chios Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πολύ καλή τιμή, το μαγαζί δεν το ξέρω, άραγε με τι μαϊμού ρομ το στέλνουν;; γράφει ότι έχει ελληνικό μενού. Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Εχει κανείς την θήκη αυτή; ειναι οκ; http://thikishop.gr/thikes-kinitwn/thiki-xiaomi-redmi-pro-tpu-xryso-14388/?ref=bestprice.gr την εχω βρει ebay και 5 € αλλα θα εχω το κινητο την Παρασκευή. Την εχω βρει σε και αλλα Ελληνικα μαγαζια εως και 21 €. http://www.stoucky.gr/XIAOMI-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD/ipaky-evrithike-theke-setheasmo-silikones-tpu-kai-plastiko-yia-xiaomi-redmi-pro-chresafi.html Πρόταση για καλό γυαλί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλό γυαλί εγώ πήρα full cover mofi το μόνο που έκατσε πολύ ωραία. Xiaomi redmi pro, miui 8 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλό γυαλί εγώ πήρα full cover mofi το μόνο που έκατσε πολύ ωραία. Xiaomi redmi pro, miui 8 Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Ενα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 https://m.aliexpress.com/item/32767032391.html Αυτό εδώ είναι. Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Πρόταση για καλό γυαλί ; Εδώ Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πήρα το Redmi pro και πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Θεματάκι όμως με το ότι δεν με αφήνει να μπω με δαχτυλικό αποτύπωμα στο app της Πειραιώς γιατί το βρήκε root. Μπορώ να το κάνω unroot με κάποιο τρόπο? Φοράει την Global 8.0.4. stable... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πήρα το Redmi pro και πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Θεματάκι όμως με το ότι δεν με αφήνει να μπω με δαχτυλικό αποτύπωμα στο app της Πειραιώς γιατί το βρήκε root. Μπορώ να το κάνω unroot με κάποιο τρόπο? Φοράει την Global 8.0.4. stable... Η Ρομ που φοράς είναι μαϊμού φίλε, αποκλείεται να είναι global stable, αφού δεν υπάρχει global rom για αυτό το τηλέφωνο, καλύτερα να του περάσεις την ελληνική ρομ stable. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 (edited) Η Ρομ που φοράς είναι μαϊμού φίλε, αποκλείεται να είναι global stable, αφού δεν υπάρχει global rom για αυτό το τηλέφωνο, καλύτερα να του περάσεις την ελληνική ρομ stable. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, αλλά αυτά γράφει, αυτά γράφω και γω. Θα το δοκιμάσω να βάλω την Ελληνική, από θέμα root όμως τι παίζει? Ααα, λινκ παρακαλώ? Edited March 28, 2017 by athankar75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μπες στην ελληνική κοινότητα και θα βρεις τα πάντα και πως θα την περάσεις, η ελληνική stable δεν είναι ρουτ αν θέλεις μπορείς να την κάνεις. Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskpanos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Παιδιά καλημέρα, Ζητώ συγνώμη γιατι σίγουρα το θέμα έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο και εχω αναλάβει να στησω το τηλ του αφεντικου....(έμπλεξα). Αγορασε ένα XIAOMI REDMI PRO απο Gearbest. Παρελαβε σήμερα και το κινητο φόραγε την MIUI 7.3 Stable 7.3.7.0 (MHQCNDE). Με το που το άνοιξε άρχισε την αναβάθμιση στην MIUI V8.1.2.0 MHQCNDI Stable. Υπάρχουν δυπ ερωτήματα. 1) Δεν έχει ελληνική γλώσσα 2) Δεν μπορω να προσθέσω Google Account απο τα Settings... Τι κάνουμε παιδιά? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..... Αν θες κάτι γρήγορο μέχρι να βρεις άκρη εγκατέστησε τα Google play κτλπ από εδώ; http://www.stechguide.com/install-google-play-store-on-miui-8-devices/ Το είχα για 15 μέρες και έτρεχε μια χαρά ένα μνμ για το Google services σου βγάζει καμία φορά αλλά το αγνοείς! Έχεις την επίσημη rom με Google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 (edited) Γεια αας. Έχω αυτή την rom. ΔΕν ξέρω πως χαρακτητίζετε stable ή develop αλλά είναι πάρα πολύ καλή. Το μόνο παράπονο είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μου έχει στο πληκτρολόγιο μικρόφωνο για να κράφω με την φωνή. Δεν είναι θέμα πληκτρολογίου δοκίμασα διάφορα. Ξέρει κανείς αν πρέπει να αλλάξω ρομ που δεν θα το ήθελα ή πως μπορώ να το βάλω; υγ Φίλος με το ίδιο κινητό άλλη ρομ έχει φωνητική πληκτρολόγηση. https://drive.google.com/open?id=0B5OhlYUoGKcZeGNqVE1pVkhORTg Edited March 28, 2017 by a_christoforos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Γεια αας. Έχω αυτή την rom. ΔΕν ξέρω πως χαρακτητίζετε stable ή develop αλλά είναι πάρα πολύ καλή. Το μόνο παράπονο είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μου έχει στο πληκτρολόγιο μικρόφωνο για να κράφω με την φωνή. Δεν είναι θέμα πληκτρολογίου δοκίμασα διάφορα. Ξέρει κανείς αν πρέπει να αλλάξω ρομ που δεν θα το ήθελα ή πως μπορώ να το βάλω; υγ Φίλος με το ίδιο κινητό άλλη ρομ έχει φωνητική πληκτρολόγηση. https://drive.google.com/open?id=0B5OhlYUoGKcZeGNqVE1pVkhORTg Βαλε το swype απο το play store. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Κύριοι καλημέρα σας Όποιος έχει δοκιμάσει ή όποιος θέλει να εξυπηρετήσει ας μου πει αν υποστηρίζει ant+ όπως το Mi Max... Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορεί εύκολα, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quantrity.anttester Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Γεια αας. Έχω αυτή την rom. ΔΕν ξέρω πως χαρακτητίζετε stable ή develop αλλά είναι πάρα πολύ καλή. Το μόνο παράπονο είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μου έχει στο πληκτρολόγιο μικρόφωνο για να κράφω με την φωνή. Δεν είναι θέμα πληκτρολογίου δοκίμασα διάφορα. Ξέρει κανείς αν πρέπει να αλλάξω ρομ που δεν θα το ήθελα ή πως μπορώ να το βάλω; υγ Φίλος με το ίδιο κινητό άλλη ρομ έχει φωνητική πληκτρολόγηση. https://drive.google.com/open?id=0B5OhlYUoGKcZeGNqVE1pVkhORTg Η Ρομ που φοράει είναι develop από xiaomi. eu είναι λίγο παλιά μπορείς να περάσεις την τελευταία. Λογικά φοράς twrp recovery. Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 παιδια μη με πυροβολησετε...χαχαχα εχω κολλησει και δεν μπορω να διαλεξω το j7 2016 ή το Xiaomi Redmi 4 3/32 ? ας πουμε οτι το χρημα δε παιζει ρολο τι θα προτινατε; και τα 2 αν ειναι μονο απο Ελλαδα θα τα παρω...και μονο απο μεγάλα μαζια... και οχι πειραματα με ΡΟΜ κτλπ...πειτε καμμια ιδεα γιατι εχω κολλήσει άσχημα...Ευχαριστ και μη πυροβολησετε!χαχα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 παιδια μη με πυροβολησετε...χαχαχα εχω κολλησει και δεν μπορω να διαλεξω το j7 2016 ή το Xiaomi Redmi 4 3/32 ? ας πουμε οτι το χρημα δε παιζει ρολο τι θα προτινατε; και τα 2 αν ειναι μονο απο Ελλαδα θα τα παρω...και μονο απο μεγάλα μαζια... και οχι πειραματα με ΡΟΜ κτλπ...πειτε καμμια ιδεα γιατι εχω κολλήσει άσχημα...Ευχαριστ και μη πυροβολησετε!χαχα[/quote λαθος νημα συγνωμη Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πήρα το Redmi pro και πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Θεματάκι όμως με το ότι δεν με αφήνει να μπω με δαχτυλικό αποτύπωμα στο app της Πειραιώς γιατί το βρήκε root. Μπορώ να το κάνω unroot με κάποιο τρόπο? Φοράει την Global 8.0.4. stable... Να παρεις τηλέφωνο στην τράπεζα Πειραιώς και να του κάνεις παράπονα. Δεν εχουν κανενα δικαίωμα να εξετάζουν το κινητο σου αν είναι rooted ή όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Να