a priori και και και... Εγω απο γλωσσες που εμαθα σε φροντιστηριο ειναι τα Αγγλικα και τα Γερμανικα. Ελληνικα και μια ακομη ειναι μητρικες. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Άπταιστα Αγγλικά, ίσως και καλύτερα από τα ελληνικά... (Proficiency με Α - γιατί να το κρύψομεν άλλωστε που λέει και γνωστός πολιτικός :Ρ), κάτι Γαλλικά (τα οποία όσο πάω και τα ξεχνάω :( ), ελληνικά, java, λίγη basic :P και φράσεις από διάφορες άλλες γλώσσες προγραμματισμού :Ρ Θέλω κάποια στιγμή να μάθω Ιταλικά. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Λοιπόν: Ελληνικά βέβαια, αγγλικά , γαλικά και ιταλικά. Στο μέλλον θέλω να τελοιοποιήσω τα ιταλικά μου αλλά και να μάθω ισπανικά. Άπταιστα Αγγλικά, ίσως και καλύτερα από τα ελληνικά... (Proficiency με Α - γιατί να το κρύψομεν άλλωστε που λέει και γνωστός πολιτικός :Ρ) Μην το λες. Δεν μπορείς να ξέρεις καμια γλώσσα καλύτερα από την μητρική σου... Εκτός αν έζησες στη ξένη χώρα για πολλά πολλά χρόνια...;) ...java, λίγη basic :P και φράσεις από διάφορες άλλες γλώσσες προγραμματισμού :Ρ... :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Πίστεψέ με τουλάχιστον λεξιλογικά τα πάω καλύτερα στα αγγλικά απότι στα ελληνικά καθώς (λόγω net/παιχνιδιών) τα χρησιμοποιώ περίπου όσο και τα ελληνικά...(και τουλάχιστον τα ακούω σωστά σε αντίθεση με τα σύγχρονα ελληνικά που τα βιάζει ο καθένας :Ρ). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Μόνο Αγγλικά και Γαλλικά, τα Γαλλικά οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει και ποτέ ουσιαστικά οπότε τα έχω σχεδόν ξεχασμένα. Θα ήθελα κάποτε να μάθω Ισπανικά :) Ποια γλώσσα (εκτός των Αγγλικών) θεωρείτε την πιο χρήσιμη και ποια την πιο ενδιαφέρουσα;; Θεωρώ τα Ισπανικά (και για αυτό θέλω να τα μάθω κάααποτε) αρκετά «χρήσιμη» γλώσσα, μιας και ομιλείται σε διάφορες χώρες πέραν της Ισπανίας (βλέπε Λατινική Αμερική κτλ) και επίσης μοιάζει με άλλες γλώσσες πχ Ιταλικά πράγμα που θεωρώ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Τι έγινε ρε παιδιά; Πολύ γλωσσομάθεια έχει πέσει :lol: :rolleyes: :O Εγώ μιλάω Αγγλικά μόνο... Θα ήθελα να μάθω επίσης Ιταλικά και Γερμανικά(έχω αδερφή καθηγήτρια οπότε έχω τη δυνατότητα). Όποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και θέλει να ξεκινήσει κάποια μαθήματα σε Γαλλικά,Ιταλικά,Γερμανικά και Πορτογαλέζικα(αν θυμάμαι καλά) μπορεί να μπει στο site του BBC όπου και έχει ένα section με τις προαναφερθείσες γλώσσες :) Εγώ τελείωσα το 1ο κεφάλαιο στα Ιταλικά. :D Όταν βρω λίγο χρόνο θα προχωρήσω κι άλλο γιατί όσο προχωράω γουστάρω περισσότερο. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Μονο Αγγλικα αν και θα πρεπει εντος διμηνου να μαθω στοιχειωδη Γαλλικα γιατι αλλιως.. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Βασικά, είμαι της άποψης ότι η μητρική γλώσσα δε χρειάζεται να αναφέρεται αφού το forum είναι ελληνικό και ελληνόφωνο. Όλοι μας ξέρουμε ελληνικά, δε νομίζετε? Anywayz, μιλάω άπταιστα αγγλικά και καλά ισπανικά. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 αγγλικά και γερμανικά... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 εγω θελω να καυχιέμαι οτι ξερω πολυ καλα γερμανικα ..... και λιγα (δυστυχως ) αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Εγώ μιλάω Ελληνικά , αγγλικά (advanced ) και γαλλικά (delf 2 ) σκοπεύω όταν με το καλό πάω φοιτητής να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Αγγλικά-ιταλικά :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Αγγλικα και λιγα Γαλλικα. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Άπταιστα Αγγλικά, λίγα Ιταλικά, λίγα Ολλανδικά, λιγότερα Τσέχικα - και βασικά κάποιες φράσεις σε αρκετές ευρωπαιϊκές γλώσσες.. ας είναι καλά το IRC ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Αγγλικά και λίγα Ισπανικά Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Αγγλικά και Γερμανικά εγώ. Θα έπρεπε να μπορούμε να διαλέξουμε πάνω από 1 γλώσσες όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 αγγλικα κ γαλλικα Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ποιές ξένες γλώσσες μιλούν οι χρήστες του myphone? [Ας κάνει κάποιος Mod τη δημοσκόπηση πολλαπλής επιλογής αν είναι εύκολο] Γιατί καλέ μου Φίλιππε δεν το έκανες εξαρχής πολλαπλής; :p Τώρα πρέπει να βγει η δημοσκόπηση,να μπει η ίδια εκ νέου και να ξαναψηφίσουν όλοι. Το αίτημά σας προωθείται :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts