Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είδα κάπως βελτίωση στην μπαταρία, αυτό που παρατήρησα ότι όταν το φορτίζω κλειστό έχω μεγαλύτερη διάρκεια.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

5046197da930094dd2ff4f370def5f82.jpg 1ae52c263fa54dca813e8eef24188a85.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είδα κάπως βελτίωση στην μπαταρία, αυτό που παρατήρησα ότι όταν το φορτίζω κλειστό έχω μεγαλύτερη διάρκεια.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

5046197da930094dd2ff4f370def5f82.jpg 1ae52c263fa54dca813e8eef24188a85.jpg

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια δεν καταλαβαινω τα παραπονα σας για την μπαταρια, εκτος αν εχετε παρει ελλατωματικο προιον. Εμενα μου κραταει 1,5 με δυο μερες η μπαταρια.

Τι περιμενετε δηλαδη για να ειστε ικανοποιημενοι να κραταει μια εβδομαδα?

Ερώτηση. Όλα τα ΧΙΑΟΜΙ τα έχω πάρει από Κίνα. Πλέον έχουμε αντιπροσωπεία και εδώ. Αν κάποιο πάθει κάτι η εγγύηση καλύπτεται πλέον στην Ελλάδα;

Εχω αντιμετωπισει παρομοια θεματα στο παρελθον, οχι ομως με Κινεζικα προϊοντα. Καλο θα ειναι να απευθυνεις την ερωτηση στην Xiaomi και να σου απαντησει η ιδια. Αν η εγγυηση της Χiaomi ειναι παγκοσμια, η καθε αντιπροσωπεια της Xiaomi ανα τον κοσμο εχει υποχρεωση να εγγυαται τα προϊοντα του κατασκευαστη.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.... Όχι φίλε μου με τίποτα. Είναι κατηγορηματικοί οι τύποι της info quest πως δεν αναλαμβάνουν Κινητά που είναι αγορασμένα από κίνα.

Δεν περιμενα να απαντησουν διαφορετικα. Αρκετες αντιπροσωπειες αποφευγουν τις εγγυησεις οπως ο διαβολος το λιβανι. Αγνωστο γιατι.

Η νομοθεσια παντως ειναι ξεκαθαρη και επειδη εχω ανακατεψει αρκετα τετοια πραγματα με καταγγελιες και απαιτηση τηρησης των νομων, επετρεψε μου να σου πω πως οι 8 στους 10 παραβιαζουν ΚΑΘΕ υπαρκτη διαταξη που προστατευει τους καταναλωτες με διαφορα κολπα.

Κατι τετοια εκαναν και καποιοι αλλοι, ονοματα δεν λεμε, μεχρι που επικοινωνησα με την εταιρεια στο εξωτερικο. Αν διαβασεις τους ορους εγγυησης, η καλυψη ειναι παγκοσμια. Δεν μπορει λοιπον να σου λεει καποιος πως δεν σε καλυπτει επειδη το αγορασες απο αλλη χωρα. Ουτε να αγορασεις μια συσκευη οπως laptop, κινητο ή κατι αναλογο και να ταξιδεψεις με αυτο και να σε υποχρεωνουν να γυρισεις πισω στη χωρα αγορας για να επισκευαστει ενω το εχεις αγορασει για το ταξιδι! Αυτο το τελευταιο ειναι ανηκουστο. Υπαρχει κανενας περιορισμος χρησης εκτος χωρας;;; :p

Λιγο offtopic εδω, συγχωρεστε με . Οποιος θελει λεπτομερειες-συμβουλες, μπορω να απαντησω σε προσωπικο μηνυμα.

2 φορες καλυψα συσκευες που ειχα αγορασα απο το εξωτερικο. Ενα πληρες ηχοσυστημα και ενα CD Changer αυτοκινητου, πριν καμια 20αρια χρονια το δευτερο. Στην πρωτη περιπτωση μου ειπαν πως δεν καλυπτουν προϊοντα που δεν εχουν αγοραστει στην Ελλαδα. Τους ανεφερα πως η εγγυηση ειναι του κατασκευαστη και οχι δικη τους μου απαντησαν πως δεν καλυπτουν προϊοντα που εχουν αγοραστει στην Ασια. Οταν τους προτεινα να διαβασουν την εγγυηση που δινουν οι κατασκευαστες με παγκοσμια ισχυ, αρνηθηκαν πως ισχυει κατι τετοιο. Εστειλα ενα εμαιλ στον κατασκευαστη και την επομενη μερα με πηραν κλαμενοι τηλεφωνο και μου ειπαν "μα επρεπε να ενοχλησετε την εταιρεια στο εξωτερικο;" Ολα λυθηκαν δια μαγειας μολις μιλησε η μαμα απο την Ασια. :)

Για να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους,

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. Η Xiaomi δεν έχει καμιά επίσημη παρουσία στην Ευρώπη.

Η InfoQuest είναι απλά ένας εισαγωγέας με όνομα, και τίποτα παραπάνω. Δεν είναι καν ο μόνος εισαγωγέας Xiaomi στην Ελλάδα.

Η InfoQuest αναλαμβάνει σέρβις μόνο σε συσκευές που εισάγει η ίδια. Υπάρχουν άλλες εταιρίες στην Ελλάδα που αναλαμβάνουν γενικότερα service σε Xiaomi και άλλες μάρκες (όπως εγώ). Η InfoQuest δεν είναι εταιρία service, το τεχνικό της τμήμα αφορά αποκλειστικά τους πελάτες της.

ΔΕΝ υπάρχει εγγύηση της Xiaomi στην Ευρώπη. Η Xiaomi ΔΕΝ έχει αντιπροσωπείες, δίκτυο διανομής, κέντρα επισκευών στην Ευρώπη. Κάθε εισαγωγέας αναλαμβάνει (εφόσον σέβεται τους πελάτες του) την εγγύηση. Η εγγύηση της Xiaomi αφορά αποκλειστικά τις χώρες που έχει δική της επίσημη παρουσία.

Κινητά αγορασμένα από Κίνα εννοείται δεν έχουν καμία εγγύηση εκτός Κίνας. Υπάρχουν τεχνικοί στην Ελλάδα που τα αναλαμβάνουν με το ανάλογο κόστος.

Για να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους,

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. Η Xiaomi δεν έχει καμιά επίσημη παρουσία στην Ευρώπη.

Η InfoQuest είναι απλά ένας εισαγωγέας με όνομα, και τίποτα παραπάνω. Δεν είναι καν ο μόνος εισαγωγέας Xiaomi στην Ελλάδα.

Η InfoQuest αναλαμβάνει σέρβις μόνο σε συσκευές που εισάγει η ίδια. Υπάρχουν άλλες εταιρίες στην Ελλάδα που αναλαμβάνουν γενικότερα service σε Xiaomi και άλλες μάρκες (όπως εγώ). Η InfoQuest δεν είναι εταιρία service, το τεχνικό της τμήμα αφορά αποκλειστικά τους πελάτες της.

ΔΕΝ υπάρχει εγγύηση της Xiaomi στην Ευρώπη. Η Xiaomi ΔΕΝ έχει αντιπροσωπείες, δίκτυο διανομής, κέντρα επισκευών στην Ευρώπη. Κάθε εισαγωγέας αναλαμβάνει (εφόσον σέβεται τους πελάτες του) την εγγύηση. Η εγγύηση της Xiaomi αφορά αποκλειστικά τις χώρες που έχει δική της επίσημη παρουσία.

Κινητά αγορασμένα από Κίνα εννοείται δεν έχουν καμία εγγύηση εκτός Κίνας. Υπάρχουν τεχνικοί στην Ελλάδα που τα αναλαμβάνουν με το ανάλογο κόστος.

Συμφωνοι, δεν το γνωριζα. Εισαγωγεας λοιπον η info quest.

Αν η Xiaomi ειχε παγκοσμια εγγυηση οπως μεγαλα και γνωστα ονοματα, ο καθε αντιπροσωπος ή εισαγωγεας σαν την info quest θα ειχε ομοια και ιση υποχρεωση να καλυψει το προϊον, χωρις να εμφανιζει ψευτοδικαιολογιες οπως αυτες περι "παραεισαγωγης".

Αν η Xiaomi ειχε παγκοσμια εγγυηση οπως μεγαλα και γνωστα ονοματα, ο καθε αντιπροσωπος ή εισαγωγεας σαν την info quest θα ειχε ομοια και ιση υποχρεωση να καλυψει το προϊον, χωρις να εμφανιζει ψευτοδικαιολογιες οπως αυτες περι "παραεισαγωγης".

Παγκοσμια κανενα κινητο δεν εχει. Ελλαδα για παραδειγμα σε καλυπτουν μονο αν ειναι ευρωπαικο και αυτο λογο ευρωπαικης νομοθεσιας που ειναι "ενιαια" αγορα.

Όχι, υποχρέωση έχει μόνο εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, και μόνο ο επίσημος αντιπρόσωπος του κατασκευαστή.

Ένα παράδειγμα παραπάνω για κάλυψης εγγύησης με αγορά από Ασία, είναι ατυχές. Το ό,τι η εταιρία πίεσε, δε σημαίνει πως υπήρχε νομική υποχρέωση. Οι εγγυήσεις αφορούν παγκοσμίως κάλυψη μόνο στην ίδια χώρα, δηλαδή αγορασμένες απ την εταιρία-αντιπρόσωπο, με εξαίρεση την ΕΕ που υποχρεώνει ενιαία εγγύηση στις χώρες-μέλη.

Όχι, υποχρέωση έχει μόνο εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, και μόνο ο επίσημος αντιπρόσωπος του κατασκευαστή.

Ένα παράδειγμα παραπάνω για κάλυψης εγγύησης με αγορά από Ασία, είναι ατυχές. Το ό,τι η εταιρία πίεσε, δε σημαίνει πως υπήρχε νομική υποχρέωση. Οι εγγυήσεις αφορούν παγκοσμίως κάλυψη μόνο στην ίδια χώρα, δηλαδή αγορασμένες απ την εταιρία-αντιπρόσωπο, με εξαίρεση την ΕΕ που υποχρεώνει ενιαία εγγύηση στις χώρες-μέλη.

Ακριβως αυτο ;)

Παιδια δεν καταλαβαινω τα παραπονα σας για την μπαταρια, εκτος αν εχετε παρει ελλατωματικο προιον. Εμενα μου κραταει 1,5 με δυο μερες η μπαταρια.

Όχι.. Μια μέρα δηλαδή 15ωρες αν έβγαζε θα πανυγηριζα.... Σήμερα με λίγο GPS και 20 25λεπτα ομιλία παρέδωσε πνεύμα στις 16.30..φορτισμένο πλήρως από τις 8.30..εβγαλε 8,ωρες δηλαδή. Με αυτόματη φωτεινότητα κι όλα κλειστα εκτός data k wifi.. Κλαφτα Χαράλαμπο δηλαδή...

Το πήγα κωτσο στο σέρβις το μέτρησαν μου παν όλα οι κι εμείς το έχουμε δύο φορές την μέρα το φορτιζουμε επίσης ...

Ένα τιπ κουφό μου είπαν ΜΗΝ βάζεις ΚΑΘΟΛΟΥ την εξοικονόμηση κ το ζεσταινει πολύ κ τρώει πιο γρήγορα μπαταρία....

Edited by giokosta

Πως ακριβώς στο μέτρησαν και το έβγαλαν οκ;

Και κάτι το βασικό,δεν μας έχεις δείξει σε screenshot την μπαταρία σου,για να σου πούμε αν έχει πρόβλημα ή όχι.

Λόγια του αέρα τόσες μέρες γράφουμε.

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εκτός από αυτό,προσπερνάνε και τα μηνύματα των παιδιών με τις φωτό από το κινητό που δείχνουν τι αυτονομία πιάνει κανονικά...

Xiaomi 12 Pro

Πως ακριβώς στο μέτρησαν και το έβγαλαν οκ;

Και κάτι το βασικό,δεν μας έχεις δείξει σε screenshot την μπαταρία σου,για να σου πούμε αν έχει πρόβλημα ή όχι.

Λόγια του αέρα τόσες μέρες γράφουμε.

έβαλε να δει με τι ρυθμό ξεφορτιζει.. Με κλήση με βίντεο 4κ κ κάτι τέτοια..

Σκρηνσοτ έχω αλλά όταν πάω να τα φορτώσω εδώ λέει είναι πολύ μεγάλα..

Πέρα από πλάκα Αθήνα είσαι? Μέχρι που έρχομαι να δω το δικό σου πλάι στο δικό μου τι ρυθμό από φορτίζει... Αν έχει θέμα το πάω ινφοκουεστ κ ζητάω καινούριο.. Πάντως κ με το νοτε 2 μου πεις αυτός πάλι τα ίδια είχε.. Από θέμα μπαταρία.. Κωτσο Περιστέρι

έβαλε να δει με τι ρυθμό ξεφορτιζει.. Με κλήση με βίντεο 4κ κ κάτι τέτοια..

Σκρηνσοτ έχω αλλά όταν πάω να τα φορτώσω εδώ λέει είναι πολύ μεγάλα..

Πέρα από πλάκα Αθήνα είσαι? Μέχρι που έρχομαι να δω το δικό σου πλάι στο δικό μου τι ρυθμό από φορτίζει... Αν έχει θέμα το πάω ινφοκουεστ κ ζητάω καινούριο.. Πάντως κ με το νοτε 2 μου πεις αυτός πάλι τα ίδια είχε.. Από θέμα μπαταρία.. Κωτσο Περιστέρι

δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω φίλε μου,αλλά όπως(φαντάζομαι)είδες στις περασμένες σελίδες,τα στατιστικά των παιδιών(και εμού),με την ίδια χρήση που λες και εσύ,σε ξεπερνάνε κατά πολύ.

Xiaomi 12 Pro

Κάτι άλλο.. Το δουλεύεις ΜΕ η ΧΩΡΙΣ την εξοικονόμηση ενέργειας ον.?

Έχεις θέματα στιγμιαιας αρκετης όμως υπερθερμανσης σε κλήσεις άνω των 5 λεπτών?

Σε ρωτάω γιατί ίσως όλα μαζί συσχετιζονται

Πάντως ο κωτσο τεχνικός φανατικός της συσκευής μου είπε εγώ στην αλλάζω σε ότι άλλο θες, ας πέρασε κ το 7μερο αλλά μαλ... Θα κάνεις ΔΕΝ έχει κάτι το τηλέφωνό ΈΤΣΙ είναι η αυτονομία του ειδικά με GPS K DATA on... Κι αυτού με ίδιο ρυθμό ξεφορτιζει κάτσαμε 50 λεπτά κ κάναμε δοκιμές με κλήσεις βίντεο κλπ όσο έπεφτε μένα το ίδιο έπεφτε κι αυτουνού εξ ου και πειστηκα..

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μακάρι ναναι ελλατωματικο

Κ ναναι αυτό το θέμα...

Θα δούμε.. Ένα μήνα θα λείπω να βγει κι η αναβάθμιση κι αν δε στρώσει θα πάω ινφοκουεστ κ θα πω αλλαχτε το και ειδωμεν τι καπνό φουμαρουν κι εκει

Πάντως ο κωτσος σε αλλαγές στην ίδια συσκευή, όχι σε κάτι άλλο, μου είπε δεν γίνεται γιατί δεν μπορώ να το αιτιολο γησω...

Edited by giokosta

Ποτέ δεν έχω βάλει εξοικονόμηση μπαταρίας και όχι δεν ζεσταίνεται,εκτός αν παίζω κάποιο παιχνίδι.

Καμιά φορά μπορεί να ζεσταθεί και σε κάποιο πολύ μεγάλο βίντεο.

Xiaomi 12 Pro

Τι πρέπει να κάνω να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις?

Όταν η εφαρμογή είναι ανοικτή έρχονται κανονικά αλλά όταν την κλείσω (με το αριστερό κουμπί που κανεις εκκαθάριση) τίποτα...

Τι πρέπει να κάνω να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις?

Όταν η εφαρμογή είναι ανοικτή έρχονται κανονικά αλλά όταν την κλείσω (με το αριστερό κουμπί που κανεις εκκαθάριση) τίποτα...

Check this out...

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

καλημέρα παιδιά

φιλαράκι πήρε πριν κάνα 10 ήμερο το κινητό δεν θυμάμαι από πιο μαγαζί, με miui global 8 stable 8.0.4.0(MBFMIDG)

το θέμα του είναι ότι δεν έχει καθόλου ελληνικά....

μου το έφερε να του περάσω κάποια ελληνική rom γιατί έχει ένα θέμα το pc του και δεν έχει ιδέα το πως γίνετε η αλλαγή rom (όχι ότι έχω εγώ...:lol::lol::lol:)

έκανα mi acount

και αίτηση για ξεκλείδωμα (έδωσα τον δικό μου τηλ. αριθμό)

σήμερα μου ήρθε σμσ να κατεβάσω το mi unlock και να ξεκλειδώσω ......

κατεβάζω μπαίνω με τα στοιχεία του mi acount

μπαίνω σε fastboot mode συνδέω το τηλ

πατάω unlock και μου βγάζει "couldn't verify device"

βάζω την sim μου και ξαναδοκιμάζω.... πάλι το ίδιο.....

τι να κάνω????

help....

προσπαθώ να ανεβάσω ενα prtsc..... πάω επισύναψη διαχείριση συνημμένων επιλέγω την εικόνα, upload...

και δεν την βλέπω πουθενά:lol::lol::lol:

τι κάνω λάθος

βασικά ήθελα να του περάσω μια rom απο miui.gr αλλά αν υπάρχει κάποια multi (σταθερή και χωρίς προβλήματα) με ελληνικά χωρίς ξεκλείδωμα δεν θα με χαλούσε .....

κάνα λινκ... και οδηγίες:D:D:D

Edited by procostas1

καλημέρα παιδιά

φιλαράκι πήρε πριν κάνα 10 ήμερο το κινητό δεν θυμάμαι από πιο μαγαζί, με miui global 8 stable 8.0.4.0(MBFMIDG)

το θέμα του είναι ότι δεν έχει καθόλου ελληνικά....

μου το έφερε να του περάσω κάποια ελληνική rom γιατί έχει ένα θέμα το pc του και δεν έχει ιδέα το πως γίνετε η αλλαγή rom (όχι ότι έχω εγώ...:lol::lol::lol:)

έκανα mi acount

και αίτηση για ξεκλείδωμα (έδωσα τον δικό μου τηλ. αριθμό)

σήμερα μου ήρθε σμσ να κατεβάσω το mi unlock και να ξεκλειδώσω ......

κατεβάζω μπαίνω με τα στοιχεία του mi acount

μπαίνω σε fastboot mode συνδέω το τηλ

πατάω unlock και μου βγάζει "couldn't verify device"

βάζω την sim μου και ξαναδοκιμάζω.... πάλι το ίδιο.....

τι να κάνω????

help....

προσπαθώ να ανεβάσω ενα prtsc..... πάω επισύναψη διαχείριση συνημμένων επιλέγω την εικόνα, upload...

και δεν την βλέπω πουθενά:lol::lol::lol:

τι κάνω λάθος

βασικά ήθελα να του περάσω μια rom απο miui.gr αλλά αν υπάρχει κάποια multi (σταθερή και χωρίς προβλήματα) με ελληνικά χωρίς ξεκλείδωμα δεν θα με χαλούσε .....

κάνα λινκ... και οδηγίες:D:D:D

μην κανεις τιποτα. αναμενεται απο μερα σε μερα νεο update μεσω wifi

που εκτος των αλλων θα προσθεσει και ελληνικα μενου.

Edited by telefoneri

βασικά επειδή το βιάζετε λίγο, έχει ξεμείνει με μια σαβούρα και δεν την παλεύει

αν έχεις κάνα λινκ και κάναν οδηγό να το κάνω χειροκίνητα....

απο ότι κατάλαβα αν κατεβάσω την 8.2 για redmi note 4 mtk (δεν ξέρω από που) και την αποθηκεύσω στο τηλ πάω στο system updates, πάνω δεξιά στις τελείες και κάνω το update απο update package???

@giokosta μηπως εχεις καποιο wakelock που την αδειαζει την μπαταρια; Τσεκαρε μια τα στατιστικα της μπαταριας και πς μας αν καποιο ρουφα παραπανω. Γιατι αν σε καταναλωση ειναι ιδιο σε βιντεο με αλλες συσκευες τοτε στην αναμονη ειναι το προβλημα. Επισης τα περισσοτερα παιδια εδω, επειδη εχουν βαλει την ελληνικη rom, περαν απο play store και youtube δεν εχουν αλλα googple apps τα οποια παραδοσιακα με το που ανοιξεις gps σου ξεζουμιζουν τη μπαταρια (ζητανε συνεχεια τοποθεσια οποτε με ανοιχτο gps στο κρατανε "ξυπνιο").

Επειδη δεν εχεις ρουταρει (και υποθετω πως δεν θελεις κιολας) πηγαινε μπαταρα->διαχειριση χρησης μπαταριας εφαρμογων->επιλογη εφαρμογων->εφαρμογες συστηματος και βαλε σε ολες τις εφαρμογες της google (οχι ομως play store και υπηρεσιες google) και βαλε στο καθε ενα "περιορισμος ενεργειων στο παρασκηνιο". Μετα πηγαινε πισω στις ρυθμισεις και πηγαινε τοποθεσια. Εκει πατα στο ιστορικο τοποθεσιας google και εκει βεβαιωσου οτι ειναι ανενεργο. Επειτα πηγαινε παλι πισω στις ρυθμισεις, μπες αλλοι λογαριασμοι και πατα google. Εκει σιγουρεψου οτι ολοι οι συγχρονισμοι ειναι κλειστοι (ισως θες να αφησεις μονο τις επαφες... προσωπικα το χω κλειστο και αυτο και κανω χειροκινητα μια φορα την εβδομαδα).

Τελος πες μας αν εχεις βαλει αλλες εφαρμογες περαν τις εργοστασιακες. Ακομη πες μας αν στο browser του χεις δωσει αδεια για location. Αυτα και ελπιζω να στρωσει :)

Edited by Antretng

Ευχαριστώ

Δυστυχώς όλα τα έχω ήδη κανει και απενεργοποιω κ το GPS εντελώς όπως είπες

Με όλα αυτά που γράφεις πιο πάνω έχω το 10ωρο..

Το μόνο που βοήθησε κι έβγαλα 12ωρες σχεδόν σήμερα με μέτρια χρήση χωρίς όμως ΚΑΘΌΛΟΥ ΟΜΙΛΊΑ ήταν η μη χρησιμοποιηση καθόλου του σειβερ.. Αυτό κάτι εδωσε

Ελπίζω σε βελτίωση με την αναβάθμιση.. Θα το δουλέψω κ με νέα σιμ τριμήνου στο εξωτερικό σε μόνο νιάτα κατάσταση και να δούμε Αλλιώς μόλις επιστρέψω το πάω ινφοκουεστ για έλεγχο κι αλλαγή

Για να βγάλει μέρα σε μένα δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσω στην ουσία...

Θενκς για τις συμβουλές anyway

Ερώτηση. Όταν το βγάλεις από την πλήρη φόρτιση κι έχει 100% μπαταρία, με όλα αυτά που λες τι σου δείχνει σαν υπόλοιπο χρόνο χρήσης? Εμένα 15,5 ώρες κ βγάζει 12..σημερα δηλαδή πρώτη φορά.. Πριν 9 περίπου έβγαζε με το σειβερ ον, κ αρκετή χρήση..

Κάτι βοήθησε αυτό, το γράφει κ στο φόρουμ της εταιρείας... Τώρα τι ποντιακο είναι ναχεις σειβερ κ να λες μην το βάλετε τρώει μπαταρία, είναι άλλο θέμα...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβγαλα κ ότι γκουγκοεφαρμογη βρήκα εκτος κι ότι άλλο το έβαλα οφ εκτός από υπηρεσίες .Άλλες εφαρμογές viber whstsap skype κ κάτι τέτοια χωρίς όμως λοκεισιον κ χωρίς να ανοίγουν μονές τους..Ούτε συγχρονισμός σε τίποτα..Μόνο στο whatsapp.. fb δεν έχω επίσης

Όπως είπες.ολα οφφ. Ειδωμεν

Ρουτ κλπ δεν κσνω

Edited by giokosta

Ευχαριστώ

Δυστυχώς όλα τα έχω ήδη κανει και απενεργοποιω κ το GPS εντελώς όπως είπες

Με όλα αυτά που γράφεις πιο πάνω έχω το 10ωρο..

Το μόνο που βοήθησε κι έβγαλα 12ωρες σχεδόν σήμερα με μέτρια χρήση χωρίς όμως ΚΑΘΌΛΟΥ ΟΜΙΛΊΑ ήταν η μη χρησιμοποιηση καθόλου του σειβερ.. Αυτό κάτι εδωσε

Ελπίζω σε βελτίωση με την αναβάθμιση.. Θα το δουλέψω κ με νέα σιμ τριμήνου στο εξωτερικό σε μόνο νιάτα κατάσταση και να δούμε Αλλιώς μόλις επιστρέψω το πάω ινφοκουεστ για έλεγχο κι αλλαγή

Για να βγάλει μέρα σε μένα δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσω στην ουσία...

Θενκς για τις συμβουλές anyway

Ερώτηση. Όταν το βγάλεις από την πλήρη φόρτιση κι έχει 100% μπαταρία, με όλα αυτά που λες τι σου δείχνει σαν υπόλοιπο χρόνο χρήσης? Εμένα 15,5 ώρες κ βγάζει 12..σημερα δηλαδή πρώτη φορά.. Πριν 9 περίπου έβγαζε με το σειβερ ον, κ αρκετή χρήση..

Κάτι βοήθησε αυτό, το γράφει κ στο φόρουμ της εταιρείας... Τώρα τι ποντιακο είναι ναχεις σειβερ κ να λες μην το βάλετε τρώει μπαταρία, είναι άλλο θέμα...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβγαλα κ ότι γκουγκοεφαρμογη βρήκα εκτος

Όπως είπες.. Ειδωμεν

Φιλε μου να με συμπαθας, μας ειπες για σουπερ ντουπερ εγγυηση απο κωτσο, και αντι να πας για αντικατασταση αμεσα εφοσον στην παρεχουν και το κινητο το βλεπεις να εχει θεμα τελικα, ψαχνεις εδω και 3 σελιδες για λυση εδω μεσα, δε λεω χαρα μας να σε βοηθησουμε αν μπορουμε γτ απο αυτο παιρνουμε και εμεις εμπειρια, αλλα αφου στο αλλαζουν με καινουριο, αλλαξε το.

With great power, comes great responsibility...

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω το κινητό εδώ και μια εβδομάδα περίπου και μπορώ να πω ότι πολύ ευχαριστημένος σχετικά με το g2 που είχα πριν. Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε παρατηρήσει κάποια εφαρμογή να κρασαρει...μέχρι τώρα ενα παιχνίδι δεν ανοίγει σε εμένα ( summoner wars ). Δοκίμασα και reset factory settings χωρίς αποτέλεσμα. έχω την MIUI GLOBAL 8.1.4.0(MBFMIDI)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιώργος

xiaomi note 4

Φιλε μου να με συμπαθας, μας ειπες για σουπερ ντουπερ εγγυηση απο κωτσο, και αντι να πας για αντικατασταση αμεσα εφοσον στην παρεχουν και το κινητο το βλεπεις να εχει θεμα τελικα, ψαχνεις εδω και 3 σελιδες για λυση εδω μεσα, δε λεω χαρα μας να σε βοηθησουμε αν μπορουμε γτ απο αυτο παιρνουμε και εμεις εμπειρια, αλλα αφου στο αλλαζουν με καινουριο, αλλαξε το.

Εγγύηση υπάρχει

Αλλά δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα το κινητό

Όσοι έχετε ρουτσρει , η πλειοψηφία δηλ, μιλάτε για μεγάλη αυτονομία

Όσοι έχουν την έκδοση που πουλάει ξ ινφοκουεστ κι έχω δεί λάιβ τα τηλ.. Τρία δηλ τα ίδια με μένα έχουν.. 10ωρες περίπου

Όσον αφορά τόν Κωτσόβολο 1.μοθ άλλαξε μία φορά το RN3 που πήρα αρχικά χωρίς συζήτηση κ2 .Μου αλλάζουν κι αυτό αλλά με άλλο μοντέλο , όχι με το ίδιο ακριβώς,καθόσον ΔΕΝ θεωρούν ότι έχει πρόβλημα... Όταν ο τεχνικός τοβσλε δίπλα με το δικό του τα έχω πεί δεν υπήρχε διαφορά.. Είπα κ που έγινε το τεστ...

Κ βασικά νομίζω κατά 80% ίσως δέν έχει.θα δω στο εξωτερικό αν έχει θέμα που έχω μέτρο σύγκρισης μονo με data χωρίς wifi ενυελως

Δεν προσπαθώ να λύσω το θέμα μου μόνο

Προσπαθώ να ενημερώσω άλλους υποψηφίους ότι μάλλον χωρίς πείραγμα δεν κρατάει το εργαλείο κι είναι σουπερ στα λοιπά

.Αυτά...

Edited by giokosta