Jump to content

Ξένες γλώσσες

Φίλιππος
 Κοινοποίηση

Ποιες ξένες γλώσσες μιλάτε;  

684 members have voted

1. 1. Ποιες ξένες γλώσσες μιλάτε;

• Αγγλικά
      337
    • Γερμανικά
      108
    • Γαλλικά
      106
    • Ιταλικά
      46
    • Ισπανικά
      34
    • Αλβανικά
      10
    • Άλλη / Άλλες
      43

Recommended Posts

Ποιές ξένες γλώσσες μιλούν οι χρήστες του myphone?

[Ας κάνει κάποιος Mod τη δημοσκόπηση πολλαπλής επιλογής αν είναι εύκολο]

• Απαντήσεις 347
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Den kserw gia tous xrhstes tou myphone alla EGW:P milaw ellhnika(na egrafa se analogo styl kala tha htan..:) ) ta klasika agglika(prof) kai gallika... oui..oui oui..oui..oui..oui...gnwrizw kai kati ekfraseis sthn germanikh...gia logous "anagkhs"...xexexe...allos exei 1dis sthn akrh(gia wra anagkhs)..egw exw 10protaseis sthn akrh:P

Προσωπικα ξερω Ελληνικα , Αγγλικα και Ιταλικα αλλα δεν ψηφισα ακομα γιατι προς το παρων μπορεις να βαλεις μονο ενα...

Αργοτερα θα ηθελα-σκοπευω να μαθω και Ισπανικα. :)

na ta balo me f8inousa seira

ellhnika

boulgarika

agglika

gallika

kati liga latinika(2 xronia sto sxoleio kai epipleon alla 2 xronia meta)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ελληνικα αγγλικα βραζιλιανικα(που ταυτοχρονα ειναι σαν να ξερω πορτογαλεζικα γαλλικα ιταλικα και ισπανικα) λιγα <αλβανικα>(γνωστες λεξεις) και αραβικα σε δικη μου διαλεκτο...

Agglika, Germanika, Italika.

Freak_of_Nature ta Latinika den pianontai san kseni glwssa an den kanw lathos! Den ta xrisimopoieis kapou(ektos apo tis pannellinies)! Ante na xrisimopoioume kamia ekfrasi tou styl: "Cogito ergo sum" ktl!

Αγγλικά και Γαλλικά μιλάω για την ώρα, και του χρόνου που θα πάω Erasmus (Σουηδία ή Ισπανία πιο πιθανές) θα μάθω τη γλώσσα της χώρας που θα με φιλοξενήσει.

Στα σχέδιά μου βρίσκονται τα Γερμανικά, τα Ισπανικά (ανεξαρτήτως Erasmus) και τα Τούρκικα (όχι δεν είμαι ανθαίλλυνας).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η το mea culpa, de facto, a priori και και και...

Εγω απο γλωσσες που εμαθα σε φροντιστηριο ειναι τα Αγγλικα και τα Γερμανικα. Ελληνικα και μια ακομη ειναι μητρικες.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Άπταιστα Αγγλικά, ίσως και καλύτερα από τα ελληνικά... (Proficiency με Α - γιατί να το κρύψομεν άλλωστε που λέει και γνωστός πολιτικός :Ρ), κάτι Γαλλικά (τα οποία όσο πάω και τα ξεχνάω :( ), ελληνικά, java, λίγη basic :P και φράσεις από διάφορες άλλες γλώσσες προγραμματισμού :Ρ

Θέλω κάποια στιγμή να μάθω Ιταλικά.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Λοιπόν: Ελληνικά βέβαια, αγγλικά , γαλικά και ιταλικά. Στο μέλλον θέλω να τελοιοποιήσω τα ιταλικά μου αλλά και να μάθω ισπανικά.

Άπταιστα Αγγλικά, ίσως και καλύτερα από τα ελληνικά... (Proficiency με Α - γιατί να το κρύψομεν άλλωστε που λέει και γνωστός πολιτικός :Ρ)

Μην το λες. Δεν μπορείς να ξέρεις καμια γλώσσα καλύτερα από την μητρική σου... Εκτός αν έζησες στη ξένη χώρα για πολλά πολλά χρόνια...;)

...java, λίγη basic :P και φράσεις από διάφορες άλλες γλώσσες προγραμματισμού :Ρ...

:blink: :blink: :blink:

Πίστεψέ με τουλάχιστον λεξιλογικά τα πάω καλύτερα στα αγγλικά απότι στα ελληνικά καθώς (λόγω net/παιχνιδιών) τα χρησιμοποιώ περίπου όσο και τα ελληνικά...(και τουλάχιστον τα ακούω σωστά σε αντίθεση με τα σύγχρονα ελληνικά που τα βιάζει ο καθένας :Ρ).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Μόνο Αγγλικά και Γαλλικά, τα Γαλλικά οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει και ποτέ ουσιαστικά οπότε τα έχω σχεδόν ξεχασμένα. Θα ήθελα κάποτε να μάθω Ισπανικά :)

Ποια γλώσσα (εκτός των Αγγλικών) θεωρείτε την πιο χρήσιμη και ποια την πιο ενδιαφέρουσα;; Θεωρώ τα Ισπανικά (και για αυτό θέλω να τα μάθω κάααποτε) αρκετά «χρήσιμη» γλώσσα, μιας και ομιλείται σε διάφορες χώρες πέραν της Ισπανίας (βλέπε Λατινική Αμερική κτλ) και επίσης μοιάζει με άλλες γλώσσες πχ Ιταλικά πράγμα που θεωρώ καλό.

Τι έγινε ρε παιδιά; Πολύ γλωσσομάθεια έχει πέσει :lol: :rolleyes: :O

Εγώ μιλάω Αγγλικά μόνο... Θα ήθελα να μάθω επίσης Ιταλικά και Γερμανικά(έχω αδερφή καθηγήτρια οπότε έχω τη δυνατότητα).

Όποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και θέλει να ξεκινήσει κάποια μαθήματα σε Γαλλικά,Ιταλικά,Γερμανικά και Πορτογαλέζικα(αν θυμάμαι καλά) μπορεί να μπει στο site του BBC όπου και έχει ένα section με τις προαναφερθείσες γλώσσες :)

Εγώ τελείωσα το 1ο κεφάλαιο στα Ιταλικά. :D Όταν βρω λίγο χρόνο θα προχωρήσω κι άλλο γιατί όσο προχωράω γουστάρω περισσότερο.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Μονο Αγγλικα αν και θα πρεπει εντος διμηνου να μαθω στοιχειωδη Γαλλικα γιατι αλλιως.. :X

Βασικά, είμαι της άποψης ότι η μητρική γλώσσα δε χρειάζεται να αναφέρεται αφού το forum είναι ελληνικό και ελληνόφωνο. Όλοι μας ξέρουμε ελληνικά, δε νομίζετε?

Anywayz, μιλάω άπταιστα αγγλικά και καλά ισπανικά.

:shifty:

Εγώ μιλάω Ελληνικά , αγγλικά (advanced ) και γαλλικά (delf 2 ) σκοπεύω όταν με το καλό πάω φοιτητής να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Άπταιστα Αγγλικά, λίγα Ιταλικά, λίγα Ολλανδικά, λιγότερα Τσέχικα - και βασικά κάποιες φράσεις σε αρκετές ευρωπαιϊκές γλώσσες.. ας είναι καλά το IRC ;)

αγγλικα κ γαλλικα

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Ποιές ξένες γλώσσες μιλούν οι χρήστες του myphone?

[Ας κάνει κάποιος Mod τη δημοσκόπηση πολλαπλής επιλογής αν είναι εύκολο]

Γιατί καλέ μου Φίλιππε δεν το έκανες εξαρχής πολλαπλής; :p

Τώρα πρέπει να βγει η δημοσκόπηση,να μπει η ίδια εκ νέου και να ξαναψηφίσουν όλοι.

Το αίτημά σας προωθείται :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.