παρεις τηλέφωνο στην τράπεζα Πειραιώς και να του κάνεις παράπονα. Δεν εχουν κανενα δικαίωμα να εξετάζουν το κινητο σου αν είναι rooted ή όχι. Εμένα πάντως μου δουλεύει μια χαρά η εφαρμογή της Πειραιώς στο κινητό μου την τελευταία ελληνική φοράω και ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Εμένα πάντως μου δουλεύει μια χαρά η εφαρμογή της Πειραιώς στο κινητό μου την τελευταία ελληνική φοράω και ροοτ Ωραία. Μου λες ακριβως ποιά να την περάσω. Επίσης, το τηλέφωνο τελικά δεν έχει root,το τσέκαρα με το rootchecker. Από τη πειραιώς μου λένε ότι μάλλον φταίει η επιλογή secure element από τον κατασκευαστή. Ούτε καν ξερω τι είναι αυτό και αν διορθώνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Καλησπέρα, εχω 4 φίλους που έχουν τη συσκευή πέρασα σε εναν china developer μιας και είχε θέματα με τη κινεζο μουλτι αλλά εχει άλλο πρόβλημα, υπάρχει θέμα με τα fonts και τα Ελληνικά... Υπάρχει καμία λύση, εχω ψάξει πολύ αλλά δε βρηκα ακρη... Λιγη βοήθεια γιατί θέλουν και οι άλλοι τις official για τα hassle free updates δε τους πειράζει να μην έχει Ελληνικό μενου αλλά οχι και να μη μπορούν να διαβάζουν Ελληνικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Που δεν διαβαζουν ελληνικά; Καλύτερα να βάλεις την ελληνική , η China έχουν γενικά θέματα, βάλε μια stable ελληνική να απογειωθεί το τηλέφωνο και κάθε 2-3 μήνες που βγάζει stable την περνάς manual. Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Που δεν διαβαζουν ελληνικά; Καλύτερα να βάλεις την ελληνική , η China έχουν γενικά θέματα, βάλε μια stable ελληνική να απογειωθεί το τηλέφωνο και κάθε 2-3 μήνες που βγάζει stable την περνάς manual. Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου Μέσα σε κάποια apps πχ στο facebook feed έτσι όπως scrollαρει σε καποια σημεία που έχει Ελληνικά τα δείχνει αλαμπουρνέζικα, το πρόβλημα ειναι κατα 99%τα fonts το πως να το λύσω δε ξερω, κατέβασα μερικά στη τύχη απο το themes της xiaomi δεν είχε διαφορά... :wacko::wacko: Το να βάλω σε όλους την Ελληνική είναι πολύ δουλειά για εμένα και χωρίς κέρδος κιόλας να κάτσω ΕΓΩ να τους φτιάξω accounts και να κάνω αιτήσεις για ξεκλείδωμα bootloader κλπ κλπ για όλους δε παίζει... :worry: Αν εχει κάποιος λύση στα fonts με τις official roms σίγουρα θα μου λύσει τα χέρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μέσα σε κάποια apps πχ στο facebook feed έτσι όπως scrollαρει σε καποια σημεία που έχει Ελληνικά τα δείχνει αλαμπουρνέζικα, το πρόβλημα ειναι κατα 99%τα fonts το πως να το λύσω δε ξερω, κατέβασα μερικά στη τύχη απο το themes της xiaomi δεν είχε διαφορά... :wacko::wacko: Το να βάλω σε όλους την Ελληνική είναι πολύ δουλειά για εμένα και χωρίς κέρδος κιόλας να κάτσω ΕΓΩ να τους φτιάξω accounts και να κάνω αιτήσεις για ξεκλείδωμα bootloader κλπ κλπ για όλους δε παίζει... :worry: Αν εχει κάποιος λύση στα fonts με τις official roms σίγουρα θα μου λύσει τα χέρια... Κατέβασε και βάλε το font απο αυτή τη σελίδα https://www.google.gr/amp/s/xiaomininja.com/2016/05/12/xiaomi-made-a-custom-font-for-miui-8-and-you-can-download-it/amp/ Εμφανίζει κανονικά τα ελληνικά οπου και να έχω μπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Κατέβασε και βάλε το font απο αυτή τη σελίδα https://www.google.gr/amp/s/xiaomininja.com/2016/05/12/xiaomi-made-a-custom-font-for-miui-8-and-you-can-download-it/amp/ Εμφανίζει κανονικά τα ελληνικά οπου και να έχω μπει. Το ειχα βρεί και εγώ αυτό, το κατέβασα και δε μπορούσα να το περάσω... :O edit: ΝΟΜΙΖΩ πως βρήκα τρόπο να τα περάσω... Edited March 31, 2017 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts